En riktig rysare

Igår fick jag en förklaring till varför jaghar haft så ont i min vänstra vad hela förra veckan.. Det har jag buggen att tacka. Jo det är värst vilken träningsvärk jag har idag. Betyder detta att mina små vader är en aning otränade, eller bara det att buggen är en riktigt krävande sysselsättning, ur vadernas synpunkt?! hehe. Jag är bara klen tror jag  =)


image441

Denna köpte jag när jag var ute på ven. Dem flesta har säkert stött på liknande på marknader och så. Den är SUPERskön. Man ryser i hela kroppen när man använder den..!


Måste stolt berätta att sambon min fortsätter att gå ut sina morgonpromenader halv sex!! Jag är så impad. Tycker verkligen det är strongt, om man tex börjar jobba kl 9.00. så går dem ut och går, sen kommer han hem lägger sig en liten stund till sen går han upp återigen! Han e så dukttig så. Det jag ville komma till är att idag gick dem förbi bageriet. Så jnu imorse fick jag nybakta frallor till frukost. Vilket inte är helt fel!! Tack min sötnos!!


Måndag

Helgen gick åt till jobb. Åkte min värsta båttur i mitt liv. Men va inte så farligt egentligen, bara det att det gunga så mycket så man blev helt yr i bollen. Helgen gick och nu är det måndag igen! Måndagar för mig är inte som det va förr när man jobba på Ica. Då va det ångest som gällde på söndagskvällen. Men så är det som sagt inte nu...jag gillar verkligen mitt jobb och timmarna går så fort!

Imorn skulle jag vart ledig, men dem ringde ifrån mitt favvodagis och fråga om jag kunde jobba...och jag kan ju inte säga nej! hehe. Det va länge sedan jag va där ute. Ska bli kul!

Nu ska vi ut och gå en sväng...har lite ont i ryggen så jag behöver röra på mig...puh...


Skissa

Idag är min lediga dag. Känns skönt att ha det mitt i veckan med tanke på att jag ska jobba hela helgen oxå..

     image440
Det var länge sedan jag skissade...men idag fick jag ett ryck. Finns inget vackrare än gravida kvinnor!



Fick ett mejl ifrån frisörskolan idag. Det hade blivit något fel i mitt brev. Jag var inte antagen till januari 2009, utan redan nu i augusti. Så typiskt. Nu vet jag ju inte hur jag ska göra igen! Om man frågar snällt, tror ni jag får börja i januari ändå?? hehe.

Idag kom killen som ska lägga våra golv och lämnade av allt. Så imorn när vi kommer hem från jobbet har vi nya golv oxå. Detta betyder alltså att vi ska flytta in alla möbler i vardagsrummet ikväll. Så nu ska vi bo där inne inatt.

Snart ska jag bege mig ut på en promenad. Tyvärr är det inte lika fint väder som igår, men frisk luft är inte fel hur som helst! Martin, Nicklas och Pucken var ute och gick i morse. 05.30!! Imponerande friskt av dem!

Buggen igår var skoj. Kul att lära sig lite grunder. Det var många unga vilket oxå är kul. Synd bara att jag inte fick med mig min andra hälft. Jag får väl lära honom i sin tur.


Härligt väder!!

Underbart härligt väder det har vart idag! Jag va bara tvungen att få i mig lite frisk luft och lite sol i ansiktet. Så jag en promenad på lunchen. Det var uppiggande och avkopplande. Något jag kommer göra fler ggr, dem soliga dagarna...

Nu när jag kom hem så låg det ett brev ifrån frisörakademin innanför dörren. "Tack för en trevlig intervju. Som du vet var det många som sökte och vi måste tyvärr medela att du ej har blivit antagen till agusti 08. Men vi kan därimot glädja dig med att du är antagen till utbildningen i januari 2009."

Det är som om dem läste mina tankar. Allt jag behövde var lite tid. Få jobba i ett år osv. Och titta, nu blir det ju precis som mina planer. Skönt att jag har tid på mig att fundera...även om jag vet att det är detta jag vill göra! Jag blev iaf jätteglad!

Ikväll ska jag iväg och bugga! Jag ska börja på buggkurs med Malin. Det ska bli superkul.


Dagens bästa:  När jag kommer ner till min bil imorså så har världens bästa älsklingen skrapat mina rutor. Tänk så lite som kan göra en glad!!


Förvånad

Idag var en bra start på en förhoppningsvis bra vecka  :) 

Det var lagom lugnt på jobbet. Jag hann gå omkring och pula och fixa. Så mysigt att städa och ordna på salongen när man har tid. Men mitt i allt detta så dyker en stormvind upp ifrån ingenstans. När man inte är beredd så blir man förvånad. Vissa förvånas man helt enkelt av. Kan man säga vad som helst till en annan människa? Ja tydligen. Jag tog inte illa vid, jag bara undra varför hon sa så? aja.  Denna person stannade kvar i mitt huvud resten av dagen...och det var inte med vilje..

Skum människa helt enkelt!


Nu: avsluta dagen med ett varmt bad!


Söndagsförmiddagar

Det bästa som finns. Sova, att inte behöva vakna till klockan. Kliva upp, göra iordning lite frukost. Kaffe och farmors nybakta bröd i ugnen. Sitta länge och väl,  bara ha en riktigt skön förmiddag. Det är söndagar för mig. Så har det nog alltid vart. När man va liten vakna man av doften nere ifrån köket. På den tiden kunde mamma ha bakat sådär på morgonen. Åh det doftar ju oslagbart med nybakat.

Just förtillfället så är vi väldigt begränsade i våran lägenhet. Vi har haft turen att få vårat vardagsrumsgolv slipat och oljat. Fint! Men det ska ju stå orört i några dagar. Så vi har packat in alla möbler i lilla rummet och lite i köket. Så nu i några dagar har vi bott i sovrummet, toaletten och hallen. Men ikväll ska vi flytta över allt igen. Det är iof rätt mysigt att äta frukost och även middag i sängen! hehe.

         image439

Längtar


                                     image437  

                      image438

Lite nya bilder på 10 veckors gamla Cloetta. Va inne på uppfödare Anns hemsida Cirros.se och kollade på de nya bilderna. Goa lilla Cloetta!

Idag är jag ledig. Känns skönt. Konstaterade att det var första lediga dagen som jag är ensam i nya lägenheten. Det blir en stillsam och lugn dag för min del.

Helgen

Helgen passerade förbi snabbt som vanligt.

I fredags laga vi god mat med Mette och Lilja. Gott! Sedan såg vi Let´s dance. Senare kom Caroline förbi och gjorde oss sällskap med hennes lilla Ängla. Hur söt som helst. Martin blev nog lite förtjust där. Hehe

I lördags blev jag medbjuden på tjejmiddag. Pernilla hade fyllt. Det bjöds på god mat och efterrätt. Även en och en annan truddilutt med singstar! Det var riktigt trevligt att få träffa tjejerna.

Söndagen blev fix. Min Garderob är färdig! Känns skönt att ha ordning på kläderna. På kvällen så kom svärföräldrarna på lite mat.

Annars rullar vardagen på här hemma. Vi ska snart försöka fixa resten i lägeneheten. Men vi stressar inte. Jag menar, vi ska ju bo här ett tag nu! Förhoppningsvis så kommer vi i allafall få vardagsrumsgolvet färdigt innan Cloetta flyttar in.


image436
Förlåt om det blir mycke bilder på oss två. Men denna är väl ändå fin?!



Idag skulle pappa blivit 48 år...SAKNAR! Dagar som dessa är extra jobbiga. Skulle bara vilja skicka ett sms och gratta honom! Skicka ett kort lr vad som helst. Men kag är säker på att han vet att jag tänker på honom...


Det rullar på

Nu är julen utstädad. Granen är väck, och alla små tomtar har fått hoppa ner i lådan. Känns skönt. Nu går vi mot ljusare tider. Våren! En helt underbar tid.

Igår betala vi handpenningen på våran sötnos. Så nu kan man säga att hon är våran! Uppfödaren ska skicka ett ägarbevis och lita andra papper som vi ska skriva på. Det känns så himla kul. Har aldrig varit så seriös tidigare med ett kattköp. Men detta känns så rätt. Vem vet, min nya hobby kanske blir att åka runt på kattutställningar! hehe!

Igår på dagen så var jag iväg på intervjuv. Till en utbildning. Det va en utbildningen jag sökte i höstas när jag inte hade så mycket jobb. Det som är jobbigt är att detta är en dröm. Allt kändes jättebra, personkemin med hon som intervjuva mej klickade minst sagt. Vi får helt enkelt se hur det blir. Som det är nu vill jag bara jobba! Jag har lite betänketid så vi hoppas jag blir klokare på att fundera...


Utbildningen



image435
Vi hemma hos anna & Alex


Världens lyckligaste

Lördagen blev toppen! Anna blev överrskad yttligare en gång till när hennes goa sambo hade ordnat en KANON fest till hennes ära! God mat och jätte fint planerat.

Kvällen bjöd på mycket skratt, god mat och singstar! Vi tjejer sjöng oss hesa. Summan av kardemumman, en riktigt rolig kväll! Det är alltid kul att få umgås med tjejerna. Kul att få se hur Iza bodde oxå, men dem har en slags fågel..ja och den gillade jag inte så vidare  :)

image434
 Gruppbild!

Idag har vi vart och titta på världens sötaste kattunge! Det är ju så tyvärr att när man ser något så sött så måste man ha det. Till vilket pris. Så imorn ska vi ringa och boka henne och i slutet av Januari kommer hon flytta in hos oss! Jag är hur lycklig som helst.  Jag vet att jag har nämt det förr, men Martin är helt UNDERBAR!

Cloetta!

Allt gick kanon!

Jag har en egenskap som man verkligen kan tycka en dålig egenskap. Bra på att ljuga! Inget jag annars använder mig av. Men inför resan ner till Götet så var det en riktigt fördel. Jag ljög ihop att jag o Martin skulle komma upp på lördagen för jag va tvungen och jobba osv. Jag körde verkligen på som om det va så. Anna anade inget. Sista gången jag prata med henne va vid halv sjutiden. Då sa jag att jag skulle åka och handla lite fredags middag, kanske ta ett glas vin osv. Men bara en hlavtimma där efter så satt jag i bilen på väg till henne!

När själva överraskningsmomentet kom så satt dem på en pub med helglasade väggar utmot gatan. Perfekt! där dök jag upp mitt framför henne! haha. Obeskrivlig min!

Det blev en lugn kväll för att orka med kvällens bravader! Nu är det fix och don här hemma. Nu ska vi göra oss partyfina!

         

Lite bilder  :)

Annas dag idag!

image427

GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN!!! IMORN TRÄFFAS VI ÄNTLIGEN!



Livet

Idag blev jag väldigt tagen. En och en annan tår kom när jag fick höra denna lilla flickas öde.

Läs om denna lilla ängeln.

Man får inte glömma att ta vara på varje dag. Säga till sina nära och kära att man älskar dem och upskattar dem. Det kan räcka med att möta en annan människa med ett leende.





Nytt år

           


Vårat nyår var toppen! God mat! Trevligt sällskap!


Så nu var det nytt år! Nya tider. Härligt!

Just nu längtar jag mest tills helgen! Då ska jag äntligen få träffa Anna som fyller 25 och alla andra goa Göteborgare! Ska bli gött! Synd att man inte kunde stanna längre. Men vi får se till att njuta av den tiden vi får. Längatr iallafall supermycket!

RSS 2.0