Vilodag.







Denna fina jordglob är ifrån Martins mormor. Den är nu placerad på våran hylla som kommit upp bakom soffan. Den matchar färgerna vi har i soffhörnan perfekt. Det är något speciellt med jordglobar. Man kan kolla och snurra på den i en evighet. Något magiskt över dem.



Idag har vi vilodag. Vi gick upp strax efter nio. Och har gått runt i morgonrock sedan dess. Täcke i soffan. Tända ljus. Söndagstv. Vi ska om en stund ta på oss och gå en runda med våran hund. Sedan är planen att återgå till soffan. Så skönt att inte göra någonting. Tillåta sig själv att faktiskt vila, slappa och bara va.


Hej då!


Helg, ljuva helg!

Hur mycket jag än försöker att få vardagen speciell så går det inte. Även om jag lyxar till det med extra god middag på en tisdag, eller unnan mig lite gottit mitt i veckan osv så kommer helgen alltid ge den där speciella goa känslan. Avslappnande, välkommen och alldeles underbar!

Och trots att jag jobbar många lördagar så är fredagen speciell. Hela dagen. Från morgon till kväll.

 

Idag är det fredag, och helgen är därmed här. Vi är bortbjudna på middag i kväll. Vilket är lyxigt! Behöver inte ens komma på något gott att äta=)

 





Bjuder på lite fredagsmysbilder som är 4 år gamla. Tänk där va vi unga och fräscha!


Trevlig fredag!


Inspiration!

Idag är ledig lördag!! Toppenskönt. På förmiddagen åkte jag och Sofie till ett jättemysigt ställe ute vi Västra Strö (?) Ut förbi Trollenäs slott iaf. Detta va bara hur bra som helst. Tre små hus där det var överfullt med inredning, prydnader, plotter och möbler. Det var rena julaftonen! Ja jag kunde ha köpt hur mycket som helst! (Om jag hade haft en massa pengar vill säga, hihi)

 







Ni skulle varit med!
Nu stänger dem tyvärr i ca 2 månader, och öppnar igen i mars.


Nu på eftermiddagen blir det lite knep och knåp. Och jag tror minsann att en liten powernap ska hinnas med. Martin har redan hunnit med en stund här i soffan=)
MYSLÖRDAG!

Ikväll blir det myskväll! Jag har tjatat länge på Martin om att åka på bio. Men har inte lyckats övertala honom, och jag tror inte jag lyckas idag då jag tyvärr inte hann hem och hämta honom när han slutade jobbet. Så stackarn fick gå hem.
Så bio blir det nog tyvärr inte...men man ska aldrig säga aldrig.




Hoppas nu ni får en riktigt bra lördag!





Mål i livet

Ja just det. Detta med nyårslöften. Vi pratade om det på självaste nÿårsafton. Och jag tror vi kom fram till att vi inte ville kalla det för löften. Utan mer som mål. Att man istället ska sätta upp mål med året. Att detta och detta ska jag uppnå. Detta vill jag ska hända, detta vill jag göra.

Jag har fler mål med året. Men en grej som jag lovat mig själv att lära mig är att sticka. Inga krångligeheter. Utan kanske på sin höjd kunna sticka ett par sockor, tumvantar osv.


Svärmor visade mig lite grunder. Och det är det jag håller på att knåpa på nu. Få lite flyt i det hela.

Det är så otroligt avkopplande att sticka. Man kan kolla på tv eller lyssna på musik och samtidigt sticka. Ett otroligt mysigt sett att skapa lite=)


Ne om man ska ta sig några maskor, haha.

Inget konstigt alls=)



Julen varar ända fram till påska...

...Ne det gör den inte här hemma iaf!

Nu är julen ute för denna gång. Det kändes först lite vemodigt. Kände mig inte riktigt färdig med julen än. Hade inte tröttnat på julsakerna. Men idag slog jag slag i saken trots allt. Och jag måste säga att nu så här efteråt så känns det faktiskt skönt. Frächare liksom. Det som fattas nu är en stor bukett med friska tulpaner, det får minsann inhandlas nu i veckan=)

 



Ikväll myser vi i soffan. Maten står i ugnen. Det blir fisk-knyten! Dessa goda knyten åt jag första gången när tjejklubben var uppe hos Karin i Hudiksvall och hälsade på. En helt underbar helg, och helt underbara fisk-knyten. Dem kommer aldrig smaka så gott så som dem gjorde då, när vi åt dem ute, framför elden, högt uppe på berget med en helt gudomlig utsikt!


Trevlig söndagskväll på er=)

 


Vardagen kommer smygandes runt hörnet

Och så huxflux va det lördag igen!

Men på måndag är vardagen tillbaka på riktigt. För alla. Även för alla lyxlirare=) Men vardagen är inte fy skam. Jag gillar vardagen. Mycket för att kroppen mår som bäst av rutiner. Matrutiner, sovrutiner. Rutiner i hemmet. Osv.

 


Iza och jag. Iza är en människa jag skulle vilja ha mer i min vardag<3


Hoppas ni får en härlig lördagkväll! Vi ska till Nicklas och Linda, och det är verkligen på
tiden att vi besöker dem! Så det ska bli skoj!
Igår var familjen Pålsson här. Det var oxå verkligen på tiden att vi träffades! Skönt med vardag igen. Då hinner man med att träffa alla goa människor man har i sin omgivning=)











Morgonmys och semlor!

Trettondagen idag. Vilket betyder röd dag. Vilket i sin tur betyder ledig dag!
Efter en väldigt låång natt (14 timmar sömn=)), vaknade vi av att Ebbebus ringde, han ville komma på frukost! Yes! efter en mysig frukost dök även klanen Hedin upp.
Mysigt med spontana besök! Blev fika och mys!
Nu tillhör inte jag dem andra lyxlirarna. Som är ledig imorn med. Nene, här ska det jobbas. Så för min del blir kvällen i lugnets tecken.
Tack och hej!

Nyårsafton tjugohundratio

Välkomsdrinken fick bli ute framför elden med lite grillade marchmallows=)
Kallt men mysigt!
Förrätten!
Till middag blev det racklette (stavning?) stekt kalokon och oxfilé damt vitlöks och vitvinsmarierade räkor. Till det blev det hemmalagad potatisgratäng, tre olika sorters sallader samt tre lika smälta ostar.
Detta var hur trevligt och gott som helst, verkligen perfekt när man inte är så många runt bordet!
Caroline är fokuserad=)
Efter middagen lekte vi lekar=)
Min stora kärlek!
Gammal vänskap rostar aldrig!
Vänskap<3
Goa och glada!
Stiligt Calle!
Vi hade en toppenkväll, tack kära ni för en underbar nyårsafton!

RSS 2.0