Ludvigs 1 års kalas

 
 
 
Idag har vi firast världens finaste lilla pojk! Det finns inga ord i världen som kan förklara mina känslor för denna lilla personen. Min kärlek svämmar över och jag känner en oändlig stolthet över att få vara mamma till Ludvig. Han är helt otrolig och har klarat denna dagen med bravur. Tillslut så somnade han ovaggad i sin pappas famn. 
Tusen tack för den här dagen och alla fina presenter! 
 

Frost

 
 
 
 
 
Idag vaknade vi upp till en frostig och solig tisdag. Sovmorgon och allt fick vi! Vi gick ut en liten runda för att träffa bästisarna. Bra start på denna dagen!
 
Jag älskar verkligen denna kalla, krispiga och klara luften. Frosten glittrar fint och det skulle gärna få dingla ner några fina flingor i november ljuset. Snart så... Det är något visst med vinterljus. Bilderna är tagna vid 11 tiden på förmiddagen, men det skulle kunna vara sent på eftermiddagen av att bedömma på solljuset. Så där behagliigt för ögat. Sen att man fångar världens finaste barn på bilden gör ju det hela ännu bättre!!
 
 
 

Mysmorgon och att ha startat julen

 
 
 
 
 
 
Söndagsfrukost med lilla familjen. Tända ljus och julmusik. Det fick
starta våran söndag. Nu är det städning och sen jobb. 
 
 

Bus

 
 
 
 
 
 
 
 
Idag myser vi hemma!
Denna vecka är en sån där vecka som jag jobbar mycket och känner att min lediga tid bara vill vara med min lilla plutt. Även om jag vet att Ludvig och Martins myser och har det bra här hemma medan jag är på jobbet så kan jag ju längta ihjäl mig efter Ludvig. Så vi passar på att leka, mysa och busa här hemma. Sen är det en del fix som måste göras också inför nästa veckas gäster! Familjen Lindqvist kommer nämligen ner för att fira att en viss liten pojke blir 1 år om två veckor!!!
 
 
 

Måns 30 år

 
I lördags var det 30 år kalas för den här mannen. En av Martins barndomsvänner. Måns hade fixat det så himla fint! Och det blev en rolig och lyckad fest!
 
 
 
 
 
 

roligaste platsen

 
 
 
Ludvig är som bekant en riktig liten klätterapa! Denna lilla låda älskar han att klättra på. Om han ramlar? Jajjamen. Oftast ger han inte ens ett ljud ifrån sig utan bara klättrar upp igen. Med en mamma som just tappat andan av hjärtsnörp bredvid sig!
 
 
 

Farsdag


Världens bästa❤

Tänker även på världens bästa farfar och svärfar på denna dagen!

Kram alla fina pappor där ute💫 Pepparkakstider

Pepparkaksludde!

Ja nu är det hög tid att börja ladda inför december och julen. Ludvig har just nu en gammal pepparkakskkädsel till pyjamas. Mjuk och skön!

Idag är Ludvig 11 månader!! Det är helt otroligt som tiden har rusat iväg.

Det händer massor med saker här hemma. Ludvig är överallt. Klättrar och kryper. Öppnar skåp och pillar på allt. Och har faktiskt lärt sig säga sitt första ord: "bampa" säger han och pekar på lampan. En så stor kille!
Min fina snart snart ett åring❤ 


RSS 2.0