2007

År 2007 - året som handlade om KÄRLEK, FAMILJ, SORG, MINNEN, GLÄDJE, STYRKA


Året som gått har inneburit många resor både på lyckans väg och sorgens väg.

 Sista terminen i skolan. Tiden gick fort och snart va vi diplomerade Hudterapeuter!


       
Lite fester har vi ju hunnit med under året oxå!

image389
En underbar Tysklandsresa med familjen Holgersson! Mycke trevliga minnen därifrån.

 

Examen!

         

       
SOMMAR- underbara minnen. Sista sommren i Trosa. Vi fick även gå på ett härigt bröllop där Martin syster blev fru Hedin! Det är oxå ett minne man aldrig glömmer :)

 Den fullpackade bilen. Min flytt ner till SKÅNE!

       
Hösten 07. Lille Ebbe kom till världen.

image412
Den största SAKNADEN!
 Min älskade pappa. Han finns med mig varje dag.

image414

 
Tjejhelgen var den absolut bästa! Ni är mina guldklimpar!

Många bilder blev det. Hehe. Jag var så inne i detta. Ett år har gått. Och ni blickar vi framåt. Jag ser fram emot ett nytt år och massa nya äventyr!

Ikväll ska vi vara här hemma hos oss. Vi ska äte en riktigt god middag, dricka gott vin och ha riktigt trevligt! Hoppas ni alla andra oxå får ett fint nyår!! Nyårskramar ifrån mig!





Svårt

Jag fick ju världens finaste julklapp av min älskling. För mig är det värt så mycket. Jag har alltid varit en kattälskare. Och utan katt i mitt liv är något som jag tycker är lite jobbigt och tråkigt. Så nu är vi (jag) på kattjakt. Jag vill hitta en fin liten kisse so kan passa oss båda. Helst en skogisblandning. Men det är svårt att hitta rätt jag ska säga. Jag kikar lite på blocket osv. Men det bästa är ju att känna någon. Men vi (jag) har inte bråttom. Det ska ju vara rätt :)

image386
En av mina kullar. Världens finaste!

Nu ska jag iväg och slinga mitt hår. Måste ju vara fin till nyår. Sen blir det städ i lägenheten...




Lugnt

Nu är julhelgen över och familjen har ätervänt hemmåt. Det va supermysigt att få ha dem här. Mamma och syster hade dock oturen att bli sjuka. Men det slår ju alltid fel!
Vi hade en lugn och skön jul och åt gott och satt och mös. På juldagen va vi först och hälsade på hos Martins föräldrar. Trevligt. Kul att mamma äntligen fick träffa dem.

Sen på kvällen så bar det iväg på inflyttningsfest hos Pucken. Det va lyckat. Vi va tvugna att bege oss in till H-borg i tid att komma in. Och vi kom in, men jag säger då det...det va så mycket folk. Man knuffades hit och dit. Det är mest jobbigt när dte är så mycke folk. Men jag hade kul iaf!

Nu idag och igår jobbar jag lite på Ica. Det va kul att komma tillbaka, det va en tid sen jag jobbade där. Men det är kul. Dagarna går fort.

I helgen ska vi städa och fixa lägenheten (gamla) så vi har gjort klart det innan nyår.

   
Nu har Martin äntligen köpt sin TV. Den passar rätt så bra hos oss tycker jag :)


God Jul!

image382

Ha en riktigt fin jul allesammans!! Jag njuter av god mat och av att familjen är här !

Idag bär det av :)

Nu sitter jag här hemma i kaoset! Idag blir det FLYTT! Underbart. Men jag vågar inte visa hur det ser ut nu här i gamla lägenheten.

Klockan 13 idag ska den nya lägenheten besiktias, sen ska jag hämta ut allt matrial som vi måste ha för att fixa i lägeneheten. Sen börjar jag att flytta alla kartonger! Det ska bli så kul att få komma in och fixa. Killarna kommer och hjälper oss att ta det tunga stora grejerna.

image381
Det ända kortet ifrån lördagen. Tänkta jag skulle vara duktig och ta med kameran ,men det fick ligga kvar i väskan hela kvällen. Vi var inne i H-borg på en födelsedagsfest hos Martins kompis. Vi åkte med Måns och Louise, så när dem va tvugna att åka hem för att Louise skulle upp och jobba tidigt dagen efter så gjorde det ingenting för oss! Skönt att komma hem i tid. Vi va uppe innan åtta sen på söndagen för att göra ett städryck!

Hässleholm

Ja idag, snart bär det iväg till Hässleholm för att dema för Nivea. Har kanske inte så jättegod inställning till det, men det rä nog mest för att jag aldrig har var ti Hässleholm, vet inte hur man kör dit osv. Men det brukar alltid lösa sig. Kul att få se en ny stad. Hehe. Det gäller att man har rätt inställning ju!

Så nu sätter jag på mig det stora säljar smiiilet och åker iväg och har kul en hel dag! (som min chef säger) Det är faktiskt kul att dema.

image380

I helgen är det sista riktiga helgen i den gamla lägenheten..!Jippi! Äntligen ska vi flytta.

Ha en bra dag!


Stämning

Idag va jag uppe en aning tidigare än vanligt. Är ju van att börja jobba tidigast 9.00 och idag börja jag en och en halvtimma tidigare. Och det är en stor skillnad för dte är verkligen mörkt när man går upp då..Jag tyckte nog att det va lite mysigt. Va ute och jobba på Trolleholmsdagis idag. Alltid lika kul när man får komma ut dit!

Efter jobbet så åkte jag och klippte mig lite. Så skönt att ha gjort det innan flytt och jul. Jag blev toppen nöjd!
Sen efter det så åkte jag hem och börja göra lite knäck! Satte på jul musik och allt! Mys pys!

   
Fint med uppklippt där bak..plus att det ger lite volym till mitt annars trådtinna hår

Ebbe!

Idag har vi varit på dop för lilla Ebbe. Han var så himla duktig i kyrkan. Allt blev jättelyckat. Sedan fick vi goa tårtor efter, smörgåstårta och efterrätts tårta! Mums!   
image372

Eftermiddagen har bestått av packning! Nu är har vi gjort riktigt mycket och ligger faktiskt bra till känns det som. Skönt! Tyvätt så har jag packat ner alla ljus och mys-saker så det är inte så mysigt! Men vi får hålla ut, vi vet ju vad som väntar!

   
Mycket kartonger blir det!




Gottegris

Lika bra att inse. Jag och Martin är ena riktiga TV nördar. Vi följer ett antal serier ja. Men vi märkte det, eller jag märkte det igår när vi hade tittat klart på Bonde söker fru. Så i vanliga fall så brukar det ju vara Grays Anatomi på listan, men det var sista avsnittet förra veckan. Så igår då, blev vi en aningen rastlösa.."Jaha, vad ska vi göra nu då...?" Lite hemskt kanske...haha. Men då sappade vi iaf till TV4+ och kollade på Leila. Och var ju inte en besvikelse! Några av hennes recept ska vi nog se till att göra innan jul! Det vattnades i munnen!



Här är ett recept som är solklart på julbordet:

Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 40 min

Ingredienser

12 kakor
600 600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 2 påsar dumlekola
2 2 nävar mini marshmallows
3 3 dl salta jordnötter
1 1 dl skalade pistagenötter

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.
image371
Mumsfillibabba!


Full rulle

Ja idag är det fullt upp. Men helt utanatt det blir stressigt! Har varit och jobbat på dagis fram till två idag, sen nu ska jag snart åka iväg och jobba på salongen några timmar. Det funkar kanon, två helt olika jobb! kul!

Igår blev lite lite pyssel efter den inte så goda middagen, ärtsoppa. Vi ville ha nåt enkelt och snabbt, varför inte ärtsoppa. Men när vi hade ätit halva talriken var så titta jag på Martin och undra om han gillade det...rynk på näsan fick jag som svar. Detsamma tyckte jag..synd. Nu kommer vi nog inte äta det mer..iaf inte på länge. Det är synd med tanke på att det tar ca en hlav minut och tillaga, och sån mat gillar jag :)

image370
Svart ocg rött!


Atcho prosit!

Gårdagen blev en riktig lugn kväll. Mette och Lilja kom förbi senare och jag fick bjuda på mina nybakta lussebullar. Vi hyrde film, Nina Frisk. Förmodligen en av de sämsta jag sett på länge. Synd. Jag kände mig laddad för en sån riktig kärlekskomedi, vissa svenska kan ju va bra. Men icke. Sen när vi skulle somna så började det en film precis. Och så var det Häxorna. Den betyder jättemycket för mig. Den lästa min första skolfröken för oss när vi gick i trean lr nåt, sedan fick vi se filmen. Jag minns att den va läskig. Så jag var bara tvungen att titta på den! somnade väl halv tre eller nåt...

Imorse blev jag väckt kl 7. Börja jobba kl 9 :) ingen gladare än jag så klart! Jobbade på montesorri igen! Idag och imorn ska jag va där! Trevligt!

Nu ska vi iväg på vårt vanliga måndagsmys. PB med grannarna!

image369 Dålig dålig dålig

Det kliar så dant i min näsa hela tiden! vill bara nysa, men det blir inte så mycket mer än att det kliar! Jobbigt.


Det börjar närma sig...

image367 image368

Mys söndag är vad vi har idag. Vi packar och bakar. Nu ska vi snart sätta oss med lite glögg och en lussebulle! Idag har jag iaf fått lite känsla av att julen kommer snart :)

Ha en mysig 1:a advent alla!

Humor



Min humor rakt igenom! Detta är Kul.

Idag har jag jobbat, tiden gick fort. På väg hem köpte jag med mig lite god mat som jag och Martin slaffsade i oss, efter det somnade jag sött i soffan! riktigt skönt! Ikväll blir det lugna gatan. Har satt upp lite julmys så man får lite stämmning!

"Den lättaste dagen under en bantningskur är den tredje, för då har man i alla fall redan slutat. "


RSS 2.0