1:a advent

Fina hjärtan med siffror på som jag fick av min snälla farmor=)


Lite pyssel hemma och pyssel på salongen. Så mysigt med advent. Idag ska jag in till Landskrona och jobbet för att mysa till på salongen. Det är ju skyltsöndag idag! Hoppas på mycket folk men det tror jag med detta underbara väder som inte kan ge annat än stämning!

Hoppas ni njuter av eran söndag och 1:a advent=)

Livet som livet är

Skönt med fredag idag. En kall fredag också. Till och med vi här nere i Skåne har fått små vita snöflingor nerseglade. Och dem får ligga kvar på marken. Hur länge dem ligger det återstår och se men som det ser ut nu så får vi nog en vit 1:a advent, mysigt!
Vi har lyckats få upp våra ljusstakar och stjärnor redan. I helgen finns det lite andra planer så vi tyckte det kunde kännas skönt att ha det gjort. Så här hemma känns det adventsmysigt.
Annars rullar livet på i sin takt. Och det är just så. Livet är som livet kan va just nu. Idag har vi varit på Martins älskade mormor Claras begravning och sagt ett sista farväl. Det var så vackert och prästen sa så många fina ord. Fina ord om en fin människa. Clara fick nästan hinna bli 91 år gammal. Jag fick äran att träffa henne för 4 år sedan, tackvare Martin såklart. Jag är så otroligt glad att jag kom in i Martins liv just då, så jag hann med att få lära känna henne.
Sedan när livet är som det är så tänds även stjärnor ( andra stjärnor än adventstjärnor alltså=)) Detta i form av en liten prins, vid namn Emil! Ebbes lillebror har äntligen kommit! Den lille vännen är omöjlig att slita ögonen ifrån. Så fin så fin.
Våra Stjärnor tänds och dem släcks. Men värmen av deras
ljus sitter kvar i minnet länge länge...Solig söndag i soffan!Idag är vi soffpotatisar. Gud så skönt det är! Blev visst lite trötta efter gårdagens fotbollsfest. Vi fick ett litet avbrott från soffhänget när svägerskan lockade med grillad korv. Sedan va det tänkt att söndagseftermiddagen skulle ägnas åt trädgården. Men soffan verkligen skrek våra namn och kunde ju inget annat än att lyda.

Nu ska vi äta och njuta av söndagsmiddagen som består av kinamat!


Ny familjemedlem=)Puzzel är vår nya medlem i familjen Holgersson/Lindqvist=)
Han är en Amerkansk Cockerspaniel och är 2 år. En väldigt osäker och rädd liten kille som vi förhoppningsvis genom och ge all kärlek vi kan få lite mer självsäker och modig.

I helgen är det ledig helg som gäller! Så himla skönt.

 

Nu ska jag snart ta tag i hemmet här! Detta väder (regn omvartannat) och blöta tassar är ingen bra
kombo för hemmet=) Men det är det värt!

Senare idag ska vi till kyrkan. Känns skönt att gå dit och ge allt lite eftertanke. Tända ett ljus för våra fina själar! Alla helgona afton är idag. Hur mycket man än tänker och saknar så är idag ändå en dag för extra mycke tankar i huvudet. Fina minnen pluppar upp och det är dem som gör att det går att gå vidare!

Livet är så mycket mer!


RSS 2.0