Vi


En gammal bild OSS.


En ny bild  på OSS=)

Det är så svårt att förklara min kärlek till Martin med ord. Men att mitt hjärta gör frivolter såfort jag tänker på honom. Att jag får vara den flicka som vaknar vid hans sida varje morgon. en gåva som är större än livet! Är oerhört tacksam för allt han ger mig, och att jag får ge honom allt jag har och ge!




Längtar till i helgen då det bär iväg upp till mina älskade vänner i Göteborg=) En helg att se framemot alltså!

Nu ska jag till jobbet och få massage av Peter. Ska bli spännande. Sen ikväll är det Restylanekväll igen! Och vi ska få prova Restylane Vital. Det är en Restylne behandling som ger spänst åt hela huden, som en föryngrade behandling men även väldigt effektiv mot acneärr osv. Ska bli jättespännande!


Tänker på mina älskade småsyskon som bådan två inte mår så bra! Ibland önskar man att vi bodde under samma tak igen så jag kunde få ta hand om dem. Iaf få ge dem en kram. (Pratade med lillebror som sitter 110 mil uppåt landet, med sitt rematiska knä. Han kan knappt gå och det gör tydligen jätte ont. Frågade om han längtade efter mamma, Men han skratta och sa att han är ju rätt så stor nu och klarar sig själv. Hum, ja visst ja, han hade hunnit bli 18 år. Typiskt storasyster!hehe!) Tur att det finns telefon så man kan prata med iaf =)

Ta hand er där ute! Ta vara på dagen! Kram




Helgen

Sådär nu var även denna helg förbi. Det har varit en lugn och skön helg tycker jag.

I fredags så var vi på kalas hos Pucken som fyllde 26 år! Han bjöd på god pizza, vin, kaffe och kakor. Det blev en trevlig tillställning.

Sen var det upp och hoppa på lördagsmorgonen. Bokstavligen faktiskt. För jag vakna 08.52, och insåg snabbt att det skulle bli lite stressigt då min första kund skulle komma 9.00, i Landskrona! Men detta är faktiskt lite lustigt. För jag har inte försovit mig många ggr det senaste åren. Och när jag väl gör det, så är det lustigt att jag just lagt denna första kunds tele nummer på huvudet. Jag har verkligen inget sifferminne, men detta kom jag ihåg. Så det löste sig så bra trots allt. Men det är ändå inget kul att vakna i ett sånt ryck..

Lördagen, efter jobb, tillbringa vi med att slappa =) Sen precis lagom utvilade så ringde syster Åsa och berättade att Mattias skulle göra wok. Åh, det var både efterlängtat och supergott! Det blev en mysig kväll med lite bus,sällskapspel och ett riktigt gott skratt! Tack Åsa för det ;)

Söndagen stod för fix här hemma. Städa, tryka, storhandla och betala räkningar! Så skönt det är när det rä färdigt!

Nu är det jobbet som kallar!


Olika

Tänk att vi människor kan vara så olika. På gott och ont. Idag har det mest krypigt under min hud och gett mina nerver ett spratt. Men min lilla röst inom mig säger-bit ihop Ida, du är inte bättre på något vis...

Såld på hus



Ett riktigt kul program! Gisses vilken lägenhet den sista var i dagens program! Men det är klart för 7,7 miljoner kan man få det rätt så fint =) Martin och jag sa det att det påminde en hel del om våran lägenhet, samma stuk liksom! Haha!

God natt!


Stjärna




Har man pysseldag så har man =) Fick för mig att jag ville ha en liten stjärna på väggen. Det fick bli lite rustikt och vintage. Jag gillar den och den passar så bra i vardagsrummet då stjärnans har samma färg som fondväggen har.
Gissa om mina tankar kring såna här "tavlor" har gått igång nu! Hihi =)Martin får snickra så kan jag måla hej vilt!

Ha en trevlig måndag!


Rakt in i mitt hjärta

Råkade komma in på en blogg ikväll.

Björns blogg är otroligt stark och den berör mig så mycket! Han och hans dotter går rakt in i hjärtat.





Är det bra eller dåligt om- när vi var och skulle hämta våran söndagsmat på pizzerian och har glömt plånboken, får ta hem maten och äta den först och sen senare komma förbi och betala. Det känns som om dem känner igen oss ganska mycket då!? Vi skrattade en liten skvätt när vi kom ut i bilen! haha!



Nya kuddar!

Helgen: I fredags träffade vi Måns, Lousie och Lova. Vi fikade och hade det trevligt! Igår fyllde Martins kära mor år och vi var där och firade henne. Fick god mat och trevligt sällskap! Och idag har vi ätit våfflor och pysslat här hemma!








Soffan och fotöljerna har fått lite sig lite nya kuddar idag! Eller rättare sagt nytt fodral på kuddarna. Hittade detta tyget i garderoben. Har tidigare tillhört min farmor och fungerade då som gardiner. Jättefint motiv på dem. Så får man lite grönt och fiont nu när våren närmar sig!


Nu ska vi beställa mat =)

Motivation





Solen skiner himlen är blå, åh vad skönt det e´ å leeéva då! Högt i topp går allas humör, och det är det som susen gör!!


Idag fick jag sovmorgon! Så jag har haft en underbar start på dagen i lugn och ro. Nu är jag laddad inför arbetsdagen!

Kram på er!


Vardagslyx..

...är att ta sig ett riktigt varmt bad. Tända lite ljus, en massa skumbad och en bra bok!

Att gå och lägga sig nyduchad i en nybäddad säng är bland det skönaste. Då somnar man gott! Det kommer jag nog göra ändå. Är så trött nu på kvällarna. Märks att det tar nån vecka att komma in vardagen igen. Men det ger nog med sig snart- kanske när dessa gråa dagar är över. Idag har det varit tjock dimma hela dagen. Riktigt läskigt att köra hem ikväll. Men tar man det bara lugnt så kommer så småningom fram.

Nu ska jag gosa med min lilla lortgris! Han har fixat med sin bil ikväll och när han kom hem så var han helt svart i ansiktigt! Min händiga man!


Maj maj måne, jag kan lura dig ända till Skåne!



Vinterdagar

Idag vaknade jag av att lilla Thea ringde och frågade iafll vi ville följa med ut i skogen och grilla korv. Och det var ju klart vi ville.


Sötaste!


Thea!


Ebbe!

  

Det var lite kyligt med tänk så gott det är med grillad korv en kall vinterdag!

Nu ska julen ut!


Återfall

Varje avgiftning har sitt återfall. Ju tidigare desto bättre. Tror jag.

Det är ju så här att det är nytt år och allt. Och som alla andra så vill ju jag oxå gå ner lite extra kilon som lätt kommer. Och nu i onsdags när vardagen började så bestämde jag mig. Och vet att jag kan lyckas. ( har hänt förut faktiskt) Denna gång kändes det ärligt bra. Trodde jag. Till idag, nu alldeles nyss. Jag fick ett litet återfall..


Men nu är det nya tag!


Ikväll är det Let's Dance!



Så härligt!

Hääärliga vardag är här. Och nej jag skojjar inte. Jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag sista dagarna längtade efter att sätta igång med jobb igen. Och jag är förvånadsvärt pigg.

Det bästa med vardagen är:

* RUTINER- Alltid bra för både kropp och själ. Både mat och sovklockan börjar fungera som den ska!

* Jobbet- Jag älskar mitt jobb!

* Man ser framemot helgen- Då man passar på att njuta av ledigheten.



Här är jag på jobbet- strax efter läpphistorien.


God natt!

Pssst! Och glöm inte ta ta vara på dagen imorgon- det är ju fredag!




Slappis

Ja detta har ju varit ena riktigt sköna dagar! Slappis dagar nr 1 =) Igårkväll åkte vi till Anna, Tony och Thea och spelade lite spel. Supermysigt och roligt spel! Vem får sista ordet? Hette det. Kanon familjespel!


På sista tiden har vi pratat om att ta en vecka upp till norra Sverige. Känns som om man behöver lite riktig vinter och lite skidåktning. Så passar vi såklart på att hälsa på lite när vi ändå är uppe. Först lillebror uppe i Östersund och sen killarna i Sälen. Men vi tänker inte åka innan eller under alla vinterloven, utan det får bli efter. Så nu känns det skönt när man har något kul att se framemot!


Denna sparbössa ifrån Cult Design fick vi i julklapp! Perfekt nu ju! Sen när skidresan är över så kan man byta ut texten till något annat trevligt sparändamål =)

Ikväll ska vi åka iväg och se lite bio. Det var länge sedan. Vi ska se Yes Man med Jim Carrey. Hoppas och tror att den kan vara bra!

Imorgon är det tillbaka till verkligheten, som jag har saknat lite. Känns skönt att börja igen!

Ha det fint!

Sooolen!

Ett sånt härligt väder! Detta är underbart. Frisk och klar luft med klarblå himmel. Precis som en Januaridag ska vara. Jag önskar jag kunde ge mig ut på en långpromenad och få njuta av det lite mer. Men jag vågar inte det ännu då jag fortfarande hostar och snorar som aldrig förr.



I lördags var det lite lördagsmys med goa vänner! Tacos och spel blev en mysig kväll!


Tjejlaget!


Killaget!

Tyvärr spelade vi aldrig klart spelet så vi fick ingen egentlig vinnare. =) hihi

  

Igår blev det en riktig "ta-igen-sig-dag" Sov länge. Gick upp och vila lite till. Förstår inte hur man kan sova så mycket, men antar att kroppen behöver det då. Vid det här laget tycker jag att jag borde vara otroligt rastlös. Så nu idag och imorgon gäller det att boosta kroppen med vitaminer och annat bra! Mycket te och frukt får stå på matschemat! Nu ska jag bli pigg och riktigt laddad inför arbetsveckan!

Njut i solen mina vänner!


Lördag

Ledighet-känns som om jag behöver det . Är fortfarande förkyld, hör ingenting. I natt hade jag feber igen! Puhu vad synd det är om mig =) Ne det kunde varit värre!

Idag ska det tydligen snöa här nere i skåne, hoppas på det iaf! Skulle vara mysigt med lite vitt på marken. Framför allt för barnens skull. Jag minns när man var liten och hade jullov och vi åkte till pulkabacken. Hade med oss varmchocklad och skogaholmsmackor med ost på! Inget smaka så gott som det. så när man väl kom in efter en heldag ute så hade kinderna frusigt och blev helt vita i mitten!


Bjuder på en liten bild på mig som liten flicka. Älskade att bada i diskhon!

Trevlig lördag!


Nyårsafton


Vi på tolvslaget!

  
Chrille hade med sig en jättefin brinnande mini-luftballong. Superfin! (bättre än raketer)

  

  

  

Det var en kanon nyårsafton! Emil och Pernilla bor verkligen superfint och dem hade fixat med god mat (Jocke hade ju hjälpt till med huvudrätten där)

Nu ikväll har vi varit hos Martins syster och ätit pizza!



RSS 2.0