Freeeedag!




Mina nya skålar frin IB Laursen=)





Visar lite omflytt på möbleringen här hemma=)

Annars är det fredagsmyspys här hemma! som i dem flesta svenska hem. Underbart!
Hoppas ni myser på ordentligt.

Kram


Larvmagen



Här växer vi på oss, både jag och "Larven".
Det var på första ultraljudet, redan i v 9, som jag tyckte det såg ut som en liten larv med ett stort dunkande hjärta. Från och med då fick det bli larven. Som en larv som ligger i sin puppa och gror till sig , sedan när det är dags så blommar den ut till den vackraste fjärill. Fint va=)?



Sovande prinsar


Mina fina<3


Små steg i rätt rikting



Små skor till lill*n inhandlades i veckan. Vi är lite försiktiga med att handla för mycket så innan bebisen har kommit. Vi tänker så att eftersom vi inte tagit reda på om det är en flicka eller pojke så kan vi handla mer när väl den lill* har kommit till världen=)

Men med lite små steg i taget så fylls den efterlängade familjemedlemmens kryp in med både kläder, skor och prylar. Det är ju trots allt bara snart 11 veckor kvar till bf!


Idag är det ledig lördag för min del! Tyvärr har vi lite sjukstuga här hemma då vår älskade Puzzel är dålig. Efter att ha haft diarre' i 3 dagar så kom det även blod igår och han blev jättehängig. Så mitt i efterrätten, som vi intog med vårafina vänner Caroline och Calle här hemma, så tyckte vi att att vår oro tog över och valde att åka in till djursjukhuset i Helsingborg.  Där konstaterade dem att han hade någon slags inflammation i tarmfloran. Så med medicin och specialdiet fick vi åka hem igen. Han är hängig idag med tyvärr och bajsar fortfarande blod, men han har fått medicin och han har ätit en portion med kokt ris och kokt kycklingfile'=) Hoppas lilla plutten snabbt blir pigg. Jobbigt när djur är sjuka då dem inte kan säga hur de egentligen mår..

Nu ska jag och sambon eftermiddagsmysa i soffan, härligt med helg!


Vända det negativa till det possitiva..













En av det få krämpor jag fått lite av nu när jag är gravid är ryggont. Jag är inte förvånad över det, för min rygg har mer eller mindre alltid varit svag, sne och allmänt olydig. Men jag trodde väl aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle tycka det var jobbigt att sova och ligga ner. Det omöjliga i att hitta en skön ställning i sängen gör att jag hellre går upp tidigare än vad jag i vanliga fall skulle gjort. Men tänk så härligt det kan vara. För så vackert det är dessa oktober mornar. Vacker frost och dimma som ligger som ett lugnande täcke över den vackra skånska slätten. Jag fångade lite bilder imorse istället för att ligga och slöa i sängen.



Idag står det strykning på schemat! Sen ikväll ska vi på
bio här i Svalöv med goa vännerna Mette&Alexander, Svensson Svensson blir det=)



Lycka att få äta lunch ute







Fisksoppa och grova mackor just intagna i solen. Varmt och gott. Känns härligt att kunna
göra det i mitten av oktober utan att ha jacka på sig=)

Nu ska jag göra något som är relativt sällsynt för mig och det är att ta mig en liten
eftermiddagslur. Tror kanske att det kommer bli mer och mer av den varan dem närmsta
månaderna..som en förberedelse liksom för vad som komma skall.
Som det ser ut nu så kommer jag jobba halvtid i december och då kanske man har mer tid att faktiskt vila upp sig lite. Längtar till den tiden. Både för att jag ÄLSKAR julen och även för att det närmar sig bebistid.

På tal om bebistid. Nu har äntligen lilla prinsessan Maja kommit till världen. Igår natt behagade hon att titta ut och vi ser så fram emot att träffa den lilla skruttan!
Och även såklart storebror Axel och tvåbarnföräldrarna Sofie och Johan=)

Kram i höst solen!




Amalia

Livet är bra mäktigt. I helgen som var fick vi träffa lilla livet Amalia.
Världens underbaraste ljuvligaste lilla flicka.



Denna lilla skapelse var även en "snäll" liten rackare. Hon sov mesta delen vi var där. Trots att hon vandrade från famn till famn så sov hon nöjt.

Under tiden hon sov så passade vi på att skämma bort föräldrarna lite. Lagade lite eftermiddagsfika i form av kantarellmackor och te/kaffe, och till middag fick det bli enligt mammans önskemål, plommonspäckad stek med kokta primörer, potatis och kantarellsås=)
Tiden gick så snabbt och plötsligt var det kväll och dags att åka hem. Gud vad jag hoppas att tiden går fort tills vi ses nästa gång!


Nybliven mamma och vacker som en sommardag!


Någon som längtar lite..? Han ser ut att njuta iaf=)








Familjen <3
Tack fina vänner för att vi fick komma och hälsa på er och se
hur fin dotter har!



Efter en massa bebisgos blev det lite familjemys!Vi passsade på at fira Peter och Nicklas som är oktoberbarn. God middag och en massa fika blev det!



Det va den helgen det. Bästa på länge!


Nu längtar vi efter nästa bebis ankomst. Dock inte vår egen än utan
 våra vänner Sofies & Johans lilla pyre.




Hej Oktober!

...och så kom oktober. Till min stora glädje. Älskar oktober. Min absolut bästa månad på hela året. Alla fina färger. Den höga luften. Kalla nätter som sedan utvecklas till dem mest sköna dagar med sol och värme. Det goda samvetet att få stanna inne och bara kura upp sig i soffan med levande ljus och sin käraste, äta kantarellmackor..ja mycket fin månad enligt mig!

Förra helgen hade vi finbesök av min kära farmor och farfar. Vi hade några riktigt mysiga dagar tillsammans. Vi fikade, gjorde lite utflykter. Farmor lagade god mat, och bara umgicks. Riktigt mysigt!

Och för en vecka sedan skedde ett litet mirakel. Min fina vän Anna och hennes sambo Alexander fick äntligen sin Amalia!
Det är så stort att hon är här och hon är verkligen helt bedårande. Tyvärr har jag ju inte träffat henne än, men på lördag så äntligen ska vi upp och hälsa på den lilla familjen!




Magen växer som den ska. Idag är vi i v. 25+4

Idag har jag startat dagen med att leka lite mormor. Satte mig och sticka, drack min morgon te´och kollade på nyhetsmorgon. Hihi. Mysigare morgon är svårt att få. Nu ska jag och vovven snart ta en promenad i den härliga luften.

Hoppas ni alla mår bra!


RSS 2.0