Svamp

Igår blev det en riktigt skön skogspromenad i hopp om att få hitta lite sommarkantareller...men icke. Kanske om man ger dem ett par dagar, plus att jag väljer en annan skog..=)
Nu blir det Trosa!

Sovmorgon

Idag vaknade jag kl 04.00. Inte för att jag va utvilad..nej utan pga en envis fluga som surrandes återkom till mitt ansikte. Jag la täcket över ansiktet för att slippa den men gissa hur varmt det blev! Jag öppnade då upp fönstret lite, skönt. Men, jag måste helt glömt bort att det är ju utifrån som dessa hemska djur komme rifrån. Eller rättare sagt från ladugården precis utanför mamma. Ja och detta resulterade i att den ensamme envisa lilla flugan fick sällksap av en hel drös. Haha.
Alltså, sömnen i natt blev inte var den borde blivit. Så det fick bli en låång sovmorgon istället. Men vad gör det, man har la semester=)
Annars består dagen av en långpromenad i regnet med systers hund. Läsa sommartidningar. Läsa bok. Dricka kaffe. Njuta av tystnad (inte helt tyst då familjen-flugor surrar rätt högt i stämma=))
Kolla in mammas ena orkidé! När jag räknade fick jag
det till 33 blommor, på 1 stjälk! Makalöst fin!

Semester!

Ja då va det dags för mig att få ha lite mer semester! Tiden går så himla fort. Mamma har varit här nu i en vecka och hälsat på. Det har varit jättemysigt trots att jag har jobbat. Det har varit rena lyxen att ha henne här. Lagad mat på kvällarna, städat och fint, nybakade bullar=) Jag har njutit varje minut!

Så nu är det min tur att hälsa på henne! Vi ska snart bege oss uppåt. Ska bli skönt att få ha lite slappedagar hemma hos mamsen=)

Sen på fredag så åker jag och Jennie neråt till goa Göteborg och har helgen med Anna och Patricia. Kommer bli så mysigt att ha en riktig tjejhelg!

Men det är ju inte utan att jag har lite seperationsångest. Både från Martin och bebisarna..=)
Dem små liven är 6 veckor idag!

Hoppas ni har en skön söndag!


Sofie+Johan=santKärleken är evig när vi är tillsammans<3


RSS 2.0