Vänner och loppis!


Dagens loppisfynd!


Flizan in action!


Uppe!

Helgen har bjudit på kvalitetstid med min Patricia som kom i fredags. Tyvärr jobbade jag lite i lördags men Iza följde med. Sen fixade vi lite inköp inför kvällens grillmys! Sofie, Johan och deras Axel kom oxå och tillsammans hade vi en supermysig kväll.

Idag har vi njutit av solen....fikat, spelat lite boll med Ebbe, målat och pysslat=)

En perfekt helg! Så underbart mysigt att få ha Iza här och bara få umgås. Jag märker verkligen hur mycket jag saknar mina tjejer. Mina vänner är verkligen mina stötepelare här i livet och jag kan inte tänka mig att vara utan dem på något vis.


Nu har jag och en annan av mina älsklingar, min fina sambo=) myskväll. Lite pizzamat fick det bli idag, och nu är det soffläge!
Underbara vännen


Njut kvällen!!

 


Våren är här!!!

Ja i helgen har vi fått njuta av våren efterlängtade vår! Den har varit så segstartad så
nu när den äntligen är här vill man inte gå in när man väl gått ut!


Helgen har varit som en liten godispåse hela helgen. Avslutade veckan med lite rosévin i solen med Veronica och Caroline. Så härligt! Sen begav vi oss direkt på kalas! Lille Elias hade fyllt 1 år! Och hans pappa hade oxå blivit ett år äldre. Tänk vad tiden går fort, känns inte länge sedan Elias titta ut.

Sen blev det lite jobb på lördagen. Lite senare på kvällen kom lilla stora Thea för övernattning hos oss=) Vi hade en supermysig kväll med allt vad det innebär. Pizza, godis =)

Igår var vi ute heela dagen. Först lekplatsen, sen lite tvättning av våra cyklar, liite fix i trädgården, fika i solen osv. På kvällen åt vi kinamat med Holgerssonsklanen=)


Thea och Maccis tyckte det var skönt ute i solen!


Cloetta på vift!

Idag är det halvdag för min del. Så jag har mjukstartat dagen och veckan med en lång kaffefrukost=)

Ha en bra start på din vecka!

Blommor på torget!


Martin satta upp microhyllan härom dagen


Varje onsdag är det försäljning av färska blommor på torget och idag
köpte jag lite=)

Nu är det kvällmys med varmt te, skönt för den hostiga halsen.

 

 


Bloggen ja just det!

Ja, denna lilla blogg har verkligen fått komma i andra hand nu dessa veckor. Man har pysslat och fixat och inte riktigt kännt lusten att skriva och visa bilder.

Men nu har vi flyttat in ordentligt,och kommit lite i ordning=)

Påsken har varit mysig. Farmor & Farfar har varit här sen i fredags och mamma kom igår! Vi har ätit gott och bara umgåtts. I går va även Martins mamma, pappa och mormor här på lite påsklunch.


Hallen har fått sig en helspegel


En liten matta och en hemmagjord tavla fixandes det med i helgen


Farmor och mamma i nya läsfotöljer (Mamma har skaffat facebook och är
helt beroende nu=))


Och hallen har fått lite belysning oxå..


Nu ska vi snart äta hjortbiffar, potatisgratäng och sallad! Känns verkligen som söndag idag..ledighet är inte bra, man blir helt vilse på dagarna. Men det är riktigt gott att få ta det lugn och bara slappa!


Ha en skön måndagskväll!


RSS 2.0