Åhåå tjejer!

Vilken dag det blev igår! Så toppenhärlig och rolig. Vi hade ingen aning vad som väntade oss när vi möttes upp på knutpunkten vid halv tolv. Den första grejen blev en underbar brunchbuffé på Tivoli. Oväntat, men ack så gott det var!

Sedan blev det lite dricka och mys i gröngräset i en park. Därefter var det dags för 3 kamp! Tjur-ridning, sumobrottning och "stå-på-pall-och-få-ner-varandra" (vet inte riktigt vad det heter, hehe). Det var jobbigare än man trott men det var riktigt kul!

Lite svettiga och danna traskade vi vidare till ett hotell där ett rum med relax och bastu väntade. Där tillbringade vi några timmar på att bara ta det lugnt, dricka och fixa iordning oss. Därefter var det Harrys. God mat, dricka och dans resten av kvällen. Det var verkligen en perfekt dag! Nästa gång är det min grupps tur att sätta ihop en heldag! Ska bli kul och planera!


Det blev inte alls mycket bilder för min del. Men det fotades flitigt ifrån andra håll som tur var.

Idag har vi en riktigt soft söndag! Måns är här och vi kollar lite på tv och så. Vi ska laga god middag här hemma ikväll.

Nu längtar jag bara till nästa helg då tjejerna kommer! Ska bli så kul. På lördagen är det tjejparty här hemma. Så då är det tjejernas kväll igen. Det är underbart med vänner. <3

Ha en skön söndagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0