En fin dag..



  

Systrar  <3




Åh det var så fint på kyrkogården när mörkret hade lagt sig. Och så mycket folk det va, full smockat. Fanns knappt parkering..

Nu är det soffläge med mätta magen i vädret, ögon är halvöppna och man är så där lagom=)




Underbara Lördag!

Vad är bättre än en riktigt sovmorgon, slappefrukost och sen en mysdag framför sig. Just nu ligger/sitter vi i soffan och bara myser efter en lång frukost med massa prat med mamsen. Så underbart att få prata i lugn och ro utan 50 mil ifrån varandra. Det är det man saknar allra mest, att bara få sitta ner och umgås, men destomer njuter man av det nu=)


Jag nu=)

Nu ska vi snart fixa iordning oss lite, sen ska vi in till Nyköping och gå till Pappas grav. Tända ljus, minnas pappa och tänka på alla andra fina männsikor som inte finns med oss idag. Tänker väldigt mycket på min Jennie och hennes familj en helg som denna. Jag tänker väldigt mycket på alla som någonsin förlorat någon i sin närhet. För min del handlar denna helg mest om kärlek. För det jag har kvar är bara dem fina minnena. För 1 månad sedan var det exakt 3 år sedan pappa gick bort. Och det känns både som ett ögonblick sedan jag sist träffa honom men samtidigt som en evighet. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Hon finns alltid med mig vad jag än gör, ibland gråter jag hedjlöst och kännslan av ilska, förtvivlan och STOR saknad sköljer över, men för det mesta så tänker på honom med ett leende. En känsla av att han är med ändå. För det är han..!



Efter vi varit på graven ska vi ut och äta. Ska bli mysigt att få umgås med familjen. Tyvärr är lillnicke sjuk, som vanligt när vi träffar honom. Men vi får hoppas han blir bättre så vi kan fira hans 19 årsdag imorgon. (Han fyllde förra helgen)


Ta hand om varandra i höstmörkret och njut helgen tillsammans!


Storhandling- tumme upp!

I söndags blev det storhandling. Alltifrån kattmat till shampoo. Så nu är frysen fylld. Vilket gör det mycket lättare att veta och planera middagarna. Så storhandling är tummen upp!


Det jobbiga är inte att handla, utan det är när man kommer hem sen..men det är det värt!


Idag är det en helt vanlig tisdag!

Njut dagen!


Fredag!

Åh jag älskar fredagar!


Jag gillar mozzarella=)

Ikväll är jag gräsänka. Va över på netto och köpte lite gottigott till mig själv och slog mig ner för att mysa i soffan. Slog upp lite rödvin och tyckte att det var helt oki att va själv en fredagskväll. (något jag annars inte är ett jättefan över) och jag är glad att man kissarna här hemma så man kan prata med nån=)


Sen förstördes allt av en viss kattj*vel!(jag får kalla honom för det när han varit stygg)  Han ska promt upp på bordet hela tiden. Jag kastar ner honom i nackskinnet och efter 30 sek är han uppe igen. Suck. Tillslut lyckades han ju komma åt mina glas, både vinet och vattnet. så var det med den vita soffan. Det var bara att ta fram damsugaren och skurhinken och börja städa...



Nu ligger sofföverdraget i badkaret och sitter i sängen!

Hoppas ni har en mysig fredag i soffan=)


Onsdag

Ja jag har sagt det och jag säger det igen, gud va veckorna går fort. Huxflux så har en hel vecka gått. För min del så utrymms mina veckor med jobb, kvällspromenader och mys i soffan. Hösten är härlig på så vis att det dåliga samvetet inte är lika intensivt som på sommaren. Om man t ex skulle hamna i soffan direkt efter maten och sen inte orka resa sig förrän det är dax att sussa..ne hösten är för härlig på så vis=)



Lite onsdagspyssel.



Idag har jag varit ledig. Skönt skönt. Sov länge, åt frukost länge och hade en riktigt mysig förmiddag. Sen bar det iväg in till Landskrona för att besiktiga Saaben. Och det gick som smort, helt felfri=) Som tur va. Sen åkte jag förbi Veris på jobb och åt lunch. Kebab i pita, mums!
Sen har det klart blivit lite pyssel här hemma, sen snabbrunda med damsugarn och lite annat fix som oxå behövs ni vet.

Martin är på väg hem nu och vi ska iväg hem till Chefen och kolla deras nya fina hus, spännande!


Här är jag i lördags framåt småtimmarna. Det var Anders, Nicklas och Mats som hade sin 25 årfest, alltså 75 års fest. Det var kanonbra, god mat (med hjälp av deras snälla föräldrar) Fint sällskap och mycket dans och tjohej kvällen lång. En riktigt toppkväll.



Favoriter

I söndags kom våra favvisar=) Thea, Elias och Ebbe med deras föräldrar och morföräldrar. Vi bjöd på våfflor!


Självklart så blev det ju lite hopp i sängen! Och jag är ju inte sen att ha
kameran framme, hihi! Underbara små liv!


Sötnosen Elias kan man inte bli mätt på!


Idag har jag ledig förmiddag! Skönt, blev en långprommis i morse, efter det en varm dusch och sen har jag bara slappat här framför datan. Inte fel.

Ta vara på dem små fina stunderna i vardagen!


bombnedslag

Hej söndag!

Ja här är det lite av ett bombnedslag i hemmet. Vi tvätta upp all smutstvätt igår så idag har jag inte bara en tvätthög att stryka utan tre=) Om det är nåt som jag gillar att ta tag i i hemmet så är det tvätten. Det är ren terapi att stå i lugn och ro och stryka...Men sen får det även bli att ta fram damsugaren och svepa över lite oxå!

Denna helg har verkligen varit skön. I fredags va vi och hade en riktigt myskväll hos Måns, Louise och Lova. Fick god höstgryta och en smaskens äppelpaj till efterrätt. Sen godis och massa snicksnack. Trevligt att träffa dem det var väldigt länge sedan, så nu var det verkligen dax! 

Igår var det jobb som fick starta dagen. Sen var det en snabbis hos Martin föräldrar och blev bjuden på korv! Lille Ebbe var där, vilket var toppen!
Sen blev det som sagt tvätt. Efter det en god middag, godis och mys i soffan=)


Skålen är ett av de senaste loppisfynden, hittade tre stycken. Man kan ha dem till allt, fint med frukt, lök eller annat färgglatt. Även sytråd, kanske fina blockljus osv=)



Från Järavallen förra helgen.


Nu, stryka lite granna!


Bästa starten på helgen!

Åh min sambo är för söt!

Jag glömde min mobil på jobbet igår (panik!!) Så jag hade ingen väckarklocka nu i morse. Så därför va det väldigt viktigt att Martin fick med mig upp när han skulle åka, kl 7. Då när han väl väcker mig så har han tänt ljus, kokat kaffe och så han har satt på en favvolåt! Såna små men mycket mycket uppskattade saker gör att min kärlek om möjligt bara sväller över!

Väl uppe tänkte jag kan väl lika gärna fortsätta denna sköna morgon, så nu har jag haft lite spafix, med en varm duch, peeling och nu sitter jag med ansiktsmask och dricker mitt goa kaffe! Det är verkligen den bästa starten på helgen!




Va på en favvobutik i Landskrona och hittade dessa doftpåsar, denna doft finns i ljus oxå. Helt underbar doft, luktar nytvättat liksom! =)


Njut och ha en kanon fredag!



Som ett brev...

Visst är det kul med brev!?

Det är alltid så spännande när man kommer hem och ser att det är ett personligt brev på golvet under brevlådsinkastet. Även om man ser direkt vem det är ifrån, så är det lite pirrigt ändå. Kanske har det att göra med minnen från gamla tider då man breväxlade? Då kunde man ju riktigt vänta på att brevet skulle komma från den där speciella vännen eller killen som man just då breväxlade med=)


Martin fick brev av min farmor härom dagen. Hon skickade då kort på mig som ni ser här ovan. Finmålad med läppstift över hela munnen och lycklig med en katt i famnen! Farmor ville förklara för Martin att jag alltid gillat att smeta med smink och att jag alltid varit galen i katter, bilden nedav förklarar GALEN! Hihi!


Stackars kissekatt!

Tack fina farmor för korten=) och brevet!

Imorn ska Martin till Göteborg på mässa under dagen. Åh tänk om jag hade varit ledig och mina göteborgstöser likaså. Så kunde vi har haft en heldag tillsammans...saknar dem ju=) Men vi håller ju på att planera in en helg med lite besök här och där så vi får vår kvalitetstid!

Ikväll blir det en skön promenix i det friska vädret!


Trötter

Åh vad jag hade velat ligga kvar i sängen idag! Trots att det är fint väder så är
jag en riktigt trötter idag. Vet inte om det är helt vanlig tisdagströtthet eller
om det har något med fullmånen att göra?!

Har intagit lite kaffe som kanske skulle kunna pigga upp mig lite iaf=)
Tur att det är fullrulle på jobbet idag så det inte finns det nån risk att
somna.


titta vilka hemska zoombis vi var i söndags hemma hos Johan och Sofie, haha!

Lite trötta kanske=)

Hoppas din tisdag blir en bra dag!


Bästa bästa

Idag har jag och min bästa bästa haft en supermysig dag!


En flugis i skogen


Ett höst-tecken


Riktig storm ute vi d vattnet, men väldigt häftiga bilder=)

Sov sött!


Gött mos!





Fina äpplen som jag fick av en snäll kund!
Det blir säkert en och en annan paj av dessa, men jag
ska även göra lite äppelmos av det, så gott att ha på
havregrynsgröten...!


Idag har vi tagit en RIKTIGT skön sovmorgon. Ingen klocka, och när vi väl kollade
på klockan så somnade vi om igen!
Nu har vi salmat våra krafter och ska bege oss ut i stormen tänkte vi. Först en lång
promandened på Järavallen och sen lite försök till att få några fina bilder där ute vid havet=)


Glöm inte att äta en eller flera kanelbullar idag..! Själv blir det nog att baka en lite sats när vi kommer
hem från vår lilla utflykt!


Ha en fin söndag tillsammans med era nära och kära!

Höstiga lördag i lugnets tecken!

Go förmiddag lördag! Denna efterlängade dag. Denna vecka har varit tressig på jobbet. Mycket att göra, men det är ju egentligen bara kul. Bara det att man måste lära sig att hantera stressen lite, hehe. Drömde härom natten att jag var superstressad, sån där jobbig inre stress. Ne så denna dag känns behövlig!

Martin han får jobba, men han slutar 13 så då får han oxå helg!
Vi har inte planerat mycket för denna helg vilket känns skönt. Speciellt när detta fina väder oxå (ironi, här är det riktig regn och rusk)

Jag och bebisarna!


Sitter här med lite kaffe och tänt ljus...ja det är rätt så mysigt=)


Denna ska ägna mig åt i helgen..så att jag kan se filmen snart. Sen blir det lite
nytt lack på pingertopparna.



Nu ska jag snart åka iväg till en supergullig kund till mig som har erbjudigt mig att få plocka äpplen i hennes trädgård. Sen skulle vi nog fika lite oxå! Mysigt! Sen ska vi titta på ett hus...men det tar vi en annan gång.


Hoppas ni oxå får en mysig lördag!

RSS 2.0