Sovmorgon?

image518

Idag har jag haft sovmorgon! Skönt. Men man kan inte sova så länge när det kommer in en galen sambo och drar i mina ben så jag nästan ramlar ur sängen! Och strax efter det så kommer en skrikande katt och tycker att man ska upp!  Jag vill även tillägga att jag är världens lyckligaste och älskar dem båda av hela mitt hjärta!

Nu på förmiddagen har jag pysslat med en liten blomma till Anki. Tycker hon är värd att få nåt fint!


Igår var världens sötaste Ebbe här och lånade vårat badkar! Så kul och se hur en sån liten plaskar och har sig!


Snyft

Imorgon är det sista dagen för min Anki på jobbet. Hon ska ta det stora steget och börja jobba i Danmark! Hon kommer få det såå bra. Men det kommer bli så tomt utan henna på salongen..Det är hon som tagit hand om mig under dessa månader jag jobbat, hon som har hjälpt mig att göra allt rätt. Imorgon blir nog en styft dag..

image516

Idag hade vi en massa Bal-makeuper. Alltid lika kul! Vackra unga tjejer med livet framför sig!


Naturfenomen

image515

Skönt att det regna i dag! Kändes som om det behövdes. Detta är vackert att se på iaf!



Jag och mina skor!

 

Dessa två skönheterna hittade jag idag! Helt oanvända. Dem blåa ser jag inte klok ut i när jag går med dem, men dem var jag bara tvugna att ha med mig. Hihi. För 40 kr var så tyckte jag det blev en bra affär!

Mamsen

image512
Min älskade mamma med min syssling. STOR KRAM TILL HENNE IDAG!

Nu är det bara 2! veckor kvar tills jag får träffa familjen! Längtar lite nu faktiskt...!

Nu ska jag bege mig ut i solen! Jag och Martin åt frukost där ute innan, sen har jag och Mette varit ute på Emmaus och fyndat! hihi!

Igår hade vi det supertrevligt här hemma! Maten blev väldigt god och sällskapet var så trevligt som det bara kan bli! Synd att Perelli skulle hamna så långt ner bara. Men men, inte så konstigt kanske.

Ha en toppendag!

Laddad

Är glad i mina nya sov-rutiner. Jag har börjat ta tag i mig själv på helgerna. Innan vet dem flesta som känner mig att jag inte direkt är någon morgon -människa. Jag älskar att sova länge på morgonen, ligga och dra mig länge länge. Men det är som om kroppen börja ställa om sig på något vis.(Börjar jag bli vuxen lr?)  Har  i allafall börjat inse vikten av att fånga dagen. Varför ligga och dra sig när man kan få ut mer av dagen! Upp och hoppa ligg inte och dra dej!

Så idag gick jag upp, dock inte jätte tidigt, men jag kunde lika gärna legat betydligt längre. Har nu ätit frukost och ska fixa iordning mig. Ikväll ska vi ha grillkväll här hemma. Kul att Anki och hennes man ville komma oxå! Så idag ska jag åka och handla och fixa allt till ikväll. Skulle åkt till Center Syd med Malin och Carolin, men just nu sitter jag har och har precis övervägt att åka till Väla istället. Ikea ligger precis intill sär oxå, vilket passar bättre!



image511

Denna har min handy-man skapat! Nu är det bara att måla lite plus att lägga golvet sen är badrummet oxå färdigt!
Skönt med förvaring!


Sluka

Redan torsdag. Underbart! Veckan har verkligen gått fort. Kanske är för att det varit lite annolunda. Plus att jag är ledig i helgen!

Det sägs att det ska bli toppenväder i helgen så då ska det slukas sol och värme! Vi pratade om att åka ut på en picknick på lördag. Hoppas det blir av, för hur mysigt är inte det i vårens grönska.


image510
Jag och alex vid lammsjöng för 2 somrar sedan!

Trevligt

   

Mys söndag. Börja med storfrukost här hemma. Martins systrar och deras familjer kom. Bra start på dagen!

Sen var det mest fix här hemma på dagen. Mette var här och fixa sig inför sin bal på fredag. Sen satte vi oss ute i gröngräset och fikade. Men det var väldigt kallt till och ifrån, så vi gick in igen!

På kvällen åt vi supergod middag hemma hos Måns och Mette. Lax med kokt potatis! Mumsfillibabba. Efter maten fick jag en kanon god latte alá Mette!


Idag och imorn är det dagis som gäller. skönt att få vara ute lite om dagarna!
Men...Var tog värmen vägen nu då?


Dagens

Dagens lycko ordspråk:

"Fattiga människor underhåller med hjärtat" ordspårket är baserat på mitt person nummer!

"Kärleken är större än lagen" Martins ordspråk.

Dessa finns på Minatecken.se


Jag med!

Jag får väl oxå ta och göra den såkallade heliga listan!

7 år sedan.

Hej och hå. Då gick man den absoluta roligaste året på gymnastiet. 1:a året. Träffade många nya männsikor och hade skoj. Bodde i Hagarna i vagnhärad, för att sedan flytta ut på landet. Det var året som jag träffade X:et, Henrik.  Även det året som jag träffade flera av idag mina allra bästa vänner, Sara, Alex, Jenny, Daniel mfl. Mysig tid, då vi alla tjejerna bodde i Vhd, med max 10 minuters avstånd till varandra!

5 år sedan.

Jag tog studenten det året. Och livet på Ica började. Jag trivdes med det. Jag bodde hemma fortfarande och levde gott!

3 år sedan.

Jag hade blivit stor flicka och flyttat hemifrån. Slutade på Ica för att ett kort tag jobba med annat. Kom in på utbildningen. Detta året hände det mycket. Jag växte som människa och förstod att jag sökte efter nåt annat. Jag var på väg! I efterhand är jag glad att jag inte visste vad som väntade...

1 år sedan.

Livet hade tagit en tvär vändning på gott och ont. Jobbade (gör fortfarande) med min sorg efter min älskade pappa. Jag var samtidigt kär upp över öronen (är jag fortfarande) Och det var för ett år sedan jag bestämde mig för att bli Skåning! Jag tog min examen och blev en stolt Hudterapeut. Hade min sista sommar i Trosa. Och det var bland det bästa somrarna. Mycket mysigt!

3 månader.

Jobbade på salongen och lite ibland på dagis. Vi höll på att fixa här hemma, i vår nya lägenhet! Vi blev med CLOETTA. Världens bästa kisse!

Igår.

Jobbade på dagen. Mys-grill-kväll med Holgerssons! Toppen gott och supermysigt.

Imorgon.

Jobb ute i Trolleholm! Ska bli toppen att få träffa barnen igen. Länge sedan nu.

Om 1 år.

Jobbar fortfarnde kvar på salongen. Livet är nog sig likt som är nu. Vi bor kvar här, och kommer ha jättenära till en Nettobutik! Vi har förhoppningsvis varit ute och rest en sväng. Varit ett antal svängar uppe hos mamma och dem andra och hälsat på. 



Lite kul att göra en sån här lista. Tänk vad tiden har gott fort. För 7 år sedan var jag lika gammal som min lillebror är nu...Jag som va så stor nu. Och han som fortfarande är lille nicke-picke-pö =)

Barfota

image506

Finns det något härligare än att få vara barfota i gröngräset??


Nu ska vi iväg och grilla hos Åsa, Mattias och Ebbe! Ska bli supermysigt.

Kram och hej!

Clöddis

Ledig idag. Skönt faktiskt. Detta är min första lediga dag på 2 veckor. Är ju egentligen inte så tufft, nu när det rä sol och fint väder så blir man ju oiggare. Men det kändes ändå skönt att få sova tills man vaknade.

Idag står tvättning på schemat. Vi kom ju på i helgen att vi har en torkvinda här utanför. Åh det finns inget härligar än att få hänga ut sina nytvättade kläder. ("Är du mogen nog att prata pension" känsla över det där. Haha)

Våran älskade lilla Clöddis löper. Åh som hon håpar och har sig. Skriker och gormar. Jag tycker synd om henne. Men det går nog över om nån vecka lr så...lilla skruttfian! hon börjar bli stor nu. Tänk sen när hon själv blir en mamma till en massa små sötingar.. ( ja ,jag vet Martin, vi har inte pratat färdigt om det, men en kull är faktiskt bra för katten. Hihi)


image505







Dagens låt : Mercy med Duffy  Den är super!





Hemmet

Idag har min kära farmor köpt sin första dator i sitt liv. Så nu kan hon gå ut här och titta när hon vill. Därför lägger jag ut lite bilder på vårat hem. Lite förändring sedan dem va här sist!

   

I söndags var vi och köpte bäddsoffan till lilla rummet. Det blev riktigt bra. Mycket mer plats än en stor säng som bara står. Kul med förändring i hemmet. Man blir piggare och mer sugen på att ha ordning och reda. Inte för att vi har stökigt eller så annars. Aldrig.

Hare fint!



Underbara värme

Åter igen måste jag nämna hur underbart vädret är!! Att vakna på morgonen är en ren fröjd!

Igår låg jag och Martin nere i "trädgården" hela eftermiddagen. Att bara få njuta i solen med en bra bok, en sval dricka det är för mig livet när de är som bäst! Helst med sina käresta bredvid =)

Blev glad när Mette helt plötsligt titta förbi med en klänning hon hade köpt. Hon kunde inte ha den så hon ville att jag skulle testa den! Den sötaste klänningen någonsin. Jag blev kär och den blev min! Tack Mette!

Denna helg är det jobbhelg. Men det gör ingenting. Idag ska jag ta mig ut på böljan den blå. Det ska faktiskt bli skönt att få åka ut till Ven när det är fint väder! Dagen blir inte alltför lång heller så jag hinner njuta av av söndagen.

Här hemma är vi snart färdiga med tapetsering och ikväll planerar vi att fixa i ordning allt. Ska åka iväg och kolla på en bäddsoffa som ska ersätta sängen i gästrummet. Den tar mycke plats och det ser trevligare ut med en soffa. Tror det blir toppen bra! Det är ljust och fint iaf!

Annars rullar veckorna på och snart ska vi åka uppåt till mina hemtrakter. Börjar längta väldigt mycke nu! Det ska bli toppenskoj att få komma upp och umgås och träffa alla. Tyvärr missar vi Trosa Marknad, hade för mig att det var den helgen vi ska åka upp. Men det är helgen efter. Men men vad gör man. Vi får satsa på Trosa stadslopp istället!


Nytt

Åh idag slutade jag tidigt. Istället för att ha en hel ledig dag har jag två halvdagar. Det är minst lika bra. Skönt att komma igång på förmiddagen, sen att få sluta tidigt är ju bara lyx. Speciellt såna här underbara dagar! Plus att jag och Anki hann med att göra en halvkroppsmassage på varandra innan jag sluta. Behövligt!

Idag har jag dock bara fixat och donat här hemma. Tvättat. Imorgon kommer Johan hit och börjar med att renovera hallen och gästrummet. Det ska bli så skönt när det är över!

image500

Vi kommer få en ljus och fin hall!


Hela veckan lång

Denna vecka har ju varit annolunda. Skön. Mycket ledighet har den iaf inneburit.

På valborgsmässoafton var vi iväg hos Sofie och Johan på grillkväll. Himla trevligt! Sen i torsdags var vi lite trötta, tur att det var lilte dåligt väder, vilket innebar att vi var inne hela dagen utan att få dåligt samvete.

Igår blev vi bjudna på god middag hos Måns och Mette. Alltid lika mysigt!

Idag har vi båda jobbat. Fast jag jobba bara en liten stund, hade bara en kund. Hehe. Man får ju se till att man inte blir utsliten nu när man är ung.

Ikväll vankas det för storfest! Vårfest nr 1 är det som gäller idag! Det ska bli suuperskoj! Detta har man sett framemot en lång tid nu. Just nu sitter vi på balkongen och sörplar i oss en varsin drink. Solen gassar. Kärleken blomstrar. Kvällen är ung! Kan livet vara mer härligt?

Ha en trevlig kväll!

image499

RSS 2.0