En toppendag

Idag är det kurs i Malmö. Ska bli kul!

Ikväll blir det nog lite bakning och fix inför imorn. Älsklingen fyller ju år!

Ha en Toppendag!

Städning

Städar. Damsugar, skurar, dammar, vattnar och sorterar...
Nu sitter jag och väntar på att golvet ska torka.

Pratade nyss med Sandra. Nu kommer inte hon heller i helgen..blir så ledsen. Tvivlar inte på att det kommer bli mindre kul ,men man blir ju alltid lika besviken när man så gärna vill ha sina vänner när man firar sin födelsedag/inflyttning. Vet att jag själv har haft en del undanvikelser, och så kan ju livet vara ibland. Aja. Tror att helgen kommer bli kanon iaf:)

Snart ska jag bege mig iväg en stund.

image183
Min kära vän Anna!


Ni kan kalla mig Bölden

Ah vakna av värsta oljudet. Hela lägenheten bara dåna. Va ju tvungen att gå upp och kika. Jag förstod ju att det regnade någe grymt, men det va hagel oxå.

Idag känner jag mig lite piggare, kände mig hängig igår. Istället så hade älsklingen ont i halsen är han vaknade idag. Igår va jag och Alex på Väla. Trevligt. Shoppade lite smått och gott. Riktigt goda Burritos:)

Idag har jag lite att fixa med, men det blir nog mesta dels lugnt. Imorn är det Malmö som gäller! ser fram emot det. Ska bli kul att få träffa andra terapeuter här nere ifrån!

Jag har fått en böld i min panna!? Vad kan det va? Jag kommer bli galen om det är en acnepustel, för då kommer den bara bli större! Hoppas det är en bula som jag skaffat mig omedvetet i sömnen eller nåt...

   
Inköpen igår. Det går mot höst..

To day

Sooovmorgon. Det va skönt!

Idag står det egentligen inte så mycket på schemat, men ändå en del. Ska först och främst fixa lite här hemma. Sen om cirkus en timma kommer Alexandra. Vi ska nog ta en sväng och fixa lite saker. Förena nytta med nöja kan man säga!

image179

Inviger just en av mina nya underbara koppar! Gott gott!


Helgen

Fredagen blev lugn. Pucken jag och Martin åt gott och tittade på Becks nya. Den va bra, som de flesta Beck.

Kurs hela helgen. I Helsingborg, ute på Råå. Det var trevligt, lärorikt och intressant. Man kan ju mer än vad man tror, kan jag säga. En härlig känsla. Efter kursen (som sluta 17) va det bar aatt raca hem och byta om, skulle vara på 25 års festen kl 18! Men lite sena blev vi, vilket inte gjorde nånting för första timmar var typ som en mingetimme. God mat, gott vin, bra livemusik, trevliga bordkamrater, bra med fart på dansgolvet. Rinktigt trevlig kväll!

       
     

Till sist så innehöll gårdagen mycket av kursen. Ett trött och slitet födelsedagsbarn kom hem till sin älskling och fick en jättefin uppvackning! Efter en mys stund så åkte vi och hälsade på hemma hos Systern och hennes sambo som precis fått en underbar liten pojke. Han var så himla söt. Man kan inte sluta titta på honom. Livets mirakel!

My day

image167

image168


Ikväll är det mys med vitt vin och räkor.Har vart en bra dag trots att jag vart på kurs hela dagen. Det har vart en givande helg. Bilder från 25 års festen kommer jag lägga upp imorn. Nu ska jag bara mysa!

Tack snälla alla söta vänner & familj som skickat fina medelanden och ringt!


Gomorron

I natt har jag sovit pissdåligt. Vet inte vad det kan bero på. Men min mage har spökat lite oxå. Men men, det hindrar inte detta ifrån att bli en toppendag! Nu ska jag iväg på kurs i Helsingborg, sen blir dte tress hem och fixa iordning sig och vidare bege sig till en sjudundrande 25 års fest! Kul ska det bli.

image165

image166

Gårdagens köp:)


Malmö

Jajjamensan. Igår va jag för fösta gången i mitt liv på Malmöfestivalen. Mycket folk, mycket mat och mycket trevligt!

     


Idag är det tvättdag. Första gången i denna tvättsuga. Måste nog säga att den är en aning läskig! Men sen är ju jag en liten klenis också.hehe.

Ha en toppendag!




Ordning

image160

Skönt att få allt på plats! Nu var det det sista...allt krafs är på plats och det är ordning på sakerna nu.

Nu dusch och fix inför ikväll!


Förlåt älskling för i natt...

Ja jag kände mig så dum. Martin hade precis somnat och sov så sött. Jag låg fortfarande vaken och tittade på CSI. Helt plötsligt ser jag någe svart som trippar upp på väggen och är på väg mot Martins fot som ligger mot väggen. Det är en grymt stor svart och äcklig spindel. Av ren panik sätter jag mig upp och drar bort hans ben samtidigt som jag skriker: "TA BORT DEN; MARTIN; DÖDA DEN!" Stackarn vaknar tvärt och viftar bort spindeln från väggen. Den försvinner ner under sängen. Så, nu tyckte han jag vi kunde fortsätta sova. Men hallå! Skulle inte ta och tro det. Jag får mer panik och tänder upp rummet och vi börjar leta efter den...utan resultat. Tyvärr lider jag av spindelskräck och det va omöjligt för mig att sova inne i det rummet. Tanken att vakna med  den stora spindeln i ansiktet..uhh..ne tack. Jag sa till Martin att jag måste sova på soffan. Och min Martin är världens underbaraste och gör mig sällskap. Men så klart behövde han ju inte det. Men det blev ju mycke mysigare.
Men förlåt för att jag är en liten mes...

Idag har jag fått POSITIVA besked! Jag är toppenglad!

Dagen består av DÖDA SPINDEL, rensa bland underkläder och hygienartiklarna. Ut och gå! Kopiera anställningspapper. Sen ikväll blir det Malmö! Hoppas även att vi får möjlighet att hälsa på Ebbe och hans föräldrar!

image159




Från planka till hylla

Ja hyllan blev riktigt bra.

image156

image157

image158
Nå vad tycks?

Nu sitter jag och dricker lite kaffe. Gottit. Sen ska jag bege mig in mot Lnadskrona en sväng och fixa ärenden. Sen blir det hem hit igen och pyssla med allt. Har en del kvar i sovrummet. Pratade med mamma igår. Dem har grymt fint väder där uppe, värsta sommaren tydligen. Varför kan inte det komma hit, bara lite..

Röja, sortera, fixa och dona

Ännu en underbar dag. Tänk att jag får vakna bredvid min Martin varje morgon!? jag har inte fattat det än. Allt känns bara underbart.

Idag har jag och busfröet diskat (hade extremt mycke disk), gått en lång promenad och hälsat på på Hejdes och gjort plättar. Mums. Det är ljuvligt att ha en liten palta som går runt och pratar med en och man har bara så mysigt. Nog är det några år kvar till det är dax för en själv att skaffa bebis, men det ärinte helt utan att man längtar efter det!

image154
Thea igår, hjälper mig med mina kläder!
image155
Hästen måste ju oxå ha mat!

Nu ska jag fixa igen. Jag vill så gärna komma i ordning. Sen ikväll ska vi göra en hylla, som vi tänkte ha ovanför TV:n. Får se hur det går. Martin har idén klar. Det lät bra så vi får se hur det blir sen.


Lillpojken är ute

Ja nu har Åsa och Mathias blivit stolta föräldrar till en lite pojke! Den nyblivna pappan ringde precis och medelade den glada nyheten.
( Nu får jag ge sambon en helkroppsmassage, vadet va vilket kön...)

Ikväll sitter vi här hemma och myser. Alex har vart här och hållt mig sällskap idag. Älsklingen laga god mat till oss, hans specialitet, lasagnette! mums. Har inte kommit i ordningen alls känns dte som ,men jag har fått undan en hel del. Det är iaf mys-stämmning här hemma...trots alla kartongerna.

Imorn är det jag och Thea igen! Mys!

Jag och Thea

Plock och stånk. Men allt känns så bra! Nu äntligen så är man Sambo. Idag blir det fix med kläder mesta dels. Vill få in det mesta så alla svarta soppsäckar kommer undan. sen får man sortera allt i kartongerna allt eftersom!
Sen är världens sötaste tösabit här oxå. Thea. Vi har precis ätit lite frukost. Hon åt nästan en hel banan och två mackor. Duktig som hon e!

Nu tror jag att vi ska gå ut och gunga lite.

image153


Im here

Ja nu är jag framme. I Svalöv. Jag bor liksom här nu!! Men jag tror det kommer ta ett tag innan man fattar det helt och riktigt. Vi kom väl fram vi sex tiden imorse. Äsklingen fick gå upp två timmar senare för att han skulle till jobbet. Tyckte så synd om honom. Själv fick jag sova lite längre....vakna kl fem över två i ett ryck! ah...hatar att vakna så där. Har huvudvärk också, beror nog på att jag sovit för länge....

Nu väntar jag på Martin så vi kan börja...hehe

image149

image150
Bilen va knökfull!

image151
Denna välkomsblomman stod utanför dörren när vi kom hem imorse! Martins familj hälsade mig välkomna! så söta!

image152
Från kalaset igår!

Mjukisar och shopping

Ja nu har jag och älsklingen klätt oss i mjukisar och ska bege oss in till Nyköping och handla lite granna! Sen är det dax att lasta på alla grejor. Suck. Jag har en stor bit kvar att packa. Mina kläder. Hehe. Men jag konstaterade rätt så snabbt att det får bli svarta soppsäckar. så då går det nog relativt snabbt att packa ner allt.

Mys

Idag va det sista dagen hos Bettan. Blandade känslor helt klart.

Nuikväll har vi ätit gott här hemma. Mys i soffan. Och snart är Martin här. Älsklingen har åkt med släp hela vägen och det har gått riktigt segt. Tycker synd om honom, men snart är han här och så ska han få lite mat och massa kärlek! Imorn så är det fullspäckat schema. Mycke packning innehåller dagen iaf. Sen senare på kvällen blir det kalas. Vi firar mig denna hlegen med tanke på att jag är skåningsbo på min födelsedag!

Ha en bra kväll!





Nagelmakeriet

     

"Ja nu är det slut på gamla tider, ja nu är det färdigt inom kort, nu ska IDA flytta neråt, nu ska IDA flytta bort, så jag tar farväl och stora tårar rullar från min kind. Ja nu är det slut på gamla tider nu far lilla ida iväg till Martin sin!"

Sista natten jag sover själv, på jävligt länge! Skit vad härligt!


Skumt

Jag drömde lite i natt.

Skumt, för jag och Martin drömde om samma person. En person som iaf inte jag träffar så ofta. Hehe. Vi fick oss ett litet skratt i morse när vi kom på att vi hade drömt om samma person.

Nu är det jobb! Gör ju inget med tanke på att det är tråkväder!

Jag FLYTTAR om 3 dagar!!!!!!!!!

Alltid i mina tankar

Saknar pappa. Jättemycke. Min älskade pappi. Micke tha papa,

image144


Duktig kicka

Idag har jag vart så duktig. Känner mig flitig. Varför är jag så duktig på att skjuta upp saker när jag väl är lika duktig på att göra sakerna i fråga. He. Ja lite jobb blev det oxå. Fick in tre kunder idag. Det va oki. Skönt att komma dit på kvällen, då är det lugnt och skönt på innegården.

Nu har jag precis slukat en riktigt god måltid. Kyckling. Fasen vad gott det är. Nu är det pyssel som gäller ikväll. Har en del små saker att fixa. Men först så blir det lite kvällsfika med mamma och syster!

image143

Va bara tvungen att lägga upp denna bild. Va kul det va!

Mår så bra!

Ja man kan känna det första man gör när man vaknar..att man mår bra! Nu har jag målat det sista, men det känns som om jag skulle kunna fortsatt i evigheter. Idag är dte tvätt dag som står på listan. Ska försöka tvätta upp allt! suck! men hänger man ute så torkar det fort.

image142

Tänk så fiffig man kan vara ibland- Det är ifrån en gammal stol. Fin va?!




Natti natti

Tack min Jennie för en mysig kväll. Blev inte mycke tid men det lilla räcker! hoppas vi ses på lördag! och den 1 sep!

Nu är det kojsning som gäller!

image141

Svalöv

Ah kan ni tänka er. Det är där jag ska bo i framtiden. Närmare bestämt om 5 dagar. Allt är så förväntansfullt. Jag är nervös. Ska bli underbart att få bli sambo med världens finaste och mest underbara. Idag kommer dagen bestå av fixa med facket, ringa runt. Sedan vill jag hinna med att måla lite till! är inne i ett stim, är grymt sugen på att inreda och fixa nu! snart så!!

image140
Mina underbara Saror! skit, tänk på den gamla goda tiden! puss på er!


Händig

Helgen har vart jobbig och trevlig. Martin va här och förgyllde mina dagar! Träffade några av mina goa vänner. Det blev Tullen för sista gången denna sommar. Asså lite sorgligt är det ändå. Men det som väntar går inte att jämföra. Mitt bästa.

 
Nu ikväll har jag målat och fixat- Jag är en händig tjej!


Bjuder på lite bilder ifrån helgen!

  
Middag på fyren

    
Mys hos Sandra





Vackert

image132

              ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!!!!!

Skönt me liiite sommar iaf

image131


Jag som precis börja vänja mig. Ne men det är klart att det måste bli lite dåligt emellan soldagarna.
Igår hade vi en riktigt skön mysdag ute på havsbadet. Badade faktiskt 2! gånger! (stolt, för det va grymt kallt och gjorde nästan ont) Blev lite jobb på kvällen sen. Men det va lugnt.

Idag startade jag dagen med att kasta min syster förbannade väckarklocka i väggen. Haha. Hon vaknar inte av den. (döv!) Så tredje gången JAG vaknade av den så smällde jag den i väggen! Sen vakna hon och gick upp. Sedan ringde min babie och gjorde min morgon till en sån där bra morgon. Alltid när jag får prata med honom! Hjärtat mitt! Nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe. Min plan fram till fyra idag är att RENSA i mina grejer. Flytten närmar sig ju!

Bra dag

Solen har varmt och tekt mig idag! skööönt! åkte ut till havsbadet och njlt av solen. Sen jobbade jag lite på kvällen och nu har jag precis ätit suchi. Mums. Imorn blir det oxå jobb på kvällen och ledigt på dagen. Skönt nu när det är härligt väder...



(Besviken? Nerå det är lugnt..som vanligt bara!)

image130
Uhh...trött på det nu...jävlar i havet!

solig söndag

Ja idag har det minsann vart sol. Och tack för det! Underbart ju. Åkte hem ifrån Daniel lite för sent, men dte va så skönt att sova..sen åkte jag och mamma och malin ut till Stendörren nästan direkt. Kaffe och macka. Sen låg vi där och mös i några timmar och sedan va vi tvungna att åka hemåt för gästerna skulle komma. Sen kom våran kära farmor och farfar och Kenny. Så nu har vi bara suttit och ätit gott och umgåts i solen. Ni sutter jag här ute med tänt ljus och en filt om mej. Väntar på att Putte ska ringa.
image127
Soooooool! I like!

image128
Stendörren

image129
Jag bor på landet (bara i två veckor till) Dessa är jag omgiven av!!!!

Min snälla lillebror och hans kompis johan tvättade min bil nu ikväll oxå så nu blänker den sååå fint!

festen

image126

Min Sötnos och jag!  Det blev ju bra tillslut med festen! Det var trevligt!


Idag är det bakis & slappar dag som gäller! Ska snart åka ut till stendörren! ahhh härligt!
Mys att bara ta med sig lite fika och en bra bok och lägga sig och bara njuta!

sommardag

Trots att jag har jobbat några timmar idag så har jag ändå hunnit njuta ordentligt av sommarsolen. La mej på en filt ute i trädgården och somnade till lite. Sedan kom mamma och syster hem och vi drack kaffe och myste i solen. Nu ska jag fixa iordning mig till storkalas!

image123
Blekare kan ingen vara...

image124
Gott till kaffet!

image125
Mamma

Lycka

image122

                                      För det är ni värda mina älskade vänner!

Fredag

Igår blev det myskväll med Daniel. Mys att få hinna umgås lite med honom innan jag drar (2 veckor!!!) Jag åt och sedan kollade vi film. Va seg men somnade inte iaf.

Idag har det vart tråkväder och det märktes på stan. Det var inte så mycke turister idag som det har vart dem andra dagarna. Men faktiskt så kan ju det vara skönt!

Ikväll blir det lugnt i soffan. Mamma står i köket o fixar tacos! mums! funkar alltid. Snart är det Barnaskrik och jäkelskap. Riktigt kul.

Imorn ska det firas. Sandra har fyllt 20 år! tänk så stor hon är nu! ojoj, systemet nästa, annars...ne ingen skillnad! hehe, bara ett år äldre! Men det ksa vi iaf fira genom att parta i socitetshuset. Jag och Alex kommer dock att rymma ner på tullen en sväng för att se Pigghaj. Bettans lille pojk ska spela och det skulle vara kul att se.

Miss my girls i Göteborg!!

    


Lite lättare

Idag har jag jobbat. Det må jag säga. Skönt att få in lite pengar.

Fick ett riktigt bra erbjudande nu ikväll. Tänk om jag skulle fått vara en hel vecka med Thea på dagarna. Typiskt att jag har 1 vecka kvar att jobba...

Jag blev tokglad idag när älsklingen sa att han fixat och ändrat på sitt jobb. Så han kan komma nästa fredag!! ingen är lyckligare än jag. Nu går det lite lättare!

Nu ska jag läsa IKEA katalogen!

image116

image117

RSS 2.0