Lugn och ro



Äntligen är våra kissebebisar ute. Efter mycket om och men.
Cloetta kunda inte själv klara av föda ut dem så natten till söndag for vi in till djursjukhuset i Helsingborg och där beslöt dem sig för kejsarsnitt. Veterinären var inte optimistisk när det gällde ungarna, om det levde. Jag och Martin resonerade som så att huvudsaken var att Cloetta mådde bra och om det sen inte blev några ungar så fick det va så...
Vi väntade i en timma, och vid 02.30 kom sköterskan ut och sa att det hade gått bra med Cloetta! När vi frågade om det var nån unge som överlevde så svara hon.."ja, dem klarade sig, alla 7"
7 st!

Men Cloetta mådde inte alls bra och var ilsken mot barnen. Så vi fick börja mata dem med nappflaska tills hon blev lugnare. Väl hemma blev hon bara sämre och sämre. En kissebebis blev oxå dålig och dog tyvärr..=( Så när vi varit hemma i ca 3 timmar så åkte vi in igen med Cloetta. Hon hade fått en infektion i kroppen=( Så hon fick antibiotika och dropp.
Igår eftermiddag fick vi äntligen åka hem. Och väl hemma så ville Cloetta träffa sina barn direkt. Hon la sig till rätta och bara njöt av att få ha dem nära sig.

Hon är fortfarande jättetrött och vi har kämpat med sondmatning nu hela natten och dagen med ungarna. Men nu verkar det som om dem snuttar glatt allihopa!

Sicket tumullt.

För oss är ju Cloetta allt. Man blir som en förälder till dem ju...!
Vi skrattade tillsammans när vi var mitt uppe i det, när vi nämnde att om det är så här att föda fram kattungar, med allt slit, oroligeheter osv. Hur fasiken är det då när man väl ska föda sitt egna barn?! haha.


Nu njuter vi av lugnet är hemmma!


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad fina dem är!! Får nog hålla i en lite om jag vågar:P Skönt att cloetta är på bättringsvägen! Hoppas ni får en fin dag tillsammans imorgon och att solen lyser på er, längtar tills vi ses..!!Pusss

2010-06-21 @ 21:24:31
Postat av: Anonym

Så söta små kissekatter:) Myspys! Skönt att höra att dom alla mår bättre. Ha en härlig kväll! Kramisar

2010-06-21 @ 22:11:30
URL: http://fliizans.blogg.se/
Postat av: siv

Vad skönt att det gick åt rätt håll.Stackare, vad Ni har haft det jobbigt.Önskar att jag varit nära Er så man hade kunnat hjälpt Er.Kramar "gammelfarmor".

2010-06-21 @ 23:13:00
Postat av: Jeanette

Gud såååå söta. Ha en jätte bra midsommar och hälsa alla. Kram

2010-06-23 @ 20:13:40
URL: http://www.jeanetteochdaniel.se
Postat av: Emelinda

Naaaw vilka finingar! Såklart man fäster sig, djuren är ju ens familjemedlemmar! Vår ena katt blev påkörd i höstas och jag grät som en stucken gris när jag fick åka hem från veterinären med tom bur.

2010-07-08 @ 19:25:05
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0