Kallt!

 
 
Nya mössan är på, för det börjar bli riktigt kallt där ute! Men lilleknorren har det varmt och gött nere i sin åkpåse! Nu ska vi stax gå till kyrkis och sjunga "Du är värdefull" Den är så fin att jag varje gång får tårar i ögonen... Gråtmamma nr 1! Ni ser ju hur duktig Ludvig är, vi har bara varit på kyrkis två gånger innan men han kan redan be med händerna! Men sen är han ju ett riktigt A barn, eller hur fgammelarmor ;)
 

Glad och lycklig

 
 
Just nu har jag fått möjligheten att stanna upp. Sett till vad som är det viktigaste här i livet. Och så otroligt tacksam jag är för det underbart fina jag har. 
Mina fina killar. Som är friska och  glada. Livet är ingen garanti och jag är så glad över att vara här och nu.
 
Allt löser sig, har blivit lite av ett motto. 
 
Min arbetssituation inför våren har löst sig och jag kan i lugn och ro njuta av dem sista 5 månaderna hemma med Ludvig. Jag har fått en tjänst som även kommer göra det möjligt för ludvig att vara minimalt på dagis när han väl börjar. Och allt känns så himla bra!
 
Idag är det målning av halltaket och städning som står på schemat. Imorgon är det kalas i detta huset och då vill man ju ha det glänsande fint...!
 
Hej hopp!
 
 

Amalia 2 år!!

 
 
 
 
 
Idag för två år sedan anlände denna underbara lilla person.
 
Anna som är mamma till denna lilla tjej är en av mina absolut bästa vänner och när hennes dotter föddes så kändes det nästan som om hon blev en liten del av mig med.
 
Amalia är en sprallig, otroligt glad liten tjej. Hon strålar lycka och hon är den snällaste av barn man kan träffa! Idag önskar jag såklart att jag kunnat ge henne en bamsekram. Men vi får vänta i någon månad till vi ses. 
 
Stort grattis lilla stora loppan på din 2 års dag!
 
 

När man vill visa vår klätterapa!


Denna bilden la jag ut på min instagram igår! Och jag tänkte även att bloggen skulle få ta del av den. 

Denna lilla man är verkligen modig. Han är så duktig på att klättra och gör det med största säkerhet! 
Självklart så står jag med hela tiden och om han skulle snubbla så hinner han inte blinka innan jag fångar honom. 

Sysselsättningarna har ändrats lite på dagarna nu för tiden. Jag tycker det är viktigt att Ludvig får upptäcka världen och då blir det att gå efter och se till så han inte gör sig illa! Gunga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu för tiden spenderar vi tid på lekplatsen! 
 
 
 

Höstbilder


Nu är hösten här och då kliar det alltid lite extra i fotofingrarna! 

Tyvärr så har vi lite problem med vattenskador här hemma, vilket i sin tur har gjort att vi blivit tvungna att ha en del i huset avstängd på el. Och det betyder att just nu är det svårt att få el till datorn. Men så snart det är löst så ska jag redigera dagens bilder ute i från lekplatsen!


Våghals


Luddeliten är en riktigt modig kille! 
Han är hur ostadig som helst där han står, men ändå ska ska han släppa ena handen! Han har redan lyckats få några tjusiga blåmärken och fler lär det bli. 


Så roligt nu när man kan se ut!! Katterna brukar ligga på fönsterbläcket och när det är en ruta mellan dem så vågar kissarna ligga kvar! 


Dimma är inte som mörker

 
 
 
 

I mörkret kan du försvinna 
Du kan alltid gömma dig 
Till och med för dig själv 

Dimma är inte som mörker 

I dimman har du en bubbla av synlighet runt dig 
Du bär den med dig vart du går 
Andra kan försvinna in i dimman 
men inte du 
Du kan inte gömma dig 
Inte ens för dig själv


lite bilder från vår minisemester!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Familj, vänner, mat, kalas, höstvindar, skogspromenader...
 
Vår lång helg har varit jättemysig. Vi bestämde oss denna gången att vi skulle köra runt mindre än vad vi brukar. Och det har varit fantastiskt skönt att bara varit ute hos mamma och myst!
 
 
 

RSS 2.0