Pappa

Idag ägnas alla mina tankar till min älskade pappa som för två år sedan lämnade oss. Det går inte en dag utan att han dyker upp i mina tankar. Nu har ändå två år gått. Tiden kan läka ihop mycket. Men den stora sorgen som kom för två år sedan är lika stark idag. Till och med starkare. Det händer fortfarande att jag kommer på något och genast vill jag ringa honom. Han kunde själv ringa lite hipp som happ bara för att tex spela upp en låt han tyckte var bra. Jag saknar min pappa i vardagen. Jag saknar honom vid högtider. Jag vill berätta saker för honom när jag tex fått ett jobb, eller bara diskutera Idol. För så var min pappa. Det var dem små sakerna här i livet som han lyckades få fram och verka speciella.

Jag saknar honom helt enkelt oerhört mycket, varje dag!


Dagar på landet

Det känns så fridfullt att vara här ute på landet hos mamma. Idag har vi haft en lugn morgon och en liten utflykt mitt på dagen till underbara FRÖJDA som är en inredningsbutik långt (längre) ut på landet. I en liten röd stuga har dem inrett så fint, ett litet kafé, lite djur ute på gården plus loppis ute i ladan.

På eftermiddage har vi varit ute i skogen, hittade lite svamp, men inte så mycket som vi önskade såklart. Sen blev det en tvärt vändning när hundarna drog och sprang in i grannens fårhage och jagade alla får. Då pick man lite smått panik. Vi lyckades fånga in byrackorna. Men grannarna var ju såklart inte så glada. Vi försökte verkligen be om ursäkt och erbjöd våran hjälp med att återställa kaoset vi (hundarna) skapat. Men det verkade som om dem bara ville att vi skulle gå...! Vad ska man göra då? Får nog bli en liten ursäktblomma imorgon!

Nu ä vi i full gång och lagar en god lördagsmiddag! Farmor och farfar kommer hit och vi ska ha lugn och skön kväll tillsammans. Trevligt!

Hoppas ni har en bra lördagskväll!

Tårar



Idag blev det lite tårar när Anna sjöng helt underbart IGEN! Tjejen är helt otrolig.

Längta och sakna

Just nu längtar jag till helgen supermycket! Ska bli så mysigt att komma upp till familjen och bara ha en lugn och stillsam helg. Vi ska ut i skogen, plocka svamp, fika, umgås och ha långa sovmornar. Förhoppningsvis så hinner jag träffa Jennie en liten stund oxå. Jag har saknat min kära familj mycke den senaste tiden. Det har ju hunnit bli en del av våra födelsedagar och att inte fira dem med sin familj känns ovanligt och konstigt. Så det ska vi även passa på och göra i helgen! Myyys


Det som kommer kännas jätteskumt är att Martin ska stanna kvar där uppe, han ska på utbildning tis och ons. Så jag kommer att åka hem på måndagen utan honom. Haha. Jag skrattar bara av tanken! kontstigt!


Nu är det jobbdax!


Till Salu! Köpa?

Värst vad mycket bilbilder det blev här nu då =)

Helgen

   
   

Helgen har varit toppen! Alltid så mysigt att ha tjejerna här! I lördags åkte vi först till Lund för att shoppa och fika lite. Tjejerna hade aldrig varit i Lund så dem tyckte det var kul och se. På kvällen var det lite middag och tjejmys som gällde. Trevligt trevligt!

Tack för en underbar helg!


Nu är den här =)





Kristall



Dessa fina dekorationskristallerna fick jag av söta Sandra när jag fyllde. Dem ger jättefin effekt på mitt ljusfat. =)

Idag börjar jag lite senare. Vi ska ha Spakväll på salongen. Det är första gången för min del och tycker det ska bli superkul! Kul med någon annat. Har till och med drömt om detta i natt. Haha. Men det gick bra i drömmen!

Imorgon kommer tjejerna!!!!

Bubbelbad!

Idag när vi kom hem efter jobbet så väntade sötaste Thea och Ebbe! Dem var badsugna och ville bada i vårat badkar. Inga blev så glada som vi!


Ebbe var världens roligaste badkille!



   
Sötnosar!


Nya bilen!


Denna pärla kommer förhoppningsvis vara våran på måndag! Martin vann en bil aktion idag. Gissa om han var glad när jag prata med honom därefter =) Jag med oxå såklart. Den är jättefin! Känns skönt att ha en "riktig" bil tex. när man ska åka lång som vi gör ibland osv.



Åhåå tjejer!

Vilken dag det blev igår! Så toppenhärlig och rolig. Vi hade ingen aning vad som väntade oss när vi möttes upp på knutpunkten vid halv tolv. Den första grejen blev en underbar brunchbuffé på Tivoli. Oväntat, men ack så gott det var!

Sedan blev det lite dricka och mys i gröngräset i en park. Därefter var det dags för 3 kamp! Tjur-ridning, sumobrottning och "stå-på-pall-och-få-ner-varandra" (vet inte riktigt vad det heter, hehe). Det var jobbigare än man trott men det var riktigt kul!

Lite svettiga och danna traskade vi vidare till ett hotell där ett rum med relax och bastu väntade. Där tillbringade vi några timmar på att bara ta det lugnt, dricka och fixa iordning oss. Därefter var det Harrys. God mat, dricka och dans resten av kvällen. Det var verkligen en perfekt dag! Nästa gång är det min grupps tur att sätta ihop en heldag! Ska bli kul och planera!


Det blev inte alls mycket bilder för min del. Men det fotades flitigt ifrån andra håll som tur var.

Idag har vi en riktigt soft söndag! Måns är här och vi kollar lite på tv och så. Vi ska laga god middag här hemma ikväll.

Nu längtar jag bara till nästa helg då tjejerna kommer! Ska bli så kul. På lördagen är det tjejparty här hemma. Så då är det tjejernas kväll igen. Det är underbart med vänner. <3

Ha en skön söndagkväll!

Kattf*n

Ja idag har jag nästan rätt att kalla henne det. Nu är det löp IGEN! Hon har tjutit hela natten. Pipigt och gormat! Först tänkte jag om hon får lite god mat, kanske är hon tyst då. Men nej. Sen gjorde jag ett försök till att stänga våran sovrumsdörr. Men då ställer hon sig utanför och kraffsar och jamar. Det blev alltså värre! Sista halvtimman på min sömn var hon tyst, men då börja ju väckar klockan ringa istället! Haha.
Min fråga är hur många ggr på året kan en katt löpa egentligen???


Så här går hon omkring och piper, lägger svansen åt sidan om omar sig..humm..


Nu är det kaffestund för mig!

Kul

Idol är verkligen roligt att kolla på. Tänk så många människor som saknar självinsikt. Hehe! Men det är kul TV!

Vi ligger i soffan med ljus och kollar på TV. Det är mysigt! Jag laddar inför imorgon, då jag har en hel del massager att utföra. Puh. Ibland tänker man inte på vilka behandlingar man bokar in. Sen helt plötsligt har man halva dagen med massager. Så är det.

Ha en mysig onsdagskväll!



Taket

Nu på morgonen har det varit ett par gubbar här och kollat på vårat tak i vardagsrummet. Så nu är det förhoppningsvis dags att slippa detta fjällande tak. Ska bli skönt att få helheten här i lägenheten!


Så här kan man ju inte ha det längre...


Ha en toppen tisdag!


Familj



Denna film hyrde vi igår. Martin tyckte väl inte den var superbra, men jag gillade den för den gjorde en varm inombords. Det handlar om kärlek och familjen. Otrolig glädje spridande. På något vis så så känner man hur tacksam man är för sin familj. Och att hur det än är så älskar man varandra. Den är sevärd enligt mig iaf!


Idag jobbar jag halvdag! Skönt. Kände mig lite halvkrasslig igår på kvällen. Så det blev lite panodil, popcorn och Cola  =) Det gjorde det lite bättre. Men det som gjort susen är nog en hel natt med god sömn. Nu känner jag mig laddad igen.


Helgen

Helgen började med lite kalas här hemma! Supermysigt. Vi fick jättefina presenter, tack snälla!

   
   

Sedan i lördags var det dax för 2 års mys!



Vi åkte in till Helsingborg och åt supergod mat! TACK Martin för 2 underbara år med dej!

Idag har vi haft en riktig heldag. Vi träffades för att börja dagen med frukost hemma hos Hasså och Kerstin, sen åkte vi till Bosjökloster. Det var jättemysigt.

Nu är det soffan resten av kvällen. Gäller att samla krafter inför kommande vecka!








Mitt-i-veckan-mys

Hade dåligt med bokade kunder under förmiddagen idag så det blev en lugn och stillsam sådan här hemma. Skönt att sova lite längre, äta frukost i lugn och ro. Nu sitter jag och läser dagens tidning. Riktig mysdag.

Längtar till helgen!
På fredag ska vi ha kalas här hemma. Då kommer Martins familj hit. Ska bli skoj. Och lördagen är väldigt speciell, då vi firar 2 ÅR!! Vi har ännu inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på, men det blir säkert bra hur det än blir. Jag är världens lyckligaste varje morgon jag får vakna upp bredvid min drömprins. Att få ha en sån underbar människa till sin pojkvän och sambo är som att alla mina önskningar någonsin har gått i uppfyllelse! Martin du är underbar och jag kommer aldrig släppa taget om dej!

(en liten kärleksbekräftelse där =))


Favvobild på oss!


Den 19:e kommer några av mina tjejer hit ner! Ska bli så kul att träffa dem. Det kommer bli lite tjejmys här på lördagen. Mys och mys kanske det iof inte blir med tanke på alla härliga tjejer som ska komma. Det blir nog lite mer åt hålligång hållet! Härligt!


Ha en bra dag alla!




RSS 2.0