Älskar


Älskade unge.

Jag önskar jag kan ge honom allt. Jag försöker varje dag att krama ur varenda kärleksdroppe jag har till honom. Ibland svämmar det över. Eller oftast så svämmar det över. 
Jag hoppas han känner hur mycket jag älskar ihjäl mig.

Jag måste få säga det om och om igen... Jag är så oändligt tacksam för att Ludvig kom in i vårat liv just när han gjorde det. 

Han är och kommer alltid vara min räddare. Min prins som kom till undsättning när jag inte ens klarade av att andas själv.
Han räddade mig när jag inte trodde på något gott i livet. 

Han är allt. Mitt allt.


Tandådalen

 
 
 
Här kommer lite bilder från vår semster i Sälen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den här kärleken

 
 
 
 
 
Ludvig, ett busfrö. 
 
Tänk att denna lilla gullunge är mer än 13 månader. Och man märker tydligt att han börjar förstå en massor av saker. Han har full koll på vad man absolut inte får göra och just därför så är det ju jättekul att göra dessa sakerna.
 
Dra ut kontakterna så lampriona slocknar. Klättra upp i soffan och stänga av datorn (som är placerad bakom soffan) , slå sin bästis i huvudet, dra Puzzel i pälsen samt pilla i hans ögon.  Slänga all sin kraft åt sidan när man ska bära honom i trappen, vägra sova när det är läggningsdags..ja ni vet sånadära saker.
 
Så här hemma övar hans mamma och pappa på att sätta tydliga gränser. Va lite hårdare i tonen för det som är absolut förbjudet. För än så länge så kan man ju inte förklara något för honom. Utan nu är det bara STOP.
 
Spännande tid.
 
Med allt detta kommer ju även massor med lite mer positiva delar också. Han börjar mer och mer härma vårat prat. Han snappar upp mycket av våra ord och fler och fler ljud som han gör liknar våra ord. Så himla roligt!!
Jag skrattar hjärtligt med och ibland åt honom. Denna lilla filut har en skopa humor och det är så himla fantastiskt och se att han faktiskt kan skoja med en medvetet.
 
Som när man ber om en puss, och han skakar på huvudet! Haha, unge!
 
Jag är så oerhört tacksam över att få följa denna underbara lilla människa. Min kärlek till Ludvig går såklart inte att beskriva med ord. Men jag kan säga att det är om inte daglien så nästan dagligen i allfall sådär att jag tittar på honom med tårar i ögonen och tänker att han är verkligen mitt barn. Det var han som låg i min mage och som kom ut som en frisk och alldeles perfekt liten pojke.
Ja jag fattar det helt enkelt inte. 
 
Denna kärleken.
Min lilla son, som just nu är full med bus och envishet!
 

Skogen
Skogen.

Älskade skogen. 

Jag hoppas att jag kan ge Ludvig det mina föräldrar och farföräldrar gav mig och mina syskon under vår uppväxt. 
Tid i skogen.

Vi har varit jättemycket i skogen! Och dem har fått oss att älska att plocka svamp, hugga gran, leka lekar av ingenting. Vi har fikat, ätit och grillat i skogen. 

Jag älskar Skåne och tycker det är fasligt vackert här. 

Men jag saknar skogen. 

Idag har vi varit på Järavallen, det påminner lite om dem skogarna jag är uppväxt i. Så det får duga! RSS 2.0