Vänner&loppis


Lite fynd från gårsdagens loppis=)

Röd=)

 

Frukost på midsommar morgonen! Jordgubbar med mjölk ska det va=)

 


Tack bästa Anna&Alexander för ett par underbara dagar!



Imorgon är det semster! Götteligött är det. Vi njuuuter av att fortfarande ha altandörren öppen och den fuktiga gräsdoften smyger sig in. Men vi är fortfarande varma efter dagens solbränna, smutsen under fötterna är även den kvar... Vi tackar vädergudarna för detta underbara väder!!

Imorgon ska vi dra iväg på en liten shoppingrunda. Skönt att få hinna med det i lugn och ro oxå=)


Idag är våra småbebisar 1 vecka!!

 


Midsommar











Tack goa vänner för en mysig midsommar!!







Smak av sommaren


Jordgubbar och vaniljglass på en filt i trädgården i solen, det är sommar!
Vi har haft 2 lugna och kravlösa dagar här. Bara tagit det lugnt, fixat lite här hemma.


Kissebebisarna växer och frodas. Tyvärr var det en liten skrutta som inte växte till sig alls. Jag kämpa med sondmatning varannnan timme med henne, men hon tog sig inte. Så imorse somna hon in =(
Det är faktiskt sorgligt, man hinner fästa sig vid dem.
Så nu är det 5 raringar kvar och dem verkar må superbra.

Imorgon och på torsdag ska jobba lite. Stort tryck nu innan midsommar=)
Sen på torsdag kommer våra älskade vänner Anna & Alexander hit, för att fira lite midsommar tillsammans! Ska bli så skoj att ha dem här! Längtar ***


Nu ska jag fortsätta styka, har hunnit med en hel del tvätt...skönt!

Hoppas ni njuter lika mycke som oss av solen!


Lugn och ro



Äntligen är våra kissebebisar ute. Efter mycket om och men.
Cloetta kunda inte själv klara av föda ut dem så natten till söndag for vi in till djursjukhuset i Helsingborg och där beslöt dem sig för kejsarsnitt. Veterinären var inte optimistisk när det gällde ungarna, om det levde. Jag och Martin resonerade som så att huvudsaken var att Cloetta mådde bra och om det sen inte blev några ungar så fick det va så...
Vi väntade i en timma, och vid 02.30 kom sköterskan ut och sa att det hade gått bra med Cloetta! När vi frågade om det var nån unge som överlevde så svara hon.."ja, dem klarade sig, alla 7"
7 st!

Men Cloetta mådde inte alls bra och var ilsken mot barnen. Så vi fick börja mata dem med nappflaska tills hon blev lugnare. Väl hemma blev hon bara sämre och sämre. En kissebebis blev oxå dålig och dog tyvärr..=( Så när vi varit hemma i ca 3 timmar så åkte vi in igen med Cloetta. Hon hade fått en infektion i kroppen=( Så hon fick antibiotika och dropp.
Igår eftermiddag fick vi äntligen åka hem. Och väl hemma så ville Cloetta träffa sina barn direkt. Hon la sig till rätta och bara njöt av att få ha dem nära sig.

Hon är fortfarande jättetrött och vi har kämpat med sondmatning nu hela natten och dagen med ungarna. Men nu verkar det som om dem snuttar glatt allihopa!

Sicket tumullt.

För oss är ju Cloetta allt. Man blir som en förälder till dem ju...!
Vi skrattade tillsammans när vi var mitt uppe i det, när vi nämnde att om det är så här att föda fram kattungar, med allt slit, oroligeheter osv. Hur fasiken är det då när man väl ska föda sitt egna barn?! haha.


Nu njuter vi av lugnet är hemmma!


Stor dag!


Idag är en stor dag för Sverige! Vår kronprinsessa ska bli gift. Häftigt att få vara med om=)
Sen verkar det som om vår älskade Clöddis är på G att föda ut sina kissebebisar!! Hon väckte oss 05.30 imorse och hon håller på och flåsar och kämpar än..det har inte kommit nån bebeis än men jag känner hur de kämpar där inne!
Tror ni jag är spänd? haha, ja lite!
Vad tror ni vi kan ge bebisarna för namn? Prinsessan, Prinsen, Kungen Silvia osv=)


Så dagen har hittills spänderats i soffan med handukar, kaffe och tv! Och så kommer det nog fortsätta!


Tyvärr så var min älskade lillebror "tvungen" att jobba, hans nya jobb frågade och klart man inte ska tacka nej till jobb och pengar. Han får komma hit nån annan gång=) Kanske var tur att dem inte kom med tanke på att jag hade ju suttit här och vakat över min lilla katt istället för att hitta på en massa roliga saker med dem...



Trevlig dag på er alla!


Mys





Nu är det lite mysigare uppe i vårat "allrum". Vi var och hämta soffan i Trelleborg och sen efter det har jag piffat lite=) Nu är jag riktigt trött och det känns att man va igång hela dagen igår. Jag är ändå glad att jag körde igår för då är det bara trötthet man drabbats av idag;)

Jag är så glad för det verkar som om lillebror kommer nästa helg! Saknar ju den "lilla" skitungen!

Nu ska jag krypa upp i soffan och njuta av att det är sista veckan innan lite ledighet!


 


Möhippa


I går var det dags för Sofies möhippa! Dagen startade redan vid 8.00 då vi tog henne på sängen, och brakadein hemma hos henne med frukost=)
Sen följde dagen med aktiviteter som bastubada, grillning, salsa och tjejmys med pizza och lekar!
Jag hoppas Sofie var nöjd med kvällen!

Tyvärr fick jag jobba lite mitt på dagen så jag missade en del av aktiveteterna. Men så är det ju ibland med dessa jobb. Svårt att få ledigt när det redan är uppbokat.



Idag ska vi fokusera på soffa. Vi ska åka och köpa en beg. soffa i Trelleborg som vi ska ha där uppe på övervåningen. Sen ska vi åka och kolla på en ny soffa till vardagsrummet här nere. Men ack så svårt det är att hitta någon. Eller det är ju inte svårt att hitta någon man vill ha, utan problemet är vilken man ska ha.


Men var är sommaren??


Härlig kväll x 2








Igår blev en härlig kväll! Tänk så skönt att kunna sitta ute långt in på natten=) 
Vi fick superfina presenter! Tack snälla!


Vi har även ikväll haft en riktigt mysig kväll! Först kollade vi på när busfröna åkte traktor med kusin Jonas! Sen efter det grillade vi här hos oss. Magiskt gott med grillat!


Nu är vi helt avslagna i soffan, och vi konstaterade att vi längtar riktigt mycket till lite ledighet nu! 2 veckor kvar=)

Go´kväll!


Party hela sommaren..


I allafall så har vi partytältet hela sommaren=) Igår kom väggarna på plats också. Känns skönt att ha något med tak, så man kan sitta ute även när det blåser och småduggar lite!

Idag är det fredag!!

 


Plocka in!




Det är verkligen ljuvligt när man bara kan gå ut i trädgården och plocka in fiiina blommor och få njuta av dem inne också!




Idag jobbar jag halvdag och ska precis sticka iväg. Har hunnit med att storhandla nu på fm inför inflyttningsfesten på lördag=) Ska bli skoh och det verkar ju som om vädret ska hålla i sig! Jippi, äntligen får vi här nere i Skåne njuta av solen.


Ta hand om er där ute=)

 


Solen


Idag är jag glad att solen skiner!!

Njut din dag!


Utslagen..


Det är så mycket nu! På jobbet är det full rulle  kanelbulle och det är verkligen superskoj. Dagarna går i ett kick. Men jag känner mig helt slutkörd när jag kommer hem och då är det massa annat och fixa med. Fast egentligen är det mest grejer som jag vill göra, inte som jag måste, hehe.

Så jag stressar upp mig för att jag har så mycket jag vill göra. Jag vill pyssla massa här hemma. Jag vill måla tavor. Jag vill sy. Jag vill lära känna våran trädgård. Jag vill umgås med nära och kära. Jag vill ha sovmorgon, hihi! Jag vill äta grillad mat.

Inte mycket egentligen. Men när man inte hinner blir man frustrerad.

 

Nu skulle jag egentligen måla mina korgar här i vardagsrummet, men jag såg visst att klockan huxflux blivit närmare 23.00. Inte konstigt man är lite tröttis då!

 

God natt alla goa människor där ute=)


Fina tider

Åh helgen var kanon!

Vi kom upp till Stockholm vid 14 tiden och då lämnade vi våra väskor hos Alexandra och Marcus där vi skulle sova. Sen åkte vi in till stan igen och shoppade lite=) Sen bar det hem och fixas i ordning.
19.35 stod vi på trappan upp till Operaterassen, där vi blev varmt välkomnade med kramar och fördrink av Craft cosmetics!
Trerätters middagen var en tiopoängarna=) David Batras uppträdande likaså. Efter middagen öppnades våran privata bar och sen gick vi vidare ner på Café Opera!
Det var en kanonkväll!



söndagen blev det lite lugn morgon, lunch på stan och en himla lång tågresa hem.
Det är verkligen som man säger, borta bra men hemma bäst!
Stor KRAM till älskade Alexandra och hennes man för gästvänligeheten, bästa!

Kram och hej!


RSS 2.0