Mamma!

Idag är det MORSDAG!

Min älskade mamma är värd all kärlek och lycka i livet, för hon är bäst!


Ikväll ska vi till Svärmor och grilla med Martins familj. Mysigt!

Igår var det examensfest för min härliga vän MIA. Det var mycket god mat och dricka. Tipsrunda och allt! Det blev gitarrsång och skratt. Sen åkte jag med tjejerna in till Landskrona för att dansa lite. Vi hann inte med så mycket dans men det var roligt så länge det varade. Sen följde jag Mia hem, ja och jag säger bara det. den där Mia. Heeelt underbar tjej! Tack vännen för en rolig kväll!

Idag är det lite tvätt och fix som står på schemat. Ska ut och lägga mig i solen en stund minsann=)


Krama din mamma en extra gång idag! Jag önskar så att jag kunde göra det! (Om bara två veckor ska hon få en bamsekram=))


Chockladälskandekatt och vitt vin med räkor!


Våran lilla vän fullkomligt ÄLSKAR chocklad! När vi äter chocklad som är väldigt sällan, nästan aldrig när jag tänker efter. (läs FÖR ofta, hihi) Då är hon uppe på oss och vill ha, ja och så klart så har det ju hänt någon enstaka gång...ja kanske fler ggr att hon fått smaka. Hon är ju våran bebis ju! Men idag var det droppen. Hade en presentask som tillhörde en tjej i tjejklubben. Som hon skulle få vid tillfälle. Ne, men då har ju då våran älskade kisse hoppat upp på skrivbordet, tagit ner påsen på golvet, släpat ut asken ÖPPNAT den och ätit en prallin!!!!


Åh igår kom jag hem till världens bästa! (Det gör jag varje dag såklart, men igår var det supermysigt) Kom hem sent och han hade fixat ute på balkongen med levande ljus! Vitt vin och räkor! Där ute satt vi hela kvällen och bara mös och pratade. Tänk så mysigt en helt vanlig torsdag=) Tack älskade!


Nu ska jag hålla fredag!


Godmorgon torsdag!


Härligt, idag har jag sovmorgon=) Så jag passar på att tvätta lite. Samtidigt sitter jag här med mitt morgonkaffe och läser mina bloggar. Min absoluta favvosyssla, nästan=)

Detta hittade jag idag. Va tvungen att kopiera en del av texten. Jag har ej läst boken än, men det ska jag göra=) Någon som läst den?


 "Värdlens äldsta människa dog i november. Hon var 116 år. Hennes släkt skickade ut ett pressmeddelande där de berättade att hennes frånvälle kom som en fullständig överaskning. Jaha. För mig kommer varje ny morgon som en fullständig överraskning. OJ, tänker jag. Ännu en ny dag ?  Det var ju en så sent som igår !  Sedan somnar jag om. Jag sover så mycket, så när jag dör kommer min släkt att skicka ut ett pressmeddelande och berätta att det kom som en fullständig överraskning att jag fortfarande levde. Och sedan, när jag är 116 år, är jag så senil att det kommer som en fullständig överraskning för mig att jag har släktingar överhuvudtaget.  Morfar blev gammal. Jag brukade skrikande fråga honom vilken del av sitt långa liv han mindes bäst, och han svarade alltid "Frukosten i morse". Ett liv är sinnrikt konstruerat. Så lite att förlora, och så mycket att glömma. Vinna går inte. Hur jag än gör så kommer mitt fullständigt överraskande liv att sluta i min fullständigt överraskande död. Mitt mål är att hinna uppleva så mycket som möjligt, så att jag har en massa saker att glömma sen när jag är 116 år. Och sedan ska jag lugn och glad sluta ögonen, redo för nya fullständiga överraskningar."

Önskar jag kunde få lite av den förmågan att uttrycka mig så i ord. Jag har tankarna i huvudet, men när jag väl ska uttala dem så vet jag inte hur det låter. En aning flummigt och rörigt kan jag tro. Haha!

Ikväll ska vi ha tjejkväll på salongen! Ska bli skoj, är så mysigt. Ett gäng tjejer kommer, äter lite snacks och gott, får två valfria behandlingar a´30 minuter! Ca 2, 1/2 timma med bara massa mys för endast 500 kr! Det ni=)




Måste visa


Va ett tag sedan jag fick mina nya brillor, tänkte visa dem=)

Annars är det en underbar tisdagskväll=)


Sommarslingorna fixade

Japp det fick bli ett litet ryck igår. Och såg till att få sommar slingorna fixade!

 
Före                                    Efter


Nu är det jobbvecka som gäller!


Utekatt och Mette!

Idag  har det jobbats, som det flesta lördagar. Inte mig emot.

Igår va vi hemma hos härliga Malin och Jocke. Dem bjöd på god mat och mysigt sällskap=)
 
Malin fixar med maten! Så fin lägenheten va!

Idag har min söta Mette varit här! Fika och snack! Har ju lite att ta igen=) Mysigt som tusan
att få träffa henne!

Vi tog en liten promanad med Clöddis!


Vårbrudar!


Hon gillar faktiskt att vara ute nu..!

 
Mysigt att få vara ute i gräset=)

Ikväll ska vi hem till Jeppe som ska ha inflyttningsfest, trevligt trevligt!

Ta hand om varandra!



Dumma "blondiner" i självscanningen

Ruggfredag idag. Vaknade av monsunregnet i natt. Lite mysigt ändå?! Bara man kan somna om=)

Denna vecka är lite konstig, det känns som måndag på någe vis. Igår var det en liten slappardag. Va en liten sväng till Center syd med Sofie för att försöka hitta dopkläder. Lilla Elias ska ju snart döpa sig. Alltid svårt med klädsel till sånt tycker jag. Men det gick nog bra ändå.Vill kanske inte påstå att jag tycker det är svårt att shoppa=) 

Sen skulle vi bara in till Willys och handla lite till kvällen. Och så var det rätt så lång kö, och vi gled ju direkt till självscanning. Smidigt tänkte vi. Men som vi höll på, det tog en evighet och kassavärden fick nog komma 3 ggr för att hjälpa oss. Inte den gladaste tjejen kanske?! Eh, tillslut så kom vi därifrån, men jag kommer ju inte göra om det. Smidigt vill jag inte kalla det! För så dumma är vi faktiskt inte =)


Sen blev det gott med grill ute hos Johan och Sofie. Och en massa gos med
deras underbara Axel. Så mysigt att få snusa på en gosig bebis!

Nu vaknas jobb! Sedan ikväll ska vi äntligen träffa Malin och Jocke, och se deras fina lägenhet=)

Njut av fredagen!

Godmorgon tisdag!

Jag gillar vårat Skånska härliga väder just nu! Det är underbara dagar, med verklig sommarkännsla. Det är grönt och skönt överallt. Och sen på nätterna, så somnar man till regnet som piskar mot fönstret. Men likväl när man vaknar morgonen efter, så möts man av dessa härliga vårstrålar! Visst är det underbart



Igår kväll gick vi ut en sväng med Clöddis och då passade jag på att ta med mig några kvistar av Syreénen utanför. Imorse när jag öppnade balkongdörren så slogs en riktigt hääärlig doft emot en!


Min helg!

   
I lördags blev det mysigt med grill hos Anders! Det blev lite snick-snack, musik och sång. Pucken impade lite, han hade med sig sin dejt. Tror hon föll ordentligt för honom=)

 
Igår fick en min lilla dos av mina absoluta favvisar! Ebbe och Thea. Vi lekte mest hela tiden, underbart=)



Idag har jag fri förmiddag! Känns skönt att kunna starta veckan lite lugnt. Dricker mitt morgonkaffe i lugn och ro!

Ha en bra måndag!

Snart färdigt,,,


Guldspegel och allt!!

Litet projekt???

Ja varför göra ett litet projekt när man kan göra så mycket mer!


Den som spar hon har!!! Tröjhögen!


Byxor och klänningar..


Tomt..


Målat! En hääärlig lila färg=) Kan ni tänke er en snygg gildspegel till detta oxå ;)
Lulu säger alltid att man måste våga med färg, haha.

Nu ska jag snart ta tag i kläderna oxå!

Tjingeling!

Fy skäms!

Åh jag är så dålig på att blogga just nu! Det är nog inspirationen som tryter. Ibland innehåller vardagen så mycke energislukning så man blir totalt utmattad. Men jag vill gärna hålla den här bloggen igång så ni min kära familj kan hålla koll på mig, mina vänner vet hur jag har det! Så jag ska bli bättre!

Denna helg är min egna helg! Jag ska ha en sån riktigt slappar helg! Snart ska jag rensa ut alla mina kläder i garderoben och börja om från början. Packa ner allt som jag inte ska använda i sommar osv. Sen ska jag sortera i skohögen, så det blir ordning och reda i min lilla oröra. Jag MÅSTE ha ordning i min garderob annars mår jag inga bra. En sån där liten grej jag alltid har haft tror jag. Alltid mycket roligare att kliva in och klä sig på morgonen när man ser allt! Sen ska jag sy klart mina femtonhundratals (eller vad dem nu heter) gardiner till vardagsrummet! Sen framåt eftermiddagen ska det blir lite Spa för mig här hemma. Ska peela, fixa och dona med mig själv. Lite ny färg på naglar, lite omvårdnad av mig själv helt enkelt! Visst låter det bra??!

Sen ikväll blir det nog en sväng till Anders "Timbak" på lite kalas. Min andra halva får slita idag. Hela dagen är han Hejdes slav. Men ikväll ska vi få vara tillsammans! Imorgon kommer han vara gift med sin bil=) Med all rätt!

Vi bestämde igår att vi skulle ha lite vin och räkmys i soffan! En sån riktig fredag som vi älskar. Men tiden försvann och hungern tog över, det blev en rekordsnabb beställning och 10 minuter senare hade vi maten på bordet, kebabsallad (Martin åt kebabtallrik givetvis) och vatten. Somna i soffan och vakna 03.43, vandrade som två sombiz in o välte oss i sängen. Mascaran och linser var det inte tal om att ta bort. Men ack så skönt det är att somna i soffan!



Kram på er! Och ha en trevlig helg!



Kyligt!

Det är konstigt så fort man vänjer sig med värme och sol. Men man
får ju inte glömma att det bara är början av maj.




På jobbet har vi vackra blommor som piggar upp i det regniga
och gråa vädret. Och som dem doftar=)
!

Kram!


Kärt återseende!

Ja jag var ju tvungen att hälsa på Fitri och Timmy när Jag ändå
var hemma. Dem har ju köpt huset där jag växte upp! Det var så
himla kul att se sitt gamla hem. Men så litet det hade blivit, eller
är jag som blivit STOR?

Jag var iaf tvungen att sno två bilder ifrån Fitris blogg, då jag inte tog några själv!

Panter-tanter på kafferep!


Ett av deras bedårande barn! Milo var så söt så det var nära att jag snodde med honom!


Det var toppen att få träffa familjen och även se huset! Tack för titten!


Idag är det tisdag!

Måste bli bättre...!

Ja nu tycker jag minsann att jag varit allför dålig med att uppdatera denna blogg.

Men här kommer det lite =)

I torsdags jag jag min lilla packning och åkte raka vägen upp till Stockholm. Där skulle det firas. Våran kära Alexandra fyllde 25 år! Det var kanontrevligt både hemma hos henne och sedan när vi svängde våra lurviga ute på krogen.

Min underbaraste Jennie var oxå med!



Dagen därefter var det picknick i parken!
   
Det var supermysigt och vi satt där länge och väl!

Hem mot familjen!


   
Väl hemma blev det lugna puckar. Umgås lite med familjen, och Malins nytillkomna
bebis Zaifa! Valpar är alltid så himla söta.

På hemvägen fick jag världens bästa sällskap, Malin hade varit upp i Södertälje och vad passade då inte bättre än att hon åkte med mig neråt. Resan gick fort vi babblade konstant i ca 5 timmar=) Tjejer kan!

Det var den helgen! Nu laddas det inför en härlig arbetsvecka=)


RSS 2.0