Allt på i

Jag har blivit utmanad av Fitri!

Regler: Det här är svårare än du tror!  Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till


1. Vad heter du?: Ida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ikea
3. Flicknamn: Inger
4. Pojknamn: Ivar
5. Yrke: Instrukstör
6. Färg: Isblå
7. Klädesplagg: Instoppade strumpor
8. Mat: Isterband
9. Sak i badrummet: Illaluktande avlopp
10. Plats/stad: Ingelsta
11. En orsak att vara sen: Ingen anledning
12. Något man skriker: Idiot
13. Film: Ice age
14. Något man dricker: Iste
15. Band: IL Divo
16. Djur: Igelkotte
17. Gatunamn: Infaterigatan
18. Bil: Isuzo
19. Sång: I kissed the girl
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Innebandy

Kul men svårt! Martin hjälpe mig lite, förlåt=)


Teamwork!







Huxflux

Ja, huxflux så va det fredag!

Ack så fort veckorna går. Vilken ibland kan vara skönt. Denna vecka har jag längtat efter helgen faktiskt. Det har varit en relativ lugn vecka ändå.

 
I tisdags åt vi såklart semlor! Goa Hedin-semlor va det! Thea åt sin kanelbulle=)


En liten köksbild =)


Igår blev det egen lyx då Martin hade kvartalsmöte med jobbet. Då passa jag på att äta sushi =) Gott så in i bengen!


Nu är det stormsteg mot helgen som gäller! Har en helt fullspäckad fredag framför mig. Imorgon ska jag iväg och göra en brud-makeup. Ska bli jättekul! Sen ska iväg till Malmö med Martins jobb på bigbowl. Äta gott och bowla! Inte fel!

Njut av eran fredag!

Helgen!

Martin min lilla hockeystar!



Det var faktiskt kul att kolla på hockey igår. Roligast var ju att se Martin på isen. Han var duktigare  än vad jag trodde. =) Med mig och hejja var Gunilla, Tanja och Petra!
 
Tanja hejjade på sin pappa!

Efter så åkte vi till Johan och Sofie som bjöd på god mat och trevlig sällskap. Anna , Fredde och deras Louise var oxå där. Vi kollade schlager och spela spel. Sen fick vi ge oss av pga vädret, som inte var så roligt. Johan fick ploga upp vägen för oss för att överhuvudtaget se den. Sen var det krypkörning hem hela vägen. Skönt när man väl var hemma sen. Tack för en mysig kväll!

Idag har vi haft pysseldag här hemma. Martin har gjort det han är bäst på, städat toaletten =) Mer grundligare kan man nog inte göra det. =) Själv har jag slipat och målat kökstolarna. VIta så klart!




Nu ska jag ta mig ett bad och sen blir det god söndagsmiddag!

Ha en mysig kväll!

Barndomsminnen

                             

Detta är ett utav dem fina barndomsminnen jag har. När pappa tog med oss på konsert. Ne det var inte disney eller trasdockorna, utan det var AC/DC. Med öronproppar steg jag och min syster in i globen för första gången. Jag vet inte hur gammal jag kan ha varit. Men jag minns det. Nu är dem i Sveriga igen läste jag på Aftonbladet. Ne jag tror inte jag ska gå denna gång=)


Nu är det jobb som gäller, och sen ska jag kolla när sambon spelar hockey!

Njut av din lördag!



 


Vinterväder även här

Jo detta börjar ju likna Sveriges klimat. Det snöar ännu mer ikväll. Det har snart legat vitt på marken hela veckan. Perfekt för alla barn. Jag och Åsa har varit i Helsingborg hos Anna J och smidigt planerna. KUL! Men uschanemej vilket väglag. Men Åsa körde säkert och försiktigt och transporterade mig hem till porten. Anna bjöd på supergod mat, det var en mysig kväll.

Imorgon är lite tjejmiddag som gäller. Alltid trevligt att träffa tjejerna!


Nu ska jag pussa på min Putte!





Mia!

God morgon! Tänkte jag skulle hinna slänga iväg ett litet inlägg innan det blir dags att åka till jobbet. Denna vecka samåker jag och älsklingen. Alltid mycket mysigare att åka tillsammans. Och framför allt gå upp och äta fruost ihop!

Nu är våran underbara Mia på hudvårdsstudion igen! Hon ska vara hos oss i 8 veckor! Så nu blir dte livat i luckan. Hon är en riktig pärla som bara strålar! Sån människa man blir glad av =) Så idag ska jag nog se till att få mina fransar färgade, det var inte igår och jag behöver det verkligen =) Plus att hon behöver ju öva..hihi.



Miiiiisen =)


Min älskade bil...


Ha en strålande onsdag!


Vitt viiiin och räkor =)


Igår använda vi vårat presentkort vi fick i julklapp hos Stefan Pålsson. Vi köpte två hjärtformade pajer med västkustfyllning, samt vanliga räkor och rökta räkor. Allt var supergott! Sen kollade vi såklart på Melodifestivalen! Denna omgången var det verkligen rätt låtar som gick vidare. Mina favoriter var Cockies n beans. Så fin låt! Men Måns var ju inte dum han heller =)



Cloetta är mog den enda katten som inte tycker om räkor...fisförnäm liten dam.


Friskt och skönt

                               

                                  

Jag och min Martin åkte till Järavallen och gick vår promenad. Så friskt och skönt i skogen. Sen drack vi lite varm chocklad och åt lite av chockladhjärtan som vi fick av Martins föräldrar, tack =)

                               
                                     På vägen hem så hade vi turen att få träffa en nyvaken Ebbe!

Lördagen den 14 feb

Så idag är alla hjärtans dagen! Kärleken flödar. Hehe. Solen skiner iaf härligt. Kallt men fint. Så snart blir det en långprommis med min kärlek.

                          
                                   Här e han! min ÄLSKADE i livet, heeelt underbar!
                        Ikväll ska vi äta och dricka gott. En riktigt kärleksfull lördag!




Skickar massor med kramar till er därute! Ta hand om varandra!



PS. Idag fåååår man faktiskt äta chocklad! =)


Bokadirekt

Nu har vi en kanongrej på G på jobbet. Vi kopplar upp oss på nätet. Så när du känner för att det är dags att boka en behandling på Hudvårdsstudion så går du ut på våran hemsida och därifrån kan du komma till vårat bokningsystem. Där kan du välja mellan mig och Veronica och vilken behandling du vill ha! Skönt då man inte har tid att försöka få tag på oss, då vi kanske inte alltid har tid att svara i telefonen. Så välkommen att boka! =)


                                               


Mysonsdag

Ikväll har vi en riktig myskväll.

Vi gick en prommis i snön. På väg hem så tog vi vägen förbi Ica och köpte en massa frukt. Så när vi väl var hemma rosiga och danna så  gjorde vi fruktsallad och kollade på arga snickaren.


Mumsigt!

Lyxveckan

Ja minsann. Denna vecka är en skön vecka har jag börjat märka. Jag tillhör ju dem som är liite morgontrött,bara lite. Och att få gå upp på morgonen i lugn och ro och dricka mitt morgonkaffe, kolla nätet och äta mina knäckemackor är lyx. Och så har fått haft det två mornar denna vecka. Dock så jobbar ju lite senare på kvällen, men dessa lyxmornar betyder så mycket =)

Så nu sitter jag här och myser i soffan =) Cloetta gör mig sällskap i form av tiggeri. Jag kan inte för hela världen förstå var hon har fått det ifrån ;)


Ne och på bordet får hon ju inte heller vara. Typskt. Kan det var så här att llilla skruttan är våran ögonsten och att vi mer än gärna ger henne lite frihet här hemma. ( Vi äter ju nästan aldrig vid matbordet heller, har väl hänt 3 ggr sen vi flytta in)

Ha en skön onsdag i snön!

Utmaning

Det går visst troll i lite utmaningar här på bloggarna. Även jag fick en utmaning, att visa den sjätte bilden i den sjätte mappen.



Och det blev mappen då var var på diggiloo i somras! Härliga bilder!

Tack för utmaningen Anna!

Pizzamat och schlager!


Sötnosen posar =)


Och Ebbe hade ett helt eget sett och äta glass-pinne=)

Igår blev det hemmalagad pizzamat och schlagar hemma hos familjen Hedin! En kanonlördag! Vi gjorde som förra året att vi hade en liten tävling om vilka som skulle gå vidare och i potten låg det ett antal tianlotter. Men jag vet inte riktigt, kändes som om det var helt fel artister som gick vidare, jag vann inte en enda tianlott...typiskt!

Idag är det en slappardag!



Nyår

Det är vääääldigt tidigt , jag vet. Men jag gillar verkligen Malin för att hon (tror det va hon iaf) tog tag i att börja planera Nyår 2010! Det var ju inge snack om saken att vi skulle med. Klart vi vill fira nyår uppe i sälen! Måns skickade lite bilder till oss härom dagen. Måste visa dem för er!







Jag älskar verkligen fjällivet! Och nu vill jag bara att det ska bli v.11 för då ska vi bege oss upp till lillebror i Östersund och sedan även till grabbarna i Sälen. Det ska bli riktigt gött att få ge sig ut i backen.

Härliga Helg!



Igår hade vi en mysig fredags middag, med god mat och vin ifrån vår kära Tysklandsresa. Sedan gick vi en sväng till grabbarna grus. En helt perfekt veckoslut och start på helgen.

Denna helg har vi inga planer. Det känns rätt så skönt att bara kunna ta vara på de lediga dagarna på det sätt man känner för. Skönt skönt.

Ha en trevlig helg!


Det känns så tryggt

Jag måste få berätta en sak som känns ända in i hjärtat på mig. och som glädjer mig!

I den störta delen av mitt barndomsliv så bodde jag i ett hus i byn Vagnhärad! Vi köpte huset när jag gick i första klass och flyttade därifrån i nionde klass. Vad som nu känns speciellt är att mina två vänner från skolan har köpt just det huset och har precis flyttat in med sina två små barn. Gissa om det känns tryggt! Ett hus bevarar så många minnen.Och för mig känns det skönt att veta att jag kan (om jag får såklart hihi) få insupa de gamla minnena innifrån! Det låter kanske lite flummigt man det är viktigare än vad man kan tro. Och jag är glad för deras skull att dem får bo i ett sånt härligt hus. Det är perfekt att växa upp i =)

Önskar Fitri, Timmy och barnen all lycka! Här är fitris blogg! Ylmetott


Det hjälper!

Jag ser vitt! Det har minsann kommit lite snö här nere i Skåne. Det är så fint och mysigt. Skönt framför allt att det blir så mycket ljusare! Kul för dem små barnens skull.

Även så här vintertid så blir iaf jag en supertorris. Alltså på huden ;) I ansiktet har jag en cream från jobbet, men till kroppen har jag inte hittat något bra. Vet att Bodyshop har sina goa bodybutter. Och det var meningen att jag skulle ha handlat ett i helgen. Men Istället fick jag ett annat av Anna! Så snällt av henne. Men hon hade så många så trodde inte att hon skulle hinna använda dem. I-landsproblem!


Nu har jag använt denna nu i veckan. Och jag ska säga att jag inte längre är lika torr plus att den toftar juuuuvligt! Så det känns verkligen att det hjälper =)


Kör försiktigt där ute på vägarna nu! Kram


Tårar



Dessa två böcker som är skriva av en man ifrån Holland vars fru får cancer.  Det handlar om deras gemensamma kamp mot den oundvikliga döden. Jag har aldrig gråtit så mycket av varken en bok eller en film. Ett litet tips så här en onsdagsförmiddag =)

Igår tappade ja upp en varmt bad, sedan la jag mig en lång stund och bara läste. Det är vardagslyx!


Ta hand dej!



Min helg

Har varit underbar!

I fredags var jag och Mette på Bio. Var så mysigt att hitta på något med henne. Filmen vi såg var Bröllops duellen. Den var oki, men inte topp 10.

Först i lördags så jobbade vi lite. Sen bar det iväg till Göteborg.


En Lindell och en Bano. Söta som få =)


Vi var glada och nöjda!

 
Snygga!

 
Martin e så fin i håret =)

   



Tack för en KANON helg mina underbara vänner! Vad skulle jag göra utan er!?


Nu börjar arbetsveckan =)

RSS 2.0