Alex och Sara

Mina underbara vänner är äntligen här!

Känns så mysigt att få träffa dem, det var verkligen länge sedan. Men tänk så underbart det är med vänner där man hur länge det än har gått mellan man träffas är precis som vanligt. Dessa tjejer lärde jag känna på gymnasiet. Och dem tre åren gjorde vår vänskap till en stadig grund!

Igår hade vi myspys kväll med Martins lasagne och Let´s dance! Idag har jag jobbat, och tjejerna var med på salongen en stund. Sen åkte vi till Helsingborg och shoppade!

  

Ikväll ska vi ha det sååå trevligt, med vin och tjejsnack!

Ha en trevlig lördag!

Rosa!



Barnmotiv från Isa.se. Jättemånga fina motiv för både stora och små! Kul att hänga på väggen!

Grönt är skönt!



   Nu har jag plockat in en liten del av våren! Grönt är skönt och passar med dem flesta andra färger! Man blir så glad av att plocka in färg i hemmet!! Trots att jag håller färgen vitt om hjärtat =)


Äntligen hemma x 2

Yes idag börjar den nya säsongen av Äntligen hemma! Det är en av mina
favoritprogram. Både inspiration och tips.

Och snart så kommer min älsklingen äntligen hem. Han har varit borta på kurs igår och idag uppe i Borås. Jag har i nästan hela mitt liv lidigt av ensamhet-problem. Jag kan räkna på min ena hand dem ggr jag sovit själv i huset när jag var yngre. Jag har varit rädd för mörker, spöken och inbrottstjuvar i hela mitt liv. Men jag är så lycklig, jag är inte rädd längre, iaf inte extremt rädd. Mörkret kan man ju undvika genom att ha tänt, spöken kan ju inte skada mig, och ljuvarna vågar inte bryta sig in för vi har vakt-katten Clöddis som skyddar mig =)

Men det spelar ingen roll hur modig jag är. Det är ändå sååå himla skönt nu när Martin snart är hemma igen!

Så nu ska jag återgå till mitt favvoprogram!


Läsvärd blogg

Ett antal ggr har jag "råkat" hamnat på denna blogg Fattigbloggen.

Den får en verkligen att tänka efter. Hur lätt man tar livet för givet. Hur lätt man tar sitt jobb, sin lön för givet. Jag är tacksam för att jag har ett jobb som jag trivs så bra med. Men jag är oxå tacksam för att jag har jobb överhuvudtaget. Att få en inblick i hur socialbidragstagare har det gör det lättare att förstå hur bra man har det!

Tänk hur samhället fungerar (eller hur det inte fungerar?)

Intressant läsning!


Tunnbröd


Imorse provade jag att baka världens enklaste tunnbröd. Supergoda när
dem är varma med smör och ost på! Mums=)


Kalas!

Igår var det som skrivet kalas. Det bjöds på riktigt god mat! och trevligt sällskap =)

   
Dans ska det ju va på kalas tyckte Thea och Ebbe =)


Ebbe hjälpte födelsedagsbarnet med att blåsa ut ljusen!

 Kvällens roligaste var iaf när Thea frågade varför jag hade tomater i öronen?! Hihi.


Idag är det en hääärlig tvättdag!

Saknad!

Pratade ett lååångt samtal med min Jennie igår. Gud så mycket jag saknar henne!


Här va sist vi träffade henne! Och det va lääänge sedan (Martin har ju kort hår här, hihi)

Ibland känner man bara att man behöver få vara med sina underbara vänner, och ibland är saknaden större än vanligt.
Men så är jag så lycklig över att Sara och ev. Alex kommer nästa helg! Vi har inte träffats sedan förra sommaren. Så vi har mkt att ta igen! Kommer bli en riktigt härlig helg med tjejerna!


Vad skulle man göra utan sina vänner?!

Hej!

Semestern är slut och arbetet var ett faktum i måndags. Och jag ska säga att för första gången i mitt yrkesamma liv som hudterapeut så hade jag arbetsångest! Jag ville inte börja jobba igen. Var inte alls sugen på det. Kändes som om jag behövde minst en vecka till. Men redan på tisdagen var man inne i det. Och det var väl förväl!

Nu idag först har jag rensat bort resan vad det innebär med packning, smutskläder, väskor, vinterkläder osv. Så nu är det städat och snyggt igen!

Men som vi har saknat vår lilla Clöddis. Hon har haft det toppen hos Mia. Men jag vill lova att hon minsann var sur på oss när hon kom hem. Hon har några enstaka ggr fått för sig att bajsa precis bredvid lådan, trots den var helt ren och bytt. Hehe, lilla surfian! Tur att vi är hemma igen och allt är som vanligt!

Idag är det kalas som gäller! Åsa och Mattias blir båda ett år äldre oc<h det ska ju såklart firas=) Så nu blir det att fixa iordning sig själv oxå.


Veckan har bjudit på SOL och VÅRKÄNNSLOR!

Kalas bra!



Vi har det kalasbra här på våran semester =)

Idag har vi varit uppe i backen med Anders och Sanna. Sen satt vi en långstund på Skilange. Där hade vi sällskap av Peter Jidhe. Riktigt trevlig kille det där. Haha!

Nu ikväll har vi ätit tacos! Nu dricker vi vin och har trevligt =)

Njut av kvällen!

Pulka!

Idag har vi varit i Norge och åkt PULKA!





Kanonroligt!

This is it!

Underställen på. Tjocktrumporna med! Humöret är på topp. Vi har sovit en god natt sömn på Anders och Sannas  lilla loft i hans lilla stuga här i Sälen.

Nu ska vi klä på oss ytterkläderna och ge oss ut i backarna. Det är ca -9 grader och lite mindre än en decimeter nysnö. Värdparet klargjorde tydlig för oss igår att dem har gjort upp ett schema till oss. Hihi. Ikväll ska vi ut och bugga!! Kul!

På torsdag blir det nog en tripp till Norge!

Njut av din onsdag! Det kommer vi att göra, till max!



En utmaning på tre!


Tre jobb jag har haft: Butiksbiträde, Receptionist, Hudterapeut
Tre platser jag har bott på: Vagnhärad, Trosa, Svalöv
Tre saker jag gillar att se på TV: Brothers&Sisters, Arga snickarn, 2 1/2 men
Tre favoriträtter: Pizzamat, fiskgratäng, kycklinggryta
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Utanför dörren där det är fullt med snö och trålande sol =), Någonstans i Asien, gärna på Bali, nära min vän Jennie.
Tre personer jag utmanar: Alla som läser detta. (förlåt iza om jag härmas)


Vår värld är ljuvligt vacker


Snart ska vi ut med varm chocklad och  njuta!


Bräcke

Igår bar det uppåt hit till Bräcke. Det var ju ingen rolig väg, men vi var glada att det inte snöa och hade sig. Det var mysigt att sitta i bilen och få prata med lillebror. Det är ju inte så ofta som man verkligen hinner det. För den delen är han inte den pratgladaste när man ringer =)

Väl uppe i Bräcke så visade Nicklas runt oss lite. Så fiint! Mycket snö. Klart det är en liten håla. Men jag gillar ju hålor.

Idag ska vi ta oss en riktigt låångpromenad och verkligen kolla läget i byn =)

Ha en mysig söndag!


Jag glömde mitt minnaskort till kameran hemma i datorn! Gissa om jag blev less när jag upptäckte det =( Få ta kort med mobilen!

Let´s go!

Nu är det freeedag!

Idag blir det en fullspäckad dag på jobbet. Är orolig att jag inte kommer hinna äta nån lunch ens. Hihi. Vissa dagar blir så. Men det är bara kul, full rulle!

Efter jobbet ska vi hem, packa in allt i bilen, äta lite, köra Clöddis till Mia i Landskrona (snyft, kommer sakna henne! cloetta alltså =) ne Mia oxå för den delen) Så snällt av Mia och vilja ta hand om henne. Tror dem kommer tycka om varandras sällskap.

Sen bär det iväg. Uppåt vårt skogiga Sverige. Upp till mamsen!

Känns sååå skönt att få komma iväg nu. Jag känner att jag (vi) verkligen behöver komma iväg lite. Skönt med miljöombyte, och då få komma upp till vackra norra Sverige är ju det bästa! Skönt att komma ifrån jobbet. Få lite ny kraft till resten av våren!

Ha en härlig fredag!


Bowling

   

I lördags var det bowling med Hejdes! Det bjöds på mat och dricka =) Mycket trevligt!


Nu är det nedräkning denna vecka=) På fredag åker vi uppåt landet. Bestämde igår att vi åker upp till Mamma på fredagen. Sover en natt. Så tar vi med lillebror upp till Bräcke! Så får vi chansen att äta en god frukost med familjen! Man får vara glad för det lilla. Saknar ju dem nu...
Hur som helst så är det ju vintern jag ser fram emot. Att få ta vara på dem fina vinterdagarna där uppe =)


Först måste vi jobba i några dagar till!

RSS 2.0