Konsten att njuta!

Så gott så gott det är att ha semester=) Bara som imorse, gå upp i lugn och ro och åka bort till fam. Hedin och äta lite frukost tillsammans. Mys! Sen va mamman i fam i behov av lite massage. Nu efter det så har jag bara njutit här hemma med en kopp te och en bra tidining. Men jag tror minsann jag ska byta ställning, kanske rentav gå ut på balkongen och läsa lite! Ja detta livet...


Sommarbild på två sötnosar!




Räkmys!

                                                               

Jag kan inte sluta prata om det det. Men vi har semester, och det är såå
härligt=) Idag har vi haft en lugn och skön dag innehållande lite
sol på stranden, inlines åkning, shopping och nu blir det räkmys här
hemma! Kan ju inte bli bättre!

Hoppas du njuter av din kväll!






Grillelligrill

När man har semster så blir det mycket god mat, framför allt grillat!


Nästa gång jag ska köpa en grill så lockar denna fina rosa!

Kram till er!

Vi har ju semester!

Hehe. Nu har vi semester!


Och den kunde inte börjat bättre. Först så var min älskade farmor och farfar på besök, och egentligen skulle dem ha åkt hem redan på fredagen, men jag övertalade dem att stanna en natt till. Mysigt! På fredagen kom min kära Jennie. Så kul att ha henne här!

På lördagen blev det shopping och fika på dagen sen blev det partaj i Helsingborg på kvällen! Igår var det den stora slappardagen!


Att få ha såna vänner som Jennie betyder allt! Hon är en såå fin vän som
man alltid har kul med!


Idag har vi varit iväg på Centersyd och inhandlat inlineshjälm. Jodå, för att man ska skydda det lilla man har=) Det är roligare att åka om man vågar ta i lite.

Ikväll blir dte grill hos Puckens Therese. Sen bär det inåt Helsingborg för att gå på måndagsklubben. Vi har ju semester!

Ta hand om er där ute!

Idag grattar vi min käre farfar på hans födelsedag!


Inspirera mera!


Drömmer mig bort lite idag...




Bilder från: Potterybarn.com

Det är svårt att hålla sig inom ramarna när man drömmer sig bort i hus och renoveringsvärlden. Men det är ju tur att man har ambitioner här i livet. För någon gång landar man och förhoppningsvis inte allför långt ifrån sitt mål.

Men idag är det inspiration som hägrar. Varför kan inte jag bara få vinna en massa pengar? Jag tycker det skulle vara rättvist...!

Halvfart.

Idag går jag på halvfart. Så härligt att ta dagen med lugn och ro. Idag sov jag länge. Välbehövligt. Sen har jag städat och fixat här hemma. Men jag gör det med halvfart. Sätter mig ner en stund då och då, och bara tar det lugnt. Det är inte fel med lediga lördagar
!

                                        







Man får inte vara rädd.

Man får absolut inte vara rädd att ta i lite. Inte heller vara rädd för röra och stök, dam och skit. Inte för att det kan ta lång tid och inte för att man kommer bli less och frustrerad på vägens gång. Alltså man får inte vara rädd om man ska köpa det huset vi var och titta på igår=)

Jag tror inte varken jag eller Martin är särskilt rädda av oss. Men det krävs verkligen inte bara en eftertanke utan måånga. Så det är det vi ska syssla med under helgen. Tänka, planera, göra ritningar osv. Det är ju faktiskt det som är det roliga. Men vägen är lång det är garanterat...Men vi har ju all tid i världen=)


Idag är det verkligen en härlig fredag!




tråkigaste...

Hej! Jag vet att denna blogg just nu kanske kan vara den tråkigaste. Men för tillfället så är inspirationen som bortblåst. Önskar jag hade en massa ide´er för hur jag skulle kunna göra detta lilla kryp in till en mysigt och rolig läsning...
Min kameraladdare är funnen och den är hemma hos syster så den ska bara flyga hit och sen kan jag börja fota igen, jag känner mig helt tom utan min kamera. Tråkigt att bara skriva här, man vill ju visa bilder!

Gissa vad vi ska göra idag? Ja titta på hus. Hihi. Alltid lika kul faktiskt. Detta hus som vi ska kolla på idag är ett helt annat än dem andra vi tittat på. Det är ett renoveringsobjekt och allt hänger på om möjligheterna finns och att man får den där känslan! Spännande iaf.





Lite inspirationsbilder. Tror ni min älskade går med på denna fiiiina vintage stil? Inte!? Haha.

Nu är det snart bara en vecka kvar tills semestern börjar!!! Nog gillar jag mitt jobb, men tacka vet jag semester. Speciellt när man får den tillsammans med mitt hjärta!



Livet är ingenting utan vänskap!


Karneval!

Igår var det karnevaldags för våran del. Jag åkte först in med svägerskorna med familj och vänner. Barnen fick åka lite karuseller, överlyckliga! Sen gick vi till Två sex ett. Där satte vi oss och tog lite god dricka, gick och köpte lite god mat, langos! Vi kollade på folk, dansade och helt enkalt hade det trevligt=)
Martin hade varit iväg på STCC i Falkenberg och kom lite senare! Efterlängtad av både mig och busfröerna!


Karnevalståget. Vi kom lite senare så vi hann inte se det, men det var säkert många duktiga dansare!



Idag är det LUGN söndag som gäller för oss! Vi hade en härlig sovmorgon, god frukost och nu är det lite fix här hemma. Söndagar är verkligen sköna!

Njut av din söndag!

Sommarlov

Ja förlåt för jag uppdaterar bloggen dåligt. Men det är nog liten sommarlov här ett tag. Just nu är det bara jobb, jobb, jobb som gäller. Min komanjon har gått på semester och det märks att man får ta det mesta i salongen själv. Dock är jag ju inte helt själv vilket är skönt=)

Annars är vi inne i huscirkusen. Alla ni som har köpt hus vet kanske vad det innebär. Det är superspännande och kul men samtidigt så tar det väldigt på krafterna. Man vill ju ha det perfekta huset ju! Vi vill ha ett nytt hem där vi ska bo en stor del av vårat liv och det måste ju bli rätt på alla sätt. Men jag tror att när det är meningen för oss så dyker huset upp!

Idag börjar Landskronakarnevalen. Och då är full fart fram till söndag i staden! Det är den största helgen på sommaren för alla landskronabor. Så det blir nog en liten tripp in dit för att se vad det finns att bjuda på=)



Ikväll t.ex så uppträder timbaktu=)


Hej hopp!

Lugn och fin!

Åh denna helg har verkligen gott i lugnets tecken. Helt underbart! Mamma kom hit i torsdagskväll. Då åt vi gott och slappa resten av kvällen. Sen på fredagen så blev det en tripp till Malmö och efter det la vi oss här utanför i gröngräset och bara njöt av det fina vädret. Så mysigt att få kunna prata i lugn och ro om allt och ingeting. På kvällen våldgästa vi Martins mamma. Det blev lite grill och gott. Och vi hade sån tur att resten av syskonskaran med familjer oxå kom förbi en sväng. Kul för mamma och träffa dem, och hon blev nog lika förälskad som jag är=)

Igår jobbade jag en liten stund och sen blev det stranden en liten stund. Men helt ärligt så var det FÖR varmt. Inte en enda vindpust. Och jag hade ingen bikini med mig så jag kunde inte heller svalka mig. så rätt snart begav vi oss hemåt till skuggan under ett träd. Där låg vi säkert i 4 timmar och bara njöt. Lilla Cloetta var såklart med. Hon älskar att vara ute. Längtar tills vi flyttar och får en hel tomt för sig själv.
Resten av kvällen blev soffläga till en bra film! Perfekt!

Idag har jag varit uppe med tvätten. Skönt att gå upp före dem andra. Gick en sväng till affären och köpte jordgubbar. Den godaste söndagsfrukosten!




Idag vankas det yttligare för en spännande visning=) Sen ikväll blir det invigning av Hasses nya och fina grill som han har gjort helt själv!


Ha en skön söndag!!

RSS 2.0