hur kan man bara se ut så där?

Denna tid på året känner man sig så blek. Man bara längtar till värmen och solen. Jag brukar själv känna att lite färg gör mig piggare. Det är roligare och sminka sig, ja eller huvudtaget se sig själv i spegeln. Hehe.

Jag har ju turen att ha en spray-dusch på jobbet som jag kan utnyttja när som helst jag vill. Jag får ju mina infall att spraya sig. Och genast så känner jag mig piggare. Sen finns det ju många bra brun-utan-sol ute på marknaden att använda lite då och då.

image472
Synd att hon som har råd ska gå runt och se ut så där!

Igår blev det mys-hemmakväll med killarna. De lagade god mat och det är ju inte fel. Trevligt, men ibland är till och med jag lite väl pryd för deras fasoner! Hehe!

Ikväll blir det kalas för Caroline som sagt. Ska bli trevligt.




Snart helg igen..

Helgen gick fort. Kändes lite vemodigt att åka hemåt på måndagen.

På söndagenkvällen fick jag träffa Daniel. Det var länge sedan. Sen i somras. Jag, Martin och Jennie åkte hem till honom och fika på kvällen. Det var mysigt, han är allt pratglad min lilla Daniel! Haha.

Måndagen tillbringade vi i bilen. Trots att jag inte ville åka hem riktigt, så var det faktiskt skönt att komma innanför dörren. Nu är denna vecka snart över. Skönt.

I helgen blir det först jobb sen dubbelkalas på lördagen. Tänk om man kunde dela på sig. Men men. Det blir nog bra. Först ska jag till Caroline, sen ska jag bege mig in till Helsingborg för att träffa Mette och dem andra.

image471
Daniel




*Jag blir så trött*

Påskafton

Lördagen blev till det bättre. Min bitterhet gav med sig lite och jag blev på bättre humör.

Vi fick supergod påskmiddag hos farmor och farfar. Efter det åkte vi hem till Linda, Jennies syster. Där va Anna, Iza, Sara och lindas familj. Vi satt och snacka och drack lite vin. Eller rättare sagt jag och Jennie drack! hehe. Det var supertrevligt. Kul att få träffa dem igen. Mysigt att Sara va med oxå!

Sen åkte vi ner till Trosa igen. Gick till Sportbaren. Det var inte igår jag var där kan jag säga. Men allt var sig likt. Samma människor var där som för 3 år sedan, och dem hade inte förändrats ett dugg. Kanske att dem hade bytt frisyr och skaffat sig en och en annan unge. Men annars var det sig likt.

Träffa Alexandra och hennes kille där nere. Det känns verkligen att man saknar sina vänner när man väl träffar dem! Men nu kommer vi ses mer när sommaren kommer!


     

Lite bilder ifrån Fröjdas kaffé. Som även är en inredningsbutik. Mycket fina saker!
   


Nu ska jag och Martin snart ut och gå en långpromenad med hundarna. Riktigt fint väder här idag, dock lite kallt. Så vi får klä på oss!

En olycka kommer sällan ensam...

Och så sant som det är sagt.

Det började med min skruttbil.

Sen igår bara rasar min mobil sönder, till sist tappar jag den i golvet och luckan flyger av. Sådär ja. Gick upp tidigt idag för att hinna med att åka in till Nyköping och köpa en ny. Det har varit på G tidigare så det va liksom dags. Köper en superfin ROSA mobil! Åh jag var som ett barn i bilen hem! Martin skratta åt mig. Hihi.

Sen åkte vi ut till ett jättemysigt fik med farmor. Köpte föresten en jättefin ljustake. Jag trodde att jag la min nya mobil i bilen för jag hade den inte i fickan. Men nej då. Då hade den ramlat ur min ficka på parkeringen. Och nån bil hade så klart KÖRT PÅ DEN! Krossad och trasig. Funkar inte för fem öre. Hur mycke otur kan man ha!

Nu åkte jag precis in i ilfart till Nyköping igen. Ihopp om att den försäkringen jag täckna skulle före något gott med sig. Typ en ny mobil! Men nerå. Dem små extraarbetarna inne på telenor tyckte det var bäst att byta den nere i skåne. För dem kunde inte lämna någon lånemobil till mig för att jag inte bodde här! Konstigt att butikerna inte samarbetar, och vad hände med posten? Dem kunde helt plötsligt inte transprotera tillbaka lånemobilen tillbaka till gökarna i Nyköping.

Som ni förstår är jag inte på så där jättebra humör. Men det löser sig. Jag försöker att inbilla mig att det är ju bara sakliga ting osv. Det kunde varit värre...men just nu känns det inte så. Jag ska försöka bli på bra humör till ikväll. För då ska jag minsann få träffa mina goa sötnosar!

Glad påsk på er!

 


Påsken är här

Bilproblemet löste sig på bästa sätt. Vi fick dock leva med att vi inte hade någon värme i bilen. På hela resan. Så vi bunkra upp med filtar och varma kläder. Väder underlaget var OK. De första 15 milen var det värst. Sen blev det mer och mer tort på vägarna. Skönt.

Besiktningen gick bättre än väntat! Haha. Men för det betyder det inte att den gick igenom.

Väl hemma i Trosa fick vi en god lunch nere på Antons Krog. Fisksoppa! Mums. Hann även säga hej till Anna L och Anna A och hennes underbaring Isabella, 5 månader.

Det gick bra hos tandläkaren. Vilket va tur. Så nu behöver jag inte komma förrän om ett år igen!

Igår kväll blev det mys för hela slanten. Fick supergoa varma mackor här hemma hos mamma. Sen somna vi i soffan. Idag har vi tagit det lugnt och busat lite med den ena hunden, Tinqua. Snart ska vi åka in till Nyköping och handla lite. Ikväll ska vi ha filmkväll hemma hos Anna. Trevligt trevligt!

Bilskroten nästa..

Uppdatering.

Helgen var kanon. I lördags kom Martin systrar med deras respektiva och barn hit för att ha en schlager-kväll. Vi bjöd på middag och hade jättetrevligt!

Söndagen var stora slappar dagen. På kvällen umgicks vi med Lilja och Mette. Det var kul. Stackars Martin blev dålig under dagen, så han var typ sängliggandes hela kvällen. Vi jag, Mette och Lilja var på topp iaf..

Nu är det nedräkning inför resan upp till familjen och vännerna. Vi ska åka imorn bitti vid halv sju. Jag har nämligen besiktningstid i Norrköping 10.30. Sen har jag tandläkartid i Trosa kl 14.10. Så vi har minst sagt tider att passa. Så helst inget dåligt väder Tack! Och framför allt. Hoppas att min skrothög håller hela vägen bara.

Igår höll jag på att tappa håret. Vi var nästan hemma när den börja bli överhettad. Men det verkade bara vara nåt litet fel. *Hoppas*

image462
Dålig kvalitet. Men här är iaf en av de änglar jag skissat på sista tiden.


Myspysfredag

image460
Kanske inte så flådigt, men ack så mysigt! Räkor och vitt vin =)

image461
Vi ställde ut TV:n oxå. Hihi. Så vi kan kolla på "Så ska det låta"


Hon la av en riktigt prutt!

Händelse på jobbet:

Denna kund var av typen kvinna i 40 års ålder. Bokar en tid hos oss. Ringer samma dag och avbokar. Våran policy är att man måste avboka ett dygn innan bokad tid, annars debiteras kunden. Men min kollega var snäll och boka in henna på en ny tid så snabbt som möjligt så slapp hon betala.

Den nya tiden skulle hon komma till mig. En hotstone-massage. Förberedelserna för den behandlingen är rätt så många och kräver lite tid innan.

Kvinnan kommer för det första en kvart för sent. Och ber inte om ursäkt! Redan där kände jag verkligen för att ge henne en toppen skön massage, inte. Jag var ju tvungen att korta ner hela behandlingen.Har ju kunder efteråt. När jag väl masserar henne på ryggen. Så där skönt i svanken. Då lägger människan av en PRUTT! asså ingen lite smygare, utan en riktigt jäkla prutt. Men hon verkar inte bry sig. Hon rör sig inte. Säger inget.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag gör det förstnämda. Tur att hon låg med huvudet ner i bädden! Det var det värsta jag vart med om.

Sen lämnar kvinnan sitt presentkort som hon ska betala med. Då ser jag att det är 2 månader gammalt!!! Jag okar inte mer. Säger hej då och hoppas på att jag slipper se henne igen! Haha.

Tänk såna saker man får vara med om. Uj uj uj, jag säger då det! =)

weekend

Helgen har varit skön. I fredags avslutade vi veckan med pizzamat med Lilja Och Mette =) Vi kollade Så ska det låta och satt och pratade. I lördags så jobbade jag och efter det så hämtade Martin upp mig direkt och så åkte vi till Mamlö och gick på Hem och villa-mässan. Det var några riktigt läckra föremål som vi drömde oss bort att ha i vårat hus. Hihi!

När vi kom hem vilade vi lite. Sen åkte vi och köpte kinamat. Sen umgick vi här hemma med Caroline och Lilja. Vi kolla ju så klart melodifestivalen. Ha va roligt det är att inte Carola går vidare. Asså det hade ju inte gjort mig något. Deras låt va inte jättebra, så egentligen varfrö ska dem gå vidare bara för att dem är dem?! Jag tyckte iaf att Nordmans låt va bra!

Idag hade vi sovmorgon! Det bästa som kan hända mig en söndags morgon är att jag vaknar till av att Martin går upp. Jag sover vidare. Sen vaknar jag nästa gång av att han kommer tillbaka. En svag kaffedoft känns. Man kliver upp och älsklingen har diskat efter gårkvällen och satt på kaffe! Hehe. Jag vet att jag tjatar om det men han är helt enkelt underbar!

Om ett tag ska vi på kalas hos svägerskan Åsa som fyller! Ska bli trevligt!

image459


P.S I LOVE YOU

Söndagen var en riktig skön dag. Vi sov länge. Sedan satt vi bara här hemma och mös hela dagen. Martin gav det perfekta förslaget att åka och se en bio. Det ska jag säga att han gillar inte bio jättemycke. Så jag blev jätteglad. Det blev klart P.S I LOVE YOU.  Puh vilken film! Helt underbar...mycke tårar blev det. Det är en sån film, det går helt enkelt inte att hålla imot.

Se den!

image457
Ja och jag älskar dej ändå Martin...hihi!

image458
Va detta allt? Det var våran vinter! Underbart väder ute nu.


Vattnet gick

Gårdagen var jättetrevlig! Vi fick god mat och trevligt sällskap. Vi var ca 40 pers, med Hejdes-anställda och deras respektiva. Kul att äntligen få ett ansikte på alla. Härligt gäng.

Med oss i gänget hade vi två gravida. Louise och en annan fru till en Hejdes-kille. Innan sa jagtill Louise att "ska du verkligen bowla, tänk om du sätter igång nått" Men med fem säkra veckor kvar till förlossning så körde hon på. Och det gick bra. Men den andra gravida i gänget, kände helt plötsligt hur blöt hon blev längs byxorna. Och vipps, där hade vattnet gått! Hehe. Kul, det vinkade och begav sig in till BB. Men efter en senare rapport så fick vi veta att den lilla bebisen inte va mogen att komma ut denna kväll, men vem vet, nu kanske den har sett sitt första ljus  =)

Idag är det tvätt- slappar dag. vi sov jättelänge! Skönt!

Ha en mysig söndag!


Ledig lördag

Ja idag är jag ledig. Martin jobbar, så jag och Cloetta har en lugn morgon här hemma..hehe. Jag sitter här med mitt kaffe och mina två skinkmackor (intressant att veta va?!) medan buskissen springer rundor.

Veckan har rullat på i vanlig takt. Med ena dagen fitn väder, den andra regnit och trist. Men jag ser possitivt på detta, tänk så mycket underbart väder vi har framför oss!!! Hela den underbara våren, och den förhoppningsvis varma och sköna sommaren och inte minst att tillägga, det bästa, hösten. Min absoluta årstid!

Igårkväll åt vi vår första middag ute på balkongen. Hemmagjorda hamburgare med en varsin öl. Hade tänt upp med en massa ljus plus att vi hade elementet igång för lite extra värme. Det va hur mysigt som helst. Sen när vi hade suttit där och filosoferat ett tag så gick vi bort till Anna, Thony (rätt stavat så va ;) ) och sötnosen Thea. Där va martins andra syster Åsa med hennes killar Matias och Ebbe. Det va en trevlig fredags kväll!

Idag ska vi åka iväg på lite firma- fest med Martins jobb. Ska åka till Big-Bowl i Malmö. Ska blir kul att få träffa alla Martins arbetskollegor. Nu innan jag ska fixa lite här hemma, måla lite. Sen ska jag traska i väg till en loppis här i byn.

Ha nu en riktigt mysig lördag!!!

image456
En Liten bild på mig och min älskade vän!


RSS 2.0