Länge sedan..

Ja nu var det ju grymt länge sedan jag skrev här. Dåligt av mig. Men min tid försvinner känns det som.

Har hunnit med en underbar Tysklandsresa med familjen Holgersson! En riktigt lyckad vinresa. Tänk att det skulle vara så vackert i Tyskland..det trodde man inte. Jag kommer lägga upp bilder sen när jag får dem skickade till mej. (Måste ses!)

Nu är det sista veckorna i skolan. Har en del kvar att fixa. men på torsdag ska förhoppningsvis allt vara klart! Man e lagom stressad nu och jag hoppas jag åtminstone kan njuta sista veckan! Men det tvivlar jag inte på!

Ikväll sitter jag och pluggar igen. Har suttit hela kvällen och börjar känna mig lagom seg!

Nu ska jag försöka vara bättre på att skriva här!

Fransförlängning

Ja om nästan exakt ett dygn så får jag äntligen krama och pussa på min älskling! Det känns alltid så bra så här när det bara en dag kvar. Då pirrar det så härligt i magen. Det är en känsla som jag inte kan förklara. Den är grym och jag vill alltid ha den där! 

                                           image69

Idag har jag gjort FRANSFÖRLÄNGNING. Hehe! Anna var riktigt haj på det där och jag blev toppen nöjd. Sen fick jag göra lite på Lena. Och visst är det skit kul, men det är svårt oxå. Men att få lite längre och fylligare fransar är verkligen att rekomendera er alla att göra! Ett tips är att boka tid på NAGELMAKERIET i Trosa i sommar och få en riktig ögonlyx behandling!

                                       image70
                                Så här fint blir det! Riktiga rådjursfransar!

Schlaaaager lördag

Helgen är här igen. Denna helg ska jag ägna mig åt jobb på Ica. Jippi. Sen ikväll ska jag ha schlagerkväll med Anna och hennes Alex. Ska bli så mysigt att få träffa dem! Har saknat anna väldigt mycket nu.
Imorn blir det oxå Ica och efter det måste jag plugga lite till. Men nu har jag bara två hemtentor och ett projektarbete kvar att fixa till! Känns som om det iaf är nära målet!
                                                         image68
                                                      Ikväll ska vi HEJJA på OLA!!


Längtar och drömmer!

Sitter här och drömmer mig bort. Månaderna är inte många nu till jag äntligen får bege mig neråt landet. Till min Älskling! Det är en rätt frustrerande känsla attt länga så grymt mycket efter något/någon. Men som man säger, det är väl bara att hålla ut.


 


              image67

                                                           Liten del av mina drömmar;)



Typiskt mej...

Idag är dagen före det stora Dermatologiprovet. Jag måste verkligen sitta all den tid som är kvar på detta dygn och pränta in allt. Vet inte hur det går, för det första jag gjorde när jag satte mig ner vid köksbordet var att börja måla naglarna! Så typiskt mig att hitta på något annat när det är så viktigt att plugga...plus att nu sitter jag ju här och bloggar..haha!

Imorn kommer min underbara vän Anna hem till VHD. Det ska bli underbart kul att få träffa henne igen. Det var så länge sedan nu. Har saknar henne grymt mycket! 


                                                          image66

                           ( det är inte mina naglar, men ungefär så fina är dem nu! hihi!)

4 veckor kvar..

Kom på det idag liksom...det är bara 4 veckor kvar av min utbildning. Sen är vi klara. Tiden har gått väldigt fort den sista tiden och jag inte hjälpa att jag känner mig en aning lättad att det snart är slut. Men jag känner samtidigt att det är väldigt sorgligt. Tjejerna har man ju ändå haft omkring sig i 2 år cirkus. Det kommer vli ett stort tomrum. Vissa kommer man ju självklart hålla kontakten med. Men man vet ju att det är en del man inte kommer att prata alls mer. Mer än på våran återträff!

Idag har jag gjort makeup på förmiddag och böjt fransarna på eftermiddagen! Det blev jätte fint! Anna hon är en riktig klippa hon! Tack gumman.

Nu ikväll är det bara plugg som gäller...DERMATOLOGI prover är på fredag. Mycket att ta in i huvudet tills dess.  



image64         image65

              Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag får träffa två sötnosar! Längtar!

Underbar helg

Helgen har varit toppen! Efter en mys fredig med vin och god mat så kom äntligen grabbsen. Vid 01.15 gled dem in på gården. Så himla underbart att få sova bredvid min sötnos igen. Finns inget bättre. Lördagen började med en aning kall frukost ute på tomten. Sedan åkte vi in till Stockholm för en hel dag. Dagen var kanon, med gott käk, starköl (hehe) på medborgarplatsen, glass i gamla stan, bio med godis! På söndag fick storstadsfolket se till att komma ner till VHD med tåg där vi hämtade upp dem. Sedan bar det iväg ut till stendörren för lite korvgrillning och mys. Blåste dock en aning kallt. Väl hemma igen så fortsatta vi eftermiddagen med att bara ligga och slappa ute på gräsmattan! Mys. Grill middag fick avsluta kvällen tillsammans. 
               image63

                                                           Två av tokarna ute vid stendörren!

Idag har vi haft make-up i skolan. Det gick bra. På eftermiddagen hade vi fransförlängning och kamouflage. Det var jätte kul! På onsdag är det fransbörjning som gäller. Det gäller att göra sig extra fin till tysklandsresan. hihi.

Nu måste jag plugga dermatologi för fulla muggar!!

Inget är som väntans tider...

Här sitter vi två halvfulla blondiner och väntar på ett par tokiga skåningar;)
            image62

                                                                         Tokfiorna NR.1

Segt

Fasen vad segt detta är..att sitta och pränta in muskler och muskelfästen och ursprung...vet inte hur mycket som krävs av oss heller..men men.

Längtar till helgen så mycket nu bara..när helgen kommer känns allt så mycket lättare. Då har man klarat av yttligare två stora prov och så har man inte så jätta mycket kvar...bara epilering, ansiktsmassage, makeup, hemtenta...asså shit..det var ju ingenting! ha! härligt värre. 


                                  image61

                              I helgen lockar det att åka till grönan!! Skulle vara så mysigt!

Prov

Denna vecka är ju värsta lyx veckan! 3 dagar i skolan sen på fredag kommer min Älskling hit! Mindre kul är ju kemi-provet somjag skrev idag och Massage provet som skall skrivas imorn. Det är lite tugnt, men tressar upp sig och får ångest för att man vill prestera allt..Men den orken finns långt bort ifrån mig.
Så det som gäller nu är att jag ska koka lite kaffe och sätta mig och läsa lite muskler..ursprung och fäste!! jippi!!

                          image60


Igår hade jag en mysig liten vistelse hos Sara. Fasen, man märker hur mycket man har saknat tjejerna när man träffar dem så här.  Men nu är det snart sommar och Skåne närmar sig med stormsteg. Avståndet till några av tjejerna minskar och det känns som om vi har möjligheterna att ses oftare. Det tar ju bara ca 2 timmar till GBG från Skåne. Det är underbart!


Lotta

Kan inte bli en bättre start på dagen en den jag fått idag. Vakna till att Älsklingen ringde och väckte mig! Finns inget bättre. Sen åt jag frukost tillsammans med honom ( fast han är 50 mil bort) det är mysigt ändå.bara att få höra rösten! Längtar så GRYMT mycket efter honom nu! Sen när vi pratat klart så tittar jag på TVn och då är det Lotta på bråkmakargatan, hur härligt kan det bli. Jag älskar ju Astrid Lindgrens filmer.

Nu kommer vi till den biten som jag inte tycker om lika mycket. Jag ska plugga kemi hela dagen idag. Har prov imorn!! usch..det är inte min starka sida direkt. Men vad gör man. Bara att få in det i huvudet!

                  image59

                                        LIte bilder ifrån igår. Mys att få träffa Sara, det var ett tag sedan!

RSS 2.0