valborg

Njuter ni oxå av solen och våren?
Trevlig valborg!
KRAM

Påskinlägget


Påskbuketten fick jag av chefen=)


Mamma fick gosa med godingen Emil
Thealoppan


Ebbebus!


Knodden Elias!

Påsken är här! Långfredagen tillbringades med familjen. Mamma kom tidigt tidigt på morgonen. Närmare bestämt kl 04.10 hämtade jag upp henne. Sen bjöds det på påskmat hos svärföräldrarna. Gud så gott det va! Maten, vädret och sällskapet! Att vi njöt är det ingen frågan om. På kvällen blev det klart grillning och sen somnde vi gott i soffan.

  I lördags åkte jag mamma och Puzzel över till Hven. Hade med oss picknick korgen med goda mackor, fikabröd och kaffe. Åkte upp till Tycho brae och sedan promenerade vi ner till vattnet. Hittade en "egen" liten strand som vi satt på och njöt av i timmar. Puzzel hittade en liten liten lekkompis ett tag. Sedan promenarade vi vidare ner till båten och åkte hemåt. Vi han med en liten shoppingtur på Centersyd innan vi åkte hem och hade räkmys på kvällen.


Idag tog vi sovmorgon. Åt frukost ute i solen. Fixade mammas ögonbryn och sedan körde jag henne till bussen. Men vi missade den med 1 minut! Men vi raceade efter och mamma stannande bussen vid ett rödljus och kom med!

Nu ska vi snart fixa iordning oss för en tripp in till Helsingborg till Johan och Maria. Ska bli mycket trevligt att få träffa dem och se hur dem bor=)

GLAD PÅSK på er i solen!CaisaKIdag inspireras jag av denna kvinnan!

CaisaK
Boosta!

Hej på er!
Ja jag vet. Jag är jättedålig på att uppdatera. Men jag ska säga att det är inte som jag inte vill. Utan tiden och inspirationen finns det bara väldigt mycket lite av. Men jag kommer bli bättre...hihi!
Annars rullar livet på i sin lilla takt. Men det går med en hiskelig fart. April är här och dem tunga månaderna lägger vi bakom oss. Nya tider är på gång. Nya ljusa tider framför allt. På många sett och vis.
Jag har boostat mycket energi dem senaste veckorna i form av att få träffa fina vänner och familj. Va i Göteborg och träffade Sara & Alexandra. Dessa vännerna är helt otroligt fina. Tänk att det kan gå så lång tid mellan vi ses, men det är precis lika avslappnat och ärligt när vi väl träffas igen. Sen var jag ju tvungen att träffa Anna & Iza med, när jag ändå var uppe i Göteborg. Det är samma med dem, fin fina vänner som man inte klarar sig utan. Kanske kan jag tycka att Anna hade lagt på sig lite väl mycket, blivit en liten tjockis så att säga=) Men lika vacker som vanligt!
I måndas bakade jag och Mette lite bullar och fikade och hade oss. En ljuvlig dag!
Nu står gästrummet färdigt inför nästa helg då mamsen kommer och hälsar på. Längtar så himla mycket!
Ikväll ska vi på kalas!
Hej svejs!

RSS 2.0