sommaren är igång

Livet rullar på. Jag tvivs i trosa. Det är mysig atmosfär och det känns riktigt skönt att tjäna lite pengar. Men tiden går fort nu märker jag och det är inte lång tid kvar till jag flyttar. Jag lääängtar så mycket så att jag nästan pricker.

Helgen närmar sig oxå med stormsteg. Ska bli kul. Två av mina älsklingar kommer. Det ska bli kul. Men jag ska nog se till att inte bli lika snurrig i bollen som förra helgen! Haha.

image81       image82       image83

                                       image84    image85

                                                                          Midsommar bilder


Toppen

Ha en toppen MIDSOMMAR! Trots vädret känner jag på mig att det kommer bli en kanon kväll!!

Stor SROMMAR kram till er mina vänner!


midsommar

                                  image80

sill & potatis, Regn och lite sol, trevligt sällskap, spela kubb, fina sommarklänningar, nubbe, femkamp mm. Det är en del av hur en midsommar ska vara tycker jag! härligt! Det ska bli trevligt på fredag! Bilden är från förra året när tjejerna spöade killarna i kubb(!) (lr, hur det nu va, det är väl inte så viktigt)

Nu är det dax för jobb. Ska bli en intressant dag. Först nu på morgonen så ska jag ha "vanliga kunder". Sedan så blir det ett besök på TrosaGården. Jag ska ta hand om de äldre, det är dem värda. Så nu ska jag dricka upp mitt te och sen gå upp och pussa hej då till älsklingen som ligger i min säng!

Ha en toppendag!

Min livs kärlek


Det är inte klokt vad KÄR jag är! Efter nio underbara månader pirrar det fortfarande i magen kvällen innan jag ska få träffa min KÄRLEK. Jag är världens lyckligaste Ida!

    
                       image79


Examen

Ja nu är det klart. Nu ligger mina två år som studerande hudterapeut bakom mig. Nu är det historia och framtiden som diplomerad hudterapeut har just börjat. Jag hade en toppen examen med fest och god mat. Dock känns det ju lite vemodigt att inte alls över huvudtaget åka tillbaka till skolan. Jag är liksom färdig nu!

            

Nu är det jobb på Nagelmakeriet som gäller!

Sommaren började med den första stora helgen nere på Tullhuset. Jag tyckte minsann att det var lyckat och jag hoppas min Älskling och tyckte att det var kul!

Älskar röda lappar

                                     

Här är lite nyinköpt. Jag älskar när man hittar riktigt söta och fina plagg med en röd prislapp. Då mår jag riktigt bra. 

                                           
                                                   


Det är jag värd

Denna helg är jag värd att:

Träffa min älskling

Äta gott med min älskling

Vara helt ledig, från skola och jobb

Köpa lite nya kläder

Sova jätte lääänge


Det är ungefär vad min helg består av än så länge. Jag njuter av varje sekund. Nu är allt klart i skolan och det är en konstig lättnad. Oron och prestationsångesten har släppt, men man är ändå orolig att det rä något mer som man skulle ha hunnit med att göra. Men nu så..är jag klar! Har två dagar kvar nästa vecka som kommer gå åt till att sluka in den sista skolandan så man kan lämna den med stolta steg. Tack för mej! Åh man blir minsan lite tårögd.

Grattis min Anna till jobbet i Strömstad! Jag visst att du skulle få det. Jag lär ju komma och hälsa på dig!

Nu ska jag dricka lite mera kaffe sen ska jag fixa mig. Sen blir det nog bus time med busungen plus en Ansiktsbehandling på mamman!

Ha en bra helg alla!

RSS 2.0