Lugn och ro och en födelsedagskille



Nu har äntligen lilla skruttan steriliserats. Nu blir det inga fler ungar för hennes skull. Och ännu färre löp. Stackars Cloetta hade 4 löp i rad efter varandra nu för ett tag sedan. Vilket innebär att hon i veckor har gått och skrikit , åmat sig, gått ner i vikt och allmänt inte mått bra. Vi ville vänta med operation till efter sommaren med tanke på värmen (?) som kan ställa till det för såret som blir. Men eftersom denna sommar inte har varit så varm så tog vi chansen att göra det redan nu.
Hon har varit lite klen nu i några dagr men samtidigt har hon repat sig snabbt. Så nu blir det lugn och ro på löpskrikfronten... sen är det dags för ett annat litet skrikande=) Men vi hinner vila upp öronen i några månader nu, hihi.


Idag är det ledig lördag! Ovant men så skönt. Fixar och donar här hemma i lugn och ro!
Ikväll är det kalas för bästaste Ebbe som fyller 4 år!!! Tänk att den där lilla skruttkillen har blivit så stor=) Ja det ska iaf firas med kalas och presenter. Och känner jag Ebbe rätt, så kommer det säkert bjudas på fika!



Kram på er!



Vink vink från lilla mig

Idag va det dags för vårat första ultaljud. Så fantastiskt det var. Att få se den lille bebisen röra sig där inne. Hjärtat slog och allt såg bra ut!  Tänk att det ligger en liten skruttunge där inne som är våran. Våran helt egna lilla bebis. Overkligt=)
Hej hej!

Sova gott











Här har vi sovrummet. Så gott vi sov i natt! Tänk vad färger och ljus kan göra för ens välbefinnande. Tyvärr har jag innanbilder på våran externa hårdisk. Men jag lovar att visa dem nån dag. Det va ju en riktigt fulgul strukturtapet med bruna lister och bruna fönster. Det va inget rum vi ville va i, knappt sova i då vi jämt (nästan) ligger och somnar i soffan. Men igår kändes det helt rätt och gå upp och lägga sig i det "nya" rummet!


Åh idag skulle vi egentligen varit på våran första ultraljud. Men tyvärr ringde dem nu på morgonen och våran barnmorska va sjuk. Grrr...man har ju sett fram emot denna dagen ända sedan v.12 då vi var på våran inskrivning. Men  men, vi fick en ny tid som vi får se fram emot!


Idag är det för vanlighetenskull regn och kallt ute. Så idag för vi ta
till nån gofika eller nåt som får pigga upp=)


Ha en bra måndag!


Tjuvskik!



Just det , vi är snart färdiga med vårat sovrum, ger en liten inblick i hur det nästan ska se ut! imorgon blir det till att sy gardiner och piffa. Och det är det roligaste ju=)


Myskvällar med vännerna

Åh har haft några riktigt mysiga dagar (kvällar egentligen då jag jobbat på dagarna men iallafall) Alexandra och Marcus kom hit ner till Skåne i torsdagskväll. Då blev det pizzamat och filmmys för hela slanten. I fredags jobbade vi som sagt och A & M åkte på lite tur i Helsingborg och Helsingör. På eftermiddagen blev det lite behandling för Alex på salongen och Marcus passade på att ta en springtur längs med skånska stränder=)
På kvällen grillade vi och hade yttligare en riktigt mysig kväll!

Idag hann vi med en loppisrunda innan det var dags för sällskapet att bege sig
mot ännu sydligare breddgrader.
Tack för supermysiga kvällar mer er underbara vänner!


Tänkte att jag visar dagens loppisfynd!


Superfina krukor som jag först tänkte ha ute, men jag tror dem får stanna inne!




Äkta kvalitetslakan, dem bästa att sova på!




Nu ska nog vila en liiiten stund bara... Sedan ska vi på kalas=)

kram



Som förbytt



Jag har nog aldrig varit en sån där riktig frukostmänniska. Framför allt inte under tonåren. Men någonting har hänt nu. Kanske är det för att jag känner mig lite mer "tvungen" att få i mig något på morgonen. Men också för att det är en väldigt mysig stund. Till och med Martin har gjort mig sällskap nu på mornarna, mysig start på dagen!


För övrigt är det höst här i skåne idag. Blåser och viner och termometern visar inte många grader över 10 trecket...Jag har kofta och en liten tunnare halsduk.
Men jag älskar hösten så den är så välkommen så..fast..i mitten av augusti känns kanske lite väl tidigt.


Idag fyller min fina älskade mamma år! Stort GRATTIS till henne! Snart får jag träffa henne och då ska hon få en bamsekram av mig!!


Ha en bra dag!


Baka baka liten kaka

Att baka eller inte baka, det är frågan. Vi valda att baka =) Så här ser ni ett litet första tecken på att det är en liten bulle som håller på att gräddas i min ugn. Den ligger stryggt där och bara jäser till. Inte förrän i januari får den lov att komma ut. Och då, och även nu, så efterlängtad av sin mamma och pappa <3


 Idag är vi i v. 16 + 3



Trevlig helg!




Sommaren

Hej! Ida heter jag och det är jag som har denna bloggen..om ni kommer ihåg. Det var ju så länge sedan jag uppdatera här så jag förstår om ni glömt bort mig=)

Jag lägger ut lite bilder av sommaren!

























































Denna bild får avsluta denna bildkavalkad. Kameran har tyvärr inte varit med så mycket i sommar. Men sommaren är ju inte över och jag kommer numera bli bättre på det här, att blogga=)




RSS 2.0