Toker

 
 
 
Nyvaken liten tokunge!
 
Han både ser ut och är som en liten toker, vår älskade lilla skrutt. 
 
 
 
Idag har vi regnigt väder och jag har bara varit utanför dörren för en snabb loppisrunda. Senare i kväll så blir det jogging, men då gör det inget om det regnar.
Annars så ska vi mest mysa hela dagen, läsa lite bok och sen kanske äta nån god söndagsmiddag. Tror inte det kan bli en bättre regnig söndag!
 
 
 
 

Semester i bilder del 2

Midsommarafton fortsätte ute på landet hos Patricia och hennes släkts sommarställe! Berget. Därifrån har även jag barndomsminnen. Bl.a så red vi på Åsnan Arne som var besatt av bilavgaser och allt som oftast sprang efter bilarna som körde på grusvägen där ute för att sniffa dem i baken!
 
Min midsommaroutfit är exakt densamma som förra året. Varför bryta ett bra koncept liksom!?
 
 
 
 
 
Systra mi!
 
Vacker som en dag!
Tänk att ödet gav mig dem bästa och vackraste
vännerna man kan tänka sig! Jag är så lyckligt lottad!
 
 
 
Det är inga konstigheter alls...
 
Jennie menar på att det sitsa som lämnar en är hoppet! Hon plockade sina blommor och la under huvudkudden, underar vem hon drömde om!?
 
 
Det var den midsommarafton. Alldeles perfekt blev den. Jag kunde inte önskat om en bättre dag och kväll. Tack alla inblandade!
 
Vi gick såklart på våra vanliga prommisar, jag och Mette. 
 
 
..och barnen gungade glatt!
 
 
Ludvig skrattar åt sin pappa så han blir helt röd i ansiktet!
Semester...
Malins hundar badade...
 
...och vi med!!
 
 
 
 
En av dagarna besökte vi såklart Trosa. Vi fikade och strosade precis som man sig bör, när man är här på visit. Saknar Trosa. Jag bodde här som liten innan vi flyttade till Vagnhärad. Sedan återvände jag dit när jag var 19 år och flyttade hemifrån. Det var egentligen inte många år som jag bodde där. Skulle jag någon gång i livet vilja flytta tillbaka uppåt igen, så skulle det bli Trosa. 
 
 
 
 
 
 
Bästa tjejerna!
 
 
 
Farmor och farfar bjöd på god lunch och jordgubbstårta när vi var där!!
 
 

På vägen hemåt så stannade vi till i Nyköping och jag gick in till pappas grav en liten tund. Satt där och kände hur MYCKET jag saknar honom. Han borde vara med oss. Önskar han fick uppleva vår lilla kille. Det är stor tröst att han får ha Molly hos sig. Båda två har en stor plats i mina hjärtan.
 
 
Det var dem bilderna!
 
Hoppas ni har en fin torsdag! Själv ska jag snart iväg och rida lite! Det var år och dagar sedan. Men nu är det dags! hoppla!
 
 

Semester i bilder del 1

 
 
 
 
Nu har vi kommit hem från några underbara veckor uppe från mina hemtrakter. 
 
Våra vapendragre var inte sena dem heller att komma upp för att mysa med oss. Så en av dagarna fick det ju bli en stockholmsvisit. Vi begav oss till Skansen där ingen av oss hade varit på måånga år. Vädret var på vår sida och vi hade en toppenmysig dag (om vi bortser ifrån 2,5 timmes hemfärd...midsommartrafiken hade alltså tagit fart)
 
 
På kvällarna när papporna vaggade barnen till söms så blev vi som barn på nytt! Hur kul är det inte att åka åkgräsklippare! haha.
Fågelkvitter och myggsurr är det ljud som hörs tydligast ute hos mamma. 
 
 
 
Midsommarafton kom som i ett naffs och vi firademed buller och
bång, och en och en annan sång!
 
Vi träffade Anna med familj på Trostorp där det var
tradtionsenligt firande med dragspel och lotter!
 
 
 
 
 
Underbara dagar!
 
Mer bilder kommer. Tiden att ladda upp räcker inte till när man har semester, det är så mycket annat man vill göra än att sitta vid datorn. Så ha tålamod, mer bilder kommer osm sagt!
 
 

Tappat bort!!

Jag blir så arg på mig själv! Jag har gått och tappat bort minneskortet till vår systemkamera:( och det har inte funnits tillfälle att köpa något nytt. Så därför fotar jag med mobilen nu, och mår sjukligt dåligt över att dem fina stunderna vi har här hos mamma skulle bli mycket bättre bildminnen i min riktiga kamera. Men snart så kommer mina räddare, Mette och Alexander, och då kan jag fota med deras proffskamera:)


Vi har la semester

Semester är på schemat!! Familjetid. Kvalitetsstunder med underbara vänner. Oplanerade dagar i gröngräset! Goda middagar ute i kvällen. Ja, ni förstår att detta är början på några njutningsfullla veckor!


Ludvig

Vår lilla kille växer så det knakar! Och nu går allt i en hejdundrande fart! Han blir mer och mer medveten om hur han kan använda sin lilla kropp. Det är så roligt och se hur han kämpar på!


10 år

I år är det 10 år sedan jag och mina några av mina närmsta vänner tog studenten!
Nu på morgonen har jag och Ludvig suttit och tittat på foton från förr i tiden. Tiden som var för 10 år sedan! Ludvig tyckte bestämt att jag såg precis lika dan ut då som nu, fina lilla son!


Ludvig 6 månader

 
För sex månader kom han!
Vår älskade skatt.
 
 
Tänk så liten han var. Men redan från första sekund
hade han STOR plats i mitt hjärta!
 
 
Kram från en lycklig mamma
 

Sittande

Jag vet inte vad annars jag kan skriva om, om jag inte skriver om Ludvig!? Han tar upp allt mitt intresse och är hela min mening! Tänk så glad man kan bli när ens lille bebis börjar lära sig att sitta. Det är en sån liten grej för många men för mig är det fantastiskt!


RSS 2.0