Sommarhälsning

 
 
Tittar in här på bloggen och hoppas ni har en skön sommar alla där ute. Vi varvar stranden, med jobbet , med bada hemma i polen , med sena middagar ute i trädgården, med räkfrossa, med jobb osv.
 
 
Kram
 
 

Det kan nästan inte bli bättre än så här

 
 
 
 
 
Sådana här dagar som vi har haft i helgen toppar dagarna på dem bästa genom året. 
 
 
Som jag har längtat, fantiserat och drömt om dessa dagar och stunder. Jag känner mig så berikad att få uppleva denna underbara sommar med Ludvig, med familjen och med vännerna. 
 
 
 
Just nu är jag mitt uppe i min jobbperiod denna sommar. Jag jobbar i två veckor till. Och jag har det så mysigt på mitt nya jobb. Det är verkligen helt perfekt för mig som behöver lite sådär lagom stimulans. Lagom att göra. Och mysiga kollegor! Visst så är det kämpigt vissa stunder under dagen då jag längtar ihjäl mig efter min lille pojk, men jag vet att han har det toppenmysigt med mormor här hemma så jag slappnar snabbt av. På helgerna är jag ledig och då får även jag njuta av stranden och ledigheten.
 
Om bara några veckor så ska jag och Martin få vara lediga tillsammans igen och då blir det hela fyra veckor som ska tillbringas tillsammans. Och ni som känner mig vet ju att när sommaren börjar gå mot sitt slut och luften blir lite högre. När det fortafarnde är varmt men på ett behagligt sätt. När man inte har samma krav på att fånga dagens alla soltimmar. När kvällarna är lite svalare och man får ta en extra tröja på sig och kanske även en filt. När allt liksom lugnar ner sig en aning. När semesterstressen är bortblåst. Ja, det är ju då jag mår som allra allra bäst. Så lika mycket som många nadra längtar efter den underbara sommaren, så längtar jag efter sensommaren och ännu mer till hösten!
 
 
Ha en underbar dag ni alla där ute!!
 
 
 
 
 
 

En dag på stranden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår begav vi oss till Ystad.
 
Standen var stekande varm och vattnet isande kallt. Vinden var perfekt och vi hade en toppendag på de mjuka dynorna. Ystad är verkligen är stad som tilltalar mig. Så pitoresk och småstadsaktig. Havet nära och det är ganska så lummig förväxling till dem öppna landskapen. 
Efter stranden så gick vi en stund på stan. Tog en glass och bara kollade in dem fina miljöerna.
 
 
Sommaren när den är som bäst!
 
 
 
 
 
Tack och bock för en mysig dag!
 
Nu, dags att packa matsäcken och dra på yttigare äventyr!
 
 

När man blivit med pool

 
 
 
 
Idag har Ludvig fått bada i sin pool för första gången!
Han älskade det.
 
 
 

I gröngräset

 
 
 
Ludde.
 
 
 
 

Middag

 
 
 
 
 
 
 
 
Semester är när man tar sig in till storstaden och äter en god middag med bästa vänner! Strosar i lugnan ro och när man känner för det åker man hem igen. Inga tider. Inga måsten. Bara vara!
 
 
 
 
 

Nytt

Det händer ju grejer hela tiden med lilleman!! Senast i raden är den roligaste minen! Haha. Tror bestämt att vår lille Ludde är en kille full med bus. Påminn mig om jag har fel, men det är en klassens clown vi har här!


Duscha

 
 
Vi har en kille som älskar att duscha! Han försöker fånga vattenstrålarna.
Så gulligt som man smälter!
 
Idag ska Ludvig vara hos sin farmor och farfar, medan jag och Martin ska åka och simma. Dock inte i havet. Tyvärr. 
Men ändå.
Tror både vi och Ludvig kommer ha en toppen eftermiddag!
 
 
 
 
Hej och kram!
 
 

The Lodge

 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder på mitt nya jobb!
 
Det är så fantastiskt vackert där uppe på The Lodge. Det ligger en bit utanför Lund vid Dalby. Omgivningarna är så man tappar andan en aning. Det är såna otroliga vyer och dem öppna landskapen sträcker sig millångt. 
 
The Lodge är ett hotell som mestadels försörjer sig på konferanser. Men så här sommartid är det minst lika mycket privata gäster som kommer för att få uppleva detta lilla smultronställe.
Spa avdelningen är egentligen inte så stor. Vi har tre pooler, en jättebastu och två behandlingsrum. Jag arbetar mestadels som hudterapeut men någon gång i bland även som värdinna på Spaet. 
 
Jag kommer att jobba lite i sommar när dem andra tjejerna har semster sedan är det helger framåt hösten som gäller. 
 
Jag är så glad över att jag fick möjligheten att jobba här. Många faktorer gjorde att jag sökte det. Men dem främsta är att jag vill spara mina dagar hemma med Ludvig, jag vill för en stund "bara" vara Ida, jag vill att Martin och Ludvig får egentid, jag har varit hemma så mycket dem senaste åren pga av sjukskrivningarna så detta är ett måste för mig så jag inte blir galen på att tvätta, diska och städa...haha. osv osv. Ni förstår.
 
 
Det känns som att det är lördag hela veckan. Men idag är det onsdag och vi ska iväg till
vänner för lite grill och mys! 
 
 
Hej hopp!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0