Varm av glädjen till livet

Igår kväll fick jag ett av dem bästa medelanden man kan få.
 
Igår föddes Levis lillebror. Levi som, liksom Molly, blev en ängel i mamma Josefins mage i början på detta år. Har blivit storebror till en livslevande liten kille.
Hela jag fylldes av en sån värme. Denna gången fick det gå bra för våra vänner Josefin & Björn samt dem andra storebröderna Hannes, Melvin och Matteus. Denna gången fick dem glädje istället för den sorgen dem tvingades möta för ca 10 månader sedan. 
 
Ängeln Levi kommer alltid bli en del i brödraskaran. Nu med yttligare en liten! Fem fina killar.
 
 
Stort grattis till er och er lille prins!
 
 
 
 
Såklart har deras resa inte varit lätt. Ni som känner till min och Martins resa detta året vet att vi ständigt tampas med extrem oro och rädsla för att det ska gå som förra gången. Då vår lilla flicka dog i min mage 2 veckor innan hon var beräknad att födas. Psykisk ohälsa rent ut sagt. Det finns många baksidor under denna väg och jag vill vädja till er att kolla på ett klipp om Josefins & Björns kamp att få bli tagna på allvar ifrån mödravården och specialistmödravården.
 
Jag vill tillägga att jag och Martin är jättenöjda med vår respons ifrån vår barnmoska Eva i Landskrona och specialist mödravården i Lund samt förlossningsavdelningen i Lund. Som under hela vår tid som gravida med Ludde tagit emot oss emd öpnna armar och gjort allt i sin makt för att mildra vår oro. 
Men. Det är långt ifrån alla som får turen att möta dem människor som vi fått möta.
Så detta måste lyftas fram.
Levi kunde ha räddats.
Och Josefin & Björn hade kunnat haft en lättare resa till deras idag nyfödda levande lilla pojke. Fått slippa kämpa för att få hjälp och stöd.
 
Klicka här 
för att se klippet.
 
 
 
 
 
Ta hand om er!
 

Kommentarer
Postat av: Monika

Finner inga ord...gör ont djupt inuti. Men är väldigt glad att lillebror är här & att det har gått bra. Nu väntar vi bara på en lillebror till :) Hoppas att ni mår bra alla tre <3

2012-11-24 @ 22:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0