Kanon helg!

Helgen var super! Dem blev nog lite förvånade när jag stog där. Det var riktigt kul att få träffa dem alla. Det var länge sedan nu. Man hade mycket och prata om!

Wallmans var oslagbart! Så himla duktiga. Maten var supergod. Hela kvällen var bara ett stort PLUS. Efter showen blev det dans. Och alla var uppe på galvet, förutom Annika, som har en lite bebis i magen  =)

Söndagen tillbringade vi på ströget. Mycket var stängt men vi satt mest på Café och roade oss. Alla var trötta, övertrötta så det var jättekul! Hihi.

Förhoppningvis så får jag bilder av christian idag. Eftersom jag glömde min kamera. Typsikt. Vill ju visa lite bilder iaf.

Idag är jag ledig. Superhärligt väder. Jag är dock genomsnorig, men känner mig pigg ändå.  Tror det är pollen som spökar. Vill nysa hela tiden.

Just nu har jag lite paus ifrån allt fixande här hemma. Håller på att måla ett par stolar. Vita ska dem bli. Såklart! Äter sallad och dricker saft.



Hemligt uppdrag

Igår va det änligen fredag!

Efter jobbet gick jag och jobbtjejerna och handla sushi och hade myskväll hemma hos Ulrika. Det var mycket trevligt. Perfekt avslut på veckan!

Idag ska jag ut på hemligt uppdrag, om jag ska använda Alex utryck. Och då menar jag verkligen hemligt uppdrag. Jag har inte kunnat skriva det tidigare eftersom bloggen ligger offentligt. Mitt gamla jobb Ica supermarket i Vagnhärad är just nu på väg ner till malmö. Där ska jag möta upp dem, utan deras vetenskap. För att fortsätta resan ner till Köpenhamn. Där ska vi tillbringa kvällen och natten.

Såklart är det ju chefen som har frågat mig om jag vill följa med. Så han vet iaf att jag ska hoppa på det tåget dem sitter på. Det ska bli roligt att få träffa dem alla. Vissa har jah ju trots allt jobbat med i 7 år.

Ny kraft

image498

Man är aldrig ensam. Det finns alltid någon som öppnar upp sin famn. Man är alltid längtad. Välkommen. Älskad. 

Idag har varit en skitdag på många sett. Det ska jag säga det är inte ofta jag har det. Jag är väldigt tillfredställd med mitt liv annars. Men idag har allt varit skit. Kan vara negativt att skriva ut det här. Men livet är ju så. Upp och ner.

Hoppas morgondagen kan ge ny kraft.

Kalla mig byggare

Jo nu är det bråda tider.

Ni skulle ha sett lasset med saker som min chef kom med igår. Massa ny inredning till salongen. Så igår var det bara att börja skruva och fixa. Det är kul. Till en viss del. IKEA har ju så otroligt roligara beskrivningar, det tar typ en halv timma att bara lista ut vilken av alla 50 muttrar som ska in i just det hålet.

Så det är det som jag ska syssla med idag. Behandlingar? nene, nu är jag inredningsfixare på hög nivå. Jag såg min egen min när alla saker lyftes in. Åh, helt underbart, massa ljus, växter, skålar mm.

image497

En hel del av dessa ljusen lyser nu upp i våra behandlingsrum. Mys.


Detta minskar ju inte suget att handla en massa till det egna hemmet precis, nästan tvärtom.

Tur

Ja igår hade jag riktig tur.

Vid mitt jobb så har vi en jättestor parkering. Och bredvid den stora parkeringen är det en mindre. Den mindre ligger lite närmre salongen. Men där får man bara stå två timmar. Någon gång i början när jag jobba där så var den stora parkeringen full och fick helt enkelt ställa mig där. Så småning om har både jag och min Chef upptäckt att dem inte kollar parkeringen. Aldrig några böter, eller p-vakter.

Av ren bekvämlighet så parkerar jag oftast där. Det är ju liiite närmare. Suck.

Ja så igår då, stod min lilla skruttbil där som vanligt. Då jag av en slump kollar ut ur ett behnadlingsrum och ser en P-VAKT! Snabb är ju jag och springer ut och stoppar honom. Han skriver då min bot. Han var jätte snäll och rev den till mig. Puh.

                                                                     image496

Idag skiner sooolen! Underbart!



Dagens

image495

Vaknade av att min chef ringde. Dem kom hem ifrån Parma, Italien igår. Hon berättade säkert i en halvtimma om hur underbart det hade varit och hur dem inte alls ville åka hem. När hon berättade så fick jag en känsla om hur det har kunnat sett ut. Därför får dagens bild vara ifrån ett Comfort Zone Spa någon stans i Italien. Ser ljuvligt ut.

Idag är jag ledig! Bra start på veckan!

Igår var det grillning som gällde hos Elin. Det var så otroligt gott och vi blev alla så otroligt mätta. Tänk, nu börjar alla härliga grillkvällar. Det är nu allt härligt börjar! Det är bara passa på att njuta.

Sen när vi kom hem så fick Martin ett ryck och ville raka av allt hans hår. Så vi satte igång. Han blev jättefin. Och skönt för honom om inte annat!

Nu får det bli en kopp kaffe till innan jag går ut på en långpromenad. Obeskrivligt härligt väder. Man kan ju inte sitta inne.

Ha en bra dag!




Söndag!

Åh härliga söndag! Det finns inget härligare än att vakna till detta underbara väder. Det spritter i hela kroppen. Härligt!!

Igår var det tjejklubb som gällde. Fick följa med Anna och Åsa hem till Annas kompis Annika. Där va vi 12 tjejer som från och med igår ska se till att ha träffar några ggr per år. Det kommer bli riktigt bra har jag en känsla av. Det var trevligt att träffa lite nytt folk och det var riktigt god mat! Plankstek! Mums.

Idag är man klart lite trött och en svag huvudvärk ifrån vinet igår. Hihi. Men annars mår jag väldigt bra. sambon min kom in vid halv nio och hoppade på mig. Samtidigt sjöng han "upp och hoppa ligg inte och dra dej, du och jag ska fånga dagen". Han är för go.

image494

Min kamera bli bara sämre och sämre..Men man ser vaddet föreställer iaf. Den ska jag tugga i mig i detta nu! sen blir det nog en promenad i solen!!

Ensam

Jag har kommit på, fast jag vetat det innan, att jag är otroligt social av mig.

Sedan i onsdags har jag jobbat själv på salongen. Anki och Veronica är i Italien till och med söndag. Och vissa kan ju tycka att det skulle vara skönt att jobba själv. Men jag tycker verkligen det är skittråkigt! Ensamt och trist. Jag saknar att ha nån att snicksnacka med emellan behandlingarna. Idag märkte jag att jag gick och prata med mig själv...


Ikväll har vi myskväll på hög nivå. Precis som fredags kvällar ska vara!

image493
Tur att man har världens bästa sambo att komma hem till!!

Planer

Åh vi är verkligen på rätt väg nu. Våren står och knackar på dörren. Och vad som är härligt är att det inte handlar så många månader tills det är sommar.

Det börjar kännas extra mycket nu när man börjar smida planer inför sommaren. Alla Trosa helger ska bokas in, och födelsedagar att fira. Skönt att midsommar festen redan är spikad och klar.  Slipper man oroa sig för det! Gillar när folk är ute i god tid!

image492
Sommar sommar sommar!


Cameron & Josh

image490

image491

Skulle vara kul att börja med att lägga ut en dagens bild som Fliisan  (och många andra) gör på sin blogg då och då. Och det behöver ju inte vara på snygga kändisar, utan på vad som helst. Som för dagen känns aktuellt. Kanske blir lite roligare här då!

Jag börjar väl med dessa två skönheterna. Cameron är mest för Martin och Måns skull. Bara för att dem är vackra och titta på.

Vi vann!

För ett tag sedan hade vi en stor säljtävling. Man skulle sälja ett antal produkter på en viss tid. Det var en pärs, men vi lyckades. Så i fredags fick vi 1000 kr var att handla varor för. Trevligt trevligt. Idag fick vi våra varor. Det var som julafton.

image489
Nu har man fyllt upp badrumskåpet så det räcker ett tag.



¤ Ikväll måndag, den 14 april tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj.¤

Jobb,fest och återhämtning

Helgen.

Fredagen tillbringades tillsammans med våra goa vänner, Måns och Mette. Vi åt god mat och god efterrätt. Det var ett bra avslut på veckan.

Lördagen jobbade jag hela dagen ute påhHven. Det var helt oki. Det börjar bli så fint där ute nu när våren är på G. Sen stressade jag hem och fixa mig och åkte vidare på inflyttningsfest hos Anna&Tony. Där var ljudnivån redan hög när man kom. Det bådade gott. Och det var jättetrevligt. Otroligt festlig mat, trevligt folk, kända och okända, singstar och dans!

Idag vet jag inte vad som har hänt, men vi är helt slut. Inte kan det va så att man börjar bli gammal och återhämtningen försämras? Pust. Tur att svärföräldrarna ställer upp med en grillkväll ikväll.

streetsrace


Jo nu har man vart på streetrace oxå. Haha. Trodde inte att jag skulle åka på sånt. Men jag följde med Martin ikväll. Riktigt mycket folk. Så kul kan det väl inte va. Kallt som in i bengen. Mycket fina bilar, men gud vad dem lät. Värsta brummen. Där passa min lilla polo väl in, så som den brummar (nåt fel på luftfiltret men iaf)


image488

Nu behövs det en varm dusch för att få upp värmen igen!


Klöddis

Veckan trippar på i vanlig ordning. Skönt.

Idag ska ut och jobba på Trolleholmsdagis. Ska bli kul, som vanligt! Sen ska jag direkt åka till salongen och ha lite behandlingar.

Nu har jag iaf fått tillbaka min mobil! Mitt vanliga nr har jag oxå. Så nu ska allt vara som vanligt.

image487
Lilla cloetta har ett nytt namn, Klöddis!


Trevligt

     
    

Lite bilder ifrån i lördags. Det var superskoj hemma hos Lilja och Mette. Dem bjöd först på god hemmagjord pizza, med världens goaste vitlöksås.Jag är helt såld. Hehe. Trevligt att få träffa lite nytt folk. Timmarna gick så fort, men det är väl så när man har skoj.

Igår var det inte många knop för våran del. Vi borde iaf inte vara trötta dem kommande 3 dagarna. Hehe.

Fika

image478 

    

Efter en tripp till Emmaus, och några fynd senare så satte vi oss på balkongen och fika lite. Trevligt! Denna fina kaffekanna köpte jag till fyndpriset 20 kr. Riktigt trevligt att servera kaffe i den! Håller ju dock inte kaffet varmt som en termos, men iaf. Fint är det ju!

Nu ska jag stryka. Har haft tvätten hela förmiddagen! skönt som bara den att få allt tvättat.

Ikväll hoppas jag på lite trevligheter. Får se hur det blir!



Favoriter

Har hittat en underbar hemsida. SchablonOnline.se

Kul att kunna förändra ett helt rum med så lite. Finns mycket fina motiv, för både stora och små!

image476



image477
Denna är min favorit! Så vacker! Skulle passa jättefint i våran snart-nytapetserade hall =)




Äntligen fredag

Det var länge sedan jag längtade så här mycket till helgen. Vet inte varför, för veckan har ju varit i lugn. Hur som helst är det helt underbart att få ligga och mysa i soffan med Martin ikväll!

image475
Min underbara ljustake som jag köpte uppe i sörmland.

Har precis intagit en delikat fredagsmiddag. Tacos. Nu ska vi snart kika på Berg flyttar in.

Igår var vi med om en liten olycka här hemma. Eller snarare Martin. Efter ett avkopplande bad med en kall öl som sällskap råka flasken trilla ner i badkaret och skära upp Martins stortå. Som det blödde, eller känslan av det blödde förstorades ju en del så klart med allt vatten. När något sånt händer är en mamma bra och ha. Läskigt när sånt händer, det kunde ju vara värre. Men det är väldigt synd att skulle behöva hända. Så nu får det bli burköl nästa gång..

Imorgon ska jag åka och hämta min mobil! Vet knappt om jag ska våga använda den. Den ska iaf inte ligga i min jackficka iaf.

Trevligt fredagskväll alla!

Härligt

image474

Här satt jag nyss och intok en solig frukost. Så härligt att börja dagen med att gå en sväng till bageriet och köpa färskt bröd! Det var riktigt varmt och skönt ute och man känner på doften att det är en massa härlig vår på våg till oss!

Man skymtar tyvärr den mindre härliga utsikten. Bygget är i fullgång.

Skön dag

Summering.

Helgen var toppen. Det var supertrevligt hemma hos Caroline. Ute var oxå kul. Mestadels.

Tre saker varför jag tyckte synd om min sambo den kvällen:
Kräkning i bilen
Agera taxi till höger och vänster hela natten/ morgonen
Jobba tidigt på söndagen, stort minus då att förlora en
timmas sömn pga av sommartid

Jag tackar iaf Carolin för en trevlig kväll och hoppas inte din mamma blev allt för förvånad av vad tjejer kan ställa till det! Hihi!

Denna vecka är en riktigt torr vecka på jobbet. Det har varit en massa avbokningar redan och dagarna blir så länga när man bara ska gå och trampa. Plus att vi har en liten praktikant som får göra alla dem där praktikantjobben, städa och så. Så idag kapade vi av dagen. Och inte mig emot. Så jag jobbar endast 3 timmar, 2 behandlingar. Så det känns inte fel! Så idag har jag en sån skön dag här hemma. Har fixat lite med kläder, och nu ska jag snart städa i ordning lite. Sen hoppas jag att jag hinner med en promenix också.

image473
Igår var det verkligen vårkännslorna som ploppade fram, solen värmde så. Fiken i Landskrona flyttade ut och folk satt och åt glass i solen. Vi har det bästa framför oss! underbart.



RSS 2.0