Smakprov





Tänkte jag skulle visa mer av bebisrummet, men det var så mörka bilder som fastnade
när fotade i helgen. Mer kommer!

Idag är en av mina lediga dagar. Jobbar ju halvtid nu vilket känns ljuvligt! Trodde nog jag skulle bli rastlös, men det är jag absolut inte, än. Idag ska jag t ex måla en byrå som jag fått utan Mette som ska stå inne i barnrummet. Och det tar ju sin lilla tid. Man är ju inte så smidig längre så att säga. Men det är så skönt att ha tiden till det och kunna göra det i lugn och ro.

Sedan ikväll är det sista föräldrautbildningsmötet. De tidigare gångerna av varierat sig i utdelning. Första gången handlade det mycket om realtioner och om oss för blivande föräldrar. Det tyckte jag var jätteintressant. För man kände igen sig i så mycket. Andra gången missade vi tyvärr. Då handlade det om förlossning och dem hade fått sett en film på olika typer av förlossningar. Förra gången var det mycket om smärtlindring. Sådär intressant, men nog så viktigt att veta kanske... Och Idag ska det handla om amning och lite sånt för oss "mammor" och sedan om papparollen för "papporna".
Det känns rätt så mysigt att gå på dessa möten. Vi sitter där, dem flesta unga, och första gångsföräldrar. Vi har ingen som helst aning om vad som väntar oss. Vi alla längtar så vi spricker (bokstavlingen). Vissa kanske börjar bli rädda inför förlossningen. Andra är oxå säkert rädda och oroliga för hur livet kommer bli när våra barn väl kommit ut. Men den där skräckinjagande förtjusningen som syns i alla våra ögon är så himla mäktig. Vi ska liksom bli föräldrar. Mammi och pappi!

Idag om 5 veckor är våran lilla pluttis beräknad till. Vi får väl se när den behagar att komma. Igår klämde en kund ( som är sjuksköterska) på min mage. Hon sa att den hade minsann sjunkit och hon trodde verkligen att den skulle komma tidigare(!) Ja, när som helst inprincip.
Den som lever får se=)


Rund och go!





Kommentarer
Postat av: Hedin

Detta är såååå fantastiskt underbart att få bli faster. Jag verkligen längtar. Ni kommer bli världens bästa föräldrar. Kommer tidigare? då har kanske mormor/farmor Kerstin rätt ialla fall. kram i massor

2011-12-08 @ 20:55:29
Postat av: Fitri

Såå fantastisk fin kagge du har Ida =) Tänk att ett litet busfrö ligger där inne o växer.. Hoppas ni mår bra allihop?



Kram från fam. Findones

2011-12-10 @ 13:23:40
URL: http://ylmetott.blogg.se/
Postat av: Ida

Faster Anna, du och Åsa kommer bli dem bästa fastrarna man kan tänka sig!! Vi hoppas inte att farmor Kerstin har rätt om det=)



Tack snälla Fitri=) Jag trivs med den! Men nog är det ett busfrö allt. Känns så iaf! annars mår vi prima. Ni då? Stora familjen! Kram till er alla!!

2011-12-10 @ 13:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0