Påskinlägget


Påskbuketten fick jag av chefen=)


Mamma fick gosa med godingen Emil




Thealoppan


Ebbebus!


Knodden Elias!

Påsken är här! Långfredagen tillbringades med familjen. Mamma kom tidigt tidigt på morgonen. Närmare bestämt kl 04.10 hämtade jag upp henne. Sen bjöds det på påskmat hos svärföräldrarna. Gud så gott det va! Maten, vädret och sällskapet! Att vi njöt är det ingen frågan om. På kvällen blev det klart grillning och sen somnde vi gott i soffan.

 



 







I lördags åkte jag mamma och Puzzel över till Hven. Hade med oss picknick korgen med goda mackor, fikabröd och kaffe. Åkte upp till Tycho brae och sedan promenerade vi ner till vattnet. Hittade en "egen" liten strand som vi satt på och njöt av i timmar. Puzzel hittade en liten liten lekkompis ett tag. Sedan promenarade vi vidare ner till båten och åkte hemåt. Vi han med en liten shoppingtur på Centersyd innan vi åkte hem och hade räkmys på kvällen.


Idag tog vi sovmorgon. Åt frukost ute i solen. Fixade mammas ögonbryn och sedan körde jag henne till bussen. Men vi missade den med 1 minut! Men vi raceade efter och mamma stannande bussen vid ett rödljus och kom med!

Nu ska vi snart fixa iordning oss för en tripp in till Helsingborg till Johan och Maria. Ska bli mycket trevligt att få träffa dem och se hur dem bor=)

GLAD PÅSK på er i solen!



Kommentarer
Postat av: Anna

Låter som ni haft underbara dagar tillsammans!

Jättefina bilder ser verkligen så skönt ut. Mysigt att vara på picknick! Tur att Maggan hann med bussen..;) Kramar

2011-04-25 @ 12:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0