En fin dag!

Idag startade dagen på bästa tänkbara sätt. Jag åkte in till Helsingborg, Råå. Och besökte salongen Trivas på Råå. Där väntade en supergullig tjej som utförde en skööön hotstonemassage behandling! Efter det satt jag en stund och drack lite te och läste skaller=) Detta var en fin födelsedagspresent av min snälla chef.






På jobbet råka vi fika lite goda bakelser=)


Idag har jag haft en toppendag. Vakna av skön sång av min finaste sambo! Halvdag på jobbet, och en supertrevlig kväll med goa vännerna Johan och Sofie och deras Axel. Sötaste Thea kom och överraska mig med fina teckningar som hon hade ritat på dagis, gullungen! Fick så fina blommor av tjejerna på jobbet, och fick ett fint blombud av min älskade mamma! Farmor och farfar va smarta och skicka blomcheckar så vi kan köpa vad vi vill! Perfekt!

Tack alla snälla och gulliga som har grattat mig idag! Man blir varm inombords...!


BusEbbe=)

Jag igår var det dax att fira lille Ebbe som har fyllt 2 år!




Vi=)


Dax att jobba igen!


Kräftor är verkligen gott!

Igår va det då dags för den årliga kräftskivan hemma hos Martins föräldrar! Det bjöds på kräftor såklart! En jättegod paj med västerbottenost och goda kryddor som basilika, mums!


Svenska godingar

  
Busungarna=)


Gott gott gott

Tack för en mycket trevligt kväll!! =)


Idag är det 2 års kalas=)


Hej lördag!

Denna morgon har jag längtat efter heeela veckan. Det har varit tugnt att gå upp första arbetsveckan, del pga nya rutiner och dels för att sömnen inte har varit vad den borde tack vare min hosta och förskylning. Så idag kändes det som om jag verkligen kunde sova ut.

Igår hade jag en supertrevlig dag. Först var jag iväg på utbildning i Helsingborg på Mette´s Cosmetiq. Kursen innefattade microneeling. Vilket innebär att man med en liten rulle bärande 540 små små nålar sticker hål i huden och efter det masserar man aktiva ampuller som slussar djupare ner i huden tack vara dem öppna gångarna! Detta gör så att huden får en OTROLIG lyster. Även arbetar dem aktiva ämnena på hudstukturen, jämnar ut linjer och rynkor, ljusar upp piggmenteringar och förbättrar ärrbildning!
Visst känns det en del när man rullar nålarna på huden, men det är det verkligen värt! Dock är det en ganska dyr behandling, man räknar ca 7100 kr för 6 st behandlingar. För den som har dem pengarna över så rekomenderar jag verkligen att prova denna superbehandling!


Efter kursen så träffade jag min finaste Anki! Så kul att träffa henne. Det var ett tag sen och vi hade mycket att ta igen. Så vi pratade, fikade, pratade, åt, pratade och promenerade och pratade lite till=). Tack för en mysig eftermiddag och kväll min vän!



I veckan var vi på streetrace, eller jag följde med Martin. Det lös i ögonen på honom när
bilarna brummade runt och runt. Och jag förstår att han har nån slaggs kärlek till detta!
Jag var mest rädd att bli påkörd och mosad av alla unga pojkar som kan hantera
andbromsen och gasen lika bra som jag sätter på min mascara och ögonskugga! Haha=)



Föreställningen tar visst slut när farbror blå kommer. Folket var borta i ett naffs=)


Köpte jag igår, inte så värst vidare kan jag säga...men jag kunde ju inte låta bli
att testa



Idag är det KRÄFTSKIVA!

Go och gla´med kexchokla`!

Det  är iaf våran kisses livmotto!

  

Ja och sötnosen va ju då ute på ett litet äventyr förra veckan när hon bodde hos Mia. Mia hade noga tittat så att alla fönster inte var öppna alltför mycket, så att inte lilla Clöddis skulle ta  sig ut. Men denna lilla damen lyckades klämma sig ut trots att springan var liten. Mia vaknade på söndagsmorgonen med en obehags kännsla. Var va katten? Hon börja ropa och leta. Ingen katt. Pratade med grannar. Och en granne hade ju faktiskt sett en liten kisse trippa runt på taket, och hade till och med tagit kort på henne. Och mycket riktigt kunde Mia konstatera att det var lilla Cloetta på bilderna! Men på taket var hon inte...och inte nån annanstans heller. Stackars Mia var orolig hela dagen. Inte förrän på kvällen så hade en granne hittat henne nere, vid STORA vägen i en rosenbuske. Hur hon har kommit dit, från 3:e våningen vet man inte. Så våran kisse var ute på riktigtiga äventyr! Lilla skruttfian. Hon är ju som vårat lilla barn!

Hon mår superbra och har inga men efter detta, som tur är!



Nu blir det jobb, jobb, jobb! Längtar till helgen då vi ska äta kräftor!!!

Ladda batterier!

Och så va det söndag...

Nu har tre härliga semesterveckor gott. Och vi satt här i soffan igårkväll och pratade om att det har varit en kanonsemester! Tiden har ändå inte gått alltför snabbt och vi har gjort dem saker som vi velat göra, plus att vi bara har kunnat slappa lite oxå=)

Igår när jag vakna så va jag inte alls pigg. Det stack och hade sig i halsen, huvudet var sprängfärdigt. Så efter frukosten så va det bara att gå och lägga sig igen. Sen sov jag. Hela dagen. Martin va iväg en sväng ute till kusinJonas, och när han kom hem vid 17 tidan, ja då sov jag fortfarande. Dessa timmar igår var nog välbehövliga för idag mår jag MYCKET bättre. Skönt när det går åt rätt håll.

Idag är det lite av en mysdag. Vi har ätit en lång frukost och jag smuttar fortfarande på mitt kaffe. Snart ska vi ge oss ut på en lite inlinesfärd=) Sen ska vi på teater, Det susar i säven med Martins jobb. Trevligt trevligt! Precis lagom att avsluta dessa veckorna med. Vi ser det som en ladda batterierdag...


Sen när sommaren går mot sitt slut så kan man gå tillbaka till
härliga minnen av bad och sol!


Min älskade badkruka kan iaf skryta med att han doppade fötterna.

Se upp i "backen", nu blir det en inlinestur!




Dags för lördagsmys!

God förmiddag!


Riktigt brakfrukost var vad vi behövde idag! nu laddas det batterier inför nästa vecka..en arbetsvecka.


Bacon ska det oxå vara=)

Det räcker med en katt, för tillfället iaf..!

Ja, och tyvärr blidde det ingen liten Findus. Det hade varit taskigt mot lillen att åka 50 miö i en varm bil..

Men vi ska nog vara glada att vi ens har våran älskade Cloetta! Hon har nämligen varit på rymmen nu när hon har bott hos tant Mia...!


Hennes äventyrsberättelse kommer snart!



Festen

Festen gick kanon! Mamma var glad och maten räckte och va god!


Mamma 50 år!

  
Vi fick en riktigt skön kväll!

Men det va lite förberedelser innan..


Jag ångrar så att jag inte tog någon före bild...men föreställ er att det inte gick
att gå mellan huset och rabatten innan!


Martin klippte, och klippte, klippte och trimmade och sen klippte lite till. Stackarn va helt slut..


Martin och Neptun, riktiga vänner!

  

Mycket jobb blev det, men det har varit riktigt fina dagar samtidigt! Vi har haft det kul och mysigt!

Nu är vi hemma och njuter av sista semesterveckan.

Idag har vi leget och slappat heeela dagen! Så skönt!

Nu ska vi "laga" mat! hihi

Älskade sommar!

Jag njuter för fulla muggar!!

Detta vädret är verkligen helt ljuvligt. Trots att vi har en del att stå i nu inför mammas 50 års fest så hinner man vara ute och njuta av den otroligt sköna sommar vädret.
Som sagt dagarna är rätt så full späckade just nu. Det är ändå rätt så mycket som ska fixas. Men vi ligger väldigt bra till i tiden så det är ingen stress. Imorgon ska vi (malin&Jag) ta med mamma in till stan så ska hon få välja en hel outfit till på lördag, från topp till tå. Det ska bli mys. Hoppas vi hinner med en liten fika oxå=)

Nu är det dax för sängen. Vi har ätit en sen kvällsmacka, en kantarellmacka! Godaste som finns!

Ha det gott!


Oh förresten...vi tittade på världens sötaste kattungar idag...en hette Findus. Tänk så fint det skulle passa, Ida , Martin , Cloetta och Findus..?! Hihi!

Härlig helg!

I lördags begav vi oss uppåt mot Göteborg! Först skulle vi träffa Iza och Anna med deras respektive. Och sedan möta upp Nicklas och Linda, Anders och Sanna för en heldag på Liseberg!


Mina underbara vänner!


Fina vänner


Kärlek på Liseberg!

Sanna och Anders!


Lotta på Liseberg!

Vi har haft ett par kanondagar i götet. Nu är vi hemma en liten sväng för att packa om väskan och sedan åka uppåt mot mamma. På lördag är det 50 års fest för henne som gäller. Och det är en del att fixa med! Men kul ska det bli!


Ikväll blir det bio. Sommar med Göran! Skoj!

Ha det fint!

RSS 2.0