Söndagsmys


Ester Elenora

Idag söndagsmyser vi här hemma. Ja, jag och djuren i allafall. Martin är iväg på GoCart hela dagen. Fem timmars lopp var det visst. Gissa om det var en nipprig sambo som gladeligen gav sig av här för en stund sedan=)

Så jag tog mig en välbehövlig sovmorgon. Det bästa med söndagar är att inte ställa klockan. Oftast vaknar man vid samma tid som vanligt. Men lyxen är att vända sig om och halvsova en stund till. I morse var det lätt då jag vakna av att det smattra lite lätt på fönsterna.( Och  nu för tiden vaknar man även av en liten bebis i magen som stökar och bökar då den märker att jag vaknat, det mest underbara sätt att vakna på ska jag säga!!) 
Att sedan tassa ner och äta frukost i lugn och ro, lyssna på nyhetsmorgon i bakgrunden. Nu har jag druckit upp den andra koppen te' och kollar runt på en massa goa bloggar. Hittade dem fina bilderna ovan från en blogg. Fina kläder och scarvsar!

Annars kommer dagen innehålla mer mys, tvätt, prommenad och fika. Helt ok söndag om ni frågar mig!

Hoppas eran söndag är minst lika mysig!


Kärleken i mitt liv

Idag har min finaste och jag varit tillsammans i hela 5 år!
Mycket har hänt under dessa år. Till en början hade vi 1 ett helt år distansförhållande. Jag flyttade ner till skåne i augusti för 4 år sedan. Ett av det dem största stegen jag tagit i mitt liv! Men jag visste ju att jag kom nämare Martin och det betydde så mycket!
Vi har flyttat från en liten etta till en trea. Vi har skaffat oss det ena husdjuret efter det andra. Vi har köpt Saab. Vi har köpt hus. Martin har lärt sig dricka rödvin. Och sist men absolut inte minst, vi ska bli föräldrar! 5 år fyllda med kärlek och tid att lära känna varandra. Och det så är sant..för varje dag som går så älskar jag Martin mer och mer. Det kan låta omöjligt med tanke på att jag redan från första stund var upp över öronen förälskad i honom. Men kärleken växer med åren. Och jag ser fram emot sååå många fler år tillsammamns med honom. Som jag brukar säga..mig blir han inte av med=)
Så här glamorös är jag dagen till ära. Lagom
uppsvälld och dem finaste kläderna på=)
(Lovar att finare bilder på bebismagen kommer)
Kram på er!

RSS 2.0