En kräftskiva

Gårdagens kräftskiva blev jättebra! Solen sken på oss och alla var goa och glada. Kräftorna var jättegoda.

Här kommer lite bilder i vanlig ordning:


Hela gänget!

   
   
   
 
   
 

Tack för en toppenfest! Tack även för dem superfina presenterna!


Nu ska vi äta godis och ligga i soffan resten av dagen.


Happy birthday to you!


Idag fyller älsklingen år!


Tror aldrig Martin har hört nån så fin födelsedags sång innan! Jag, Sandra och Alexandra trippade för en liten stund sedan in i sovrummet med ljuvlig sång!

Nu börjar förberedelaserna inför ikväll! Det är allt för brynplockningar till pajbakning! Det ska bli sååå kul ikväll. Vi är laddade alla här hemma. Vilket gör denna dag ännu bättre är det fantastiska vädret vi vakna upp till! Kan ju inte bli bättre
!!


  
Igår va vi och handlade lite, sen blev det lugn kväll här hemma. Mycket skratt bjöds det på. Mys!


Söt

Söta Sandra är här! Alexandra kom inte idag trots allt, hehe, men imorn dyker hon upp som planerat. Idag har vi haft en slapp kväll med pizzamat och lite godis.


Söt med danska godisar!


God natt!

Det börjar närma sig...

Jo minsann! Veckan går såklart fort denna med. Men bara på gott!

Idag kommer min underbara Sandra hit. Ska bli så skoj och träffa henne det var verkligen jättelänge sedan. Känns skönt att få tid och umgås med henne. Sedan en annan rolig händelse idag är att klassisen Alexandra kommer hit redan idag ( hon skulle kommit imorgon annars).

Ikväll bli det lite fix inför kalaset, annars hoppas jag på en lugn kväll, lite myspys med tjejerna. Dem känner ju inte varandra så det kan vara skönt för dem att bekanta sig!

Sen är det ju på lördag som det gäller! Ska bli toppenkul, och gott!


Min fina ros som jag fick av Måns och Mette- Sötnosar!

My day!

Ja då blev man 24 år. Känns overkligt vanligt.

Imorse vaknade jag av underbar ljuv sång från Martin. Fick paket vid sängen! Sen fick jag traska ut i vardagsrummet där en massa ljus var tända och frukosten framdukad. Och där fick jag ett till paket! Han är helt underbar min älskade Putte.

Ikväll kom Mette och Måns förbi och åt lite tårta. Skulle inte fira idag, men lite tårta måste ju man få i sig. Och det vill jag lova att jag gjort oxå. Gott!

   

Tack snälla alla som uppvaktat mig idag!



Rensa

Igår blev det lite höst städning i garderoben, vilket behövdes kan jag säga.

Före:
   


Efter:

   

Skönt när det är klart.

Igår var en trevlig kväll då vi var hemma hos Pucken. Hans familj var oxå där och vi satt och spela BUZZ och pratade. Det var en supertrevlig kväll, och BUZZ är ett riktigt roligt spel.

Idag har vi haft en slapp förmiddag med god frukost och mys. Men nu på eftermiddagen blir det lite mer tag. Ska börja förbereda här hemma lite innan besöken nästa vecka. Lite städning, lite tvätt och sånt kul!

Nu har lillebror kommit upp till sitt nya hem i Bräcke. Enligt honom var det superfint med en sjö höga berg som utsikt. Han lät glad och förväntansfull. Är så glad för hans skull. Lillebror har blivit stor..konstigt. Hihi.


Kräftskiva

Igår var det som sagt äntligen dags för Kräftskiva. Det var såå gott och verkligen en jättemysig kväll. Tack Hasse och Kerstin!



 
Busungarna var såklart oxå med!

Nu ser vi fram emot nästa helg, då det är kräftskiva igen! Men då är det vi som bjuder. Längtar mycket nu. Ska bli så kul och få träffa vännerna. En del av våra långvägars vänner kommer och stannar hela helgen vilket är hur kul som helst.

Hoppas på att vädret blir bättre än idag, för idag är det inget ute väder precis. Sitter här i soffan med täcket på och levande ljus på bordet. Jag ska snart ta tag i och rena garderoben lite. Skönt att ta dagen lite som den kommer.

Fort

Det är inte klokt vad veckorna går fort. Imorgon är det fredag igen. Härligt, på många sett. Men framför allt så är det dags för kräftskiva med familjen Holgersson! Var och såg på när dem kokade dem stackars krakarna i tisdags. Jag fick verkligen påminna mig om hur gott det är. Längtar alltså till imorn!

Nu ska jag åka en sväng till Malin & Jocke. Har ju aldrig varit hemma hos dem så det ska bli kul och se hur dem har det!


Söta clöddis när hon va bebis!

Stora killen!

Idag blir världens sötaste Ebbe 1 år!! Tänk vad tiden går fort, det är inte klokt.


Lånade bilden av Ebbes mammas blogg.

GRATTIS EBBE!!

Ikväll blir det kalas för hela slanten. Men först- jobba.


Perfekt



   

Nu har vi precis vinkat av Nicklas och killarna. Nu hade dem en ca 7 timmars resa framför sig, dem stackarna. Men med lite bra musik så fixar dem nog det. Vi har slagit oss ner framför TV:n och kommer inte att flytta oss mer idag. Laddat upp med godis, läsk och levande ljus. En toppen avslutning på en toppen helg.

Kram på er!


Takida

Ja igår var det äntligen dags för att gå på Takida! Vi va här hemma innan. Det var trevligt! Laddade lite med Takida låtar.
   
  
   

Väl där var det en härlig kväll med mycke folk.

   
   

Kort och gott en superkul kväll!

Idag är jag ensam här hemma. Killarna har åkt iväg Vallåkra för att kolla på bilen (och tjejer enligt vissa, hihi) Sen var det ännu mer bilar efter det. Så jag får ta vara på tillfället och ha en mysdag med mig själv. Och Cloetta! Mys!



Hemmafixare

Jag har länge pratat ( för det meste med mig själv men iaf) om att ändra min hårfärg. Har varit blond så länge. Skulle vilja känna lite ändring på hårfronten. Igår när jag och Marin var ute och gick, och när vi samtidigt låste ut oss helt. Och fick klättra in genom en stege. På promenaden då gick vi förbi affären. Och jag köpte hårfärg. Ljusbrun- perfekt, för jag vill inte bli så mörk. Hej och hopp, det blev ganska mörkt vill jag lova. Haha. Ja jag vet, typsik sån "hemmafixare" men när jag får för mig en sak så ska det bli nu. Och det blev det.


Förbise att jag är nyvaken just här.

Vet att jag inte "är" någon brunett. Men det där handlar om en vanesak. Det tar lite tid att vänja mig, men än så länge känns det superbra!



Tröttis

Hehe. Detta är lite utav ett skämt. Redan sliten. Har jobbat 2 dagar. Vad är detta? Det är möjligt att det tar en vecka innan man kommer in i vardagen igen.

Idag har vi börjat planera vårat lilla kalas vi ska ha. Kanske är sista minuten, men vi får hoppas dem flesta kan komma ändå. Vi tänkte att vi kombinerar lite fördelsedagskalas med kräftskiva. Det är ju kräft-tider nu! Gotteligott!

Längtar till helgen. Först kommer lillebror och hälsar på, plus att på lördagen är det Takida som gäller. Kul kul!


Semesterminnen

Vardag

Ja då så var det dags att jobba lite igen. Jag måste medge att det kändes lite tugnt igårkväll. Men nu idag är det helt OK att snart sticka iväg. Skönt är att vardagen sätter fart och man kan leva lite mer rutinmässigt.

Igår hade vi ena riktig mysdag! Det blev en liten tripp runt om i trakterna, mest för att komma ut, sedan låg vi i soffan och moffa i oss lite av det ena och det andra. En perfekt avslutning på en semester.

Ha en bra dag!


Grattis

Idag är det mammas tur att fylla år! Den unga pinglan blir inte mer än 49 år, så nästa år är det storfest!



 Grattis min bästa Mamma!!!


Mina älskade småsyskon!

Nu går det verkligen undan. Syster har tagit stora steget och äntligen flyttat hemifrån. Hon fick tag i en jättefin lägenhet som är nyrenoverad från topp till tå. Superfin och där kommer hon att trivas!



Och sen är det lillebror. Han ska minsann oxå flytta. Han tyckte familjen skulle vara lite mer utspridd och flyttar om några veckor upp till Östersund, Bräcke.  =) Den lille plutten. Är så himla glad för hans skull och tror det kommer gå jättebra! kul att få åka så långt upp i landet och hälsa på!



Tänk att småsyskonen blir så stora och vuxna men samtidigt är man själv så ung och pigg! konstigt det där...

På tala om att bli vuxen, idag är det kalas för Martin "lilla" kusin Jonas som blir 20 år! Grattis till Jonas!

Göteborg!

Jag har haft ett par riktigt roliga dagar!

   


Vi åkte dit på förmiddagen. Och det är som är så bra när vi väl är hos Anna är ju att dem har en gratisparkering uppe vid vattentornet. Men det som va mindre bra (!) var den lilla sluttningen som vi skulle klättra ner för. (Obs! det fanns en riktig väg, men jag lurade ner dem denna lite enklare vägen!) Hihi. Som vi skratta! När vi väl tagit oss hem, och ner på stan för en liten fika, så hände det som inte fick hända. En fågel bajsade mitt framför mig på bordet så att det skvätte ner mig! (jag hade vita byxor) Och som vi skratta. Haha!

   
   



   
Det var en toppenkväll ute på krogen Trädgårn.


Dem som fick valuta för alla bortspelade pengar...


Och dem som inte fick...
   
Det blev en jättemysig eftermiddag inne på Liseberg. Som känns som ett måste när man är i Göteborg. Vi åkte dock inte några karuseller, utan spelade mest bort lite pengar...!

   
Sen fixade vi till oss för en liten runda nere på Avenyn. Pernillas outfit var den bästa! hihi!

    
 


Vi fick lite nya vänner som var supergulliga.

Det var den trippen! Mycket kort blev det. Men det var bara jag (och iza) som hade kameran med mig så jag fick ta på mig det ansvaret! Tack tjejer för att ni gjorde detta till en toppenresa! Ni är bara för söta!!

Nu ska jag njuta av min sista semester dag!








Kreativ


En vanlig planka jag hittade här hemma...mysigare så här.


Det var visst rosår i år

Dagen började på bästa sätt. Söta Thea kom förbi en sväng på morgonen. Vi mös och målade lite. Sen när hon hade gått hem så kunde ju inte jag sluta. Så idag har jag målat av mig lite. Blev lite blom motiv, det är ju sommar!

I övrigt har jag mest tagit det lugnt idag. Det är riktigt inomhus väder och det passar mig utmärkt.

Imorgon bär det uppmot Göteborg! Det ska bli himla kul. Vi ska passa på att göra Göteborg by night och även ta en titt på karusellerna på Liseberg. Sen på hemvägen blir det en sväng inom Ullared. Det kommer bli 2 toppen dagar. Jag hoppas på att få träffa mina underbaringar Iza och Sara när jag ändå är uppe.

Nu ska jag packa om lite (har inte ens packat upp allt efter hemresan i fredags).

Kram och hej!


Helgen

Har haft mysiga helgdagar med älsklingen.

I lördags åkte vi till Rydebäck och solade och jag badade. Det var jätteskönt. Fast hela stranden var tom på folk.
Igårkväll grillade vi hos Anna och Tony och Thea, Åsa, Mattias och Ebbe var oxå där. Det var en jättetrevlig kväll och goood mat!

Idag begav vi oss neråt Skåne. Vi besökte Ystad och trakterna runt om där. Och det kan jag säga att det var inte för sista gången. Gud så vackert det var där. Vi har verkligen haft en sån där perfekt dag. Vädret har varit strålande, vi åt riktig god mat och så har vi fått njuta av att vara tillsammans!







   

Nu blir det mys i soffan!


Hemma

Home sweet home.

Borta bra men hemma bäst. Det har varit en fantastisk första semestervecka. Skönt att komma hemmifrån. Jag tackar gudarna för det fina vädret vi har fått.

Men tänk att det alltid är så skönt att få komma hem när man varit borta ett tag. Få sova i sin egen säng framför allt. I sin egna säng bredvid min underbara sambo! Och inte att glömma världens goaste misse!

Tack mamma,syster och lillebror för en toppenmysig vecka tillsammans!

Härliga dagar

Det är verkligen toppenhärliga dagar!

Jag har passat på att njuta fullt ut.

   
  I onsdags åkte jag in till Södertälje för att umgås en hel dag med Jennie och Jocke. Vi var ute och solade och badade hela dagen. Livet är att få vara med underbara vänner och familj!På kvällen åt vi hemma hos farmor och farfar. Bland det godaste jag har ätit vill jag säga. Plommonspäckad karré, kokt potatis, brunsås och äppelmos! Gudagott!

Igår åkte jag och mamma ut med lillebror på sjön. Nicklas kompis SImon och hans familj har ett ställe ute p åen ö. Där lekte vi ordentligt. Ja, vi åkte vattenskoter (kul, men guuud så snabbt det kan gå!) Vattenskidor, vattenring osv. Jag åkte vattenring. Och farten blir ju rätt så hög när unga grabbar körm så det var ju bara att hålla i sig, vilket resulterar i att jag har ont i hela kroppen idag. Hehe.

Idag blir en lugn dag här hemma. Vi ska fika, ligga i solen och slappa. Sen kl 16 beger jag mig hemåt, neråt landet igen. Saknar Martin mycket nu!

RSS 2.0