Min älskade STORA lillebror!

Tänk att den lilla parveln är 20 år! Jag minns när pappa ringde till oss när vi var hos våran dagmamma och sa att vi fått en liten lillebror. Åh så lyckliga vi blev! Jag var 6 år då. Och som vi pyssla och dona med denna lilla lintott. Han va som en liten docka=)
Och även om han varit en jobbig, bortskämd liten snorunge i mellanåt så han man alltid sett på honom som den lille söta lillebrodern som man håller så hårt om.
Storasysterkänslorna försvinner nog aldrig! Han är och förblir min söta lillebror även om han nu är "nästan" vuxen=)

Vitt eller svart??

Åh jag måste rådgöra med er lite!
Kolla in detta fina hemmet. Så ljust och fint så som jag gillar det. Men hur snyggt är det inte att bryta av det vita med ett svart bord?!
Lite mörk bild av hur vi har det nu..men tänk tanken med ett svart bord?
Ja jag blir inte klok på hur jag vill ha det ibland. Martin gör det inte heller lättare när han säger att ".för mig spelar det ingen roll..gör som du vill..!" haha!

Regnig söndag

Jag må vara galen, men jag gillar när det är sånt här väder! Så himla skönt att få vara inne med gott samvete och bara mysa till det med levande ljus, filtar och något smaskigt att fika på=)
Jag vet att i längden kommer man klart att tröttna på detta gråa regniga. Men i dagsläget gör det inte mig ett dugg. Även om man är ute på promenaderna så känns det ännu skönare att komma in lite halvfrusen och hoppa upp i soffan och värma sig... Haha det är nog inte många som håller med mig! Men jag har alltid gillat det så länge jag kan minnas..!
Igår hade vi en urmysig kväll! Med massor av skratt! Finns det något bättre en härliga vänner?!
Tack för en jättekul kväll=)
Idag har vi tagit oss en lång och skön sovmorgon! Sedan cykla vi ner och kolla på Ebbebus när han spela knalleboll. Han va jättesnabb i sina nya skor=) Den lilla fisen har blivit så stor och tänk att han snart blir storebror oxå..!
Nu blir det fix med tvätt och lite städ här hemma!
Kram!

Helgen är här!

Var har denna vecka tagit vägen? Fort gick den iallafall. Det har varit fullrulle på jobbet. Vilket är superkul och bara det gör ju säkert att tiden går fortare=)
Min lilla öga är mycket bättre. Men min syn är något förändrad än så länge så jag får anstränga mig när jag kör bil och läser text på tv:n. Men är det inte bättre i slutet på nästa vecka så måste jag gå till min optiker.
Men i huvudsak är det bra och kvällen till ära ska nog våga ha lite mascara!
Ikväll blir det myspys höstmiddag här hemma med fina vänner. Caroline och Kalle och Mette med hennes Alexander. Alltid mysigt med trevliga människor som kan förgylla ens lördagskväll=)
Lite nya installationer här hemma:)


Tack för att du titta in och ha det fint!

Soffläge i repris






Vi kör soffläge idag med. Känner mig piggare idag, men ögat mår fortfarande lite dåligt. Va hos "farbror" doktorn och hon såg att jag hade en inflammation på hornhinnan. Vad det kunde bero på visste hon inte..Men jag säger bara fy för att undersöka ögonen. Har inte gjort det så innan..men det va riktigt obehagligt..
Men nu får ögat medicin så vi får väl hoppas att det hjälper snabbt=)

Detta med att ligga i soffan är ju klart jättemysigt. Men efter igår är jag redan rastlös. Men jag ska anstränga mig att verkligen ta det lugnt idag och låta min kropp ta igen sig ordentligt..Men imorn blir det jobbet igen=)


Hoppas ni har en bra start på eran vecka!






En söndag i soffan

Här är det sjukstuga idag. Båda vaknade lite halvdåliga. Martin ligger med huvudvärk och jag har nog feber och ögoninflammation. Och det som är en sån fin dag ute idag...inte mycket att göra åt. Vi har legat nerbäddade i soffan med filtar och kuddar.
Det va länge sedan jag kände mig så här ynklig..Det är såna här gånger som man önskar man va liten igen och mamma pyssla om en.









Fina bilder ifrån Slettvoll.se piggar upp.


Hoppas ni har en mysig dag!


Kreativ dag=)

Åh jag har haft en toppen ledig dag idag!

 

Min Mette kom till mig imorse klockan 10. Vi åt frukost i lugn och ro sedan cyklade vi hem till hennes blivande hus och kollade. Så fiiint. Där kommer dem trivas och det kommer inte alls vara svårt och få deras touch på det=)

Sedan kom vi hem och fick sällskap vid lunch i from av en styck sambo. Trevligt! Händer ju aldrig att man får njuta av god vän och sambos sällskap vid lunch! Lyx!

Sen har jag och Mette målat hela eftermiddagen. Så härligt. Vi har kladdat och haft oss. Vi är väldigt lika när det gäller sånt där pyssel...vi älskar det!







 




Det bästa är att Mettemyset inte är slut. Utan hon ska sova här=) Hihi!


Sov gott!


Kudda upp lite..









I söndags sydde Anna och jag en kudde till hennes soffa. Inspirationen kom helt ifrån Äntligen hemma=)
Den blev fin.

Så igår tänkte jag att jag skulle prova och göra en rund, haha. Ja, mycket ryschpysch blev det iaf=)
Så roligt att kunna förändra soffan med kuddar. Det gör mer än man tror!



Idag njuter jag till max av att bo i hus. Njuter av att slippa skrapa bilrutan! Bara gå ut, starta bilen, gå in igen och sedan några minuter senare gå ut och sätta sig i en varm bil=)
Det gäller att njuta av det enkla sakerna här i livet;)


Hej!

Go morgon på er!

Nu va det oförskämt länge sedan jag skrev här. Men ibland behöver man lite uppehåll med saker och ting. Huvudsaken är att man alltid hittar tillbaka =)


Här sitter jag nu på morgonen. Blev en tidig sådan..burrr..så kallt det är nu för tiden så här tidigt på morgonen. Körde Martin till jobbet vid 06.30, det är ca 2 timmar tidigare än vad jag brukar gå upp=)
Den efterlängade soffan fick vi hem igår=)


I helgen har våra älskade vänner varit och hälsat på!















Vi har haft en toppen helg! Skratt, go mat,vin, långa frukostar, lite Ikeashopping,
trädgårdsfix, korvgrillning...

Nu dröjer det inte lika länge innan vi ses igen=)

Kram på er!!


RSS 2.0