Vill

Jag vill så gärna flytta nu...

Saknar lilla T oxå

image115
Sista kvällen i Tyskland

Jag ska få en nasse-pyamas av Bruno! söt hon e!

Banta lr inte?

Celluliter kan inte bantas bort


INGEN BOT Celluliter är svåra att bli av med. En ny studie visar att de till och med kan förvärras av bantning.
Foto: LPG SYSTEMS från aftonbladet
Forskare: ?De är en del av livet?
Gropiga lår?
  Tro inte att bantning hjälper. Att gå ner i vikt kan tvärtom göra celluliterna värre, visar en ny studie.



Fasen...ännu en anledning till att skita i bantningen.
















Grymt sugen

image112 image113

Jag är grymt sugen på att inreda, måla och fixa. Snart flyttar jag hemifrån!

Lagom trött

Ja nu ikväll känner jag mig lagom redo för sängen! Blev en lite kall natt i natt.

Blev en hel del att göra på jobbet ändå, vilket jag gillar! Mer jobb åt mej! Åkte hem till farmor och farfar efter och fick goda ostar och kex och te. Var lagom för mej. Imorn är det desto lugnare på jobbet..hum..hoppas på att turisterna kommer in och vill ha behandlingar!

image111 Saknar redan...jobbigt då!


Bästa helgen

Ja en riktigt mysig helg har detta vart! Jag och min älskade möttes upp i J-köping på lördags eftermiddagen. Åkte runt för att hitta ett hotell. Våran plan att tälta sprack när vi inte hade någe tält (synd!) Men att komma och tro att man ska få någe rum en lördag eftermiddag var tydligen att tro för mycket. Inte ens vandrahemmet hde några lediga rum. Men.. han kunde nog lösa det till oss ändå, haha, han visade oss ut på parkeringen igen och pekade på en husvagn!! vi trodde först att han skojjade men icke. Vi i två nätter har jag och Martin sovit i en husvagn på en parkering utanför ett vandrarhem! Det var det mysigaste. Asså denna helgen har varit så super! Älskar Martin över allt annat. Hade en riktigt trevlig lördagkväll med Malin och Magnus och deras kompisar. Tack!

image108

image109

image110
                                                  Systrar


Min älskade Falun

Pratade just med Min sötnos från Falun.  Gud vad jag saknar henne. Var länge sedan vi hördes och när man väl pratar så känner man verkligen hur mycket jag saknar henne!

                    image107

Jönköping!

Skönt att få vakna till älsklingen röst 2 ggr!! hehe. Jag bad han ringa att väcka mig först vid nio, sedan en halv timma senare igen! Han är för go och jag e en grym znoozare!

Nu är jag iaf uppe och just nu finns det barfa kaffe i huvudet på mej! Bästa kaffet på hela dagen är morgonkaffet!

Nu har jag packat klart inför våran lilla mini semester. Ska bli så mysigt att få vara med älsklingen. Än så länge har vi inget tält!!!! "men det löser sig". Asså jag blir ju inte jätte ledsen om vi får sova på hotell, men det är ju själva grejen med tält. Mys och lite bökigt!

image106
                         Inget sånt här väder nu i helgen tack!



70 år

Idag har vi firat farfar som fyllde 70 idag.

             

Imorn ska jag få träffa min älskling. Vi ska ses halvvägs. Vi har pratat om det några gånger men nu ska vi göra det. Så helgen blir i Jönköpng! Tokiga som vi är ska vi tälta! Haha. Men vädret känns så ostabilt så det kanske blir hotell ändå. Vi får se!

image105

Vi i Tyskland!


someone stop me

                 image100

trygg tid

                 



                 image98

                              

blött värre

image97

                         Det blev ett blött bröllop, men världens finaste.

ge och ta

Efter en trött tisdag känns idag lite bättre. Men jag är nog fortfarande lite sliten. Blev inte mycket sömn i tisdags natt och det sitter nog kvar. Plus att jag fick två stycken 1 timmars massager det sista jag fick göra igår, och den sista var en man och då gäller det att ta i extra mycke..Tänk att man ger så mycke till andra, men man får inte så mycket tillbaka. Jag vill ju oxå ha massage!! Tyiskt yrke jag har.

Ikväll blir det garderobs rensning!

image96


Pussiliss


härliga helg

Toppen. Kom ner vid sju tiden. Åkte och handlade lite mat och sedan åkte vi hem till svärföräldrarna och grillade och umgicks.

Lördagen började med en otroligt skön sovmorgon. Kunde knappt sluta sova, riktigt skönt att slippa ställa klockan. Vädret var inge vidare (hade inte räknat med det heller) så det fick bli en runda till Centan. Fan oxå. Jag är så duktig på att handla. Men fasen så fin jag kommer va i mina nya inköpta. När vi kom hem så åkte vi och handlade och direkt till Martins pärons hus. Som vi fick låna. Tack så mycke. Började fixa iordning maten och förbereda inför kvällen. Ducha och fixa oss. Sedan satte vi oss ner på alltanen me en varsin öl och lite ölkrov och nötter. Vi varierade softandet med en match i kubb. Jag blev mycke bättre senare på kvällen, och Martin fick vinna första ronden.
Sedan kom folket och det blev en rikltigt mysig lördag kväll, slutade med invandrar politik vid tre tiden, haha.Sara var ju en riktigt trevlig tös!

Nu är det bilfix som gäller. Martins pärla kanske ska bli såld och då beövs en del små fix. Ska nog ut och kolla på honom. Kanske blir lite sällskap iaf.

Ha en toppen söndag!

Fin låt

                                     I Wanna grow old with you 

                                                  WESTLIFE

Another day
Without your smile
Another day just passes by
But now I know
How much it means
For you to stay
Right here with me

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

Things can come and go I know but
Baby I believe
Something's burning strong between us
Makes it clear to me

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

 
          image95

solen skiner kanske bara idag..

Åh idag har jag haft en bra dag. Har flytigt på bra på jobbet. Så skönt att man får jobba lite. Solen har värmt oss hela dagen och jag blir alltid på lite bättre humör så fort den visar sig.

Efter jobbet blev det en skogsrunda. Tänkte kolla efter kanatreller. Men våran skog var alldeles för torr. Men gud så mycket blåbär det finns. Jag satta mig ner och kunde inte sluta plocka. Riktigt mysigt. Så nu har jag planerat inen god frukost med gröt och färska blåbär på det imorn bitti.

Ikväll blir det packning inför helgen. Får inte glömma papper till intervjuven på måndag!

Nu längtar jag olidligt efter min babe. Böjar även smått få abstinens efter ett par babes nere i götet. Miss U girls! otroligt mycke nu! snart så ses vi igen!

                           image94'
                                      Daniel, Daniel, Daniel...

Tips från mee

image93



Jumpadojjor i 11 timmar är lika med fotsvett och trötta fötter. Men dagen har gått som smort ändå. Kom hem för en stund sedan. Orkade mig till soffan. Slog på Prodject Runaway. Nu blir det snart en stor kopp te och en knäcke macka!

Imorn är det torsdag..sen är det fredag!!! åhhhh längtar.


Lääget?

Sista dagen inne hos alex. Snyft. Det har vart mysigt och kul att få vara inne hos henne lite så där mitt på dagen. Annars så har det rullat på bar idag. åkte till optikern direkt efter jobbet. Min syn hade blivit lite sämre, men vi skulle testa ett par nya linser som va lite starkare och annan karaktär.

Han ner på stan en sväng ox, så klart. Hehe. Hittade en söt kjol, som by the way var i min storlek. Ha! Passade super fint. Så om det då kunde komma lite sommar så skulle jag kunna använda dem ( och alla andra kjolar och klänningar) utan leggins.

Nu ska jag minsann dricka lite kaffe. Trots att det är en aning sent. Men mamma (som har semester) har bryggt lite.

                                                image92
         Tänk när man sitter och tar en kvälls kaffe med älsklingen, när vi blivit sambos!



schejka

Så var det måndag igen. Är riktigt trött idag. Inte så konstigt.
fredagen var lugn, jobbade en stund på lördagen sen åkte jag hem o fixa mig sen hämtade jag upp tjejerna. Vi gick och åt på Torgkällaren. Jag åt fisk. Riktigt gott, men det va lite mat.

Sen gick vi hem till Alex och satt och snacka och drack vin. Sen konstaterade vi rätt så snabbt att det fick bli taxi ner till tullen för det spöregnade.
Väl nere på tullen var det riktigt kul. Vi dansade loss riktigt. Så himlans kul att dansa tills man e helt blöt! Sen blev det att knalla hemåt till soffan. Tack min bästa för sällskapet hem i den mörka sommar natten.

Sen var det jobb hela söndagen. oj vad slut jag va i fossingarna sen. Hade en lugn söndagskväll med en seriös match i alfapet med älsklingen. Kul och lite nördigt, ikväll ville han tydligen ha revanch oxå. å ja, man får väl ställa upp! hihi!
 image89  image90
 image91

Äntligen sol

Det var riktigt skönt att vakna av att solen lös istället för regnet smattrar på rutan. Va en sväng och jobbade på Ankaret med Alex. Hela 3 timmar. Nu ska jag snart fixa mej och åka iväg igen. Bordet är bokat till kl 19 på Torgkälleran. Ska bli riktigt smutt. Har sparat mig hela dagen så jag kan äta massor.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta läsa lite på Dotter önskas.

Ha en trevlig kväll!!



                                        image88 Min bästa...

Två stora koppar Indian Spice

Middagen var god. Men ack så kort. Vad är det med ungdomar nu för tiden? har dem myror i brallan? På min tid...suck! Men faktiskt, det va några år sedan man va 17 bast.

Det blev en riktig soffkväll. Skönt? jo visst. Men bakom tröttheten ligger rastlösheten och spökar. Är så himla trött på att ta det lugnt. Medan det ända jag längtar efter på dagarna är att få ta det lugnt i soffan. Med andra ord; jag är rätt så rastlös.

Med lite svullna öögon, täpt i näsan, ont i huvudet. Så känns det (trots att jag har sovmorgon imorn) som om det är dax att säga god natt. Måste bara prata en gång till med den underbaraste. Om han ändå va här.. så jag kunde få somna i hans famn medan han låg vaken och titta på TV:n. För det, det är bland det bästa jag vet. 



                      image87

                                              Är det bara jag som kan älska en katt så mycket? ;)



Skavller och slappa

Segt med regn. Är så trött på allt regn nu. Jag fick ju skulden för det oxå. hehe. Klart att det skulle regna idag bara för att jag dödade en spindel igår.

Kvällen blev riktigt fin. Jag och sandra strosade i Trosa. Drack lite kaffe och strosade vidare. Såg Daniel, men jag hade ingen lust att ropa på honom. Han e lite dum. (lite sur för att han beter sig som en IDIOT! haha) Sen planerade jag och tjejen att vi skulle ta en runda. Men varken benen eller huvudet orkade så jag for hem. Nu har jag suttit i soffan och läst skvaller. Druckit te och bara slappat. Det passade mig bättre ikväll.

Helgen närmar sig och det blir en riktig jobb helg. Men Jag Sandra och Alex ska ändå se till att ha en riktigt trevlig lördagskväll. Med middag och lite utgång(på tullen!) Tror minsan att det kan bli mys.

Saknar min Putte. Älskar honom så grymt mycket. Hur ska jag kunna förklara. Han är bara så himlans bäst. Totalt jävla underbar. puss min älskling!

Dagen efter

Idag är det dagen efter. Igår blev det så lyckat. Det var det roligaste bröllopet jag vart på (inte så många men iaf) Brudparet och alla gäster trostade vädret och det så himla bra det blev. Men suverän mat och en hel del riktigt bra tal, både skämtsamma och ändå allvarliga. Festen drog igång ordentligt efter brudvalsen och sen fortsatta det tills det var dax för DJ:en att gå hem. Ne asså det här var den roligaste dagen och kvällen denna sommar. Oslagbart.

Nu ska vi snart träffas allihopa och äta en hel del goa resten och se när brudparet öppnar sina presenter. Sen blir det mys för mig och martin. Åker hem tidigt imorn bitti. Sen dröjer det två hela veckor tills vi ses igen. Fasen vad drygt. Men det är inte alls långt kvar tills vi blir sambos!jippi!

Bröllop

                                         

                                                     image86

                                               Här är det älskade brudparet som gifter sig imorn.

Vi hoppas, ber och önskar att vädret ger sig. Att det spicker upp och det blir uppehåll. Men det sägs ju att om det regnar på bröllopsdagen så bringar det tur till brudparet.

Farmor och farfar va här nere och hälsade på för en stund sedan. Kul att dem fick se Svalöv och att dem fick träffa Martins familj.

Nu är det fix.

Kram alla

RSS 2.0