Lunch

image455
 
Detta är helt otroligt! slutet på februari och man kan sitta ute och äta lunch. Iof på inglasad balkong, men det känns ändå lyxigt! Det är nästan så det är för varmt här ute. Solen värmer supergott!

Är det vi som är annolunda?

Ja vi hade lite diskutioner kring riktig vänskap i helgen. Vi satt och jämförde oss med andra vänskaper. Alltså, vi har ju alla träffat nya männiksor som vi kommit nära de senaste åren. När jag säger vi, menar jag "the old gang". Vi kom in på hur hårt klimat tjej-gäng har det under uppväxt tiden. Alltså det är falskt prat bakom ryggen, ena dagen bästa vänner andra dagen tvärtom. Jag vill inte på något sätt säga att vi är bättre. Men jag måste bara helt ärligt påstå att vi har aldrig betett oss så mot varandra. Klart att vi har haft skilda meningar, och diskutioner som inte kunnat lösas. Men jag har i alla tider kunnat lita på mina vänner till 110 %.

Sedan tror jag ju självklart att det har med ålder att göra. Mognad osv. Men ibland tvekar jag på det. Vissa fortsätter i denna "tonårsfas" längre än nödvändigt.

Läste Hibbs blogg imorse om att man inte kan lite på någon. Inte sin pojkvän, inte sina vänner.

Det var då jag bara insåg yttligare. Att jag är så lyckligt lottad. Jag har världens bästa vänner!!! Det är så viktigt för mig mina vänner att ni vet det! För det är ni som har gjort mig till den jag är idag. Jag kan bara föreställa mig hur det hade vart att växa upp i ett tjejgäng där man inte kan lite på någon, eller att det hela tiden ska vara en kamp för att verka bättre än den andra. Vi har vart dem vi är. Vilket är mycket olika. Och det har vart oki. Den ena kan sjunga, den andra är vältränad, den tredje är smart(?) ...o.s.v. Vi är vänner som har kunnat komplitera varandra. Och det är väl så det ska vara?




En vän är en människa i vars närvaro man törs vara sig själv. 
~ Crane ~





Anna & Iza- helg

Helgen lider mot sitt slut. Och det har varit en toppenmysig helg. Anna kände dock att hon va dålig redan när hon kom i fredags. Vi hoppades alla på att hon skulle känns sig bättre. Men tyvärr idag mår hon sämre. Men gårdagen blev ändå väldans mysigt. På dagen åkte på vi på loppis. Gud så kul! Gjorde lite fins fynd. Kanske lägger ut bilder på dem här senare...
Sedan fikade vi och förberedde inför kvällen.

Det var riktig partystämning här. Vi hade så kul. Jag,Patricia, Caroline och Caroline var så sugna på att gå ut och dansa lite. Men det blev dock inget. Tåget var tydligen inställt till Helsingborg och vi fick inte tag i någon som ville köra in oss. Så från att vara på topp blev det helt enkelt bara av att gå och lägga sig. Men det tackar vi för idag! Mår prima!

image452
Underbara

Nu blir det myspys av hela slanten. Vi ska bara sitta i soffan och mysa de sista timmarna, sen blir det hemåtfrärd för Göteborgstjejerna.

Tur

Åhh jag vill inte. Börjar känna mig hängig. Ont i halsen, huvudvärk osv. Jag som har klarat mig igenom hela vintern utan att bli sjuk.. Tur att jag är ledig idag. Så jag kan vila upp mig. För jag vill inte bli sämre till helgen! Mina underbaringar Patricia och Anna kommer ju  =)

Igår hade jag en nära-kräk-upplevlese. Mm, jag är verkligen inte kräkmagad. Jag gillar att pilla på folks fötter liksom. Men igår fick jag uppleva något som fick mig att på riktiga kvälvningar. Men jag var ju tvungen att hålla inne allt. Det var ju trots allt i an ansiktisbehandling..huuuuuhh...hehe.

Nu måste jag gå till apoteket och inhandla lite tabletter. Tur att det inte är så långt.

image449
Mitt hjärta <3


Fint

Alla hjärtans dag (kväll) blev- en kväll som alla andra. Men det ska ni veta, världens bästa och mysigaste kväll. För att för varje dag som jag får tillhöra Martin så är jag den lyckligaste tjejen som kan gå i ett par skor. Så jag njuter av varje sekund tillsammans med honom. Och sen är det ju trevligt med en dag då man kan säga jag älskar dej några fler ggr. (bara för att man ska, hihi)

Fick fina kort av min underbara mamma. Min bästa farmor. Och min goaste vän Falun-anna. Tänk så glad man kan bli av ett kort. Tack även till Martins snälla mamma som kom förbi med chocklad-hjärtan. Mums!

Fredagskvällen blev en kort historia. Tänk så skönt det är att somna i soffan inslingrad med sin sambo. Vakna helt genomsvettig och ihopklämd, för att bara ta av sig koftan och somna om. För yttligare senare kliva upp och gå raka vägen till sängen! Vi såg nog inte ens färdigt på Let´s dance! Så roliga är vi.

Idag har jag jobbat. Det gick fint. Nu när jag kom hem så var det jätte fiiint på balkongen! Martin hade städat och gjort himlans trevligt! Dröjer inte länge tills man kan sitta där ute och njuta av en kopp kaffe!

image448
myser!


Alla hjärtans dag

image447
Jag målade lite hjärtan som ett välkomnande till mitt hjärta när han kommer hem efter jobbet!

Jag önskar alla mina underbara vänner, min familj och er andra en riktigt mysig dag! Ett stort plus är det härliga vårvädret!! Kan inte bli bättre!

Ledig eftermiddag

Idag var det knappt lönt att åka till jobbet. Hade dåligt med bokningar så jag fick åka hem vid tolv. Iof passade det bra just idag för jag har sån magvärk. Inget märkvärdigt , bara det vanliga. Men det kan räcka.. Så nu kändes det helt plötsligt att jag fick massor med tid till övers. Så jag har fixat och donat lite. Satt upp nya gardiner och lite så.

image446
Det blev bra, trots att dem inte är vita  =)


image445
Imorngon är det Alla hjärtans dag! Vad passade inte bättre än denna pluttiga växt som är så söt hjärtformad!


Looove

Ja vart börjar jag..

Jo i fredags. vi hade bestämt oss för att ha en mysig och romantsik hemmakväll , med god middag osv. Älsklingen överraskade mig med att ha bokat bord på en jättemysig resturang i Landskrona. Men det var en lugn kväll i stan för det var bara vi och en ensam "dam" inne på resturangen. Denna "dam" blev våran kvällsattraktion. För denna såkallad dam var inte mer än en stor man. (inget speciellt med det, en vanlig böjelse) men för oss så blev det svårt att inte titta på. H*n blev så packad, rapade och välte stolar osv. hehe.


Lördagen blev mycket lugn. Vi jobbade båda två på dagen och sen blev det lite fika med Åsa, Mattias och Ebbe. Alltid lika trevligt.

Söndagen blev en sån där dag vi kände oss flitiga. Vi var uppe i god tid. Tvättade våra bilar. Åkte en sväng till IKEA. Fixade med det nya. Sen satte jag mej ner och måla en tavla! hehe...riktigt konstnärligt gjort. Otroligt stimulerande för min del.

Denna veckan rullar på i den vanliga takt. Idag har jag vart ute på favvodagiset och jobbat. Har typ varit ute hela dagen, så man är helt slut av all frisk luft!

Nu är det nedräkning tills helgen då Iza och Anna kommer. Ska verkligen bli superkul, som alltid med mina pinglor! Denna helg och veckan har jag yttligare fått bevis att jag har dem bästa vännerna. Och även om jag vet att mina vänner är det viktigaste så blir man påmind av det då och då. Som vänner går man igenom både roliga och tråkiga episoder tillsammans. Men det viktigaste är att det i slutändan blir bra. Livet är faktikskt för kort lägga på tråkigheter.


image444

Nu: Tvättsugan!


Laddad

Ja denna vecka har varit lite annolunda. Har jobbat lite på salongen. Idag och igår har jag vart iväg på kurs. Det har varit supertrevligt och uppfriskande! Så kul när man blir inspirerad. Så nu ska jag ge mig in i att jobba med ett nytt märke, Nimue! Super må ni tro. Jag är laddad som bara den!

Igår kväll så var jag och jobbade lite på Centralskolan som "barnvakt" kommer att göra det nu varje onsdagskväll i ett tag nu.

Ikväll ska jag ge mig iväg på spinning, Saras pass! Det var evigheter sedan jag spinnande så det ska bli kul och hoppa upp på cykeln igen. Men först ska jag laga lite mat till sötnosen. Tror ni det duger med hamburgare? hehe, det tror jag!

På tal om Martin, så har vi imorn varit tillsammans i 1 1/2 år!! Så imorn blir det mys och kärlek för hela slanten.


image443
Vi för länge sen hemma hos mamma!


Hon är här

Jag är minsann lite dålig på att uppdatera här.

Veckan passerade. I onsdas va jag ute med tjejligan på Tycho i L-krona. Åt en riktigt god fiskplanka! Det var riktigt trevligt.
Veckans höjdpunkt var såklart fredagen. På kvällen efter jobbet åkte vi direkt och hämta vår lilla prinsessa. Cloetta. Hon var så duktig hela resan, sa inte ett knysst. Det blev en försiktig start. Men nu när hon vart här i två dagar så börjar hon nog känna sig hemma. Hon är fortfarande lite skygg när det kommer folk hit..men det ger sig.

Igår var det 25 års kalas för hela slanten. Pucken bjöd på god smörgåstårta (ifrån Ica kvantum såklart!) det var en trevlig tillställning. Skönt var vårat beslut om att inte följa med ligen ut på krogen. Det kändes helt rätt att gå hela vägen hem (ca 100 m ) och krypa ner i sängen vid sådär tolvtiden.

Idag är det storaslappardagen här hemma. Martin, den stackarn , har jobbat. Men nu är han hemma igen! Så nu blir det lugnt. Ikväll så ska vi ha våran tradionella söndagsmiddag med våra goa vänner Mette och Måns.

Imorgon är min lediga dag. Då ska jag och Cloetta bara ha en riktig mysdag!

image442
Lika bra att ni vänjer er att se bilder på denna underbara lilla misse  =)


RSS 2.0