Vila

 
 
Hej från sjukstugan.
 
En åderbråcksoperation senare och en liten sjuk kille här hemma så förstår ni att det inte finns mycket roligt att tala om här. 
 
Vackert väder. Jo, men vi har hållt oss inne såklart. 40 grader i temp på liten har gjort att soffan under filten har varit det bästa alternativet. Och ibland så har filten sparkats av, för med feber kommer även febersvettningarna..uj, så svettig man kan bli på kort tid! Och tre dagar senare klättrar mamman på väggarna. Trots att jag ändå inte är så vidare rörlig ännu. Ett tripp på apoteket och affären i morse gjorde så att benet svullnade upp lite och det kändes som jag fick 10 extra kilon i benet direkt...
 
Men jag ville ändå titta in och önska er en trevlig valborgsmässoafton!
 
Vi fick ställa in våra planer och om jag kan gissa så fortsätter vårt maraton i soffan. Under filten.
 
Kram och hej!
 
 

Den här värmen och mormor

 
 
 
 
Alltså. Jag tror nog att jag njutit lika mycket som Ni. Vi fick en sån fin påskhelg. Så fin som man knappt vågat önska det ens. Sommarvärme. Och vi har varit ute nästintill hela tiden. Bara supit in luften. Vi alla är nog lite trötta efter att försökt samla så mycket på solljuset. Håret luktar sommarlov och kinderna svider av lite solkysst hud.
 
Och nu har mormor och hennes Peter åkt för den här gången. Snart ses vi igen. Då kommer Ludvig vara två månader äldre. Men han kommer inte ha hunnit glömma sin mormor i allafall. Henne har han koll på!
 
 
 
 
 
 

Ägg

 
 
Efter en lång påskfrukost ska vi nu klä på oss och gå ut för att tillbringa dagen ute i härligt väder.
Hoppas ni har en fin dag ni med.
 
Glad PÅsk till Er!
 
 
 

Ett stycke påskkärring!

 
 
 
Ludvig som påskkärring för första gången i sitt liv!
Ja ni ser ju, det kommer ju inte vara första gången han är utklädd till detta. Han är väl bara för söt. Man får skyta om sina barn va?
 
 
Annars går vi och längtar här hemma. För imorgon kommer mormor och Peter! Vi ska tillbringa helgen med dem och bara ha det lugnt och skönt. 
 
Jag älskar Påsken, just därför att den är lugn och skön. Den är så kravlös och inga direkta fasta traditioner, vilket gör att den kan se olika ut från år till år. Nu hoppas vi bara på att solen orkar titta fram och ge oss lite värme och utomhustid!
 
Glad Påsk på er!
 

Ledig dag

 
 
Idag blev det en ledig dag. Inte mig emot. Det tar lite tid att komma ifatt dygnet, när man vänt på det helt. Så idag har jag och min älskade son myst och tagit det lugnt, för att sedan på eftermiddagen träffa bästisarna för eftermiddagsfika och middag tillsammans! Vi som innan träffades varje dag när vi var mammalediga, får passa på när vi har lite lediga stunder över! Barnen badade tillsammans som avslutning.
En perfekt tisdag.
 
 
 

Helgen

 
 
 
 
 
 
 
 
Ändå. trots att tiden med familjen denna hleg inte är något att skryta med, så han vi försökt ta vara på dagarna ändå. Idag blev det en liten tur till skogen för att fånga vitsipporna. Och Ludvig tyckte dem doftade så gott, så pass så han tillslut beslöt sig för att äta upp den.
 
 

Helg!


Fredagsfeeling!

Den nymålade väggen. Vi blev jättenöjda! 
Det gjorde så att rummet fick ett tydligare "slut" och att det separerade köket mot vardagsrummet. Fint fint!


Nu dags att hämta hem min lille sockertopp. Jag har försökt sova i några timmar här, ska jobba natt hela helgen....!!
Tur det bara är ett sånt pass kvar för mig. 
Sen beger ju jag mig ut på nya äventyr! 
Men mer om det en annan gång :) 

Trevlig helg på er!!
 

Barnet inom sig

 
 
 
 
 
 
Vi konstanerade i helgen att man aldrig blir för gammal för såpbubblor!
 

Min gravida vän

 
 
 
 
 
 
En gammal vänskap.
En gravid vän.
Sara.
 
 
Svårt att hitta något vackrare motiv att fota.

Det där med att vara här och nu

 
Jag kan vara bra på det där med att vara bara här och nu. Men jag kan även vara så himla dålig på det. Jag är inte känd för min höga stresstålighet och ibland när det blir för mycket så slår det på något sätt bakut i mitt huvud. Jag lägger saker överallt och hittar inget. Det har på senaste tiden hänt mig två gånger att jag tappar bort dem där viktiga nycklarna. Och när jag bara tar det lite lugnare så hittar jag dem i precis den där fickan där dem alltid brukar ligga.
 
Jag är hemmakär. Och när jag inte har fått vara hemma och samlat mig i min lugnan ro så växer stressen och jag kan inte sortera. Jag är på ett ställe men har tankarna på ett annat. 
Jag kan samtala med någon men ändå inte riktigt vara med på samtalet.
 
Jag vet vad jag behöver i dessa stunder.
Och det är lite lugn och ro här hemma. 
 
Få gå och pyssla, beta av saker i hemmet och faktiskt bara vara. Det bästa sättet för mig att varva ner är att få undanstädat hemma, kläderna tvättade, sängen nybäddad och en lång dusch på det.
 
Idag är det en yttligare en fixardag här hemma.
Precis vad jag behöver.
 
 
Igår fick jag och Ludvig en Thea-dos! OCh det var oxå precis vad vi behövde. Ni kommer ihåg den där känlsan när man lekte med en kompis när man vara liten och man hade så skoj och helt plötsligt kom mamma och hämte en och det var alldeles för tidigt för man ville leka mer. 
Så var det igår med Thealoppan.
Vi hade en sån mysig eftermiddag, vi tre. Så när faster Anna kom så kändes just så där "nej inte än".
Mysigt!
 
 
 
 
 
Nu önskar jag er en fin fredag!
Skepp och hoj!

Min klump och jag

 
 
 
 
Idag har jag och min lilla fläskläpp en helt orörd dag. Det var länge sedan känns det som. Och än så länge lyser solen. 
 
 

RSS 2.0