Sov morgon och skogspromenad

Mys morgon. Vi sov länge och tog det bara lugnt på förmiddagen. Åt god frukost, gott med vitt rostat bröd:) Sedan bar det väg ut i skogen. Vi var på jakt efter svamp. Men då var vi helt fel ute kan jag säga. Det var jätte dåligt med svamp, så det fick istället blir en uppfriskande och skön skogspromenad.

Nu på eftermiddagen har vi fikat och haft det mysigt. Nu ska vi göra oss i ordning och åka till farmor och farfar. Äta god middag och umgås. Sedan ikväll blir det nog en dejt med Jennie:)

image273

                     Det får bli en bild på syster så länge:) haha, snygg poooose!



Febrig

Min kära svägerska ringde på dagen och sa att dem behövde en vikarie på fritis. Klart! så nu på eftermiddagen blev det en liten stund på fritis. Ungar är härliga!

Nu har jag packat och fixat inför resan. Jag är nog inte helt frisk. Känner mig frebrig och är väldigt hungrig. Så det får bli att äta och ta en tablett. Sen är man laddad inför resan!

image272
Jönköping...fin väg! lär ju vara mörkt när vi kör där ikväll..


Hemåt uppåt

Inge jobb idag. Suck. Fast det va tur för jag lånade ut min bil till älsklingen idag. Men det går ju bussar om det skulle vara så..

Skönhetskväll igår som sagt. Hehe. Lite Ansiktsbehandling och franfärg. Alex syster och mamma fick oxå en släng av fransfärg. Det var mysigt. Vi kollade idol och åt massa godis:) Man får göra det.

Idag sov jag lite längre. Men det var ingen idé för jag drömde bara konstigt. Jag skitade ner allt jag ägde. Och var det inte jag som kladdade så kom det nån fågel och satt och bajsa på mina saker, tex min dator...fågelbajset bara rann emellan tangenterna...hehe. Som sagt så det är lika bra att gå upp!
 
Idag tänkte jag packa och fixa. Så allt är klart när Martin kommer hem. Så det bara är att sticka. Vi har ju trots allt 50 mil att plöja igenom sen.

Vet inte hur det känns inför denna helg. Skönt att få träffa familjen såklart. Men det kommer bli extremt jobbigt oxå, tror jag. Eller jag förväntar mig det iaf. 1 år är inte lång tid. Men den dagen är inte olik alla andra dagar utan pappa. Den dagen vill jag egentligen minnas med frid. För det var fint...aja..nu blir det jobbigt...puh..lång väg kvar känner jag..

Hoppas på en mysig helg i övrigt. Vi ska ut och gå och traska i skogen. Leta efter svamp. Inget slår en varm smörgås med smörstekta kantareller en kulen höst kväll. Levande ljus och en bra film! Ah..längtar!

Jag hoppas på att få träffa några av de goa vänner oxå. Hoppas tiden räcker till.

   
Från förra årets fångst:)


Det va inga problem!

Jippi! Man får en sån pirrig förväntansfull känsla i kroppen nu! Det kanske inte är säkert till 100 % men jag tycker ändå att det finns anledning att fira! Det som egentligen är den stora nyheten tycker jag är att Anna och Tonny äntligen fick sitt hus! Det är dem verkligen värda. Men detta gör ju även att jag och Martin får ta över deras lägenhet! Yey! Vi ska flytta. Om tre månader bär det av...! Tur att jag inte packat upp allt. Hehe. Nu börjar mins inredningstankar gå igång på riktigt. åhhh. Detta ska bli kul.

Idag har jag spelat fotboll och ritat på jobbet. Puh...jag är helt slut:)

Ikväll blir det skönhets kväll med Alex. Sen kolla idol såklart.

                   image267

                                           Lite inspiration till badrummet...rosa är ju bara för gulligt:)


Tänk om...

...jag kunde få vara en man. Eller om jag fick slippa denna dagen varje månad. Har så ont i min mage :(

Imorse va jag iväg på möte. Inget givande, men obligatoriskt. Snart bär det iväg till jobb. Idag ska jag vara på fritis. Det ska bli kul.

Har funderat på en sak. Vänskap. Och jag måste bara säga att jag är såå lyckligt lottad. Mina vänner är dem absolut bästa som finns. Man inser vissa saker. Jag insåg just att jag har en sån tur att få vara eran vän. Jag har mina gamla goa vänner, som jag ALLTID kommer att älska. Hur långt vi än är ifrån varandra och hur sällan vi än träffas, så är det VI liksom. Men även de nya vänner man får igenom livet gör mig till en lyckligare Ida:)
Va bara en tanke som jag ville få ur mig.

          image265
                                                      Fin fina människor:)

(Fattas en och en annan härlig männsika som jag gillar, men som tyvärr inte fastnat på min kamera.)





Lilla T

                                               
            image264
                                                                      Sötis Thea!

Hämtade Thea på dagis idag. Så nu har vi busat och lekt i eftermiddag. Alltid lika kul och mysigt att få ha henne! Nu blir det middags dags!



fix

http://alleballekund.blogg.se


Chaité är gott

Inget jobb idag. Trist. Men fick en förfrågan om ett långvick som extralärarare för en klass 2 i Torp. Men det var nästan heltid. Och jag vill ju vara på salongen mest av allt ju.

Sitter här och avnjuter en stor kopp chaité. Det har ju länge talats om detta te, men jag har inte tagis mig i kragen och provat. Köpte det igår och det är jättegott! Det är verkligen ett höst och vinter te. En smak av kardemumma som gör att det påminner mycket om julen tycker jag. Något som man även kan göra av detta te, är tydligen chailatte?! Får vi oxå se till att testa.

Blev bortskämd igår oxå. Är inte vant mig än känner jag. Älsklingen hade färdig lagad mat när jag kom hem. Gott gott. Mys med levande ljus. Jag älskar hösten på så vis. Att det är mörkt när man lägger sig i soffan. Man kan tända ljus och bara mysa. På sommaren får man ju bara dåligt samvete om man lägger sig tidigt.


Asien - Indian Chai
En blandning av utvalda svarta teer smaksatt med kanel, kardemumma, kryddnejlika och ingefära. Ett kryddigt, mustigt te som väcker till liv minnen av de brokiga färgerna och dofterna i en indisk basar. Passar utmärkt att dricka till kryddiga rätter från Indien och Thailand och till bakverk med starka smaker som mjuk pepparkaka och fruktkaka.


                            image261





                image260
                                         På fredag ska jag träffa min mamma <3




Rolig natt

Igår blev det  på smällen. Den var rolig. lite lång. Gillar skådespelarna riktigt mycket. Kvällen igår bjöd för övrigt på mys. Med färdig middag när jag kom hem ifrån jobbet. Hela lägenheten full med tända ljus. Och sen mys i soffan.

Natten var däremot något helt annat. Jag kunde inte somna. Jag svettades, vände och vred på mig. Jag känner att min kropp kämpar emot. Kan det vara en förkylning lr så?! Men när jag väl somnat så sov jag ända fram till Martin väcker mig och frågar vad jag sysslar med?? va..sedan märker jag att jag ligger och skrattar, och jag tycker fortfarande att det är kul. Mitt svar blir " jag skrattar" Jaha, sedan vänder sig han om och somnar om igen! haha! Det var kul när vi kom på det i morse!

Idag gick jag upp med tuppen   Martin. Det var mys att få dricka lite kaffe tillsammans på morgonen. Idag ska jag jobba på salongen. Nu på morgonen har jag vart ute och promenerat i regnet. Det var skönt, uppfriskande om inte annat.

                               image259

                                                                      Smart pryl till toan


God Morgon!

Toppen härligt! solen skiner ute! Och jag har haft en lugn och skön morgon. Nu sitter jag och dricker upp det sista kaffet. Sen ska jag åka iväg och jobba! Skönt! Idag är det långdag. Och jag ser liksom famemot det. Hehe.

Igår blev det soffan för hela slanten. Mys med tända ljus och bara lugn och ro.

Ha en bra dag!


Filmsugen

image256    image257
Skulle kunna tänka mig att se nån utav dessa två
filmer. Romantiska komedier är något som ligger
mig varmt om hjärtat i filmväg.


Söndag

Ja nu är helgen snart slut. Tänk så fort det går när man har roligt.

Vi hade en toppen kväll igår hos Martins föräldrar. Det var riktigt gott att äntligen få äta kräftor. Vi gick tyvärr lite tidigare för vi skulle hinna en sväng till Nicklas oxå. Han hade fyllt år och hade lite kalas. Vi han inte vara där så länge. Så vi som inte skulle med ut gick hem till oss, eller snarare sprang. Jag och Mette tog en väg, och grabbarna tog en annan. Hum....grabbarnas väg måste vart kortare.

Sen blev det lite musik och snack här hemma. Tollen och hans Stine-Marie kom oxå förbi. Trevligt.

Idag är det slappardag för min del. Stackars älsklingen fick släpa sig iväg för att stå tre timmar i deras monter, på företagsmässan. Tyckte faktiskt lite synd om honom, för han kände sig inte pigg.

image254
Här är ett annat snyggt tyg som jag gillar jättemycket!

image255
Smart och snygg tidningshållare


härlig helg

Solen skiner. Jag har precis gjort klart en manikyr på mig själv. (behövligt) Så nu har jag röda och fina naglar!

Igår blev det monopol för hela slanten. Det är ju det ända spel vi har. Vi spelade i par. Det är grymt kul att spela, till en början, men sen i slutet när allt går åt pipsvängen så är det inte lika kul. Det känns inte som om man får ett ordentligt slut på det. Men men det var en trevlig kväll. Mycke skratt!

Idag är det som sagt toppen väder! Ska snart sätta på mig och ta en promenix med älskingen. Vi ska nog gå inom företagsmässan som är här i svalöv denna helg. säkert mycket intressant att se.

längtar till ikväll. Det ska bli så gott med kräftor:)

                                        image253



Idol

Såklart är det Idol som gäller ikväll. Jag och grabbarna, vi ska beställa mat ifrån "Kocken" Få se om det duger. Jag har haft molande huvudvärk hela dagen, kan bero på att jag sov länge och inte gjort så mycket idag. Typ understimulerad. Skönt med en soft kväll ändå.

Imorn är det kräftskiva! riktigt gott ska dte bli! Sen ska vi titta in hos Nicklas oxå, han ska ju då ha lite ferre:)

image252
Han är så söt, min lilla babie:)




Sovmorgon..efter att ha sovit halva natten i soffan..

Gårkvällen bröjade med en powerwalk i ruskregnet. Faktikst riktigt uppfriskande. När jag gick där och funderade fick jag tänken att jag vill hälsa på Alex. Så när jag kom hem åt jag lite och sedan bar det i väg till torp. Vi hade det mys, kolla på Idol och snicksnacka. Lagom en torsdagskväll.

Det som inte var lika lagom var att jag hade ätit pesto på mina mackaroner innan. Så här står dte på burken "Efter öppning bevara burken i kylskåp, bör användas inom en vecka" Jag kan lätt säga att den burken har stått där i 3 månader. Men jag smaka på den och den va jättegod, såg inte konstig ut. Och jag är inte kräsen när dte gäller mat. Luktar det inte och smakar det inte så kan det ju inte vara någe fel. Men ack ack så fel jag hade. Jag säger bara det. Ät inte gammal pesto! puh...

Idag har jag sovit lite:)  Och nu håller jag på att göra en ansiktsbehandling på mig själv! Gött, det behöver min hud! Så man är lite fräch inför helgen!

Ikväll blir det nog lugnt. Ska käka någe gott och bara ta det lugnt. Blir nog en tripp till Center syd oxå nu på eftermiddagen.

image250
Har kollat lite på mattor, den här är fin.

image251

Kollade in detta tyget oxå, riktigt snyggt som panelgardin och fodral till soffkuddar!

Nu sprudlar inspirationen!


Kladd och mys

Idag har jag och Thea myst. Vi gick en promenad på förmiddagen och köpte lunch. Efter maten somnade lilla pyret till i en timma. Skönt för henne. Vi fick efterlängtat besök av världens bästa som kom hem för att få i sig lite mat. Sen efter det, gjorde vi chockladbollar!! Mums!

Nu ikväll blir det lungt. Långpromenad och lite fix här hemma. Sedan blir det att tända lite ljus och mysa i soffan.


image248
Lilltjejen fixar middagen!

image249
Man fick ju kladda med händerna

ok985ghjg

Gårdagen bestod av jobb. På dagis. Var riktigt fint väder på dagen så dte var skönt att få vara ute och njuta av det. 

idag är Thea hos mig. Hon är lite krasslig så hon slapp dagis. Mysigt att  bara få vara hemma och ta det lungt. Så idag är det bara mys som gäller. Inte mig emot.

image247

Söööt!


Dagens läskigaste..

Skulle ta ut pengar. Precis utanför banken stod en ful chäfer och skällde och morrade på allt som rörde sig. Efter en minut kom ägarinnan. En äldre kvinna som inte var så fräsch. I samma sekund kommer en polisman gående. Och just nu i detta ögonblick så tar jag ut mina pengar.

Kvinnan till sin hund: Ska vi bita en polis idag? ja ska vi det!
Polisen bryr sig inte.
Kvinnan:
Jävla dumma polis! Ja fan dumma polis.
Polisen reagerar. (förståelse för det)
Kvinnan fortsätter att gapa om att polisen är dum
Polisen: Ursäkta vad sa du? Va fan menar du?
Polisen går fram till kvinnan men backar snabbt för den ilskna hunden hoppas snabbt fram för att skydda sin matte.
Kvinnan: Ja, jag får väl tycka vad jag vill jävla dum polis!
Nu reagerar polismannen ordentligt! Det är ju riktiga påhopp kvinnan kommer med. Kvinnan börja gå bort och samtidigt fortsätter hon skrika ännu högre och ilsknare. Nu jävlar är polisen arg!
Han springer fram till henne för att fast henne. Detta skulle dem tydligen lösa inne på stationen. Men Den jävla hunden blir också ilsknare och hugger mot polisen ett flertal ggr. Till slut får hunden tag i polisens hand, inte bara en gång utan flera gånger. Då backar polisen och går tillbaka mot oss, den lilla samling som har blivit pga detta.

Polisen: Fy fan, han bet mej. Jag ska ha tag i henne!

Sedan går han åt det håll som kvinnan sprang emot.


Och där slutar historien för min del. Usch. Ibland blir man lite rädd när sånt händer. Brrr...

                     image245

Makeup!

Znozza. Det har jag gjort denna morgonen. Jag skulle upp vid kvart i nio nån gång, men jag tänkte jag kan väl ligga till nio. Jodå. Nu sitter jag iaf uppe vaken och dricker förmiddagskaffe. Dem ringde i från dagis. Så det blir jobb imorn. Hela dagen. Perfekt.

Idag har jag en del att fixa så det är bara att sätta fart. Min darling kommer hem på lunch. Mys. Sedan ikväll ska jag produktinformationskväll på artedecco i Helsingborg. Det ska bli riktigt kul!
   image244


                                                                                        Spännande!


Kärahärtaness vad det regnar!

Kvällshumor

*Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den ..
Hon sa: Du använder ju byxor ... ... .


*Han sa: Ska vi försöka ändra ställning ikväll ?
Hon sa: Det var en jättebra idé, du stryker och jag sitter i soffan och
sover!


*Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?
Gud: För att du skulle älska henne
Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?
Gud: För att hon skulle kunna älska dig


GOD NATT




löv girlsen

Nu är jag jättemätt och lite halv trött. Det blir en lugn kväll med "Nyberg och Törnblom." 

Imorn blir det fixa för hela slanten. Mycke samtal som måste ringas runt och fixa.. Men om dagis ringer så sticker jag dit!

Pratade med Iza förut. Längtar super mycket till vi fåt träffas och ha våran helg tillsammans. Det är verkligen kvalitetstid för mig. Bästa vännerna. Nu i helgen är det kräftskiva och kalas som gäller. (hehe, ser redan framemot helgen, det är väl typ måndag idag!?)Men det ska iaf bli trevligt!

image242

Vilka sötisar!


Film och god mat

Gårkvällen blev mys. Hela dagen var iof soft. Vi hade vår första söndagsmiddag med Mette och Lilja. Vi åt gott och hade det trevligt. Kollade Wild Hogs. Kul film. Pucken joina oss oxå en stund, även om han var helt inne i facebook;)

Dagen idag började skönt. Jag vaknade. Riktigt skönt, för jag hade en mindre trevlig dröm som jag inte ville vara kvar i. Mådde dåligt igenom hela drömmen. Usch. Kan bara säga att det handlade om flygkrach, och slaveri.
Sedan ringde dem från jobbet (salongen) min första kund hade avbokat så jag skulle komme en timma senare. Så nu blev det lite tid över till morgonmys.

                                        image241

hemma

image237

image238

image239

image240

Vinna eller förlora

I går blev det pizza! Riktigt gott. Älskar kyklingpizza...men Rondellens pizzor är sååå grymt stora..men jag slukade iaf en halv. Bra gjort ändå. Sedan blev det spel för hela slanten. Jag och nio killar. Jag bevisade yttligare än en gång att vi tjejer har mer bakom pannbenet. Men då höll inte vissa med. Efter som spelet inprencip gick ut på att ljuga. Då tyckte killarna att detta bara ett bevis på att tjejer ljuger bättre än killar. Men ärligt..det kvittar, för jag vann!

Sedan var jag och älsklingen taxi. När vi kom hem igen var hon runt elva. Så satte igång en runda i monopol. Vid ett skulle vi hämta grabbarna igen. Efter vi kom hem så fortsatta vi spela till halv tre. Sedan fortsatte vi nu på förmiddagen...man kan ju inte vara en vinnare i alla spel. Jag fick liksom inte den riktiga chansen kan jag tycka.

Imorse vakna jag av att Martin kom in och pussa på mig. Han hade fixat färskt bröd, kokat kaffe och tänt ljus. Så vi hade en riktigt mys-frukost-stund i våran myshörna. Tack till världens underbaraste!

                        image236

                                                                Nu är det storstädning. Kul!



Just det

Patricia min sötis...du är oxå inräknad i brunos och mina planer. SÅKLART! Det är du ju alltid gumman. Saknar er så mycket! Kommer bli en oppen helg!

Nu sitter man hemma hos Anders, Anders och Ola. Vi ska äta skräpmat! jippi. Alltid gott som dagen efter mat! Blir lugnt i kväll kan jag tro, iaf för min del.

Ha en toppen lördag!


Riktigt trevligt

                  


Igår hade vi en riktigt trevlig och mysig kväll hemma hos Johan och Sofie. Dem bodde jättefint! (avis) Fick jättegod mat och sedan spelade vi spel och drack. Gott. Det måste vi göra om. (Tack för den fina presenten vi fick med oss hem!)

Idag vakna vi lite senare än vanligt. Skönt att sova ut, för det gjorde vi minst sagt. Puh. Länge sedan vi sov så länge.

Nu ska jag bara dricka upp mitt "morgonkaffe" och sedan ska vi gå en sväng till svärföräldrarna. Men vad ska vi göra ikväll egentligen?! Skönt att inte ha något inplanerat. Kanske bara ligga i soffan och mysa...det skulle funka för mig!



När kylan tränger på..

image225

Weekend

Börjar med mig själv. Ida = den flitiga, den idoga eller den verksamma.

Blev inget jobb idag. Jag som verkligen vill jobba. Men det finns andra bra saker som jag behöver göra som jag kommer få gjort under dagen. Så jag får se det så istället. Tjejerna på salongen har ringt en del och nu börjar det sätta igång. Det börjar bli uppbokad. Det gillar jag!

Igår, hade precis slumrat till efter maten, så jätteskönt som det kan vara.(efter en hård dag på dagis) När jag har det som mest skönt plingar det på dörren. Min första tanke är, nemän fan. Jag vill ju sova. Men det var Thea. Och då vill man ju INTE sova! Hon är så underbar.
Senare på kvällen så gick över till de nya grannarna:) Snart iaf! riktigt fin lägenhet Lilja och Mette har. Den håller på att bli iaf. Det kommer bli toppen för dem.

Idag har jag träningsvärk.Varför? Drömde iof att jag hade stulit 1, 6 miljoner och var på frifot. Jag och min tjuvkompis(ingen mindre än min livskamrat, Martin!) sprang som yra höns.(därav min träningsvärk?!) Det som var fräckt när vi väl blev tagna var att poliserna hade beiga och rosa uniformer. Jag gillade det skitmycket. Det VAR jättefint! Som staff i fängelset fick jag jobba med att sälja produkter ifrån Bioline. Aja..jag tyckte det var en rolig dröm:)

Ikväll blir det nog trippel parmiddag. Ska bli mys. Alledels lagom en fredagskväll. '

         image224

                              Om stund blir det en långpromenad.









Personbästa

Det var dagis som gällde idag! Samma som i måndags. Trevligt. Skönt att komma till samma, både för en själv och för barnens skull. Idag är en toppen dag med suuuperskönt väder. Vi har vart ute nästan hela dagen och fröken Ida har minsann fått lite fräknar. Har även slagit personligt världsrekord i byte av bajsblöjor. Oj det gick på löpande band. Man blir riktigt lycklig när det kommer en unge och säger "Bajsat, myyycket bajs" jippi.
Blir nog dagis imorn med.

image221

Morgon dagens namnsdagsbarn är...Ida. Fick ett jättefint kort av farmor och farfar. "Håll koll på kurvorna, ät gott och ofta"


På rätt väg

Kom precis hem efter en timmas runda. Det är verkligen underbart ute nu denna års tid. Inte för varmt, och inte för kallt. Eftersom det numera mörknar tidigt så gäller det att gå rätt väg, alltså på upplysta gator. Och hela finessen med att vara ute och gå så här på kvällen är att man kan tjuvkika in hos alla. eh, det tycker jag är trevligt. Se hur alla familjer liver kvällsliv och slappar framför tv:n. Idag hade jag bra musik i lurarna och jag skulle nog kunna gå lika långt till. Hade sån energi. Dock försvann den nu när jag kom hem och satte mig. Nu blir det hopp in i duchen och sen ligga i soffan. Älsklingen är och kollar fotboll med sina grabs. 

                                                                       image219

Pratade med Bruno förut, och vi kläckte en riktigt bra idé. Vi måste se till att våra planer följ hela vägen! Saknar er både så mycket! PUSS


Love it!

               image217

God morgon! Igår blev det mys med varm chocklad. Riktigt länge sedan man drack det. Vi vispade till och med grädde och hade på. Precis som när man var barn. Gott! Men mäktigt.

Idag är det jobb på salongen som gäller. Riktigt trevligt! Ska göra en massa behandlingar på chefen och så. Lugn dag. Ikväll bir det nog softa i soffan som gäller. Men förstås ska jag ut och gå en runda innan!

Ha en toppendag alla glada!


Saknar

image215

Saknar.



Förövrigt har jag inte mycke till övers för handelskassan. Haha. Men jag är ändå trevlig och glad, precis som hon på andra sidan luren.... Tur att hon inte såg mig. Ha.Dagen idag består av lite tvättande, missade först tiden, men kom på det i sista sekund. Hann iaf tvätta ett par tvättar. Fixa med papper. tänkte jag skulle hinna med ut och gå oxå. Väldigt skönt väder idag. Har bra med energi idag. Har lust att sätta mig ner med symaskinen oxå, får se vad jag gör.

Jag har en funderingEller snarare en fundering om ett beslut som jag ska ta.  Vet inte hur jag ska ta mig an den bara. Måste nog diskutera detta med min sambo, och se om han har något som gör mig vettigare.

Än så länge så trivs jag fortfarande hur bra som helst här nere i södra Sverige. Känns lite som om jag alltid bott här. Börjar dock sakna min familj (tro det eller ej, till och med syster, hihi) Här om natten drömde jag att mamma och jag öppna en salong här nere och att dem alla flyttade ner. Det var en bra dröm.


Im in love

Älskar honom så mycket, min Martin. Vet inte hur jag ska förklara! Så mycket kärlek.

image214

Hihi!


Efter regn kommer solsken!

Igår blev det en sån där toppen söndag. Mys hela förmiddagen. Sedan långpromenad. Sedan städa vi lite här hemma för att efter det bege oss iväg till Eslöv för att se Anna och Tonny äntligen hoppa fallskärm!

image211
Thea vaggar kusinen Ebbe

image212
Vi myser på ettårsdagen:)

Idag har dagen bestått av en personlig väckning av dagis, som ville att jag skulle komma så fort jag kunde. Ducha, klä på sig åka iväg. Sedan har det vart full rulle hela dagen. Kom hem nu och snart blir till att laga lite mat. Sedan ska jag ut och gå! Gött.

Känslig

Jag är bara känslig idag. Känner det. Har smågrinat hela förmiddagen. Inte för att jag e ledsen, utan bara för att jag är känslig. Men man får vara det...

Jag är förövrigt en gottegris. Men fundrerar på att ta tag i det imorngon, det är ju måndag! uhh...vill inte ställa krav på mig själv,men faktiskt. Det har funkat vid andra tillfällen så varför inte. Nu ska jag och älsklingen ut och gå. Det är ju sunt.



"Du kommer att veta vad du har
Va e borta vad finns kvar
Det sägs att tiden läker sår
Men minnena dom når
Tillbaka till i går 

Ett ögonblick, va allt du fick
När livet borde vart enkelt
Men tomheten
Fylls upp igen
Och styrkan kommer tillbaks"




image210


 

Ska inte kasta sten i glashus men...

Två skåningar åkte tåg.
I samma kupé satt ett äldre engelskt par,
och damen kastade beundrande blickar på den ene ynglingen.

"What a handsome face," sade hon till sin man.
"Näej, det var jag," sade den andre skåningen.

( På skånska låter det som: Va det han som fes? )




Eftermiddag

Mys.

Putte sover. Jag surfar. Gott kaffe med chocklad. Mysig eftermiddag.


Ska snart kolla vad jag ska ha på mig ikväll....tror det får bli min nya bigsize skjorta.

Har bloggat litet tag nu. Läser en hel dels bloggar. Men jag blir lika förbannad varje gång jag går in på en vis tjejs blogg. Varför gör jag det?! När jag läser om vad hon skriver blir jag bara upprörd. Sen kan jag inte sluta läsa alla kommentarer heller. Sedan sitter jag och retar upp mig själv. Uhh så jag önskar att jag kunde träffa den tjejen och bara förklara en del för henne. Inte för att jag ser mig själv mycke bättre än henne, mer att jag är visare på många sätt!  Det är sorgligt hur vissa kan leva i sin egna lilla värld. Hehe. Ni märker ju hur upprörd jag blir. Det i sig är ju sorgligt! haha. Ne men jag trodde ärligt talat inte att det fanns så korkade människor. Men visst, hon är så inte gammal så det kan ju inte hon hjälpa. Man får väl tycka synd om henne om inte annat...aja..nog om detta...


Nu ska jag nog pussa på älsklingen. Han är så söt när han sover.


Vi




    image209



Jag kan vara kreativ om jag vill.;)
För ett år sedan fick jag min drömprins. Ett år tillsammans är en dröm för mig.



Planer

Hade en riktigt bra dag på jobbet idag. En kanonstart. Trivs redan som fisken i vattnet. Ha!. Känns tokskönt!

Ikväll hade vi inge planer. Men vi ska nog få till det ändå. Det blir nog lite softich hemma hos Anders, Anders och Ola. Troligtvis. Jag kan tänka mig det iaf. Kul att umgås.

image208
Imorgon är det ett år sedan!  -Kärlek-




Fredag

Efter en god natt sömn känner jag mig riktigt pigg. Idag ska jag jobba på Salongen för första gången. Ska bli riktigt kul!

Blev en mys kväll igår hos Thea och hennes familj. Hennes lille kusin va oxå där. Kollade idol och bara hade mys. Sen blev det beställningsmat.. så lata vi e! hehe. Men åt en sallad för att känna mig lite nyttig iaf!


Ha en toppendag!

huvudvärk

Jag har vart på dagis idag igen. Det var riktigt kul, va med dem stora barnen, 5 år! så himla livliga och härliga dem är i den åldern! Toppen kul. Men man märker att vissa av dem testar mig som är ny. Men sen kommer dem på att det inte är så kul för det funkar liksom inte.

Vakna med molande huvudvärk imorse. Så det blev inte bättre när man kommer till den högljudda miljön som det ändå är på ett dagis. Men jag börjar även bli orolig att det kan vara för att jag inte har druckit någe kaffe idag heller... Lite beroende är man nog. Nu ska jag lägga mig på soffan ett tag och se om huvudvärken kan ge sig lite, kl 18 ska vi till banken, jag och älsklingen. 

image207


På lördag är det en MYCKET speciell dag!  


Trevligt besök

Hade precis klivit ut duschen när Åsa, Mattias och Ebbe ringde och ville komma förbi. Självklart! Det var mysigt att få träffa dem alla. Sedan bar det iväg till jobb. Ah, skönt att säga så. Jag är nog för rastlös av mig för att bara vara hemma och vänta på bättre tider. Det var toppen idag. Blev dock inte en så lång dag.

image206

Tog denna bild från Ebbes mammas blogg. Underbar liten pöjk!



Jag bara njuter!

Gick upp tidigare idag. Skjussa älsklingen till hans jobb. Meningen var att jag skulle se om tvättstugan var uppbokad, och jag skulle vara där ca en halvtimma efter man fått börja (så jag kunde sno den tiden). Men den var uppbokad. Suck. Vi hade tvättid mitt på dagen idag men jag ska jobba.

Det är så grymt härligt väder ute. Jag bara njuter! Just nu känns allt lite lättare. Det har det iof gjort sedan första dagen jag flyttade ner hit. Jag trivs verkligen. Jag är hemma.

Alla ni som känner mig vet ju att jag älskar barn. Men än så länge vill jag inte ha egna. Den dagen kommer senare i livet. Men att få umgås med barn är bland det mysigaste som finns. Även små smuttsiga och skrikiga barn gillar jag. Hehe. Så vad passar då inte bättre än att jag ska börja jobba som vikarie på dagis! Så länge innan jag ska börja jobba på salongen. Jag tycker detta var toppen. Jag ringde runt igår, och efter en timma så ringde ett dagis tillbaka och ville att jag skulle jobba idag, självklart! Sedan imorse vakna jag av att ett annat dagis oxå behövde mig! så poppis man blev nu då...!hehe. Jag ställer gärna upp.

image205



Fina

                            image204


Dessa skulle passa mig och Jennie!! Hehe!




Dagens

                         


                           image203

Skrattretande

Idag är det en toppendag! Solen skiner. Öppnade upp balkongdörrarna och åt min gröt i höst solen, helt underbart. Man får sån energi när vädret är så här fint. Det är verkligen såna saker som kan få mig att bli pigg och energirik.

Har suttit här framför datan och druckit mitt kaffe en stund nu. Kollat runt på olika bloggar. Haha. Det finns en liten kicka som har utryckt sig om att ha barn eller inte. Läste hennes inlägg, och även vad läsarna hade skrivit till henne. Alltså, jag blir lite rädd. Jag blir rädd att mina fördomar om "rika, bortskämde snobbungar" stämmer. Jag trodde inte att det kunde va så illa. Jag är verkligen en svensson. Och klart jag vill ha mycke pengar!, alla drömmer väl om att vinna eller tjäna grymt mycket pengar, så man är ekonomiskt oberoende!? Men som sagt jag är en svensson. En helt vanlig medborgare, tjänar medel och är hur lycklig som helst! Och visst har man ju fördomar om både dem som har det bättre ställt än en själv, men även om dem som har det sämre. Aja. Jag vet inte var jag vill komma mer än att den där lilla flickan verkligen gjorde rätt för MINA fördomar. Jag är glad att hon är korkad. Hon kan ju inte få allt!Haha!

Idag ska jag hämta Thea på dagis! Mys!

image202
                                                       Syskon




Njuta

Skulle inte vara fel med en hotstonemassage. Avkoppling och njutning är viktigt.

image199


Fix

Sovmorgon.

Idag är det fix som gäller. Ska röja lite efter helgen. Det är inte så mycke men den sista tutchen skall göras.
Ska ringa och fixa lite oxå. E lite halvsugen på att fixa i garderoben...det blir fort stökigt i den när den är så full..vi får se. hehe.

Närmast, äta lunch med älsklingen. (Förhoppningsvis)

image198


Inflyttning/Födelsedag

Helgresumé.

Efter en trevlig avslutning på Bioline kursen så åkte jag och älsklingen och hämta Anna och Alex i H-borg. Vi hade en mysig parkväll ,med goa rester ifrån kalaset i torsdags (Martin fyllde, och vi hade kalas hos hans föräldrar) Vi drack vin och kolla på Shrek.

 

Lördagen började med en mysig morgon i solen. Ja och Anna hade lite skönhetsfix! Sedan hämta vi den andra Anna inne i H-borg. Som hade åkte från Strömstad tidiagre på morgonen! När Martin hade slutat jobba åkte vi till Centan och strosa runt lite. Blev dock inte så mycket shoppande. Martin hittade en urfin höstjacka iof.
Halv sju kom gästerna! Sen va festen igång...! Fick SUPERFINA presenter!
Blev en lyckad kväll. Taxiresan hem blev dock lite stökig, jag va irriterad och ville hem och den lille taxigubben hade inte riktigt rätt och jag fick lite spel. Ha...

                       


Idag är det slappardag! sedan blir det att skjussa hem Gbgarna. Lugnt ikväll sen.



RSS 2.0