Helgen

Helgen har varit en mycket fin helg! Tyvärr är laddaren till våran kamera borta så jag är bildlös från denna helgen. Tur att syster kunde dokumentera lite idag.

Ifredags när jag kom så åkte vi ner till Trosa och gick en sväng utanför alla partytillhållen. Fullt ös och massor med folk. Denna helg är verkligen en ren stor folkfest i Trosa. Varje år lika dant. Så himla härligt. På hemvägen körde jag på ett stackars rådjur. Det är första gången jag körde på ett djur och det va verkligen hemskt. Den lille stackarn levde fortfarande efter krocken så polisen kom och gjorde slut på lidandet. Usch, jag kände mig så hemsk. Men jag hade inte en chans ett väjja.


I går begav vi oss till Tullen. Först satt vi i Jennies brors båt och hade lite förpartaj. Med lite dricka och jordgubbar=) Sedan gick vi ut och dansade och hade en rolig kväll!

Idag har det varit en dag i solens tecken! Denna dag har nog slagit rekord. Så varm och härlig dag!




Malin och hennes söta Saifa

Nu ska jag snart sussa! Blir en tidig morgon imorgon.

Hej hej!

Sommar!!

Dettta är så ljuuuuuvligt! Redan varmt när man kliver upp på morgonen, och helt ljummet på kvällarna när man ska sova. Nu är den här, den efterlängtade sommaren!

Ikväll ska jag åka uppåt i landet igen. Det blir många svängar här nu men så är det ibland. Jag hoppas att det är lika fint väder där uppe som här nere. Ikväll är det en utan Trosas största helger, nämligen stadsloppet. Hela stan är full med folk och alla som en gång flyttat ifrån kommer hem och besöker den lilla staden igen! Mysigt, idylliskt! Dock kommer jag inte att besöka Trosa i detta år. Men jag har ju hängt med ett par år där så jag vet ungefär hur det kommer bli...!



Här är vi förra året på stadsloppet!



För att kryta an till det tidigare inlägget så kommenterar jag med att säga: Väldigt kul att få se och vi förstår ju att vi lär oss nya saker hela tiden! Mer visningar!

Ha en toppentrevlig helg!

Snurrigt!

Ja det är snurrigt i huvudet nu! Mycket tankar som figurerar. Drömmar blandas med verkligenhetens sanning. Idag är jag mycket förväntansfull. Och som en liten optimistisk dagdrömmare jag är så har jag ju typ redan bestämt mig. Men sedan är jag ju ixå väldigt ombytlig av mig. Vi får helt enkelt lite på magkännslan!



Hit ska vi ikväll på en titt =)

Men först lite jobb!

Tapas!


Vi!

Goaste vännen!


Vänner för alltid!

Igår blev det tapas på Avenyn! Så gott med en massa småsaker, sitta och prata och bara mysa tillsammans. Sen gick vi vidare till ett uteställe där vi fortsatte dricka lite vin, pratade och kollade på folk =)


Nu efter en skön sovmorgon och en god frukost så ska vi bege oss hemåt igen. Det är strålande väder här i Göteborg, så egentligen skulle det locka att lägga sig på en klippa och bara slappa. Men det kan vara skönt att komma hem i tid.

Hoppas du har en fin dag!


Midsommarafton

                                     
Igår var det midsommarfton! Och vi for upp till Göteborg, för att fira det med vänner både ifrån skåne och från Götet! Vi hyrde två stugor på en camping utanför stan. Där åt vi gott, midsommarmat så klart. Och jag åt faktiskt sill!! Vi lekte lekar och hade oss! Det blev mycke skratt och trots att det var kallt så satt vi ute till natten. En kanonkväll!

  
                  
Som sagt lite lekar som innebar bestraffningar på olika sett. Så skoj vi hade!


Dem andra for hem till kära Skåne igen idag , men vi stannar en dag extra så vi kan umgås med Patricia! Hon har ju fyllt år och allt. Idag tar vi nog det mest lugnt, myser här hemma med film och godis. Sen i kväll blir det ut och äta middag på någon god restuarang. Trevligt!

Ha en bra lördag!

Idag är ingen vanlig dag...

För det första så är det PATRICIAS födelsedag! Tänk er för 26 år sedan föddes denna underbara människa som blev en av mina allra bästa vänner. En vän som jag aldrig skulle klara mig utan! Idag hurrar vi för henne!! (Jag firar henne på lördag när vi ska ses!)


Jag och min bästis hemms hos Åsa&Mattias för ett tag sedan=)


I Helgen var det Goasaras tur att firas!!
Åh my god! Sååå god mat det var! Hon är en riktigt mästerkock. Det blev en riktig mysig tillställning, det var regn och kallt men det var inget vi led av, vi satt i ett tort och ett varmt tält så det var hur bra som helst!



  
Mina fina vänner det där






Idag finns mina tankar ingen annan stans än hos Jennie.
Bara hos dig vännen. Och din familj. Vila i frid Berit.. <3



Den blomster tid nu kommer...

Idag tycker jag synd om alla barn och framför allt alla studenter som ska ha sin avslutning idag! Här nere i skåne är det helt vilt. Storm och blåst och kallt! Ne fy bubblan och klä sig i fin vit sommarklänning och höga klackar i detta väder. Tur att man är så gammal så man har sånt avklarat och får gå till jobbet istället=)


En VARM bild får värma oss idag!

Nu ska jag packa färdigt Cloettas resväska. Hon ska minsann få bo hos tant Mia under helgen när vi är borta och roar oss. Jag tror verkligen inte hon missnöjer. Dem hittade varandera sist hon bodde hos henne!

Sedan efter jobbet bär det iväg uppåt till familjen och det till dem underbara vännerna. Framför allt till Sara som har fyllt år och ska ha kalas=)

Ha en trevlig fredag!


Jag har sorg+ nyklippt lugg

Ikväll bär jag svart och har sorg.

3 av mina absoluta favvo serier har säsongsavslutning ikväll...=( Vad ska jag nu hitta på alla tisdagskvällar?



Idag medan jag vänta på Martin som skulle hämta mej efter jobbet så klippte jag min lugg. Det är ju inte många strån men iaf=)

Nu ska jag...gissa?!

Kram och hej!


Älskade minnen!

Åh nu i morse fick jag en sån där känsla. Att längta tillbaka till barndommen. Klockorna slog i kyrkan (tror att det är kyrkan iaf) och den slog en fin truddilutt med en verkligen sommarkännlsa. Sommarlovskännsla! Tänk när man vaknade på skolavslutningsdagen, lite tidigare än vanligt så man kunde fixa sig extra fin. Det var oftast fint väder och solen värmde redan på morgonen. Man åkte och tog farväl av sina klasskompisar och önskade fröknarna en glad sommar. Sen åkte vi hem och fikade, helst med någon god tårta eller så. Bara för att det riktigt skulle kännas att man klarat ett läsår till och framför allt för att fira att man skulle vara ledig i 10 veckor fram...

Ja imorse fick jag lite den kännslan. Minnen är härliga ibland=)

Men idag är det en helt vanlig tisdag!


En gammal bild


Knodden!

Igår fick Elias sitt namn. Efter en kort cermoni i kyrkan så bjöds det på riktigt god smögårtårta och efter det jordgubbstårta och kaffe! Den lille var så duktig och han är så söt så man knappt kan slita sig ifrån honom, en riktigt glad kille!


Hans Elias Hedin=)

Nu är det en ny arbetsvecka!

Mumsigt!

Åh vad gott det var igår!!  Jag tog två stora potioner och jag skulle nog kunna ta en tredje men det sa bara stopp. Det var riktigt saftigt och med massa med goa tillbehör. Sedan blev det dans och trevligheter! Det var en väldigt lyckad fest=) och med risk för återigen låta vuxen så tycker jag att det är skönt när en fest slutar tidigt. Jag och Martin gick hem strax innan ett. Och idag är man ju faktiskt människa! Men det är väl tur med tanke på att vi ska på dop.

  
Dock blev det inte så mycket bilder från min sida igår...Här är iaf några söta tjejer!!


Nu ska jag stryka kostym!

Kliar i fingrarna!



Jag vill ha en trädgård!!! Tänk att få gå upp så här på lördagmogron, med sin kopp kaffe och bara insupa doften av sin alldeles egna trädgård. Och sen få sätta tänderna i allt som skall göras. Har så mycket jag vill lära mig ang växter och blommor!  Klart jag vet att det krävs mycket arbete med en tomt, men det är ju just det. Att göra något som man sen får njuta av! Ja, jag längtar och dagdrömmer om den dagen iaf. Lika mycket som Martin längtar och verkligen dagdrömmer om sitt dubbelgarage=) Ni skulle höra oss när vi går igång med våra planer, ojoj! Hihi!

Egentligen vet jag inte vad som händer med mig. För att om mina föräldrar hade sagt till mig för 10 år sedan att jag skulle längta efter att ha en egen trädgård med massor av jobb skulle jag vika mig av skratt. På den tiden tog det ca en halv vecka innan jag tog mig till att hjälpa till med att klippa gräsmattan! Men det är ju tur att man ändras, och kanske blir äldre och klokare! Iaf äldre=)

Idag är det Sverigesnationaldag!


(åh  tänk om jag ändå hade haft en trädgård med flaggstång,
då hade jag hissat flaggan i Sveriges ära, eller hur Svägerskorna? hihi)
 





TGIF!

Thanks god it´s FRIDAY!
 
Veckan har inte varit jobbig på något sätt, men det är mycket nu och oavsett jag om jag trivs på mitt jobb så blir man lite sliten och trött. Men samtidigt vill jag inte klaga för det är superkul när det går bra för salongen=)

Imorgon ska vi på Grisfest! Ska bli trevligt och gott. Har ätit helgrillad gris förut men jag har aldrig varit på grisfest. Tror att det kanske kan vara typsikt skånskt? Eller jag vet inte, har aldrig hört att mina föräldrar eller andra varit på det under min uppväxt. Hur som helst ska jag njuta av det goda=)

Sen på söndag är det dax för lillen Elias att bli döpt! Tänk att det lilla livet redan är ca 9 veckor!! Han är så otroligt fin och jag tror inte att det kommer bli några svårigheter i kyrkan så snäll som han e!

Så en toppenhelg kommer detta att bli alltså!

Hoppas du njuter av din dag!










Från ett barns perspektiv!

Morsdag firades med korvgrillning hemma hos Martins föräldrar. Där fick Thea gå loss med min kamera! Blev kanonbilder, från hennes perspektiv liksom=)

  


  

Och fotografen är...


Thea!


Idag åt vi hemmalagade hamburgare ute på gräsmattan! Underbart att få sitta ute i det härliga vädret=)





RSS 2.0