Håller tummarna

Idag har jag vart på dagis. Bara fyra timmar, men min huvudvärk skulle inte klarat mer...

Har även fått uppleva lite av Eslöv idag. Var där för första gången. Det va ju en mysig liten stad. Det är så att jag blev kallad till en intevjuv till ett jobb där som jag sökt. Nu vet jag ju inte om jag fått jobbet än, de var ett antal andra som sökt oxå. Men jag kände verkligen att detta var något för mig! Jag skulle trivas bra där. Mycke ansvar själv och kanske en del jobb. Jag kände att intevjuven gick bra och va avslappnad och allt. Jag håller tummarna iaf  :)

                                               image337


Om en stund ska jag Martin och Pucken åka en sväng till center syd och fixa lite grejer. Sen blir det Gray´s anatomi ikväll. Mys mys.

Tv stund

Nu är det andra morgonen i rad som jag sitter och tittar på ett program som heter MONTEL på TV3. Har inte alls sett det förut. Igår var det en medial kvinna som var med och pratade mycket om döden och hur dem döda har det. Hon fick kontakt med anhöriga till publiken som avlidigt. Det var såklart jätte intressant att höra. Mycke av det hon sa, är idag dom tankar jag har om döden, så jag kände det som en bekräftelse. En sak som hon sa va att, år 2006 var ett olycksdrabbat år för många många....

Idag handlar det om våldtäkter. Och det finns så många som blvit utsatta för det mest grymma sakerna här i livet, och ändå kan dom le och var lyckliga idag. Även om tårarna rinner idag med så kan jag inte sluta titta. 

                       image336 


¤ Den som inte ser framåt blir efter.


¤ Det vi har bakom oss, och det vi har framför oss, betyder så litet, jämfört med det som vi har inom oss.

¤ Om du inte bestiger berget får du ingen utsikt över dalen





Kalas och jobb

Och denna helg passerade lika fort förbi som de flesta andra helger.

I fredags så var det kalas hemma hos Alexandra. Det bjöds på gott med grönskaker och dipp, och annat gott och onyttigt:) Efter några timmar så tog vi tåget in till Malmö för att gå ut på slakthuset. Det var ett riktigt stort ställe med några bra dansgolv med bra musik. Jag hade en riktigt rolig kväll med alla tjejerna, ni är för goa:)

image335 
Tog denna av alex:)

I lördags så jobbade jag i Helsingborg. Och jag måste nog erkänna att jag va en smula trött där i början. Men dagen gick bra ändå. Men det fick bli en lugn lördagskväll med mys och hämtmat.

Idag är det mys söndag som gäller. Kanske kan få lite nytta gjort, vem vet!

Jag måste passa på att GRATTA  Anna och Gunnar som fick en liten flicka i helgen!


Jag gillar mina jobb:)


Jag som de flesta vet så har jag ju några stycken jobb. Än så länge har det fungerat jättebra! Det blir lite pussel hit och dit, men jag känner mig pigg för det. Det som är saken med detta är att jag tycker hela tiden att det är kul att jobba. Ena dagen är det bus och lek, andra så är det lugn och ro med lite pling pling musik, andra dagar är jag bästa vän med kött och korv och resterande dagar så säljer jag dem bästa produkterna på marknaden:)

Jag kommer att se tillbaka på den här tiden som en riktigt rolig tid. Jag får verkligen prova på en massa nya utmaningar och jag utvecklas nog även om jag inte tror det. Jag blir liksom "modig"....och det är ju bra  :)


Jag måste bara få visa er hur jag ser ut. Jag skrattar åt mig själv i spegeln.

 

Jag fick en soldusch igår på jobbet. Man blir först väldigt brun, men det kommer försvinna en massa när jag duschar sen idag..Kul att testa på när man känner sig så där höstblek som jag gjorde. Kanske blev jag lite för brun men iaf! Haha!








 


Sugen

Ja jag sitter här och tittar runt på olika tapeter. Inte för att jag kommer hitta nån speciell (det finns ju såå mycket) utan mer för att få lite inspiration och kanske någon idé om hur vi skulla kunna ha det.

Här har jag lite smakprov

image327 image328
Denna är fin, gillar stora mönster.

image329
För er som va hemma hos mig när jag bodde i Trosa så
känner ni nog igen denna. Då hade jag den som en fondvägg
fast i mörkbrun färg. Den är jättefin!

image330
Man är ju rädd att man kanske tröttnar på såna här
mönster. Men jag tycker dem är så fina:)

image331
Till sist en vit tapet med mönster. Hur fin som helst!

Som sagt det är riktigt svårt att välja. Men det är en smart idé att vi börjar titta i tid så vi inte står där den dagen det är dax. Men det gör ju inget om vi tittar redan nu. Det är ju så roligt!



Bästa helgen

Helgen har vart helt underbar. Vi har haft en massa skoj och skrattat mycket. Känns så skönt att ha fått en hel helg med mina guldklimpar. Dem gör mig till en bättre människa.

På fredagen när dem kom så blev det sängen rätt så fort .Vi va alla en smula trötta. Sedan gick vi upp i tid på lördagen. Men det är inte klokt va tiden kan försvinna iväg när fyra tjejer ska fixa i ordning sig. Vi kom iväg till Helsingborg vid halv tolv. Sedan tog vi båten över till Helsingör. Där inne gick vi och trosade i butiker och satt vi på ett underbart fik i säkert en och en halv timma.

image314



     
På båten drack vi öl och åt ölkrov:)

     

När vi väl va hemma sedan så fixade vi oss igen :) och lagade god mat. Sedan hade vi en riktigt rolig kväll med lekar och mycket skratt.

     

Idag har vi haft en mys söndag. Lugn och skönt. Åkte ut till Järavallen och grillade lite korv. Först tänkte vi vara på stranden, men där hittade vi en död säl (patricia tyckte det såg ut som en gris) som inte doftade blommor så vi åkte vidare.

     


Så summan av kardemumman så är den här helgen den bästa någonsin. Tror till och med Jennie tyckte det va OK trots ett antal misslyckanden med hennes bryn...Hon är jättefin i håret iaf! haha

Nu har tjejerna precis åkt. Hoppas dem hittar hem, det började ju inte så bra iaf! hehe. Dem ringde bara efter några minuter, " Skulle man svänga höger eller vänster framme i korsningen" Vänster. Dem har under helgen hunnit åkt där kanske 4 ggr. "jaha, ja då åkte vi fel..vi tyckte det kändes fel.."
Dem är för gulliga.

Nu blir det lugnt resten av kvällen. Stackars Martin är helt slut:) Så jag ska ta hand om honom!

Äkta


"Att ha en vän är som att vakna och känna solen skiner"


Idag skiner solen och himlen är verkligen helt klarblå. Utanför fönstret så är bladen alldeles gula och röda. Såna här dagar kan man inte annat än att vakna med ett leende.

image309



Förlåt om jag tjatar men jag längtar så mycket tills imorn. När tjejerna kommer. Igår när jag gick här hemma och fixa lite så fick jag sånt lyckorus! Det är inte klokt vad jag längtar efter dem. Tänk att jag i nästan hela mitt liv har haft dem här tjejerna omkring mig. Det har max tagit 15 minuter att cykla till varandra och nu träffas man kanske en gång i halvåret, lite oftare kanske. Men då är dessa gångerna man väl träffas så viktiga. Så man får sin dos av äkta vänskap. Så min helg kommer helt utan tvekan bli en toppen helg...därav min längtan idag!


Nu ska jag snart åka och jobba på salongen!







En liten bild

Idag har jag jobbat på dagis. Det blev en sån mys-innedag idag. Det har regnat och varit grått hela dagen så det kändes perfekt att bara sitta inne och göra pärlhalsband och måla.

Nu ska jag se till att städa inför helgen. Det kommer ju tre underbara prinsessor hit. Och då vill jag ju att det ska vara rent och snyggt. (som det alltid är..)



image308
Luggen och jag!

Lugg

Nu är det gjort. Jag har klippt lugg. Jag har ju haft det förut. Tror minsann att jag trivs riktigt bra med det...


Idag har jag gjort en sak som kändes riktigt bra. Jag sökte en utbildning som jag länge velat gå. Idag tog jag tag i det. Jag hoppas. Men tror inget. Har även hittat en sjukgymnast utbildning i Lund som känns lockande. Måste bara ta en titt på om och vilka betyg jag ska plugga upp innan jag söker den. Har suttit idag och blivit supersugen på att plugga och utveckla mina kunskaper...

Nu ska jag förbereda inför mys.

Varför?

Varför är det så skönt att somna på soffan?
Nu hände det i natt igen. Vi somnade, med kläder och allt, vakna vid fem tiden för att lägga oss i sängen. Det är ju jättemysigt att ligga i soffan och bara sluta ögonen och somna in, men sen när man vaknar är det mindre kul. Ont i ryggen, sminket kvar, kläderna på, ej borstat tänderna..ja ni förstår vad jag menar...men ändå så gör vi det...rätt så ofta!

Idag är det toppenväder. Så det blir en långpromenad. Först blir det lunch med sambon. (har ej vant mig än, han är liksom min sambo!!)

Sitter just nu och söker inspiration.

image305    image306  image307

Dessa skulle vara kul att ha. Får nog klicka hem nån av dem i alla fall.



Full fart

Idag började jag dagen med att ta en morgon runda med Mette. Friskt och uppiggande. Sedan så åt jag lite frukost hemma hos Lilja och Mette. Det var mysigt att få sällskap till kaffet.

Sedan fick vi ett ryck och åkte en sväng till IKEA. Kollade ut lite snygga soffor, finns några stycken som känns jättelockande:)

image302        image303

image304

Lite smakprov på mina favoriter.

Nu ska jag snart åka till jobbet. Ica. Idag ska jag vara inne i mejjan. Ska bli kul, men kanske lite kallt. Gäller att klä på sig.

Ikväll är det bara mys för hela slanten. <3





Lite trött

Jag va minsann lite trött idag när jag vakna...men Martin är så söt och satte på kaffe till mig.

Igår var det riktigt bra på dagiset jag va på. Tyckte barnen va ovanligt lugna. Efter dagis så for det iväg till salongen, V va lite dålig så tog hennes fyra sista kunder. Sen när jag kom hem så var det middag och sedan powerwalk med Mette. Det var riktigt skönt med den friska kvällsluften. Sen belönade vi oss med en myskväll i soffan med Gray´s Anatomi.

Idag är det salongen som gäller. Ska bli kul. Som vanligt.

   
Nu är det nedräkning.. En vecka kvar!!



Allt känns så bra

Jag är ju egentligen ingen morgon människa. Men jag känner mig mycket piggare och på bättre humör om jag går upp lite tidigare. Man blir ju bara tröttare av att ligga kvar i sängen...

Idag trodde jag att det var min klocka som ringde, när det va dagis..hehe. Lät en aning nyvaken då kan jag medela. Dem ringer ju ändå rätt så tidigt..

Nu ska jag gå iväg. Skönt att kunna traska till jobbet.

 
Lite rosa detaljer =)


Bus

image296

                                        Det var bus som gällde igår =)

Imorn ska jag jobba på dagis. Ska bli toppenkul, som vanligt! Så nu ska jag passa på vila upp mig lite..mys i soffan.


Sen vet jag inte vad jag ska skriva om föregående inlägg. När jag läste bloggen imorse så tog jag för givet att det var en seriös blogg och att hon menade allvar. Men jag är tveksam nu. Svårt att ta ställning. Läste lite inlägg på hennes sida, och många andra var tveksamma och hade komenterat det. Jag hade inte ens en tanke på att man kunde ljuga ihop något sånt. Om något så fruktansvärt allvarligt...det är inte kul nån stans...även om hon inte är sjuk i bröstcanser så har hon iaf fel nån stans...aja..lite tankar ifrån mig.



"It´s what you do to me, it´s what you do to me..."


Ta vara på dagen idag...

...idag kanske det bara en sån vanlig tisdag. En sån där som alla andra. Men när man läser denna unga tjejs blogg så förstår man hur viktig en minut kan vara i ens liv...Hon har inte många timmar kvar att leva nu...man blir så berörd när man läser det.

http://colourfulmiracles.blogg.se/




En höstdag

         image295

Idag har det vart en underbar höstdag! Jag och Mette var ute en långpromenad. På vägen hem hittade jag lite rekvisita till hemmet. Så nu har jag pysslat lite.

Nu är maten färdig och efter vi ätit ska vi hem till en nybilven 30 åring och fira lite:)


Hur fanken får man bort bananflugor??

image291
                                                       Sötaste bebben!

              
   

Igår hade vi en mysig dag. Vi var ute och gick en promenad och sen grillade vi korv. Man får passa på att njuta när det är så fint väder!

Sen på kvällen blev det traditionsenlig middag med Måns & Mette. Mette är från och med nu drottning på att laga fläskfilé med brunsås och potatis. Det var sååå gott!

Idag är jag ledig. Så jag ska passa på att stryka lite saker på "att-göra-listan" Plus att jag ska ut i detta underbara väder!

Sen en fråga: Var kommer bananflugor ifrån?? Vi har en massa i köket, på köksbänken, men vi har ingen gammal mat eller disk där! hur får man bort dem?

Denna helg

                                      

I fredags var familjen Holgersson här. Det var toppenmysigt. Vi åt god mat och umgicks. Såklart så plocka vi fram monopol oxå. Hehe.

Jobbade hela lördagen. Gick rätt så bra. Sen åkte jag direkt hem till grabbarna. Där var dem i fixar tagen. Dem va riktigt duktiga och höll på att fixa deras brädor. Jag åt min pizza och somnade i soffan..Haha.

Idag lyster solen oxå. Underbart. Vi ska försöka ta vara på det! Nu har vi haft en lugn förmiddag. Dricker kaffe i lugn och ro.

Ha en fin söndag!

Störst av allt är KÄRLEKEN

Igår somnade vi på soffan. Helt utslagna båda två. Med kläder och allt. Tänt i hela lägenheten, TV:n va på. När vi vakna vid 4 tiden så kändes det inge kul. Det var bara att slita av sig kläderna och hoppa on i sängen. Guuud så skönt det var. Varför går man inte och lägger sig när man märker att man är trött? Ändå är det rätt så mysigt och skönt att somna i soffan. (Trygg, precis som när man var barn)

Haft en lugn och skön morgon. Skulle börjat kl 14 på Ica, men dem ringde och ville att jag skulle komma tidigare. Så nu ska jag snart bege mig iväg. Jag blir bara glad om jag får jobba ju! Men jag är lite nervös inför dagen, med tanke på att det är fredag och det lär ju vara en hel del folk. Aja, det kommer nog gå toppen.

image287
Vi hemma hos farmor och farfar.

"Störst av allt är KÄRLEKEN"  - det finns en rätt så djup innebörd i det ordspråket....



working girl

Johooodå. Nu är det jobb som gäller. Superkul. Skönt att slippa vara rastlös. Skönt att få vara den som somnar först för en gång skull. hehe.

Fredag imorn. Trevligt. Förhoppningsvis så blir det mys och middag med familjen Holgersson här hemma hos oss.

image286
Sitter vid Martins data, så därför får jag bjuda på lite gamla kort! förra sommarn. Härlig tid:)

Onsdag

Redan. Nu tickar dagarna på snabbt här. Snart är det helg igen.

Jag jobbar hela veckan:) Toppen. Passar mig perfekt. Skönt att kunna känna att man är trött om kvällarna. Och en sak, världen är allt liten. På ett utav jobben jag har så jobbar en dam ifrån Dalarna, men lustigt nog så bor hennes bror i Trosa. Hehe. Sen hade ju vi en stund med varandra för att lista ut vem det var och vems hans barn var osv. Kul tycker jag. Det är ju ändå en bit upp till Trosa menar jag...

Igår va vi förbi och hälsade på Mette och Lilja i deras nya lya. Det var såå fint. Så där kommer dem någ att trivas riktigt bra. Dem har gjort i ordning så fint så nu längtar man själv efter att få flytta (igen) så man kan fixa och dona. Och framför allt få större! (garderob)

Nu blir det att fixa sig och sen åka. Kommer vara borta hela dagen, är väl hemma vid halv tio igen. Tur att Lilja kan spela in Grays Anatomi till mig:)

Ha en toppendag!



 


Fin helg

Ja detta blev en riktigt myshelg. Det va riktigt kul att träffa familjen. Kul att träffas och bara umgås. Det var lugnt och skönt och inget stress. Vi fick god mat och massa annat gott som gör att magen står som en ballong nu i tre dagar:) Men man kan ju inte motstå.

   
Skogspromenad:)

     
Mys på lördagskvällen, Jennie kom, det var riktigt kul!

     
Hälsade på pappa på 1 årsdagen.




Idag är det jobb som gäller. Vi kom hem vid två igår så man är lite seg idag. Har tvättat nu på morgonen oxå. Hurtigt värre, nemen det behövs.


RSS 2.0