valborg

Ja idag är det valborg och det är ju kul..! känns inte som om det är något speciellt. Men visst så får man en viss stämning ändå..våren är ju här! Sommaren är på väg! Ikväll är det inga speciella planer, det jag vet är att jag ska få träffa mina sötnosar Alex och sara! det är det osm är det viktigaste!

Nu ska jag åka till polisen och fixa pass. Tyskland börja ju närma sig nu..och jag är som vanligt ute i sista minuten.
image57                  image58

Den här fin fina VOLVON kom min söta lillebror hem med igår kväll. Kanske den femte bilen har haft köpt. Vill tillägga att han endast är 16 år! Men det är bra att han har en hobby.


Trevlig Valborg!!

Ica

Denna helgen har jag bara jobbat..jobbat..jobbat..trist. Träffade Daniel en stund igår kväll. Det va mysigt. Ett plus var att jag fick träffa Filippa och Tomas oxå. ikväll ska jag iväg på middag hos vänner t ill familjen, det ska bli trevligt. Imorn är jag LEDIG, LEDIG, LEDIG! härligt!

image56   Jag på jobbet!


Lördag

Ännu en mysig morgon i lugn och ro. Jag gillar mornar riktigt mycket har jag kommit på. Gillar att äta frukosten i lugn och ro och bara sitta och ta de lugnt. Det är det bästa med helgerna. Att man verkligen tar sig tid till det. I veckorna hinns det knappt med att äta nån frukost. Men idag hann jag det.
Nu ska jag fixa iordning mig och sen sticka till jobbet. Känner inte för att sätta mig där i kassan en sån här härlig dag, skulle hellre följt med mamma in till stan..menmen. Ska försöka hinna med att svänga inom Bettan också. Det var länge sedan jag var där och hälsa på nu! Saknar att jobba där..längtar till sommarnen nu, kommer vara sånt ös där nere i hamngården!

image55  Denna mysiga miljö kommer jag jobba i i sommar! Härligt!


stackars katt

                       image54

Stackars lilla Wilde. Han hade så mycket tover i pälsen så vi blev tvugna att raka honom! haha! lite rolig ser han ut ändå!

picknick

Idag har solen lyst på klassen när vi hade picknick i en park i stockholm. Härligt värre.

Trots härligt väder och mysiga klassisar så har jag vart fruktansvärt trött idag..solen slukar min energi kanske. Fick oturen att hamna i världens bilkö på väg hem. Så nu efter en riktig god middag (tacos) så slänger jag mig i soffan och slappar resten av kvällen. Imorn är det jobb som gäller...

             

Sötnosarna i klassen!
                                                                                                                                                                 

solen skiner...Tack!



                    image48

Det har varit en underbar dag idag. Solen har värmt och lyst på oss hela dagen idag. Hade en trevlig eftermiddag och kväll med lite insperation inom makeup. Trevligt med lite snittar och bubbel, ett stort plus var att man fick med sig en present också. Jag hade turen och fick med mig precis det glosset som jag gillade! Tack Jane iredale! Passade på att shoppa lite andra produkter när jag ändå var på Skin Consept.

image49Nu ska jag snart tvätta av mig min Multivitamin power reccovery masque från Dermalogica och lägga mig tillsammans med min söta vän Anna. Kändes inte som någon idé att köra hela vägen hem ikväll så jag sover över här. Mys.


Imorgon blir det pick nick med klassen! Längtar!

Gott natt alla Söta!

bra start

Fast än jag är en riktig kvälls människa så är det ändå på morgonen som jag mår bäst på hela dygnet (förutom när jag sover..) Som idag, vaknar, går upp, solen skiner och man känner sig pigg. Jag har ett litet grått moln över mig nu, men jag börjar faktiskt se att det spricker upp lite längre bort. Det är en skön känsla. Så nu ska jag bara sleva i mig det sista av min fil och mûsli och sedanska jag köra iväg till skolan. Idag är det Ansiktsmassageprov! Jippi!

Ikväll blir det makeup kväll på Skinconsept för Jane arendale sminket. Kul och intressant ska det bli.Sedan blir det myskväll hos Falun Anna. Alltid lika mysigt hos henne!!


Nu ringde min älkling...




blåbär

 Idag börjande vi dagen med att sova lite extra länge..mamma kom in och väckte mig kl 8.00. Mitt tåg gick 7.48. så det var kört. Fick ta bilen upp idag..oxå! En lugn morgon annars med lite massage. Sen gick jag och åt en mysig lunch med Lena och Alex p å Café Blåbär..sallandsbuffé. Det var gottigt.



                                           image47


nu blir det plugg..

Kram Kram

gröna fingrar

                                                 

                                             image45


Japp efter en halvjobbig dag i skolan med Ansiktbehandling examination så behövde jag göra något ordentligt. Så jag tog tag i spaden och börja jobba lite på mammas tomt. Det var riktigt skönt att vara ute och fixa fint på tomten i friska kvällsluften. Nu sitter man och njuter av en god middag, ris med fisk gryta.

Efter "äntligen hemma" blir det lite plugg för min del. Man måste ju ligga i. Nu är det bara image46 veckor kvar av min utbildning. Lite läskigt när man tänker på det.

E4:an upp till sthlm- verkligheten

Efter ca 6 timmar i en motvillig bilfärd så kom vi fram till skolan. Jag gjorde en ansiktsbehandling på Anna och sen åkte vi hem och åt en riktigt god middag. Imorn är det Ansiktsbehandlingsprov..the BIG day. Kan inte göra annat än att hoppas att det går bra.

Hade en underbart mysig helg och det känns tugnt nu när det är hela 13 dagar kvar tills man får träffa min sötis igen. Men man får se framåt. Det är bara sex veckor kvar i skolan...oj så fort det kommer att gå. 

                                                image43
                                                                    Jag och min goa vän Anna!


dagen efter..

Här är lite kort från gårkvällen...

         

        


Ha en skön söndag!



Trevligt

                    image34

                                          Ikväll ska vi ha det toppen! Hoppas ni oxå får det! Kraaaam

pollen och promenad

Japp, nu är det pollentider. Nyser och nyser hela tiden. Så snart blir det dax att ta en promenix till apoteket och skaffa back-up. Morgonen började med en fräck dansuppvisning av mej och min andra hälft;) hehe. Vi är sjuka. Sen till frukosten fick jag sällskap av två snuttisar. Nu ska jag och Anna fixa oss och sedan ta en promenad runt den stooora stooora staden! kanske till och med går förbi fotbollsplanen.

Ikväll blir det party!

Njut av dagen idag mina vänner!

                            
                             image33
                                                                





Pappa

                                                                                min älskade pappa.....


                                                                       image29
   

Idag var det unsättning för pappsen. Det var fint, jobbigt, kallt, konstigt, skönt....

   

Prickar

image28rusk och rått. Det är dagen idag. Så vad passar då bättre än mina underbara gummistövlar!!

                                   image26
                                                                              



Vila

Började dagen med att gå upp tidigt (05.50) ändå rätt så tidigt för mig, om jag själv hade fått välja. Åkte förbi min kära farmor och farfar och fixade mig där och åt en god frukost med dem. Mysigt!
Epilering i skolan från kl 9-12. Tiden går ändå rätt snabbt när man epilerar. Jag gillar det faktiskt...både att tiden går snabbt och att epilera! hehe!

Efter skolan blev det lite fransfix på mig själv och på Ana. Gud vad man kommer sakna att ha möjligheten att göra behandlingar på varandra. Man blir ju bortskämd i skolan.

Nu ska jag viiiiiila...känner mig lite hängig.


min kärlek

       
                                                                                              
                                                                 image25
Jag är verkligen världens lyckligaste tjej! När dagar som idag inte vill vara vän med mig så behöver jag bara tänka på dig så mår jag bra igen... SAKNAR DIG som tusan!


Saknar mina älskade änglar! Patricia, Anna och Jennie!!! Ni är mina för alltid...PUSSAR!!

Kom och ta mig långt här ifrån...

Idag är en sån dag då jag aldrig borde klivit upp...

Allt är verkliegn upp och ner. Har ingen lust med något alls. Eller det är nog det jag egentligen har. Men jag är hindrad att göra allt som jag verkligen vill för det finns så förbannat många MÅSTEN!!!

Min räddning idag var mitt samtal med min otroligt underbara sötnos. Han räddar mig från att sjunka ner till botten.. Fick mig att komma på andra tankar...tankar som är helt underbara...


                                              image24
                                                                   Va det hit vi ska åka älskling?

Ne nu är det bara en sak som gäller...plugga! jippi!




                                                                                                                        


dagen efter..

Haha.

Hade en kul kväll igår! Alla här nere är verkligen "goa gubbar"




Nu ska man försöka ta sig i kragen. Duscha, klä på sig och gå ut i sooooolen!

Dagens inköp

Det blev en liten runda ut till Centersyd idag.

    
Detta blev dagens inköp
- Svart klänning med guldknappar, Lindex
- Svarta leggins med söt vit rosett nertill, Lindex
- Guldörhängen, Gina Tricot
- Tre par Hotpants, Lindex

Ikväll blir det lite party!

Ha en toppenkväll!


Första grillkvällen

image14

Jag och Älsklingen tog med oss middagen ut igår. Köpte med oss en engånggrill och en tändare (!) så åkte vi ut vid Svalövsjön. Så satt vi där och grillade våra burgare istället för att göra det här hemma. Det var myspys.
Borde göra det oftare!

    Jag posar!


Ha en toppendag i solen!

sommarbrun

image12 Nu skiner solen med full kraft.
Denna solskyddsbooster ifrån Dermalogica är ett toppenskydd till vår hud. Man kan använda den enbart och man får spf 30. Men man kan även blanda den med sin dagcreme och då får man spf 17. En toppen året runt produkt men framför allt i dessa tider. Nu när man bara vill bara ute i solen hela tiden!

Fett

image10    
Började dagen med en god grovmacka med ost och skinka på och till det en kopp kaffe. Öppnade upp balkongdörrarna och lät solen sippra in! Slog på datorn och satta på tv:n. På tv:n var det efter 10. Ibland kan jag tycka att det är riktigt bra det programmet. Idag har det nästan bara pratats om fett. Att vi överkonsumerar fett av alla de olika slag. Det fick mig att fundera... fast jag har nog inte funderar riktigt klart än. Jag är så himla påverkad av allt som sägs och skrivs om övervikt och hur man ska äta rätt osv.

Idag gör min mage ont. Det är bara att ta mer värktabletter så går det kanske över...suck.

Nu ska jag fixa mig och gå ut på en härlig långpromenad!

THE HOLIDAY

image9

En fin romantisk, humoristisk och glädjande film.

Gick min promenad här på morgonen och gick då förbi och hyrde denna. Hör inte till vanligheterna att hyra film vid tio på morgonen.

"Man ska vara primadonnan av sitt eget liv"


Drömmande

image8  Sitter här i soffan. Trots att jag inte hade något speciellt att kliva upp för idag så klev jag upp lite över åtta och åt en mysig frukost som älsklingen hade gjort i ordning! Puss på dig Martin;)
Så nu sitter jag här och försöka lägga upp min dag. Ska nog rätt så snart gå en promenad och på vägen kanske hyra med mig nån film. Sedan blir det att läsa projektarbeten till opponentseminariet nästa vecka..

Har hunnit drömma mig bort idag.. Mina klasskompisar där hemma får njuta av härliga kroppsbehandlingar ifrån decleor..så jag missar ju verkligen något härligt.

Jag har en personlig favorit i Decleors hudvårdsserie. Det är fuktmasken image6 HYDRA FLORAL ANTI-POLLUTION MASQUE HYDRATANTE. En riktigt skön crememask som gör huden mjuk och återfuktande.

    En annan favvo är en av deras kroppslotion Système corps.image7


Mycket godbitar finns där ute!


Njuta

Idag fick jag verkligen sova ut. Igår på väg ner mot skåne var jag läskigt nära på att sitta och somna medan jag körde. Usch, fick stanna och kliva ur.

Idag bli det först att ringa och fixa lite viktiga saker. Sedan ska jag slå mig ner med en kopp kaffe och läsa projektarbeten i lugn och ro och bara njuta. Skönt att veta att man bara har en sak att göra under dagen (huvudsakligen) och verkligen konsentrera mig på det. Det är då det går som bäst för mig.

Det är fint väder här nere i skåne, men det blåser ju mer än vad jag är van vid. Kanske att det blir en liten promenad i mellan läsningen. Det lockar lite faktiskt..måste ju försöka börja bli av med allt påskgodis som råkat hamna i magen..!



Här är jag och älsklingen hemma hos mamma!

Här i mitt vinterland!

Otroligt att det kan vara såna omslagningar i vädret. Urrans. Vakna upp till ett vitt vinterland i morse..jag och Martin som skulle hjälpa mamma på tomten. Det blev inget utav det. Istället så började vi dagen med en god frukost och sedan åkte vi in till Nyköping och handlade inför kvällen. Vi var även förbi på pappas grav, den är så fin. Grav stenen har kommit nu, den är gråsvart med en inristad raggarbil på. Det är verkligen pappa. Han är nog nöjd med den, det är iaf vi!

När vi kom hem så blev det ännu ett försök i hopp om att vinna en massa pengar, men det blev inget. Vi hade ju både triss och skrapbingo! Haha!

Ikväll blir det middag här hemma med familjen, farmor och farfar. Ska bli gott. Sen bär det iväg ner mot Skåne igen. Skönt att få vara där nere med älsklingen denna vecka, trots omständigheterna. Skolan går att ta igen..(hoppas jag)




Påsktuppen fryser ute i snöyran!

Kram på er!

Bensinstopp och hundställning

image3

Dagen började på det bästa sättet..vakna som en prinsessa! Mys morgon med älsklingen. Sedan så bar det iväg till stockholm, men kom inte längre än till järna. Då ville inte bilen längre, vi som va sååå nära! Så det var bara att knalla och hämta bensin..suck. Dagens promenad.

Väl framme i Stockholm och älvsjömässan så fick vi se mååånga sötnosar. Man blir så sugen på att skaffa en hund när man ser så många fina. För syster Malin gick det så där på utställningen..så jag blev 100 kronor rikare;)

Efter det så åkte vi och fika med Daniel och Edman. Trevligt, faktiskt!

Ikväll blir det mys i soffan, vull med pizza och godisägg..precis som det ska va!

Välkommen till min nya blogg!

Ja då va det dax att testa på detta:)

Har vart uppe sedan halv sex imorse och busat med en riktig busunge. Snart bär det iväg uppåt landet hem till familjen. Dax för påskmiddag. Här nere i landet är det riktigt fint väder och jag har hunnit med att gunga en stund här på förmiddagen! ( asså det är hemskt när man känner hur man pressar ner sig i gungar och sedan när man ska resa sig så har man liksom fastnat...)

Nu ska jag packa det sista..tar inte med all packning..hehe..blir ju att jag åker med ner hit igen på måndag kväll!! (lycklig)

Ha ni en riktigt GLAD PÅSK!image2

Ps. fel på min kamera..datumet stämmer inte riktigt jue..

RSS 2.0