Me, myself and I

  

Idag blev det soft fredag, med mig själv. Ja såklart Cloetta oxå! Det känns som om jag aldrig har varit själv en fredagkväll. Kändes lite sådär till en början. Men nu när jag sitter här så känns det riktigt mysigt med godis och vin.  Kan sappa precis hur jag vill mellan kanalerna (Martin kanske inte brukar säga emot så mycket annars men iaf,hihi) jag får äta upp allt godis själv! Skratta och gråta utan att nån ser mig. Jag grät innan när Kevin sjöng i Idol..puh..han är såå duktig!

Trevlig fredag!

Skön helg!

Ja det har varit en toppenskön helg. Inte alls så tressigt som det kan bli ibland när man åker upp. Vi har verkligen bara tagit det lugnt med familjen och vänner.

   
Vi fika på lördagen. Åkte ner till Trosa och gick på Nilssonsbageri. Mysigt!



Sen fyllde Nicklas år! Och då fick han en husvagn av sina kompisar! Men det var ju inte
direkt så han önskat sig. Haha!

   

Tänk att den lilla parveln har gått och blivit hela 18 år! Känns ju som om man själv är det fortfarande, typ.


Nu är det måndag igen. Skönt!

Silverbröllop

Idag skulle mamma och pappa varit gifta i 25 år.




Ta hand om varandra och njut av att få vara nära dem du älskar...!



Oktoberkonst



Har sysselsatt mig med att måla. Rosa är ju oktobers månad. Och även en fin färg!



Fjärillar tycks ha fångat mig. Något vackert i hur dem, från den fula larven omvandlar och blir till något så fint.

Dålig uppdatering

Ja nu har jag varit dålig på att uppdatera.

Helgen var en riktig myshelg!

I fredags var vi hemma hos Ebbe och hade fredagsmys, med god mat som pappa Mattias lagat och idol på tv:n. Perfekt avslut på veckan! Alltid kul att få lite tid med busEbbe=)

I lördags var det först jobb, sedan lite shopping. Efter det var det bara att förbereda inför kvällen. Sofie och Johan kom hit och vi åt mat, spelade spel och hade en jättetrevlig kväll! Vi satt ute på balkongen hela kvällen. Känns så skönt att man fortfarande kan få njuta av det extra rummet. Vi var dock tvugna att ha igång det lilla elementet och en hel del ljus. Mys!

I söndags var vi lite sega, men ändå så rastlösa. Så vi åkte ut till Kävlinges golfbana och slog lite på ranchen. Jag har gjort det 1 (!) gång innan. Jag tycker det är svårt. Men kul. Så får jag göra det lite fler gånger så kommer jag nog bli proffs! Haha! Efter det så åkte vi hem till Sofie och Johan, vi var så nyfikna på deras lilla tillskott. Bruno!
    
Jag måste nog jobba lite mer med knäna där....

 
Hur söööt kan man vara!

Idag är det ledig dag. Passar perfekt att vara hemma idag. Riktigt grå dag idag. Mysdag. Innedag. Men jag ska snart klä på mig för att gå en liten runda iaf. Måste ha en dos med frisk luft!



I helgen ska vi upp till mamma och fira lillebror som blir stor. 18 år! Längtar!

Restylane

Häromdagen var det en kvinna från Restylane och besökte salongen. Det var intressant att höra vad det innebar! Veronica fick bli försökskanin! Oki, jag får medge att det inte såg så skönt ut, en rätt så stor spruta som gick rätt in i kinden. Men det blev verkligen hur fint som helst. Nu hade ju inte Vera så mycket rynkor eller linjer med man såg en direkt skillnad!
       
                        Före                                                         Efter

   
                        Före                                                        Efter

Restylane innehåller ett ämne ( Hyaluronsyra) som liknar kroppens egna. Ökad mängd av detta ämne förbättrar volymen i huden och minskar ålderstecken, fast med en naturligare look! Jag tror inte jag skulle vilja göra det själv. Många fyller ju ut tex läpplinjen som ger en lite fylligare läpp, men utan att se helt uppumpad!

Ska bli spännande att ha detta på salongen!


Bilderna är hämtade från www.restylane.com





Fin fint!


Se  här så fin hylla vi har fått ovanför sängen. Perfekt läslampa! Jag fick idén och sen fick Martin göra resten. Hehe. Jag hade precis bäddat så fint när jag tog denna bild, sen hoppade lilla clöddis upp och röjde runt. Men det gör ju inget!



Visar även lite härliga bilder på en härlig fotbollskille!
 
Det var en härlig söndag med varm och skön sol!






Pysselfia

Ja nu är jag inne i en sån period igen. Vill pyssla, skapa och dona. Ibland försvinner behovet av att skapa, men sen när det väl kommer så är det så det kliar i fingrarna!


Igår dona jag lite med en hörna här hemma. Med lite ljus kan man göra mycket! Hela rummet blev annolunda när man fick en myshörna här =) Fick dem fina ljustakarna av mamma när jag var hemma sist. Superfina!

Nu ska jag baka paj!

Lördag

Nu är äntligen helgen här. Veckan har varit lugn, men hjärnan går på högvarv ändå. Lite psykisk påfrestning den senaste tiden...

Igår var det verkligen en perfekt fredag. Jag jobbade halvdag, Var hemma vid tretiden. Städade och fixade lite så man slipper göra det i helgen. Sen tog jag ett långt och avslappnade bad, med peeling och ansiktsmask, plus inpackning i håret. Så skönt! Sen var det bara att fixa sig inför lite kalas. Vi firade Anna och Thea! Det bjöds på goood mat och såklart trevligt sällskap.

Idag har vi sovit länge. Varit ute vid centersyd en sväng och nu ligger vi med varsin data, massa tända ljus och bara har lördag! Vi är lite splittade inför ikväll. Det var länge sedan vi bara hade en lugn och skön hemmakväll så vi funderar på det, samtidigt som vi känner för att hitta på något. Vi får helt enkelt så hur det blir.

Ha en toppenmysig lördag alla!


Var e solen egentligen?




Helgen!



Min helg har varit underbar och mysig!

I fredags var vi här hemma, jag och några killar. Åt pizza (jag tog fak en sallad denna gång, jo! det är sant). Kollade lite Idol och annat på TV:n. Somnade tidigt då jag laddade inför götbor!

Jobbade en kort tund på lödagen sen åke jag raka vägen up till härliga GBG. Där mötes jag av två pinglor som stod och vänta på perongen. Härligt att se dem trots att det inte var läne sedan. Helgen innebar FIKA, mys, fnitter (vi blir ju som 14 igen när vi ses).

   


På söndags morgonen blev vi bjudna på frukost hos Anna och Alex! Mums det var gott! Så fick jag mig en titt i deras nya lägenhet som var så fin.



 

Sedan åkte vi slutligen ner på stan igen och träffade min Sara! Va länge sedan vi sågs. Det var mysigt att få se henne en liten stund iaf.


Tack tjejer för en mysig helg!

Fredag!

Härliga fredag är här.

För mig är det ju bara min andra arbetsdag denna vecka så det
känns lite konstigt att veckan snart är över.

Jag jobbar morgondagen med, men efter det så bär det av mot
Göteborg! Jag ska passa på att träffa Anna och Iza, och förhoppningsvis
Sara oxå. Får åka med Mia hem sen på söndagen så då får man ju
passa på!

Ikväll blir det städ och fix här hemma. Snickarna och målarna har varit här
och jobbat hela veckan. Och idag är taket äntligen färdigt! Ska bli skönt att
känna att rummet är heeelt klart.

Nu är dax för morgonkaffe!

Trevlig fredag!


Jag och min bästa mamma!


Nya saker

 





Lite nya Loppis fynd!






Älskade höst

Jag älskar ju hösten! Så har det varit ända sedan jag var barn. Jag kan minnas när jag var på väg hem från skolan på höstekanten. Och jag gick långsamt och tittade på alla härliga färger. Jag vet inte vad jag tänkte på, men jag minns att jag älskade det redan då och hur lugn jag kände mig inombords. Så är det nu med.

Helgen har varit underbar där hemma. Vi fick några riktigt sköna, kalla och friska höstdagar. Vi slappade, umgicks och hjälpte mamma lite med trädgården. Hon uppskattar det, och det känns kul att få hjälpa till när man väl kan.

Jag åkte hem igår. Martin skulle ju upp till Stockholm på kurs, så jag skjussade honom till tåget sedan begav jag mig neråt, hemåt! När vi klev ut på morgonen var det frost! Så kallt det var. Men det kändes härligt ändå på något vis. En liten förkänsla till julen!

På hemvägen igår börja jag känna mig smått illamående. Och det höll i sig. När jag kom hem blev jag febrig och dann. Så jag blev sängliggandes.  Det var länge sedan jag sov så här mycket. Kroppen behövde väl det antar jag. Känner mig dock lite bättre idag. Men jag håller mig hemma ifrån jobbet så jag inte smittar ner dem.


Jag har försökt att lägga upp bilder, men det verkar strula..försöker senare igen.


Ha en bra onsdag!


RSS 2.0