En smak av jul



 

Dessa två nyheter hittade jag på systemet idag. Kunde inte låta bli. Måste ju prova =) Jag gillar verkligen glögg. Den man kommer dricka mest av är ju trots allt gamla hedliga Blossa som finns på Ica. Den är alltid lika god!

Just nu försöker jag fixa lite här hemma. Har fullt upp hela helgen så jag får ta lite varje dag, så det är fint till på söndag. Imorgon bär det iväg till Ikea för en del julfixköp.

Resrylane kväll

Ikväll har det varit fullt hus. Supertrevligt. En massa glada kvinnor som ville bli av med en och en annan rynka. Men jag måste nog erkänna att de första sprutorna som gavs gjorde mig liiite svimfärdig. Men sen blev man lite imun. Kul att se det fina resultaten!


Här sprutas det för fullt. Eva är sjuksköterska och är såå duktig. Snabb och säker på handen.

Observera gärna den fina väggen i bakgrunden. Igår var jag nämligen inte hudterapeut utan målare. Det blev riktigt fint! Tänk vad lite färg kan göra. Skulle kunna tänka mig den färgen här hemma. Men jag blev rätt så starkt nedröstad när jag försökte förklara den fina färgen. Typ mörklila=)


Böter



Sådär ja. Nu har man fått en fin extra räkning denna månad. Blir så arg. Vi har alltid kunnat parkera här utanför oss. Vet inte riktigt var annars vi ska parkera. Men när Netto kom upp så sattes det även upp en skyllt om max 2 timmars parkering. Så i tisdags tyckte väl inte systembolaget om att vi stod där och gick över till polisen som tog tag i detta. Så nu får vi vara försiktiga. Tänk att såna här fasoner ska behövas i lilla Svalöv. Trist.

Igår var det min favvo TV-kväll.

Äntligen hemma
DHW
Christin
Brothers&Sisters

Jag somnade efter sista reklamen på äntligen hemma. Och sen sov jag. Martin väckte mig när det var dags att gå in i sängen. Sen sov jag. Så nu har jag fått en massa sömn iaf! Hehe. Blir till att kolla på repriserna sen.


Ikväll ska vi ha Restylanekväll. Spännande!




No no no

Sommardäck och underkyld snö är ingen bra kombination. Tog lite längre tid än vanligt att åka hem idag. Men det var det värt. Bättre att köra säkert och sakta. Oki jag hade en liten rad med bilar bakom mig men iaf.  Hihi!




Det har varit mysigt idag när snön har seglat ner utanför. Veronica började smått med lite julpynt och fix. Man känner att det börja närma sig. Och snön förstärker ju den kännslan. Mysigt!





Nu ska vi äta kebab! Mums!


Om livet

Det är orättvist. En klump i magen. Minnen om upplevelser jag allid kommer bära med mig, oavsett om man vill förtränga dem eller inte. Det är en dimmig tid. Och det värsta är att du vännen får gå igenom det. Jag funderar och tror att jag kanske kan komma med några vettiga ord i allt detta. Jag som ändå varit med om det. Men nej. Det finns inga ord. Mest känslor. Jag vill bara finnas där för dej. Hoppas att du vet att jag är här för dej, min älskade vän.





Ikväll var det dags att binda kransar! Denna justerade jag lite hemma så den blev till var den är nu.



Rätt in i väggen!

Jo det händer ju en del i Landskrona. Minst sagt. Tror det va förra veckan jag och Veronica hörde pistolskott när vi skulle stänga salongen. Då var en en man som höll på att råna en pizzeria... Idag hörde vi en riktig duns. Och då var det en bil som körde rätt in i väggen till ett av våra behandlingsrum. Så vi sprang ju ut för att kolla så ingen skadat sig och av ren nyfikenhet. Men ingen satt kvar i bilen, och ingen förare utanför heller. Ne så då hade ju han som körde sprungit iväg snabbt efter han kört in i väggen. Så idag har det varit besök av snygga poliser, massor med folk som samlats utanför, min kollega Carolin och hennes kund blev förhörde och fick försöka peka ut ett antal killar ( klockan var mitt på dagen och dem var varken nyktra eller drogfria kan jag säga!) som sa sig ha kört bilen. Men ingen liknade just den killen som dem såg springa ut från den?! Jag börja genast tro att dem skyddar varandra där..hum..


Nu har jag precis fått en supergod middag av älsklingen! Hade gärna tagit en skön kvällspromenad men jag kan knappt gå...Sån träningsvärk!




Cloetta är en stygg katt, hon förstör mitt höstpyzzel som jag gjorde igår. Halva mossan låg på golvet i morse! Buskatt!


Ljus i vårt hus

                    


 

Mysigt med en försmak på advent. Jag har alltid ljus tända, men idag fick det bli lite hösdekoration =)

Karborre är en jättecool dekoration. Men ack så jobbigt den är. Den fastnar överallt! Tur att jag klara mig ifrån att tappa nån på golvet så inte Cloetta fick nån i pälsen!


Sådär ja

Sådär ja. Nu har hela veckan passerat förbi igen. Med ryslig fart. Vi är redan i mitten av november och det är endast två veckor kvar till 1:a advent! Underbar tid.

Igår var vi iväg på Laserdome i Helsingborg. Hade aldrig provat det innan. Och jag ska väl säga att jag inte var supersugen att springa runt och skjuta laserstrålar på folk. Men gud vad kul det va!! Vi spelade 3X20 minuter, jag skulle kunnat fortsätta lika länge! Men sicket träningspass det va. Idag ligger vi i soffan och grym träningsvärk i våra små ben. Men det är det värt =)

Efter laserdome duschade och fixade vi oss på badhuset. Det fick bli snabba ryck, dem stängde kl 16.00 och en halvtimma innan klampa vi in 14 pers och ville duscha. Men det gick! Sen begav vi oss mot Harrys, tog iof en lite fördrink på Afrodites (tror det hette så iaf) innan. Maten åt vi sen på Harrys. Mums. Då var man riktigt hungrig. Gott och trevligt!

Sedan åkte vi hemåt till byn och fortsatte kvällen hos Anders. En mysig heldag!



Idag är det fix och städ!


Kalashelg

  
  
  
Tack för en rolig kväll!!

Igår var gåsamiddag/födelsedagskalas hos Hasse och Kerstin. Det var gudagott och trevligt! Sen blev det soffan med Mama Mia. Perfekt avslut på denna helg!

Ikväll är det obligatorisk  PB kväll. Måns är här oxå!



Glad fredag!

Äntligen fredag. Men ack så snabbt veckan har gått. Man hinner ju knappt blinka..Tiden går snabbt när man har roligt! Nästa vecka kommer det kännas extra tomt på jobbet. Förra fredagen slutade min kära medarbetare Ulrika på Hudvårdstudion. Och idag var det våran nippertippa Mias sista praktikdag. Efter 8 veckor med hennes härliga stämma på salongen blir det nog en aning tomt.

Ikväll har vi ätit good mat, godis och kollat idol. Precis som fredagar ska va! Så skönt att krypa upp i soffan med ljusen tända. Myspys.

Imorgon blir det kul! Det är allt jag vet. Längtar!




Tråkigt trött Ida leker med kameran  =)

Ha en myyyysig fredag!

Älskade katt!



Idag fyller vår lilla lök 1 år! Tänk att tiden har gått så fort! Vi har firat med tonfisk och massa gooos!


PS. Det är snart tid att skicka iväg julkort. Och varför inte själv trycka julkort, proffsig kvalite med eget motiv!

Ida Lindqvist

Igår var det roligt på jobbet. Jag hade en kund som hette samma som jag! Ida Lindqvist. Det är ju inget konstigt egentligen. Men det är första gången i mitt liv som jag träffar en annan Ida Lindqvist.



Ny vecka!

Nu är det måndag igen! Och jag tillhör ju dem som inte har något emot måndagar. Jag har inga som helst problem med att starta en ny arbetsvecka. Känns skönt. Vet ju hur det kan vara för vissa. Eller jag vet ju hur det kan va själv.
Ny vecka nya äventyr =)

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Theas 3 års dag! Hurra hurra hurra!


Födelsedagsprinsessa!

Uppdatering: Fisken blev tillagad, men själva slizingen blev mindre lyckad, så det fick bli en suuupergo fisksoppa! Mums!

Fisk och barnböcker

När jag var hemma hos mamma så hittade jag en massa barnböcker från när vi var små. Det var så mysigt, jag och mamma satt och högläste tillsammans. Tänk att man minns det så väl. Jag kunde Petter och hans fyra getter helt utan till som barn! hehe. Jag snodde med mig några av favoriterna hem, så Thea och Ebbe kan läsa i dem när dem är här!


Cloetta var visst lite nyfiken hon med.


Usch, ska jag ta i denna?!

Ikväll blir det fisk! Denna har vi haft i frysen länge nu. Ska bara stycka den lite först, nån som vet hur man gör? Vet att jag gjorde det med farfar när jag var liten. Men det minnet har visst svikit. Tror vi fixar det. Haha. Fisk är hur gott som helst. Bland det bästa jag vet. Det bästa är ju att äta den på resturang, då den är färdig och god. Men man måste ta på sig lite utmaningar här i livet...puh.






Härlig lördag!

Idag har det blivit mycket gjort! Vakna tidigt i morse och tyckte det såg så mysigt ut med frosten i morgon solen, så det fick bli en tidig långpromenad. Skön start. Sedan blev det storhandling! Alltid skönt att ha det fixat, så nu är det fullt med mat här hemma!

På väg hem åkte vi till minneslunden här i Svalöv. Vi tände ljus, det var så fint. Tänker på alla änglar som ser ner på oss här på jordelivet. Tänker såklart framför allt på pappa. Men även på alla dem som förlorat någon i sin närhet. Idag är det verkligen så fint på alla kyrkogårdar runt om i Sverige.

 

Ikväll har vi storstädat här hemma. Känns så skönt att äntligen slå sig ner i soffan och bara mysa! Man är mer värd det när man slitit lite =)



Happy halloween!

RSS 2.0