Julen

Hej bloggen. Jag har visst varit lite frånvarande under julen nu. Beror på att innan var det supermycket. Men här kommer lite julbloggande. =)



lilljulafton hade vi julklappsleken hemma hos Hasse och Kerstin. Det var superkul!




Jag for uppåt på julaftonsmorgon efter att ha ätit en mysig julfrukost med älsklingen! En utav dem trevligaste resorna jag gjort när jag suttit själv i bilen, som annars kan vara rätt så segt. Men dem hade så härlig julmysig på radion! Så jag fick en riktig julstämning!

  

  
Julafton var en stillsam kväll med bara familjen. Goood mat och bara myspys.

På juldagen träffade jag min Jennie! Det var så kul att träffa henne. Vi åkte till hennes bror, där dem hade lite party med Gitarhero och Singstar. Riktigt rolig kväll, mycket skratt! Tyävrr blev jag febrig och sjuk sen på natten, men det tillhör väl ledigeheten!

  
Söta lillasyster skulle ut och svänga sina små lurviga hon med. Tidigare på dagen så klippte jag både henne och mamma, sedan fick jag även sminka Malin! Jag skulle kunna tänka mig att byta ut mina små testar till hår och ta hennes härliga kaluffs =)


 Det BÄSTA julklappen på hela julen var att Martin kom och överraskade mig! Hon hade hela tiden sagt att han var tvungen att jobba och inte kunda komma upp. Men, på annan dagen kom han! Han är världens bästa!

  
 

På lördagen så träffade vi Annna och Alex. Jag preppade medlite värktabletter för jag vlle så gärna träffa dem. Vi gick ut och åt på Kinakrogen i Trosa. Märktigt gott! Efter det blev det soffan med gott! Tack kära vänner för en mysig kväll!


 Det var denna julen det! nu ser vi fram emot ett härligt nytt år! Ikväll ska vi till Pernilla Och Emil och roa oss. Det ska bli trevligt!


Så nu får jag önska er alla en god fortsättning och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!



Söndagstankar

Åh vad jag verkligen älskar söndagar.

Jag har sovit lääänge. Vakna till när Martin (tyvärr) var tvungen att gå upp och jobba lite. Sen fick jag sova vidare en stund. Vak´nar av att solen lyser upp hela rummet. En superfin dag är det idag. Drack gott kaffe och kolla på morgon tv. Bättre start på dagen finns inte.

Jag och martin har hela veckan tjatat om vartannat om att vi inte har fått någon speciellt stark julkänsla än. Så idag har jag en tanke på att försöka stärka upp den. Jag ska plocka fram lite mer av julen, sen tänka jag ska baka lite (ingen avancerat där inte, utan bara goa pepparkakor så man får den härliga doften)

Nu är det verkligen ner räkning. Inte långt tid kvar tills julafton är här! Jag längtar. Jag längtar mycket efter min älskade familj, till den goda maten. Och faktiskt så är det första julen sedan pappa lämnade oss som jag kan säga att jag ser fram emot. Ja tycker det ska bli skönt att det bara är VI. Jag , mamma, Malin, Nicklas, Farmor och farfar. Äta av den goda maten, prata, kolla lite mysig familje film osv. Det har blivit en del ändring i vårat liv kring julen och det är ju inte så konstigt. vi har alltid firat med farmors bror och hans familj. Men det känns faktiskt precis lagom såhär.

Jag är även så glad över att jag tog beslutet att jag skulle köra upp julaftons morgon. Så jag får en chans att träffa Martin och hans familj lilljulafton!

Ha en mysig fjärde advent alla!


Vilken dag...

För första gången i mitt liv (förmodligen den sista oxå) vakna jag av ett jordskalv. Hela sängen skaka, och det var riktigt svårt att förstå vad det kunde vara för något. Min söta Martin sov som en stock.

På väg till jobbet blir jag (för första gången i mitt körtkortsliv) påkörd av en annan bil som i sin tur blir påkörd av en bil. Det blev en liten seriekrock där, vilket inte alls kändes kul när man klev ut ur bilen och såg den "fina" bucklan på hela en sidan av våran saab. Suck. Men så här är det. Egentligen kändes det inte så jobbigt. Utan mer som en lättnad. När man väl tänkte efter så hade vi alla tur. Våra bilar blev lite förstörda, men det är då man kan tacka att man har en försökring. Ingen av oss skadades och det var huvudsaken! Kanske var det inte den bästa starten på dagen..men iaf.

Idag var Eva från Restylane på jobbet. Och jag fick smaka på en lite spruta, hehe. Så nu kan man tro att jag trots allt gjorde illa mig i krocken. För jag har en riktig "fläskläpp" Haha. Den kommer att lägga sig. (Hoppas jag!!!) Fick sms av farmor och hon fråga om jag såg ut som Lulu Carter- Och ja om inte värre!



En liten repa

Nu ligger vi här i soffan och bara tar det lugnt. Imorgon är jag ledig!!!


Lussilelle

Idag är det lucia (!) och vi har redan fått se ett fint luciatåg =)


Thea var superduktig på att sjunga när vi gick in till hennes mormor och morfar!


Ebba lussade oxå! Sötare pepparkaka är svårt att hitta =)


Ha en trevlig lucia!


Helgen

I fredags var det julsnapps och julsenap som gällde. Det var en supermysig kväll!

 
Barnen fick sån flygtur med morbor sin!


Igår var det dags att gå ut med tjejerna från jobbet! Vi åt Harrys och sedan bar det iväg till Tivoli och Champagne Safari. Gud så kul det va! Dem är mer kvinnligare än vad man själv är, vad det nu ska betyda =) Dem va iaf superfina och det var en toppen kväll!

    
  


Idag är det en sån där skön och slapp söndag igen! Vi var en liten sväng till center cyd. Måste börja beta av julklappsinköpen oxå. Nu har vi ätit och kollat på Kung fu panda =)


tipp tapp

Åh se dessa supersöta tomtar som min kära farmor har gjort och skickat hit! Den ena fick sitta bredvid Trosa tavlan och den andra bredvid ljusstaken jag fick av henne i födelsedagspresent! Som väntat så anföll Cloetta dessa stackars tomtar, hon va snabb och börja dra i skägget. Den där lilla kissen asså =) Tur att hon är så söt!







Ikväll är det dags för Julsnapps och julsenap med Martins familj.Ska bli mysigt!

Imorgon är det Helsingborg som gäller med kollegorna! Ska bli skoj!

Ha en toppen fredag!

Det tickar på

Ja här tycker jag dagarna och veckorna bara rusar iväg. Julen närmar sig med stormsteg. Faktiskt precis just nu så faller det stora fina vita flingor som faller ner med den helt blaskiga marken. Det kunda väl få ligga kvar lite, och sen kunde det bli några minusgrader. Då hade Ida varit nöjd.

Men man ska inte klaga. Iställer kan man hitta possitiva saker med att det regnar, kallt och bara är ruskigt:
Man får helt utan dåligt samvete stanna inomhus och tända en massa ljus
Man får använda fina halsdukar och sköna mössor
Det känns inte lika jobbigt att jobba
Man kan lätt bli lite trött och då får man minsann ta sig en liten powernapp
när man kommer hem efter jobbet =)

Ja det finns en massa goa saker med dåligt väder.


Mysigt nu när julsakerna börjar komma fram. Ja jag är ju barnsligt förtjust i julen.


RSS 2.0