Hemma på landet

Resan igår gick bra. Vi turades om att köra vilket gjorde det mycket lättare. Väl framme var det fika. Sen efter en liten stund var det god mat, sen blev det fika igen! Det märks att a kommit hem till mamsen. Hihi. Mysigt med fika!

Landet!

Detta känns verkligen som semester! Toppenskönt är det. Ta dagen som den kommer och bara njuta. Idag ska vi ta en tripp in till Trosa och strosa =) Sen blir det lite fix inför kvällen.





Netto

               

    

Våran morgon på nyöppnade Netto! Det bjöds på kaffe och kanelgiffel! Kön var jättelåång, vi som trodde det bara skulle vara vi och några pensionärer. Hehe. Vi handla lite att ha med innan resan som snart går av stapeln. Det var en billig och fin butik, där kommer vi nog att handla mååånga gånger.

Trosa nästa!

"Som hund och katt"



   



 

Idag har Flizan kommit! Supermysigt. Hon kom med tåget till Landskrona och jag hämta upp henne när jag slutade jobbet. Ikväll har vi tjejer ätit skitmat =) och fikat. Sen kom Caroline med Engla och det var en spännande stund. Det är nog en liten tuffing till katt vi har. Clöddis var hur lugn som helst, till hon hoppade upp på fotöljen och blev rädd så hon fräste till.

Martin älsklingen har tvättat, städat och diskat här hemma. Plus en lyckat ommublering. Det blev jättebra!

På torsdag åker vi uppåt landet igen. Det är dags för Trosa stadslopp på fredag. Ska bli så kul! På lördagen ska vi passa på att träffa Jennie oxå.


Härliga söndag!

Att vakna till att regnet öser ner. Kaffekokarn är igår och sprider sin goa arom. Och världens bästa sambo springer över till affären och köper nybakta bullar. Det är för mig världens bästa söndagsmorgon.

Idag har jag och Mette varit ute vid Emmaus.



  Rosa chic skor!!! Hur underbart är inte det för 40 kr!

Dessa skönheterna kommer väl till pass ikväll! När vi ska gå och se Sex and the city filmen. Ska bli riktigt kul att se den.




Western



  
  
  

                                 

Gårkvällen fylldes med trevliga människor, god mat, god dricka, många lekar och en massa dans! Det blev en toppenkväll och allt var så välplanerat och organiserat. Alla var såå fina!



Midsommar

   

   

 

Härliga sommarbilder!

Vi var iväg och plockade jordgubbar i förmiddags. Så underbar start på denna dag. Så nu har jag och Martin ätit jordgubbar med mjölk. Härligt!

Nu är det snart dags att göra iordning sig!

Trevlig midsommar!


Heeeelt underbar!

Detta måsta jag berätta om. Jag måste berätta om min heeeelt underbara sambo!

Jag kommer hem ifrån jobbet. Ringde Martin när jag var på väg och fråga om vi skulle äta något (jag är alltid hungrig som en varg när jag är på väg hem) Han låter som om han sover på soffan lr nåt. Aja, det gör inget. Bara vi löser mat frågan snabbt när jag väl är hemma tänkte jag.

Väl innanför dörren, Får jag inte gå in. Jag ska direkt in till badrummet där han har tappat upp ett varmt bad till mig!!!! Massor med tända ljus. Heeelt underbar. Men. Jag har ju så klart brunsprayat mig.(ska alltid förstöra) Vi ska ju på maskerad imorn. Det är western-tema. Och jag ska vara brun, vilket jag inte är så jag måste fejka. Och brunsprayen får man inte tvätta av på 4 timmar.

Så då får jag vänta i sovrummet en stund. (omplanering av planer) under tiden kommer underbaringen in med ett glas vitt vin. Sen leder han ut mig, igenom hela lägenheten som oxå är tänd med massor av ljus, ut till balkongen. Där har han dukat och gjort så fint. Vitt vin och räkor stod på menyn! Det bästa som finns. Martin är helt klart den bästa som finns! (visste jag ju redan) Ja blev helt generad iaf..

Men nu till den stooora överraskningen. På min tallrik ligger ett paket! Va? till mig? Vet ni vad det va?
En ny digitalkamera! Som jag har pratat om att jag ska köpa en ny kamera. Hela helgen i Göteborg babbla jag om att jag va tvungen att köpa en ny. Och så får jag en av Martin. Bara så där. Asså jag kan säga att mina ögon fylldes med tårar. I ett sånt läga vet man inte vad man ska göra. Det är för mycket.

Nu har vi en toppenmysig kväll. Har oxå såklart tagit lite foton med den nya kameran!



   

Göteborg

Helgen var så himla mysig!


I fredags så var vi och uppvakta Mette på hennes student! Sen åkte jag en liten sväng till Åsa som hade "tjejmiddag".

Vi åkte vid halv sju på lördagsmorgon. Vi samåkte med Martin kollegor, eller vi låg bakom i en annan bil. Och jag kan ju säga det att det är inte alla män som är födda till att köra bil. Men vi kom fram tillslut. Sen när jag lämat av Martin och dem andra så åkte jag till Iza. Där åt vi lite frukost och gjorde i ordning oss. Sen mötte vi upp Anna på stan och gick och åt suchi! Sååå gott!

       

Sen bjöd kvällen p fotboll på avenyn. Jag glömde dock min kamera så det blev inga bilder på det. Det var fullt med folk iaf, nästan jobbigt men iaf. Vi stod mitt bland en massa spanioner så det blev lite konstigt då och då...

Sen gick vi vidare för att äta och fira Patricia. Vi hamnade på en jättemysig grekisk resturang. Supergott och jättetrevligt! Sen efter det så åkte vi hem och umgicks där hemma en stund. Det var en väldigt lyckad kväll!

Söndagen bjöd på en tripp till stan. Det var inte det bästa vädret men vi trotsade det. Vi åkte även ut till Slottskogen för att kolla på pingviner.
 
     
     
     
 
    

Nu är vi tillbaka till vardagen för en stund! Snart är det helg igen, midsommar! Vad fort det går..!

Äntligen fredag

Denna vecka har varit en aning seg. Sviterna ifrån helgen satt i till igår. I form av trötthet och orutin. Det räcker tydligen att slarva ett par dagar sen är rutinen helt ur balans. Börjar man bli gammal då? netack, ingen "hotmama" där inte! hehe, (ett internskämt.)

Idag har det varit full fart inne i Landskrona. Det är studentens lyckliga dagar idag. Och vi har färgat fransar i takt med "vi har tagit studenten, vi har tagit studenten föööör vi har tagit studenteeeen, fy fan vad vi är bra" Hehe. Jag vet inte hur många gånger jag har fått rysningar. På ett possitivt sett. Den dagen är en av det största i ens liv!

Nu ska vi snart iväg till Mette och fira henne! För hon är just en sån lycklig student! Sen ska jag försöka hinna med att åka förbi Åsa som har grillkväll med tjejklubben ikväll. Synd att det krockade med student och annat.

Tidigt imorn åker vi upp till Göteborg! Som jag längtat! Det ska bli så himla kul att få träffa tjejerna! Det kommer bil toppen! Synd att inte Jennie kunde komma bara...men henne träffar jag snart igen. Anledningen till att vi åker upp är att min kära vän blir stor. Hela 25 år blir hon och det måste firas!


Vi för 2 år sedan (!)


Toppenhelg



   
   
   

Lite bilder ifrån i helgen! Det var en toppen helg!

Nu är vi tillbaka till verkligheten med jobb och rutiner. Skönt för Martin är att han har semaster nästa vecka. Men jag har inget emot att jobba när han är ledig och har möjlighet att åka ut och bada och sola, eller bara ta dagen som den kommer. Ne, jag kommer nog inte att vara avundsjuk det minsta...hehe.

Älskade sommar

 

Helgen uppe i Trosa/Tystberga var helt underbar! På fredagen hjälpte vi först mamma på tomten. Martin klippte gräs och jag trimmade. Sen hade vi kallas för syster Malin som fyller 22 år på onsdag. Sen kom tjejerna, Caroline och Caroline upp. Vi åkte in till Trosa, till Daniel. Där träffa jag bland annat Sara, Sandra och Jennie! Det var superkul och alla var på bra humör! Vi gick en sväng ner till Fyren innan vi begav oss in på Tullen. På tullen var det som vanligt. Superkul!

På lördagen låg vi alla ute i trädgården. Jag låg först i solen en stund i hopp om att få lite färg, men det blev för varmt så jag flyttade in i skuggan till dem andra.

Lördagskvällen bjöd på en tradionell grillkväll hos sara! Tack för det gumman, det var supertrevligt. Sen blev det Tullen igen! Caroline och Caroline som varit på konsert kom förbi när det var slut.

Söndagen blev tillägnad till kära familjen. Vi fick god mat hemma hos farmor och farfar. Trevligt!

Denna helg har bara varit trevligt! Det var jättemysigt att få åka hem och träffa familjen och vännerna. Det för att citera Daniel. Det var den här helgen som startade sommaren på riktigt.Nu har vi bara en massa trevligheter framför oss.


Nu är det jobbvecka igen! Sen till helgen ska vi upp till Göteborg och hälsa på Iza och Anna! Iza blir ju stora tjejen och det måste firas!

Nu ska jag vila lite =)







Skulle ju lägga upp fler bilder, men blogg.se verkar strula. Det kommer inom en snar framtid.




Soooolen

Söndagen var helt perfekt!

Det blev en tidig morgon. Samling vid busstationen för att åka hela vägen till Bakken i Danmark. Hela dagen fick vi njuta av den härliga solen! God lunch och vin i det härliga gröngräset. Karuseller och femkamp. Det blev verkligen en toppendag!

Värmen håller i sig! Jippi. Det känns så himla skönt att bara ha på sig nån kjol och linne.

Stort Grattis till lillesyster som lyckades min sin uppskrivning igår!!


Nu är det dax att åka till jobbet!


RSS 2.0