Lyckan i att ha en bror

 
 
 
 
 
Lyckan att ha en bror. Och glädjen att ha kusinerna nära. Idag har jag och Ludvig myst med dessa två killar. Så härliga så ni anar inte. Den ena har så kloka funderingar som jag tror jag aldrig varit i närheten av. Och den andra sprider en glädje så man trillar av stolen av skratt när han säger något. Underbara små pojkar. Tänk vilken lycka för Ludvig att få växa upp med dessa. Och det bästa av allt. Han har ju yttligare två kusiner bara ett stenkast bort. Hur bra får det bli egentligen.
 
 
 

Lekparkshäng

 
 
 
 
 
Höstdagar när dem är som bäst!!
Martin kom förbi oss igår när vi hängde i lekparken. Gissa om det var en liten kille som blev glad. Ja och en liten hund oxå!! Och för den delen jag med! Haha.
 
 
 
 
 

Pigg kille- sliten mamma

 
 
Det är tur man har en sån här lite goding hemma när man behöver piggas upp.
Idag vaknade jag och mådde fruktansvärt dåligt och en liten stund senare kräktes jag och sov resten av förmiddagen.
Fick avboka både möte med nya jobbet och kvällens arbetspass. 
Inte kul att behöva ringa och sjukanmäla sig andra gången man jobbar på schema...Men det är inte mycket att göra något åt.
 
 
Nu slocknade busen här hemma, så jag ska passa på att vila mig lite till.
 
 
 
 

Höst i handen


Ludvig är nyfiken. På allt! Just nu upptäcker han hösten. Han både tittar, känner och smakar! 
🍂 
Nisse

Igår hittade vi tomtemössan😃 

Snart är det ju jul igen 🎅Nya jobbet och Luddeliten

 
Denna vecka jobbar jag. Jag går bredvid på inlärning hos min brukare. Allt går kanon tycker jag.Som vanligt med nytt jobb är det mycket man ska ta in och smälta. Men än så länge känns det som om det inte kommer vara några som helst problem att komma in i det!
 
När jag inte jobbar så leker och myser jag med den här underbara ungen! Hur ska jag klara att vara ifrån honom när han börjar på dagis? 
Än är det tid kvar, men man måste inse att tiden går snabbt och det är lika bra att förbereda sig i tanken.
 
På dagarna när jag jobbar så myser Ludvig med sin mormor. Dem verkar ha det så mysigt, även om mormor ser en aningen trött ut när jag kommer hem. "Ja det är då inte många lugna stunder med den där lille mannen!" Haha. Ludvig är sällan stilla en sekund när han är vaken. Och för en som inte är van med att hela tiden springa och kolla så han inte klättrar någonstans så är det klart tröttsamt..haha.
 
 

Borsta... Tänderna?

Nej. Ludvig har inga tänder än... Men helt plötsligt kommer dem och då vet han hur tandkrämen smakar och hur man borstar!

Han älskar det!
Haha! Morgonklättring


Numera har Ludvig bara ett trappsteg och öva sin klättring på!

Men lika glad för det är han😃 Hemmavid

Dagens lekstund. Jag vet inte hur det är med andra barn i den här åldern. Men Ludvig har inget behov av att ha mig med i sin lek. Han pysslar och lekar bäst själv. När jag sitter bredvid så drar han iväg och hittar nåt annat skoj. Han är faktiskt duktig på att roa sig själv ovh hittar saker att sysselsätta sig med är inget problem.
Tittut!
 
Dagar då vi bara är hemma och skruttar oss kan ibland vara dem bästa dagarna. Vi leker, lyssnar på massor av musik. Sjunger och dansar. Stökar ner och myser i soffan!
 
 
 
 
 
 

Höstkillen

 
 
 
 
 
 
 
 
Vår fina höstpojke!
 

När man sagt hej då till ett kapitel...

 
 
 
 
 
 
I söndags sa jag hejdå till The Lodge. Jag jobbade min sista dag där. Å Jag har älskat varje sekund. Det är ett fantastiskt ställe. Tyvärr, ligger det för långt bort. Det tar ca 50 minuter att köra. Och visst, det i sig är kanske inte så längt. Men jag jobbar 5 timmar per pass och är borta  nästan 8. Nej, tyvärr kostar det mer än det smakar. 
 
Så nu hoppar jag vidare på livets våg och testar nya utmaningar.
 
Mitt nya jobb sätter igång i nästa vecka då jag ska gå en introduktionsvecka. Mormor Maggan kommer vara här och ha egentid med Ludde då.
 
Det nya jobbet är en personlig assistenttjänst! Jag har arbetat som personlig assistent tidigare och det var ett mycket givande arbete som gav mig otroligt mycket. Jag vet, att denna tjänst kommer förändra mitt liv. Det har den delvis redan gjort. Jag är jätte tacksam att få möjligheten att jobba hos denna person och jag har en sån himla go magkänsla. En sån där lite pirrig men lugn känlsa ni vet. 
 
Nu är det dags för kaffe och bok, då lilleman sover som en stock efter ett besök på ögonmottagningen idag. Han var varken skelögd eller närsynt! Så nu släpper vi det! Tack och bock!
 
 
Kram på er!
 

Framkallning


Vi fotar och fotar. Och det finns tusentals med fina underbara bilder på minneskortet, i mobilen osv. Men mer sällan skriver vi ut dem och har dem runt oss. Jag vill dagligen omge mig med dessa underbara minnen. Och det kostar ingenting! En vanlig kopia (dem ovan) kostar ca 80 öre. Alltså inte ens en krona. 

Idag är vår plutt 10 månader!!

Dem 10 bästa månaderna i heeela mitt liv!!❤ Lite mobilbilder


Trappen är just nu vääääldigt rolig! 


Var är våra små bebisar?  Stora små troll som snart springer runt..! 


Vardagsrummet med färska fina blommor på bordet! 

Raggsockor är inköpta inför vintern:)


Förra helgen var det barnloppis här i Svalöv! Då hittade jag denna underbara träelefanten för en femma! :) 


Hoppla!

 
 
 
Just nu älskar Ludvig sina nya kompis, Windy! Han första häst som han fick av Caroline och Kalle på sin namngivningsdag! Kanske ser ni är riktig hästkille framför er:)
 

RSS 2.0