Härlig lördag!

Idag har det blivit mycket gjort! Vakna tidigt i morse och tyckte det såg så mysigt ut med frosten i morgon solen, så det fick bli en tidig långpromenad. Skön start. Sedan blev det storhandling! Alltid skönt att ha det fixat, så nu är det fullt med mat här hemma!

På väg hem åkte vi till minneslunden här i Svalöv. Vi tände ljus, det var så fint. Tänker på alla änglar som ser ner på oss här på jordelivet. Tänker såklart framför allt på pappa. Men även på alla dem som förlorat någon i sin närhet. Idag är det verkligen så fint på alla kyrkogårdar runt om i Sverige.

 

Ikväll har vi storstädat här hemma. Känns så skönt att äntligen slå sig ner i soffan och bara mysa! Man är mer värd det när man slitit lite =)



Happy halloween!

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena johansson

Hej Ida!
Har läst din blogg och är jätteledsen för din/er förlust av att mista ett barn. Kan inte tänka mig hur det skulle kännas eller vill nog inte. En kort fråga bara . Var bor mamma nu? Har försökt att få tag på henne, men inte mobil eller hitta.se kan jag hitta henne, kan du hjälpa mig? Ha det bra .
Kramar
Anna-Lena (iTrosa)

2013-08-31 @ 20:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0